Akif

Akif

Son dakika akif haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan akif ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını akif haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akif

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akif gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.864 akif haberi bulunmuştur. Tüm akif haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mark Rutte ile görüştü: Kalıcı ateşkes büyük önem taşıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mark Rutte ile görüştü: Kalıcı ateşkes büyük önem taşıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda Başbakanı ile ortak basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında konuşan Erdoğan, “Ticari ve ekonomik ilişkilerimiz derinleşerek güçlenmeye devam ediyor. Hollanda, Türkiye'deki en büyük yabancı yatırımcı ülke konumundadır. Girişimcilerimiz ise Hollanda'da 6 milyar avro değerindeki yatırımlarıyla yaklaşık 80 bin kişiye istihdam sağlıyor. İkili ticaretimiz geçtiğimiz sene 13 milyar doları buldu. Bu rakamı ilk aşamada 15 milyar dolara, ardından da 20 milyar dolara çıkarmayı hedefliyoruz. Avrupa Birliği'yle gümrük birliğinin güncellenmesine yönelik çalışmaların bir an önce başlatılması önemlidir" dedi.
26.04.2024 Gündem
Kastamonu'da taksici cinayeti! Cesedi ormanlık alanda bulundu
Kastamonu'da taksici cinayeti! Cesedi ormanlık alanda bulundu Kastamonu’da kayıp olarak aranan taksi şoförü Akif Eymür, ormanlık alanda ateşli silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.
25.04.2024 Gündem
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır Dışişleri Bakanı Şükri'yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır Dışişleri Bakanı Şükri'yi kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Semih Şükri'yi Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde kabul etti.
20.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Hamas Siyasi Büro Başkanı Haniye arasında kritik görüşme
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Hamas Siyasi Büro Başkanı Haniye arasında kritik görüşme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile görüştü. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Görüşmede İsrail’in Gazze başta olmak üzere Filistin topraklarına yönelik saldırıları, insani yardımların Gazze’ye yeterli düzeyde ve kesintisiz ulaştırılması için yapılması gerekenler, bölgede adil ve kalıcı barış süreci ile ilgili konular ele alındı" denildi.
20.04.2024 Gündem
Kapısına mermi isabet etti! Eve döndüğünde şaşkına uğradı
Kapısına mermi isabet etti! Eve döndüğünde şaşkına uğradı Kocaeli'nin İzmit ilçesi'nde bulunan Alikahya Merkez Mahallesi'nde oturan Ahmet Gökmen’e ait 2 katlı evin kapısına mermi isabet etti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Gökmen,"Allah göstermesin tam eve girerken bizden birine isabet etse ne olurdu düşünemiyorum. İnşallah sorumlular bulunur, gereği yapılır" dedi.
10.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerle bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'deki iftar programının ardından bir kafeyi ziyaret ederek gençler ve vatandaşlarla sohbet etti.
2.04.2024 Gündem
Bolu Gerede'de AK Partili Mustafa Allar, yeğenini 73 oy farkla geçerek başkan oldu! Dikkat çeken gelişme
Bolu Gerede'de AK Partili Mustafa Allar, yeğenini 73 oy farkla geçerek başkan oldu! Dikkat çeken gelişme Bolu'nun Gerede ilçesinde 2 dönemdir AK Parti’den belediye başkanı olan Mustafa Allar, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin resmi olmayan sonuçlara göre, Büyük Birlik Partisi’nden aday olan yeğeni Akif Allar’dan 73 oy fazla alarak 3'üncü kez belediye başkanı seçildi.
1.04.2024 Gündem
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın mayıs ayında planlan ABD’yi ziyareti öncesinde iki ülke arasında son günlerde yoğun bir diplomasi trafiği yaşanıyor. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nden bir heyet dün Ankara’da bir dizi kritik temaslarda bulundu.
30.03.2024 Gündem
İstanbul'da korkutan fabrika yangını!
İstanbul'da korkutan fabrika yangını! Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.
29.03.2024 Gündem
Küçükçekmece'de fabrika yangını
Küçükçekmece'de fabrika yangını Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı
29.03.2024 Vatan TV
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında Türkiye'nin en büyük şehirleri arasında yer alan ve kozmopolit yapısıyla tarım, sanayi ve ekonomi alanında ülke ekonomisine önemli katkı saylayan Adana, eğitimde de yükseköğretime devam etmek isteyen öğrencilerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.
27.03.2024 Adana
Kurtuluş parkı yeniden restore edildi, halkın hizmetine sunuldu! "Hayırlı olsun"
Kurtuluş parkı yeniden restore edildi, halkın hizmetine sunuldu! "Hayırlı olsun" Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Kurtuluş Parkı’nı yeniden restore ettirerek Kurtuluş Mahallesi’nin çocuklarına hediye etti. Akay, “Siz istediniz, biz yaptık. Çocuklarımız için bundan sonra daha güvenli daha ferah bir park var. Güle güle bu parkta oynayacaklar” dedi.
25.03.2024 Adana
Başkan Akay: “Ramazan’da aşımızı paylaşıyoruz, iftar sofralarımızda buluşuyoruz”
Başkan Akay: “Ramazan’da aşımızı paylaşıyoruz, iftar sofralarımızda buluşuyoruz” Seyhan Belediyesi’nin ilçe sakinlerine yönelik olarak geleneksel olarak düzenlemiş olduğu iftar programları aralıksız sürüyor. Ramazan ayı boyunca 16 merkezde iftar programı düzenlenecek olup, bugüne kadar 6 ayrı mahallede iftar programı gerçekleştirilmiş oldu.
19.03.2024 Adana
Erdoğan: Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz
Erdoğan: Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz Şehitler Abidesi'nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı'nın inşasında Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz." dedi.
18.03.2024 Gündem
Adana ASKF’de Bozan, güven tazeledi "Çabaları mutlu ediyor"
Adana ASKF’de Bozan, güven tazeledi "Çabaları mutlu ediyor" Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 16. Genel Kurulunda güven tazeleyen Başkan Ahmet Bozan ve ASKF ekibi genel kurul sonrası ilk toplantısını gerçekleştirdi.
14.03.2024 Adana
MSB'den F-35 ve Eurofighter açıklaması: KAAN'a odaklanmamız lazım!
MSB'den F-35 ve Eurofighter açıklaması: KAAN'a odaklanmamız lazım! Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından Türkiye’nin F-35’e geri dönüp dönmeyeceğine ilişkin soruya yanıt verildi. Yanıtta KAAN vurgusu yapılırken İngiltere'den talep Eurofighter uçaklarıyla ilgili de son durum paylaşıldı.
14.03.2024 Gündem
Adana Seyhan'da ilk iftar sofrası kuruldu
Adana Seyhan'da ilk iftar sofrası kuruldu Seyhan Belediyesi'nin ilk iftar sofrası Pınar Mahallesi Kapalı Semt Pazarı'nda kuruldu. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Ramazan boyunca 16 noktada iftar yemeğinin planlandığını belirterek, " Ramazan ayı birlik ve beraberliktir, paylaşmaktır, berekettir. Aşımız, paylaştıkça bereketlenir " dedi.
14.03.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Maziden atiye köprüler kuruyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Maziden atiye köprüler kuruyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sebilürreşad Kültür ve Sanat Merkezi Açılış Programı'nda konuştu. "Sebilürreşad Kültür ve Sanat Merkezi'ni maziden atiye köprü kuran mütevazi ve önemli bir adım olarak görüyorum." diyen Erdoğan, "Burada zihinlerini ve gönüllerini besleyerek kendilerini yetiştirecek evlatlarımızın her biri geleceğin Mehmet Akif adayları olacaktır." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın ne demek, kimin sözü, neden söylenmiştir? Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın hikayesi
Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın ne demek, kimin sözü, neden söylenmiştir? Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın hikayesi "Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin sembolü olan İstiklal Marşı'nın kabul edilişinin 103. yılı bugün büyük bir gurur ve anlamla kutlanıyor. Mehmet Akif Ersoy'un kaleminden dökülen bu eşsiz eser, Türk milletinin varoluş mücadelesini en etkileyici şekilde ifade ediyor. İstiklal Marşı'nın kabulü, Türk ulusunun ortak iradesinin ve milli değerlerine olan bağlılığının bir simgesi olarak yüzyıllardır yüreklerimizde yaşamaya devam ediyor. Bu önemli günde “Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın” sözü de gündem oldu. Peki, Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın kimin sözü, ne demek? Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın diyen şair kimdir, neden demiştir?
12.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstiklal Marşı mesajı: Unuttuğumuz gün boynumuza zillet zinciri vurulmuş demektir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstiklal Marşı mesajı: Unuttuğumuz gün boynumuza zillet zinciri vurulmuş demektir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türk Milleti’nin binlerce yıllık devlet ve medeniyet davasını on kıtada yüreklere nakşeden İstiklal Marşımızı unuttuğumuz gün, ayağımıza esaret prangası, boynumuza zillet zinciri vurulmuş demektir." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
“Özgürlük Notaları - Milli Marşın Öyküsü”, 100. yıla özel baskısıyla kitapçılarda
“Özgürlük Notaları - Milli Marşın Öyküsü”, 100. yıla özel baskısıyla kitapçılarda Yazar Mehmet Altun’un yaptığı araştırmalar sonucu ilk kez 2008 yılında basılan “Özgürlük Notaları - Milli Marşın Öyküsü” adlı kitap, cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak yeniden basıldı. Sadece bin adet basılan bu özel baskı, ulaşılan yeni arşiv belgelerle daha da zenginleşen içeriğiyle milli marş bestesi olmaya aday eserlerin, bestecilerinin ve seçim sürecinin hikâyesine ışık tutuyor.
12.03.2024 Gündem
12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü kutlama mesajları 2024! Milli irade vurgulu, kısa, anlamlı, İstiklal Marşının kabulü kutlama mesajları
12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü kutlama mesajları 2024! Milli irade vurgulu, kısa, anlamlı, İstiklal Marşının kabulü kutlama mesajları 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü mesajları ve sözleri ile ilgili aramalar gündem oldu. 103. yıl önce, Türk milleti bağımsızlık ve özgürlük aşkını İstiklal Marşı'nda buluşturduğu büyük bir karar aldı. Mehmet Akif Ersoy'un kaleminden dökülen o muhteşem dizeler, yüzyıllardır Türk milletinin varoluş mücadelesini en yalın ve en gururlu haliyle ifade ediyor. İşte Milli irade vurgulu, kısa, anlamlı, İstiklal Marşının kabulü kutlama mesajları....
12.03.2024 Gündem
Seyhan’da 16 ayrı noktada iftar sofrası! "Aşımız, paylaştıkça bereketlenir"
Seyhan’da 16 ayrı noktada iftar sofrası! "Aşımız, paylaştıkça bereketlenir" Seyhan Belediyesi’nin ilk iftar sofrası Pınar Mahallesi Kapalı Semt Pazarı’nda kuruldu. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Ramazan boyunca 16 noktada iftar yemeğinin planlandığını belirterek, “Ramazan ayı birlik ve beraberliktir, paylaşmaktır, berekettir. Aşımız, paylaştıkça bereketlenir ” dedi.
12.03.2024 Adana
Pınar Öktem Doğan kimdir? Pınar Öktem Doğan heykelleri arasına Eda Erdem heykeli de eklendi
Pınar Öktem Doğan kimdir? Pınar Öktem Doğan heykelleri arasına Eda Erdem heykeli de eklendi Türkiye’nin A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın ve Fenerbahçe Opet’in lideri olan Eda Erdem Dündar için bir heykel yaptı. Bu heykel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle tanıtıldı. Eda Erdem Dündar’ın heykeli, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi girişine yerleştirildi. Heykeli ise Pınar Öktem Doğan yaptı. Peki, Pınar Öktem Doğan kimdir?
9.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Akif ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akif haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.