Alaeddin Yavaşça

Alaeddin Yavaşça

Son dakika alaeddin yavaşça haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alaeddin yavaşça ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alaeddin yavaşça haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alaeddin Yavaşça

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alaeddin yavaşça gelişmeleri de dahil olmak üzere 26 alaeddin yavaşça haberi bulunmuştur. Tüm alaeddin yavaşça haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı! İstanbul’un pek çok ilçesinde elektrik kesintisi! BEDAŞ ilçe ilçe duyurdu! İstanbul'da 6 Eylül Salı ve 7 Eylül Çarşamba günü farklı yer ve saatlerde elektrik kesintileri uygulanacak. 21 ilçede uygulanacak planlı kesintiler 2 ile 10 saat sürecek. Peki, Elektrik kesintisi nerelerde olacak? Elektrik kesintisi ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
6.09.2022 Gündem
Gizem Tuncer kimdir? Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer ne iş yapıyor?
Gizem Tuncer kimdir? Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer ne iş yapıyor? Mahmut Tuncer’in müzisyen kızı Gizem Tuncer magazinin gündeminde! Katıldığı bir magazin programında "Kendi parasını kazanmayan birine aşık olabilir misiniz?" sorusuna tepki çeken açıklamada bulunan Gizem Tuncer, verdiği cevap ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki, Gizem Tuncer kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer’in açıklamaları!
23.02.2022 Magazin
Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca'ya veda!
Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca'ya veda! Klasik Türk müziği sanatçısı, icracı ve bestekar Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca Fatih Camii’nde son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına ailesinin, sevenlerinin yanı sıra TBMM Başkanı Mustafa Şentop da katıldı.
25.12.2021 Gündem
Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca son yolculuğuna uğurlandı
Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca son yolculuğuna uğurlandı Klasik Türk müziği sanatçısı, icracı ve bestekar Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca Fatih Camii’nde son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına ailesinin, sevenlerinin yanı sıra TBMM Başkanı Mustafa Şentop da katıldı.
25.12.2021 Haber
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yavaşca ailesine taziye telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yavaşca ailesine taziye telefonu Cumhurbaşkanı Erdoğan, klasik Türk müziği sanatçısı, icracı ve bestekar Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca’nın vefatı dolayısıyla eşi Ayten Yavaşca ile telefonda görüşerek taziyelerini iletti.
23.12.2021 Gündem
Alaeddin Yavaşça öldü mü? Devlet sanatçısı Prof. Dr. Aleaddin Yavaşça kimdir, nereli, kaç yaşında vefat etti?
Alaeddin Yavaşça öldü mü? Devlet sanatçısı Prof. Dr. Aleaddin Yavaşça kimdir, nereli, kaç yaşında vefat etti? 600’den fazla bestesi bulunan usta sanatçı Alaeddin Yavaşça’nın hayatını kaybettiği duyuruldu. Bir süredir tedavi gören Yavaşça’nın vefat haberini TRT Müzik Koordinatörü Kenan Bölükbaş duyurdu. Peki, Alaeddin Yavaşça kimdir, neden vefat etti, hastalığı ne?
23.12.2021 Yaşam
Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca hayatını kaybetti...
Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca hayatını kaybetti... Klasik Türk müziği sanatçısı, icracı ve bestekar Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca hayatını kaybetti. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy "Türk sanat müziğinin duayen bir ismini daha kaybetmenin derin üzüntüsüyle Devlet Sanatçımız Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca'ya Allah'tan rahmet; ailesine ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun."  açıklaması yaptı.
23.12.2021 Yaşam
AKM yeniden ‘merhaba’ diyor! Bakan Ersoy yeni gelişmeyi duyurdu
AKM yeniden ‘merhaba’ diyor! Bakan Ersoy yeni gelişmeyi duyurdu Sanatseverlerin büyük bir özlemle beklediği İstanbul Atatürk Kültür Merkezi sanata yeniden “Merhaba” diyecek. Hasret, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı görkemli bir törenle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda son bulacak. AKM tanıtım toplantısında konuşan Bakan Ersoy, "Toplam maliyeti yaklaşık 2 milyar lira olan yeni Atatürk Kültür Merkezi için 'kapsamlı' ifadesi oldukça yetersiz kalıyor diye düşünüyorum. Biz teknoloji olarak en son teknolojiyi kullanıyoruz. Dünyanın sahne teknolojileri konusunda en ileri teknolojisini kullanan firma ile anlaştık. Dünyadaki emsalleriyle kıyaslanamayacak kadar uygun şartlarla mal etmeyi başardık" dedi.
28.10.2021 Gündem
Ünlü besteci Sadettin Kaynak’ın trajik hayatı beyaz perdeye taşınıyor
Ünlü besteci Sadettin Kaynak’ın trajik hayatı beyaz perdeye taşınıyor Klasik Türk Müziğinin en önemli bestecilerinden Sadettin Kaynakın hayatı beyaz perdeye taşınıyor. Sadettin/ Mûsiki Dehâsı Hâfız adlı film, Sadettin Kaynakın 1952 yılında, henüz 57 yaşındayken bir müzik çalışması sırasında felç geçirmesiyle değişen trajik hayat hikâyesini konu ediyor.
22.09.2021 Kültür Sanat
Alaeddin Yavaşca'dan kötü haber!
Alaeddin Yavaşca'dan kötü haber! Türk müziğinin duayenleri arasında yer alan Devlet Sanatçısı Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca'dan kötü haber geldi. Hastanede tedavisi devam eden 95 yaşındaki Alaeddin Yavaşca, sevenlerinden dua istedi.
27.04.2021 Magazin
Bakan Ersoy: KDV'nin yüzde 1 olarak ödenmesi hazirana kadar devam edecek
Bakan Ersoy: KDV'nin yüzde 1 olarak ödenmesi hazirana kadar devam edecek Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sanat galerilerine, sahne desteğinde olduğu gibi destekler sağlayacaklarına işaret ederek, "Çok kaliteli mekanları çok uygun şartlarla galerilerin kullanımına açacağız. Öyle bir destek kapsamı yapıyoruz. Genel destekte de konser olsun, tiyatro olsun KDV indirimine gidildi ve yüzde 1'e çektik KDV'sini. Bu yıl sonuna kadarki bir KDV desteği ama ben Hazine ve Maliye Bakanlığımızla konuştum, bunu da Haziran'a kadar uzatacağız. Bununla ilgili görüşmelerimiz vardı, bu da sonra açıklanacak." ifadelerini kullandı.
26.11.2020 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hasta ziyaretleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hasta ziyaretleri CUMHURBŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, klasik Türk müziği sanatçısı ve tıp doktoru Alaeddin Yavaşca, teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Karataş ve SMA hastası Dilan Kardelen Demir'i hastanede ziyaret etti.
8.12.2019 Siyaset
Erol Küçükyalçın kimdir?
Erol Küçükyalçın kimdir? Erol Küçükyalçın kimdir? Sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Hayatını kaybeden usta sanatçı Erol Küçükyalçın'ın haberi gündeme bomba gibi düştü. Hemen sonrasında Erol Küçükyalçın ile ilgili bilgiler merak konusu oldu. İşte tüm detaylar...
30.03.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yavaşça'ya "geçmiş olsun" telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yavaşça'ya "geçmiş olsun" telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzun süre hastanede tedavi gördükten sonra taburcu olan ve evinde istirahat eden bestekar ve devlet sanatçısı Prof. Dr. Alaeddin Yavaşça ile telefonda görüşerek "geçmiş olsun" dileklerini iletti.
21.02.2018 Gündem
İstanbullulara büyük müjde! O mesafe 5 dakikaya iniyor
İstanbullulara büyük müjde! O mesafe 5 dakikaya iniyor İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Dolmabahçe-Levazım Tüneli’nde çalışmalar hız kazanıyor.
7.02.2018 Gündem
Ünlü bestekar Alaeddin Yavaşça hastaneye kaldırıldı
Ünlü bestekar Alaeddin Yavaşça hastaneye kaldırıldı Bodrum'da yazlığı bulunan ünlü bestekar ve sanatçı Prof. Dr. Alaeddin Yavaşça, rahatsızlanınca ambulansla hastaneye kaldırıldı. Alaeddin Yavaşça'nın sağlık durumu nedir?
5.08.2017 Yaşam
Sanat dünyasında bir acı kayıp daha!
Sanat dünyasında bir acı kayıp daha! TRT İstanbul Radyosu Türk sanat müziği sanatçısı Selma Sağbaş hayatını kaybetti...
24.02.2016 Magazin
'Ben uzay çağının Zeki Müren'iyim'
'Ben uzay çağının Zeki Müren'iyim' Ve o büyük an geldi! Nihayet Yılmaz Morgül’le karşı karşıyayız...
19.10.2015 Magazin
TEV'e bağışlamayacak
TEV'e bağışlamayacak Seyfi Dursunoğlu, nam-ı diğer Huysuz Virjin mirasıyla ilgili ilginç açıklamalarda bulundu
13.04.2012 Magazin
Mirasını kime bırakacak?
Mirasını kime bırakacak? Seyfi Dursunoğlu, mirasını Türk Eğitim Vakfı’na bağışlamaktan vazgeçti
31.10.2011 Magazin
Gazeteciler DJ oldu!
Gazeteciler DJ oldu! Usta gazeteciler Mehmet Barlas ve Oğuz Haksever radyo DJ’i oldular Türk Sanat Müziği çalıyorlar
23.10.2009 Arşiv
Özür dileriz
Özür dileriz Çankaya Köşkü dün tarihi bir güne tanıklık etti...
29.09.2021 Gündem
İnce Memed’in zaferi
İnce Memed’in zaferi Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü’nün edebiyat alanında bu yıl Yaşar Kemal’e verileceği açıklandığında pek çok kişi “Acaba kabul edecek mi?” diye düşünmüş, ederse de bunu gönülsüzce yapacağı öngörülmüştü...
29.09.2021 Gündem
'Başbakan'a verin'
'Başbakan'a verin' Kemal, Cumhurbaşkanlığı'ndan ödül alacağını duyunca ilk sözü bu oldu
29.09.2021 Gündem
Köşk'ten Yaşar Kemal'e ödül
Köşk'ten Yaşar Kemal'e ödül Cumhurbaşkanı Gül’den 3 ustaya onur ödülü
30.10.2008 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Alaeddin Yavaşça ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alaeddin yavaşça haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.