Akyurt

Akyurt

Son dakika akyurt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan akyurt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını akyurt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akyurt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akyurt gelişmeleri de dahil olmak üzere 258 akyurt haberi bulunmuştur. Tüm akyurt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. Oylarını kullanan vatandaşlar gözlerini şimdi de yerel seçim sonuçlarına çevirdi. Ankara seçim sonuçları da merak ediliyor. Seçimi resmi olmayan sonuçlara göre önde götüren CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Çalışmalarımıza inanan, bizlere güvenen, her zaman yanımızda olan başta Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere önceki dönem başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, partimizin yönetim kademesinden tüm gönüllülerimize kadar herkese, tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum." dedi. Ankara ve ilçe ilçe seçim sonuçları gazetevatan.com'da...
1.04.2024 Gündem
Yerli ve milli kaska görüntüleme sistemi Tulgar: Kaan pilotlarının gözü olacak
Yerli ve milli kaska görüntüleme sistemi Tulgar: Kaan pilotlarının gözü olacak Türkiye'nin ilk yerli ve milli muharip uçağı Kaan'ın kaska entegre görüntüleme sistemi Tulgar, Kaan pilotlarının adeta gözü olacak. CNN Türk ekibi, sistemin üretildiği Ankara'nın Akyurt ilçesindeki ASELSAN tesislerini ziyaret etti.
27.03.2024 Ekonomi
Aselsan üretti! Türkiye'nin 'keskin gözü' seri üretime geçti
Aselsan üretti! Türkiye'nin 'keskin gözü' seri üretime geçti ASELSAN tarafından milli hava platformları için geliştirilen elektro-optik keşif, gözetleme ve hedefleme sistemi ASELFLIR-500'ün seri üretim aşamasında görüntülendi. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) terörle mücadeleden hudut güvenliğine kadar pek çok alanda havadaki 'keskin gözü' olacak sistem; üretim aşamasından sonra optik performans ve lazer sistemi, titreşim, sıcaklık-soğukluk gibi birçok testi geçerek kullanıma sunuluyor. Keşif, gözetleme ve hedefleme fonksiyonlarını tek başına sağlayan sistem, TSK'ya güç katacak.
16.03.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: 31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak
MHP lideri Devlet Bahçeli: 31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'daki törende açıklamalarda bulundu. "İktidara değil Türkiye'ye muhalefet eden partilere meydanın boş olmadığını göstereceğiz." diyen Bahçeli, konuşmasının devamında "31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak. Bugünkü CHP yönetimi PKK'nın eline geçmiştir. " dedi.
11.02.2024 Gündem
AK Parti Ankara Akyurt Belediyesi Başkan adayı Hilal Ayık kimdir? Hilal Ayık kaç yaşında, ne mezunu?
AK Parti Ankara Akyurt Belediyesi Başkan adayı Hilal Ayık kimdir? Hilal Ayık kaç yaşında, ne mezunu? AK Parti Ankara'nın ilçe belediyeleri için belirledikleri adaylar da bugün açıklandı. Peki, AK Parti Akyurt Belediyesi Başkan adayı Hilal Ayık kimdir? Hilal Ayık kaç yaşında? İşte detaylar...
24.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı AK Parti'nin Ankara ilçe belediye başkan adayları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tanıtıldı. Erdoğan, ATO konferans salonunda gerçekleşen törende açıklamalarda bulundu. Muhalefete eleştiriler yönelten Erdoğan, "Bol bol şov ve tatil yaptılar. Milletimiz bunun hesabını 31 Mart'ta sandıkta soracaktır. AK Parti kurulduğu günden bu yana milletimizin gönlünde yer etmiştir." dedi.
24.01.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! "198 milyar dolarlık yatırım yaptık"
Bakan Uraloğlu duyurdu! "198 milyar dolarlık yatırım yaptık" Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Ulaşım ve haberleşmede 21 yılda 198 milyar dolar yatırım yaptık, ülkemizin ihtiyaç duyduğu ulaştırma ve altyapı yatırımlarını önümüzdeki 30 yıl için planladık, 197 milyar dolar ilave yatırım gerçekleştireceğiz” dedi.
19.12.2023 Gündem
Ankara'da DEAŞ operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Ankara'da DEAŞ operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Ankara'da DEAŞ terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda Suriye ve Irak uyruklu 33 şüpheli gözaltına alındı.
23.10.2023 Yaşam
Son yılan bükücüsü, Ankara’nın efsaneleri arasına girdi
Son yılan bükücüsü, Ankara’nın efsaneleri arasına girdi Ankara’da yaşayan Tuncay Sezer, yılanları yakalama konusundaki marifetleri nedeniyle, bölge halkı tarafından “Son yılan bükücü” ve “Yılanların efendisi” ismiyle biliniyor.
20.08.2023 Gündem
‘Sağın kalesi’nde fark 20 puan açıldı
‘Sağın kalesi’nde fark 20 puan açıldı İç Anadolu Bölgesi’nin genelinde 14 Mayıs’ta Erdoğan yüzde 55.6 oy oranına ulaşarak kalelerinde gövde gösterisi yapmıştı. Kesin olmayan sonuçlara göre Erdoğan ikinci turda oy oranını yüzde 59.04’e çıkararak yüzde 40.96 oy alan Kılıçdaroğlu’na yaklaşık 20 puan fark attı.
29.05.2023 Gündem
Ankara’da ilçe ilçe seçim sonuçları
Ankara’da ilçe ilçe seçim sonuçları Türkiye ikinci kez cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başına gitti. YSK'nın seçim yasağını kaldırmasının ardından Ankara'dan sonuçlar geldi.
28.05.2023 Gündem
Ankara 2. bölge seçim sonuçları 2023! Ankara 2. bölge hangi parti kazandı? Ankara 2. bölge Cumhurbaşkanı oy sayıları
Ankara 2. bölge seçim sonuçları 2023! Ankara 2. bölge hangi parti kazandı? Ankara 2. bölge Cumhurbaşkanı oy sayıları Türkiye 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimleri için sandığa gidiyor. Kritik seçimde oy kullanacak Ankara 2. bölgedeki vatandaşların verdikleri oylar Cumhurbaşkanını ve milletvekillerini belirleyecek. Akyurt, Altındağ, Çubuk, Kahramankazan, Kalecik ve Pursaklar Ankara 2. bölgede yer alıyor. Ankara seçim sonuçları gazetevatan.com'dan anlık olarak takip edilecek. 4.280.941 seçmenin oy kullanacağı Ankara'da Cumhurbaşkanı adaylarının aldıkları oy sayıları ve ittifakların aldıkları oy oranları takip edilecek. Peki Ankara 2. bölgede hangi parti kazandı? Ankara'da hangi ittifak kazandı? İşte Ankara 2. bölge milletvekili dağılımı ve oy oranları...
14.05.2023 Gündem
Ankara'da oy sayım işlemleri devam ediyor! İşte ilk sonuçlar
Ankara'da oy sayım işlemleri devam ediyor! İşte ilk sonuçlar Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy verme işlemi saat 17.00 itibariyle sona erdi. Sabah saat 08.00'de başlayan Cumhurbaşkanı seçimi için 3 aday yarıştı. Türkiye'nin, 5 yıl boyunca görev yapacak cumhurbaşkanı ile yeni parlamento üyelerinin belirleneceği seçim için ülke genelinde 973 ilçe, 1094 ilçe seçim kurulunda 191 binden fazla sandık kuruldu. İşte ilçe ilçe ilk sonuçlar...
14.05.2023 Gündem
Binali Yıldırım: Bu seçim, bu milletin evlatlarının geleceğinin seçimi
Binali Yıldırım: Bu seçim, bu milletin evlatlarının geleceğinin seçimi AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, "Bu seçim, bu milletin evlatlarının geleceğinin seçimi. Bu seçim, yeni yüzyılda tam bağımsız Türkiye'nin seçimi" dedi.
9.05.2023 Gündem
Bakan Kurum TOKİ konut müjdesi! Ödemelere yüzde 50 indirim
Bakan Kurum TOKİ konut müjdesi! Ödemelere yüzde 50 indirim Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Gölbaşı Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen "Gölbaşı TOKİ Kura Çekimi"ne katıldı. Bakan Kurum "TOKİ Başkanlığımızdan ev alan kardeşlerimiz bu haberi sabırsızlıkla bekliyor. TOKİ memur maaş zammına göre artış yapıyordu. Bu yıl memur maaş zammı yüzde 30 oldu. TOKİ vade artış oranını yüzde 15.40'ta tuttuk. Vade artış oranında yüzde 50 indirim yapmış olduk' dedi. Öte yandan Bakan Kurum'dan 'ikinci el konuta kampanya' açıklaması geldi. İkinci el konutların da vatandaşların alabilmeleri için çalışma yapılacağını belirten Bakan Kurum "İkinci elle ilgili de destek olmak için çalışmalar yapacağız.' dedi.
10.01.2023 Ekonomi
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Fuat Oktay: Erdoğan'ın karşısına çıkmaya çekiniyorlar
Fuat Oktay: Erdoğan'ın karşısına çıkmaya çekiniyorlar Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 6'lı masanın henüz cumhurbaşkanı adayını açıklamamasıyla ilgili, "Kimi aday göstersem diye bekliyorlar. Hiçbirinin kendisine güveni olmadığı için Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına çıkmaya çekiniyorlar" dedi.
23.09.2022 Gündem
1 kovanla başladı, 100 kovana çıkarttı! 'Her şeyimiz doğal'
1 kovanla başladı, 100 kovana çıkarttı! 'Her şeyimiz doğal' Tokat’ta emekli öğretmen hobi olarak 1 kovanla başladığı arıcılığı 100 kovana çıkarttı.
9.08.2022 Ekonomi
Ankara'da yollar göle döndü, iş yerlerini su bastı! 'Bu yağmurlar hiç bitmeyecek mi?'
Ankara'da yollar göle döndü, iş yerlerini su bastı! 'Bu yağmurlar hiç bitmeyecek mi?' Ankara'da etkili olan sağanak sonrası caddeler göle dönerken, araçlar yolda kaldı. Birçok noktada su baskınları meydana geldi, Almanya'nın Ankara Büyükelçiliği'ni de su bastı. Büyükelçiliğin Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Bu yağmurlar hiç bitmeyecek mi? Şiddetli sağanak nedeniyle büyükelçiliğin bazı bölümlerini bugün tekrar su bastı" ifadelerine yer verildi.
14.06.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akyurt'ta havadan incelemelerde bulundu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akyurt'ta havadan incelemelerde bulundu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sel felaketinden etkilenen Ankara’nın Akyurt ilçesinde havadan incelemelerde bulundu.
14.06.2022 Siyaset
Bakan Kurum: Ankara'da 3 yıkık, 76 az, 27 ağır hasarlı bina var
Bakan Kurum: Ankara'da 3 yıkık, 76 az, 27 ağır hasarlı bina var Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ankara'da selin ardından Altındağ, Çankaya, Haymana, Mamak ve Akyurt’taki 14 köyde 106 binada hasar tespit çalışmalarını tamamladıklarını, 3 yıkık, 76 az hasarlı, 27 ağır hasarlı bina tespit edildiğini söyledi.
14.06.2022 Ekonomi
Erdoğan: Yerli ve milli gözetleme uydumuz İMECE'yi Ocak 2023'te uzaya fırlatıyoruz
Erdoğan: Yerli ve milli gözetleme uydumuz İMECE'yi Ocak 2023'te uzaya fırlatıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türksat 5B Uydusu Hizmete Alma Töreni’nde konuştu. Erdoğan, "Yerli ve milli gözetleme uydumuz İmece'yi Ocak ayında Türksat 6A'yı da 2023 ortalarında uzaya fırlatıyoruz. Böylece uzaydaki uydu sayımız Bay Kemal 10'a yükselecek. Uzaydaki çıkarlarımızı da savunmak bizim namus borcumuzdur." dedi
14.06.2022 Siyaset
Bakan Kurum, Ankara’da selden etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu
Bakan Kurum, Ankara’da selden etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ankara’da dün selden etkilenen Haymana, Akyurt ve Altındağ ilçelerinde incelemelerde bulundu. Kurum, Akyurt Kızık Mahallesi’nde yaptığı açıklamada, “İvedi bir şekilde yeni binaların yapımını gerçekleştireceğiz” dedi.
13.06.2022 Siyaset
Bakan Kurum'dan, selden etkilenen bölgelere ziyaret
Bakan Kurum'dan, selden etkilenen bölgelere ziyaret Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ankara'nın Haymana ilçesinde selden etkilenen Kızılkoyunlu köyünde inceleme yaptı.
13.06.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Akyurt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akyurt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.