Akp

Akp

Son dakika akp haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan akp ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını akp haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akp

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akp gelişmeleri de dahil olmak üzere 26.630 akp haberi bulunmuştur. Tüm akp haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yerel seçimler dünya basınında
Yerel seçimler dünya basınında Dünya dün akşam Türkiye’deki yerel seçimlere odaklanırken, birçok uluslararası basın kuruluşu sandıktan çıkan sonuçlara geniş yer ayırdı.
1.04.2024 Gündem
2024 Bolu yerel seçim sonuçları! (31 Mart Bolu seçim sonuçları BURADA) Bolu belediyesini hangi parti kazandı?
2024 Bolu yerel seçim sonuçları! (31 Mart Bolu seçim sonuçları BURADA) Bolu belediyesini hangi parti kazandı? Her 5 yılda bir yapılan Türkiye Yerel Seçimleri 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşti. Milyonlarca kişi sandık başına gitti. Büyükşehir, il, ilçe ve beldelerde yeni belediye başkanları, köy ve mahallelerde yeni muhtarlar belirlendi. Bolu’da 2024 yerel seçim sonuçları merak ediliyor. Peki, Bolu belediyesini hangi parti kazandı? Son durumu öğrenmek için 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi Bolu seçim sonuçları ekranına göz atabilirsiniz. İşte 31 Mart 2024 Bolu seçim sonuçları…
31.03.2024 Gündem
2024 Bilecik yerel seçim sonuçları! (31 Mart Bilecik  seçim sonuçları BURADA) Bilecik belediyesini hangi parti kazandı?
2024 Bilecik yerel seçim sonuçları! (31 Mart Bilecik  seçim sonuçları BURADA) Bilecik belediyesini hangi parti kazandı? Her 5 yılda bir yapılan Türkiye Yerel Seçimleri 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşti. Milyonlarca kişi sandık başına gitti. Büyükşehir, il, ilçe ve beldelerde yeni belediye başkanları, köy ve mahallelerde yeni muhtarlar belirlendi. Bilecik’te 2024 yerel seçim sonuçları merak ediliyor. Peki, Bilecik belediyesini hangi parti kazandı? Son durumu öğrenmek için 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi Bolu seçim sonuçları ekranına göz atabilirsiniz. İşte 31 Mart 2024 Bilecik seçim sonuçları…
31.03.2024 Gündem
2024 Ardahan yerel seçim sonuçları! (31 Mart Ardahan seçim sonuçları BURADA) Ardahan belediyesini hangi parti kazandı?
2024 Ardahan yerel seçim sonuçları! (31 Mart Ardahan seçim sonuçları BURADA) Ardahan belediyesini hangi parti kazandı? Her 5 yılda bir yapılan Türkiye Yerel Seçimleri 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşti. Milyonlarca kişi sandık başına gitti. Büyükşehir, il, ilçe ve beldelerde yeni belediye başkanları, köy ve mahallelerde yeni muhtarlar belirlendi. Ardahan’da 2024 yerel seçim sonuçları merak ediliyor. Peki, Ardahan belediyesini hangi parti kazandı? Son durumu öğrenmek için 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi Ardahan seçim sonuçları ekranına göz atabilirsiniz. İşte 31 Mart 2024 Ardahan seçim sonuçları…
31.03.2024 Gündem
CHP'de 'DEM' çatlağı büyüyor! İmamoğlu’ndan Afyonkarahisar adayı Burcu Köksal'a sert sözler
CHP'de 'DEM' çatlağı büyüyor! İmamoğlu’ndan Afyonkarahisar adayı Burcu Köksal'a sert sözler CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" sözleri CHP'yi karıştırdı. CHP lideri Özgür Özel bu sözlerin "sürçülisan" olduğunu savunsa da konuyla ilgili yeni bir açıklama yapan Köksal "Dil sürçmesi değil, verdiğim söz üzerine konuştum" dedi. Tartışmaya bugün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. Köksal'ı sert bir şekilde eleştiren İmamoğlu, "Ya kendine başka iş bulacak ya da başka parti bulacak" diyerek Köksal'a adeta kapıyı gösterdi.
7.03.2024 Gündem
Hamza Dağ CNN TÜRK'te açıkladı: Çok farklı bir belediyecilik yapacağız
Hamza Dağ CNN TÜRK'te açıkladı: Çok farklı bir belediyecilik yapacağız AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Dağ, "İzmir'de çok farklı bir belediyecilik yapacağız. İzmir'in sorunları 5 yıl daha erteleyemeyiz. Logo kullanmadığım için İzmirliler bana teşekkür etti. Gençliğimi AK Parti'de bereketlendirdim. Partiye aidiyetim konusunda bir sorun yok. Bundan rahatsız olan yok bir tek CHP'li yöneticiler rahatsız oluyor. Bu bir yerel seçim kampanyası. Herkesin başkanı olacağız. Hemşerilerimiz de bunu bu şekilde yaklaşıyor." dedi.
14.02.2024 Gündem
Belgin İba kimdir, kaç yaşında? AK Parti Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba nereli?
Belgin İba kimdir, kaç yaşında? AK Parti Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba nereli? AK Parti Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba oldu. Belgin İba'nın adaylığını, Cumhurbaşkanı Erdoğan Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen aday tanıtım toplantısında açıkladı. Peki Belgin İba kimdir, kaç yaşında?
7.01.2024 Gündem
Asgari ücret Resmi Gazete'de yayımlandı mı? 27 Aralık yeni asgari ücret Meclis'ten geçti mi?
Asgari ücret Resmi Gazete'de yayımlandı mı? 27 Aralık yeni asgari ücret Meclis'ten geçti mi? İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonunu için gözler Beştepe’ye çevrildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücret zam oranını belirlemek için partisinin genel merkezinde işçi ve işverenlerle bir araya geldi. Peki, Asgari ücret Meclis’ten geçti mi 27-28 Aralık, yeni asgari ücret Resmi Gazete'de yayımlandı mı?
27.12.2023 Gündem
Bayram ikramiyesi kimler alacak, çalışan emekliye de ikramiye verilecek mi? Çalışan emekliler 5 bin TL ikramiye alacak mı?
Bayram ikramiyesi kimler alacak, çalışan emekliye de ikramiye verilecek mi? Çalışan emekliler 5 bin TL ikramiye alacak mı? Emeklilere 5 bin cumhuriyet ikramiyesi verilmiş, çalışan emekliler ise kapsam dışı bırakılmıştı. İkramiye alamayan çalışan emekliler yoğun tepki gösterince AKP Grup Başkanı Abdullah Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çalışan emekliye ikramiye çalışması için ilgili bakanlıklara talimat verdiğini açıkladı. Yaşanan gelişme sonrası çalışan emekli vatandaşlar “Çalışan emekliye de ikramiye verilecek mi, çalışan emekliler 5 bin TL ikramiye alacak mı? Bayram ikramiyesi kimler alacak?” sorularına yanıt aramaya başladı. İşte merak edilen haberin detayları…
24.11.2023 Emekli
Genel Başkanlık yarışı nefes kesti
Genel Başkanlık yarışı nefes kesti CHP’de Genel Başkanlık yarışı inanılmaz bir çekişmeye sahne oldu. İlk turda Özgür Özel 682, Kılıçdaroğlu 664 oy aldı. Özel, 2 oy fark ile salt çoğunluğu kaçırınca seçim ikinci tura kaldı. Kıran kırana geçen oylama geç saatlere kadar sürerken kazananı ikinci tur sonuçları belirledi.
5.11.2023 Gündem
Bolu'dan Ankara'ya 'Değişim' yürüyüşü yapan Tanju Özcan: Ekrem İmamoğlu ivmesini kaybediyor
Bolu'dan Ankara'ya 'Değişim' yürüyüşü yapan Tanju Özcan: Ekrem İmamoğlu ivmesini kaybediyor Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CNN Türk'te canlı yayında açıklamalarda bulundu. Özcan, CHP Genel Merkezi önüne koltuk fırlattığı anlarla ilişkin, "11 tane seçim kaybetmiş koltuktan kalkmıyor. İlla koltuk diyorlarsa alın size koltuk diye koltuk attım. Orada koltuk vazgeçilmez bir şey değil demek istedim. Sembolik bir şeydi." ifadelerini kullanırken, Ekrem İmamoğlu'nun değişim çıkışı ile ilgili ise "Bence Ekrem Bey geç kalıyor. Ben Ekrem Bey'i nasıl destekleyebilirim? Ekrem Bey değişim olmalı diyor ama değişim genel başkandan başlamalı demiyor. Ekrem Bey birçok insandan daha önde. Her geçen gün bu ivmesini kaybediyor." diye konuştu. Özcan, 'İstifa edecek misiniz?' sorusuna ise, "İstifa etmeyeceğim, bu tarihe geçsin. Beni atsınlar. Gerekçeli kararda ne yazacak merak ediyorum." yanıtını verdi.
14.07.2023 Gündem
En düşük memur maaşı ne kadar? En düşük memur maaşına seyyanen maaş var mı, memurların zamlı maaşları ne zaman yatacak, net ve brüt en düşük memur maaşı ne kadar oldu?
En düşük memur maaşı ne kadar? En düşük memur maaşına seyyanen maaş var mı, memurların zamlı maaşları ne zaman yatacak, net ve brüt en düşük memur maaşı ne kadar oldu? AKP Grup Başkanı Abdullah Güler, en düşük memur maaşının 22 bin liraya yükseltilmesini de içeren torba yasa teklifinin TBMM Başkanlığına sunulduğunu açıkladı. Teklife göre memur maaş artışında 6 aylık enflasyon farkı dahil yapılması öngörülen artışa ilave olarak seyyanen net 8 bin 77 liralık artış yapılacak. Güler, "Teklifimiz ile tüm kamu görevlilerinin aylık ve ücretlerinde 1 Temmuz 2023 tarihi ile 31 Aralık 2023 tarihler arasındaki dönem için enflasyon farkı dahil yapılması öngörülen artışa ilave olmak üzere seyyanen net 8 bin 77 liralık bir artışı öngörüyoruz. "Burada en düşük memur maaşı Aralık 2022 tarihi itibarıyla 9 bin 105 lira iken, 2023 ocak tarihinde 11 bin 848 liraya, artış oranı ile beraber 2023 temmuzunda 22 bin 17 liraya çıkartılacaktır. Temmuz artış oranı bu şekli ile beraber toplam yüzde 86'yı bulmaktadır.” Dedi. Peki, En düşük memur maaşı ne kadar? En düşük memur maaşına seyyanen maaş var mı, memurların zamlı maaşları ne zaman yatacak, net ve brüt en düşük memur maaşı ne kadar oldu?
5.07.2023 Ekonomi
CHP'li Gürsel Erol'dan DEVA, Saadet ve Gelecek Partisi'ne sert tepki
CHP'li Gürsel Erol'dan DEVA, Saadet ve Gelecek Partisi'ne sert tepki CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, TBMM Başkanlık seçiminde kendi adaylarını çıkaran DEVA, Saadet ve Gelecek Partisi'ne tepki gösterdi. Sosyal medyadan paylaşım yapan Erol, "Meclis Başkanı adayına oy vermeyerek kendi adaylarını çıkarmaları büyük bir siyasi nezaketsizliktir" ifadelerini kullandı.
8.06.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop: Mevcut Meclis görevine devam ediyor
TBMM Başkanı Şentop: Mevcut Meclis görevine devam ediyor   TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CNN TÜRK'te gündeme dair soruları yanıtladı. Şentop seçim süreci ile ilgili olarak, 'Mevcut Meclis görevine devam ediyor. Göreve başlamak için yemin edilmesi gerekiyor.' dedi.
16.05.2023 Gündem
Zehranur Aydemir kimdir? 28. dönem en geç milletvekili Zehranur Aydemir kaç yaşında, nereli? İşte Zehranur Aydemir hayatı ve biyografisi…
Zehranur Aydemir kimdir? 28. dönem en geç milletvekili Zehranur Aydemir kaç yaşında, nereli? İşte Zehranur Aydemir hayatı ve biyografisi… 14 Mayıs seçimlerinin ardından 28'inci Dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne giren 600 milletvekilinin 121'ini kadınlar, 479'unu erkekler oluşturuyor. Yeni Meclis’in en genç milletvekili 25 yaşındaki AK Parti Ankara Milletvekili Zehranur Aydemir oldu. Peki, Zehranur Aydemir kimdir, kaç yaşında, nereli?
16.05.2023 Gündem
Dünya medyasından Türk seçimlerinde ikinci tur tahmini
Dünya medyasından Türk seçimlerinde ikinci tur tahmini Türkiye'nin ilk kez ikinci tur seçim yaşayacağını belirten uluslararası medya, 14 Mayıs'ta kurulan sandıklardan çıkarılacak beş dersi sıraladı.
16.05.2023 Gündem
Kayseri’de AK Parti 5, CHP 2, MHP 2 ve İYİ Parti 1 vekil çıkardı
Kayseri’de AK Parti 5, CHP 2, MHP 2 ve İYİ Parti 1 vekil çıkardı Kayseri’de 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde resmi olmayan kesin sonuçlara göre AK Parti 5, CHP 2, MHP 2 ve İYİ Parti 1 milletvekili çıkardı.
15.05.2023 Gündem
24 Haziran 2018 seçim sonuçları! 24 Haziran seçim sonuçları nasıldı, partilerin oy oranları nasıldı? Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce, Meral Akşener, Selahattin Demirtaş kaç oy aldı?
24 Haziran 2018 seçim sonuçları! 24 Haziran seçim sonuçları nasıldı, partilerin oy oranları nasıldı? Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce, Meral Akşener, Selahattin Demirtaş kaç oy aldı? 2018 Cumhurbaşkanlığı Seçimleri 24 Haziran 2018 tarihinde yapıldı. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin sonuçlarına göre Recep Tayyip Erdoğan yeniden cumhurbaşkanı seçildi, AKP ve MHP'nin yer aldığı Cumhur İttifakı da Meclis'te çoğunluğu sağladı. Peki, 2018 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce, Meral Akşener, Selahattin Demirtaş kaç oy aldı? 24 Haziran 2018 seçim sonuçları nasıldı?
14.05.2023 Seçim
Muharrem İnce'nin çekilmesi kime yarar? Denklem değişti
Muharrem İnce'nin çekilmesi kime yarar? Denklem değişti Türkiye pazar günü yapılacak seçimlere kilitlendi. Muharrem İnce’nin son dakikada Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini duyurması hesapları karıştırdı. İşte merak edilen tüm detaylar...
12.05.2023 Gündem
Muharrem İnce açıkladı: Adaylıktan çekiliyorum
Muharrem İnce açıkladı: Adaylıktan çekiliyorum Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce açıklamalarda bulundu. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce yaptığı açıklamada cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini duyurdu. İnce, "45 gündür direniyorum. Adaylıktan çekiliyorum, bunu memleketim için yapıyorum. Hiçbir bahaneleri kalmasın. Seçimi kaybettiklerinde seçimin sabahı bütün suçu bize atacaklar." dedi.
11.05.2023 Gündem
Dünyanın gözü Türkiye'de: En kritik seçim, yakından izleyecek ülkeyi yazdılar
Dünyanın gözü Türkiye'de: En kritik seçim, yakından izleyecek ülkeyi yazdılar Dünyanın dört bir yanından pek çok gazete ve televizyon bu süreçte gözünü Türkiye'ye çevirmiş durumda. Seçim için geri sayım sürerken Yunan basını 'Türkiye'deki en kritik seçim' değerlendirmesinde bulundu. Alman basını ise ülkedeki Türk vatandaşlarının tercihini mercek altına aldı. Seçim sonuçlarının bütün Ortadoğu ve dünyanın dört bir yanında izleneceğini kaydeden Amerikan gazetesi, ABD'ye hiç değinmeyip 'Seçim Avrupa ve NATO için ne anlama geliyor?' sorusunu sordu.
9.05.2023 Dünya
Erdoğan karşıtı cepheye İsrail ve Yunan basını da katıldı
Erdoğan karşıtı cepheye İsrail ve Yunan basını da katıldı Batı medyası Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı topyekun bir savaş ilan ederken, bugün İsrail ve Yunan gazetelerinde skandal analizler var. Bir Alman gazetesi ise, son yayımlanan ankete göre Erdoğan'ın zafere uzanacağını yazdı.
6.05.2023 Dünya
28. Dönem MALATYA milletvekili adayları! 14 Mayıs 2023 AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Yeniden Refah MALATYA milletvekili adayları listesi
28. Dönem MALATYA milletvekili adayları! 14 Mayıs 2023 AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Yeniden Refah MALATYA milletvekili adayları listesi Malatya milletvekilleri aday listesi ve isimleri belli oldu. Vatandaşlar 14 Mayıs’ta sandık başına gitmeye hazırlanıyor. Ordu’da kimlerin aday olduğu merak konusu oldu. Peki, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri Ordu AK Parti, CHP, İYİ Parti, MHP, Yeniden Refah Partisi milletvekili adayları kim? İşte Malatya milletvekili adayları…
17.04.2023 Gündem
Selma Aliye Kavaf nereden aday? CHP Milletvekili adayı Selma Aliye Kavaf kimdir, ne iş yapıyor, nereli, ne bakanıydı?
Selma Aliye Kavaf nereden aday? CHP Milletvekili adayı Selma Aliye Kavaf kimdir, ne iş yapıyor, nereli, ne bakanıydı? 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri öncesi CHP'de kesin aday listeleri belli oldu. Millet İttifakı üyeleri Gelecek Partisi, Deva, Saadet Partisi ve Demokrat Parti de CHP listelerinden seçime girdi. 2007 seçimlerinde AK Partiden Denizli Milletvekili seçilen, Selma Aliye Kavaf CHP milletvekili adayı olarak liste girdi. Peki, Selma Aliye Kavaf nereden aday? CHP Milletvekili adayı Selma Aliye Kavaf kimdir, ne iş yapıyor, nereli, ne bakanıydı?
11.04.2023 Gündem
Cumhur İttifakı'nda son durum! Listenin iskeleti hazır
Cumhur İttifakı'nda son durum! Listenin iskeleti hazır 14 Mayıs seçimleri yaklaşırken Ankara kulislerinde hareketlilik sürüyor. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Cumhur İttifakı'na ilişkin son bilgileri aktardı.
3.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Akp ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akp haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.