Alev

Alev

Son dakika alev haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alev ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alev haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alev

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alev gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.463 alev haberi bulunmuştur. Tüm alev haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde heyecan dorukta! Kim galip olacak?
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde heyecan dorukta! Kim galip olacak? Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, yeni bölümü ile ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak olan 8’inci bölümünde, Umut’un Harun Yakar ve Kadri Palaz’ı köşeye sıkıştırdığı anlar izleyici ile buluşacak.
24.04.2024 Magazin
Tarım işçilerini taşıyan minibüs uçuruma düşüp yandı! 4 kişi vefat etti 17 kişi yaralandı
Tarım işçilerini taşıyan minibüs uçuruma düşüp yandı! 4 kişi vefat etti 17 kişi yaralandı Adana'nın Karaisalı ilçesinde tarım işçilerini taşıyan minibüsün uçurumdan düşüp yanması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi yaralandı.
22.04.2024 Adana
Seyir halindeki İETT otobüsü alev alev yandı
Seyir halindeki İETT otobüsü alev alev yandı Sultanbeyli'de sabah saatlerinde seyir halindeki İETT otobüsünde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangına itfaiye ekipleri müdahale etti.
21.04.2024 Gündem
İstanbul İstinye'de AVM'de yangın paniği
İstanbul İstinye'de AVM'de yangın paniği İstanbul'da İstinye'de bulunan bir AVM'de yangın çıktı. Yangının alışveriş merkezinin otopark katında bulunan bir aracın alev alması ile çıktığı öğrenildi.
20.04.2024 Gündem
Alarko bilanço tarihi 2024 ne zaman açıklanacak? Alarko bilanço açıklama tarihi 2024 belli oldu mu, ne kadar?
Alarko bilanço tarihi 2024 ne zaman açıklanacak? Alarko bilanço açıklama tarihi 2024 belli oldu mu, ne kadar? Alarko Holding A.Ş. (ALARK) için açıklanan son hedef fiyat 20 Şubat 2024 tarihinde geldi. Borsada işlem gören şirketlerin bilanço tarihleri gündemde yer alıyor.  Yatırımcılar açısından önemli veri kaynağı olan bilançoların ne zaman açıklanacağı sorgulanıyor.
18.04.2024 Ekonomi
Ece Sükan “Taş Kağıt Makas” dizisine konuk oluyor
Ece Sükan “Taş Kağıt Makas” dizisine konuk oluyor Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nun kadrosuna sürpriz bir isim katılıyor. Hikayesi kadar kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken dizinin yeni bölümüne ünlü isim Ece Sükan konuk oluyor.
15.04.2024 Magazin
12 Nisan Kızılcık Şerbeti var mı, bu akşam Kızılcık Şerbeti yayınlanacak mı? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman?
12 Nisan Kızılcık Şerbeti var mı, bu akşam Kızılcık Şerbeti yayınlanacak mı? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? Bu Akşam Kızılcık Şerbeti var mı, 12 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? Bayram nedeniyle ara verilen dizilerin akıbeti sorgulanıyor. Kızılcık Şerbeti hayranları bu akşam dizinin yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediliyor. Peki, Kızılcık Şerbeti bu hafta var mı, Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman?
12.04.2024 Magazin
İstanbul yediemin otoparkında yangın!
İstanbul yediemin otoparkında yangın! İstanbul'da Pendik Harmandere'de bulunan yediemin otoparkında yangın çıktı. Yangın araçlara da sıçradı. Alevler aynı noktada bulunan 2 tıra sıçradı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
8.04.2024 Gündem
Yunan adalarına Türk akını başladı! Kuyruklar oluştu
Yunan adalarına Türk akını başladı! Kuyruklar oluştu Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması nisan ayı itibarıyla başladı. Kapıda vize uygulaması, Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatili Yunanistan’ın Ege’deki adalarında geçirmek isteyen vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.
8.04.2024 Ekonomi
İstanbul'da otobüs alev alev yandı!
İstanbul'da otobüs alev alev yandı! İstanbul'un Ümraniye İlçesinde bulunan Dudullu Otogarı'nda şehirler arası otobüs, terminale giriş yaptığı sırada alev alev yanmaya başladı. Çevredekilerin yardımıyla otobüs içerisindeki yolcular indirilirken, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldüğü belirtildi.
7.04.2024 Vatan TV
İstanbul'da otobüs alev alev yandı!
İstanbul'da otobüs alev alev yandı! İstanbul'un Ümraniye İlçesinde bulunan Dudullu Otogarı'nda şehirler arası otobüs, terminale giriş yaptığı sırada alev alev yanmaya başladı. Çevredekilerin yardımıyla otobüs içerisindeki yolcular indirilirken, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldüğü belirtildi.
7.04.2024 Gündem
Yemek videosu çekerken mutfağı yaktı! TikTok videosu sonu oluyordu
Yemek videosu çekerken mutfağı yaktı! TikTok videosu sonu oluyordu TikTok'da yemek yaptığı anları kayda alan kadının aspiratörü alev aldı! Paniğe kapılan genç kadın, "Evim yanıyor" diye bağırarak yardım istedi.
5.04.2024 Vatan TV
Hayatını kaybetti! 700 liralık malzeme hayatını kurtarabilirdi
Hayatını kaybetti! 700 liralık malzeme hayatını kurtarabilirdi Zonguldak’ta maden ocağında elektrik panosunda çalışan işçi Soner Korkut, elektrik panolarında kaçak akım rölesi ve topraklama bulunmadığı için akıma kapılarak hayatını kaybetti. Maden ocağının işletme müdürü maden mühendisi Yusuf Çavdar tutuklandı.
5.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Mahzen-21 operasyonlarında 'Alevler' suç örgütü çökertildi
Mahzen-21 operasyonlarında 'Alevler' suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay'da düzenlenen 'Mahzen-21' operasyonu ile göçmen kaçakçılığı yapan organize suç örgütünün çökertildiğini ve 13 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
27.03.2024 Gündem
Özkan Uğur'un eşi acılı günlerin ardından ilk kez konuştu: MF oldular!
Özkan Uğur'un eşi acılı günlerin ardından ilk kez konuştu: MF oldular! Üç kez lenf kanserini yenen ancak hastalığı nükseden 'MFÖ' grubunun üyelerinden Özkan Uğur, geçtiğimiz temmuz ayında 69 yaşındayken yaşamını yitirmişti. Usta ismin eşi Aysun Aslan Uğur, acılı sürecin ardından ilk kez konuştu.
26.03.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas’ın Alev’i Serra Arıtürk’den samimi açıklamalar: Alev adı gibi bir avukat
Taş Kağıt Makas’ın Alev’i Serra Arıtürk’den samimi açıklamalar: Alev adı gibi bir avukat Kanal D’nin dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ile yeniden seyirci karşısına çıkan güzel oyuncu Serra Arıtürk, dizide hayat verdiği Avukat Alev’i ilk kez anlattı. Hikâyenin kendisi kadar karakterlerin de enteresan olduğunu söyleyen Arıtürk, “Taş Kağıt Makas konusu, karakterleri ve yazım dili ile beni çok cezbetti. Senaryoyu okurken karakterlerin arasındaki diyalogların natürelliği, gerçek hayattaki akışı ve benzerliği benim çok hoşuma gitti. Ayrıca hikayemiz kadar karakterler de çok enteresan. O yüzden bu dizinin içinde olmak istedim.” dedi.
24.03.2024 Magazin
Alanya'da tekneler alev alev yandı, Sahil Güvenlik harekete geçti
Alanya'da tekneler alev alev yandı, Sahil Güvenlik harekete geçti Antalya'nın Alanya ilçesinde bir gezi teknesinde başlayan yangın, yanındaki tekneye de sıçradı. Yangında 2 tekne kullanılamaz hale geldi.
21.03.2024 Gündem
Küçükçekmece'de korkutan yangın! Binanın çatısı alev alev yandı
Küçükçekmece'de korkutan yangın! Binanın çatısı alev alev yandı Küçükçekmece'de 5 katlı binanın çatısı alev alev yandı. Mahalleli panikle sokağa çıkarken, yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
7.03.2024 Gündem
Amatör futbolcuların antrenmanda korku dolu anlar! Saha aydınlatmaları alev aldı
Amatör futbolcuların antrenmanda korku dolu anlar! Saha aydınlatmaları alev aldı Düzce'de, amatör spor kulüplerine bağlı futbolcuların antrenman sahası olarak kullandığı Nurettin Zafer Stadı’nda futbolcular antrenman yaparken saha aydınlatmalarını sağlayan projektörler alev aldı. Yanan projektörler elektrik dağıtım firması ekibi tarafından söndürüldü.
1.03.2024 Gündem
Rize'de 2 otomobil park halindeyekn alev alev yandı
Rize'de 2 otomobil park halindeyekn alev alev yandı Rize'de park halindeki 2 otomobil yandı. Çıkan yangında yaralanan olmazken, otomobiller kullanılmaz hale geldi. Yangın anı çevredekiler tarafından görüntülendi.
1.03.2024 Gündem
Taş Kağıt Makas'ta o kızı kim öldürdü? Cinayetin gizemi ortaya çıkacak mı?
Taş Kağıt Makas'ta o kızı kim öldürdü? Cinayetin gizemi ortaya çıkacak mı? Kanal D’nin yeni dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ilk bölümü ile ekrana geldi. Dizi, sürükleyici hikayesi ile izleyicinin dikkatini çekerken; 22 yaşındaki Büşra Korkmaz cinayetini kimin işlediği ise merak uyandırdı. Umut ve babası Rıza’nın adalet haykırışlarının ekrana geldiği sahneler ise tüm Türkiye’yi gözyaşlarına boğdu.
29.02.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas uyarlama mı, hangi diziden uyarlama? Remember War Of The Son konusu nedir?
Taş Kağıt Makas uyarlama mı, hangi diziden uyarlama? Remember War Of The Son konusu nedir? Kanal D'nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas oyuncuları ve konusu izleyenlerin dikkatin çekti. Başrollerinde Ozan Güven, Ekin Koç ve Burak Yörük gibi isimlerin yer aldığı “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” dizisinin yönetmen koltuğunda ise Yusuf Pirhasan oturuyor. Peki, Taş Kağıt Makas dizisi uyarlama mı, Taş Kağıt Makas hangi diziden uyarlama? Remember War Of The Son konusu nedir?
28.02.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas Alev Kim? Serra Arıtürk kaç yaşında, nereli?
Taş Kağıt Makas Alev Kim? Serra Arıtürk kaç yaşında, nereli? Taş Kağıt Makas dizisi bu akşam yayı hayatına başlıyor. Güzel oyuncu Serra Arıtürk’ün canlandırdığı Alev rolü ise merak konusu oldu. Peki, Umut’un hayatını değiştiren Taş Kağıt Makas Serra Arıtürk kimdir, kaç yaşında, nereli?
28.02.2024 Magazin
Bitcoin alev aldı! Kripto paraya yatırım yapanlar dikkat, yeni zirve geliyor
Bitcoin alev aldı! Kripto paraya yatırım yapanlar dikkat, yeni zirve geliyor Kripto para piyasasında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Bitcoin fiyatı bugün 60 bin dolarını aştı. Aylık fiyat artışı yüzde 38'i geçti.
28.02.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Alev ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alev haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.