Çocuk İstismarı

Çocuk İstismarı

Son dakika Çocuk istismarı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çocuk istismarı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çocuk istismarı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çocuk İstismarı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çocuk istismarı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.107 çocuk istismarı haberi bulunmuştur. Tüm çocuk istismarı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Yerlikaya duyurdu! 14 ilde Sibergöz-28 operasyonu
Ali Yerlikaya duyurdu! 14 ilde Sibergöz-28 operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 14 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen Sibergöz-28 operasyonu ile ilgili detayları paylaştı. Giresun, Niğde, Osmaniye ve Zonguldak merkezli 14 ilde Nitelikli Dolandırıcılık, Çevrimiçi Çocuk İstismarı ve 7258 sayılı Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkındaki Kanuna Muhalefet suçlarına yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen “SİBERGÖZ-28” operasyonlarında 34 şüpheli yakalandı.
22.03.2024 Gündem
Cesedi tandırda bulunan Eymen'in katili: Görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı
Cesedi tandırda bulunan Eymen'in katili: Görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) istismara uğrayıp, öldürülmesine ilişkin davada ağırlaştırılmış müebbet ile 38 yıl hapis cezasına çarptırılan Serkan Elçetin (40), 'müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak' suçundan yargılandığı davanın duruşmasında savunma yaptı. Elçetin, telefonunun incelenmesini isteyip, "Eymen Sadık Durak'a cinsel istismarda bulunmadım. Davaya konu olan görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı" dedi.
20.02.2024 Gündem
Dr. Öğr. Başbuğ, “Travmatik olaylar hayatı tersyüz eder”
Dr. Öğr. Başbuğ, “Travmatik olaylar hayatı tersyüz eder” Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyesi Klinik Psikolog, Çocuk ve Ergen Psikoterapisti Dr. Sezin Andiç Başbuğ, “Psikolojik Dayanıklılık Penceresinden Afet ve Travmalarla Başa Çıkma” konulu verdiği konferansta, travmalarla başa çıkmanın yolunun yalnız olunmadığının hissedilmesi ile mümkün olabileceğini söyledi.
13.02.2024 Adana
Bakan Tunç: Yeni yargı reformunu önümüzdeki aylarda açıklayacağız
Bakan Tunç: Yeni yargı reformunu önümüzdeki aylarda açıklayacağız Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Yeni Yargı Reformu Stratejisi Belgesini ve İnsan Hakları Eylem Planını önümüzdeki aylar içerisinde açıklayarak, oradaki hedefler doğrultusunda yine hızlı bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
21.12.2023 Gündem
TikTok sözcüsünden 'Türkiye' sunumu! Yayman: Çocuklarımızın geleceği çok daha önemli
TikTok sözcüsünden 'Türkiye' sunumu! Yayman: Çocuklarımızın geleceği çok daha önemli TBMM Dijital Mecralar Komisyonu'nda, sosyal medya platformu TikTok'ta tartışmalara yol açan konular ele alındı.
7.12.2023 Gündem
Küçük Eymen tandır çukurunda poşette elleri ve ayakları bağlı bulunmuştu! Annesinin ifadesi ortaya çıktı
Küçük Eymen tandır çukurunda poşette elleri ve ayakları bağlı bulunmuştu! Annesinin ifadesi ortaya çıktı İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) öldürülmesiyle ilgili haklarında ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet ve toplam 38'er yıl hapis cezası verilen sanıklardan anne Mine Durak (28) ile sevgilisi Serkan Elçetin'in (39) cezaları Yargıtay'da da onandı.
28.11.2023 Gündem
6 yaşında evlendirilme davasında karar verildi
6 yaşında evlendirilme davasında karar verildi 6 yaşındaki H.K.G.'nin Kadir İstekli ile evlendirildiğinin ortaya çıkması Türkiye'yi ayağa kaldırmıştı. Olaya ilişkin Kadir İstekli, baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel’in yargılandığı davada karar verildi.
23.10.2023 Gündem
6 ve 7 yaşındaki 2 kardeşe iğrenç istismar! İstinaf cezayı bozdu mahkeme yeni kararını açıkladı...
6 ve 7 yaşındaki 2 kardeşe iğrenç istismar! İstinaf cezayı bozdu mahkeme yeni kararını açıkladı... İğrenç olay İzmir'de meydana geldi. Komşusunun 6 ve 7 yaşındaki 2 erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla yargılanan A.A. (23), toplamda 37,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Cezalarda herhangi bir indirim uygulanmadı.
17.10.2023 Gündem
İlkokulda 28 öğrencisine istismar sanığı öğretmenin 636 yıl hapis kararı, 12 çocuk yönünden bozuldu
İlkokulda 28 öğrencisine istismar sanığı öğretmenin 636 yıl hapis kararı, 12 çocuk yönünden bozuldu Antalya’da öğretmen olarak görev yaptığı ilkokulda 28 öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla toplam 636 yıl hapis cezası alan Mahmut Aydın Köksar’ın mahkumiyet kararı, Yargıtay tarafından 12 çocuk için bozuldu. Geçen sene 6 çocuk yönünden rapor eksikliğinden bozulan karar ile yeniden yargılanmaya başlayan Köksar’ın davası, Yargıtay’dan dönen 12 çocuğun dosyasıyla birlikte görülecek.
25.09.2023 Gündem
Bakan Göktaş: Süresiz nafaka adil bir durum değil
Bakan Göktaş: Süresiz nafaka adil bir durum değil Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Süresiz nafaka gibi bir durum adil bir durum değil" dedi.
26.07.2023 Gündem
Bakan Göktaş: Türkiye Yüzyılı, hedeflerimizi gerçekleştirdiğimiz bir yüzyıl olacak
Bakan Göktaş: Türkiye Yüzyılı, hedeflerimizi gerçekleştirdiğimiz bir yüzyıl olacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Türkiye Yüzyılı, gücünü milletten alan devlet anlayışıyla kültürümüzün inşasında ve aktarımında; birey, aile ve topluma yönelik sosyal politikalar, sosyal hizmet ve yardımlar kapsamında tüm hedeflerimizi gerçekleştirdiğimiz yeni bir yüzyıl olacak" dedi.
18.07.2023 Gündem
Çöp evde bulunan çocuk olayında yeni gelişme! Mahkemeden teyze için karar...
Çöp evde bulunan çocuk olayında yeni gelişme! Mahkemeden teyze için karar... Bursa'da, kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (10) çöp ev haline gelen dairede kilitli odada alıkoyduğu iddiasıyla tutuklanan Kamuran Pınar Acar'ın, 27 yıl hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın duruşmasında, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verildi. UCİM avukatı Mine Rana Kahramanoğlu, "Duruşma 4 Ekim'e kaldı. Biz de her celse çocuğumuzun yanında olacağız" dedi.
12.07.2023 Gündem
6 yaşındaki kıza istismar skandalı! TBMM’den 323 sayfalık 'çocuk istismarı' raporu
6 yaşındaki kıza istismar skandalı! TBMM’den 323 sayfalık 'çocuk istismarı' raporu Çocuk istismarının panzehirinin “okullaşma” olduğuna dikkat çekilen raporda çocukları damgalamadan “Risk Haritası” çıkarılması tavsiye edildi. Öneriler arasında, mükerrer suç işleyen çocukların ailelerine yaptırım uygulanması da yer aldı.
4.05.2023 Gündem
Burcu Biricik depremzede çocuklarla buluştu
Burcu Biricik depremzede çocuklarla buluştu Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'da 'Nalan' karakterine hayat veren Burcu Biricik önceki gün Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) ile birlikte Ankara Şehir Hastanesi'nde tedavi gören depremzede çocukları ziyaret etti. Ünlü oyuncu, Kahramanmaraş merkezli depremin yıkıma neden olduğu Hatay'da enkaz altından 3'üncü gün çıkartılan ve iki bacağı diz altından ampüte edilen 14 yaşındaki İnci Aşit ile de bir araya geldi.
27.04.2023 Magazin
RED ART İstanbul’dan deprem bölgesi çocuklarına destek sergisi
RED ART İstanbul’dan deprem bölgesi çocuklarına destek sergisi Bünyesinde, ülkemizin uluslararası arenada da tanınan en genç ve en yetenekli Pop Art sanatçılarının yer aldığı, Türkiye’nin öncü çağdaş sanat galerileri arasında olan RED ART istanbul, 15 Nisan Cumartesi günü, saat 16.00’da çok özel bir karma serginin açılışını yapıyor.
14.04.2023 Kültür Sanat
18 Mart Cumartesi RED art istanbul’da başlıyor
18 Mart Cumartesi RED art istanbul’da başlıyor Çağdaş resmin genç temsilcilerinden İlkem Güneri’nin “Bullseye” adını verdiği kişisel sergisi 18 Mart Cumartesi günü RED art istanbul’da başlıyor. Sanatçının lowbrow ve street art akımlarından etkiler taşıyan eserlerinden meydana gelen sergi, 28 Mart tarihine kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.
7.03.2023 Kültür Sanat
Yeğenini 'çöp ev'de odaya kilitlemişti! 27 yıl hapis istemiyle hakim karşısında
Yeğenini 'çöp ev'de odaya kilitlemişti! 27 yıl hapis istemiyle hakim karşısında Bursa'da, kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (10) 'çöp ev'deki kilitli odada alıkoyduğu iddiasıyla tutuklanan Kamuran Pınar Acar'ın, 27 yıl hapis cezası istemiyle Bursa 10'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına başlandı. Bursa Barosu Çocuk Hakları Merkezi ve Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği'nin (UCİM) davaya katılma talebi reddedildi.
6.03.2023 Yaşam
Eda Ece'nin duygusal anları! 'Bütün bu dolmuşlukla gözyaşımı tutamadım!'
Eda Ece'nin duygusal anları! 'Bütün bu dolmuşlukla gözyaşımı tutamadım!' Türkiye'yi hüzne boğan deprem felaketinin ilk gününden beri afet bölgesine ihtiyaç malzemeleri gönderen ve sosyal medya hesaplarından yardım çağrıları yapan Eda Ece, Anıtkabir ve depremzedeleri ziyaret etti. Sosyal medyada duygularını paylaşan oyuncu, "Böyle duygusal bir ay geçirirken Anıtkabir'de olmak çok iyi geldi" dedi.
3.03.2023 Magazin
Nilperi Şahinkaya'dan anlamlı hareket! 'Unutulmaz bir gün oldu'
Nilperi Şahinkaya'dan anlamlı hareket! 'Unutulmaz bir gün oldu' Oyuncu Nilperi Şahinkaya, Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği'yle (UCİM) deprem felaketinden en çok etkilenen illerden olan Kahramanmaraş'a gitti. Depremzede çocuklarla zaman geçirip, oyunlar oynadığı miniklere moral veren Nilperi Şahinkaya, çektirdiği fotoğrafları Instagram hesabından paylaştı.
27.02.2023 Magazin
6 yaşındaki çocuğun istismarı davası başladı! Dikkat çeken rapor ayrıntısı ortaya çıktı
6 yaşındaki çocuğun istismarı davası başladı! Dikkat çeken rapor ayrıntısı ortaya çıktı İsmailağa cemaatine bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in 6 yaşındaki kız çocuğunun istismarıyla ilgili dava kapsamında baba Gümüşel ve 6 yaşındayken H.K.G. ile evlendiği iddia edilen Kadir İstekli bugün ilk kez hâkim karşısına çıktı. 6 yaşındaki çocuğun evlendirilmesiyle ilgili Kadir İstekli, baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel’in yargılandığı davanın duruşmasının kapalı yapılmasına ve yayın yasağı getirilmesine karar verildi. Öte yandan dava ile ilgili dikkat çeken rapor ayrıntısı ortaya çıktı.
30.01.2023 Gündem
6 yaşında evlendirilme davası yarın başlıyor
6 yaşında evlendirilme davası yarın başlıyor 6 yaşındaki çocuğun evlendirilmesiyle ilgili dava kapsamında Kadir İstekli ve baba Yusuf Ziya Gümüşel yarın ilk kez hakim karşısına çıkacak.
29.01.2023 Gündem
15 yaşındaki kıza cinsel istismar ve şantaja 111,5 yıl hapis istemi
15 yaşındaki kıza cinsel istismar ve şantaja 111,5 yıl hapis istemi Ankara'da, S.K. (18) adlı kıza 15 yaşındayken cinsel istismarda bulunup, çektiği uygunsuz görüntülerini sosyal medya hesabından yayınladığı suçlamasıyla tutuklu yargılanan Emre Kara (19) için savcı, mütalaasında 111,5 yıl hapis talep etti.
16.01.2023 Gündem
'MİT'e alacağız' diyerek lise öğrencisine istismar! Okulu eve çevirmişler, 2 gece süren iğrençlik
'MİT'e alacağız' diyerek lise öğrencisine istismar! Okulu eve çevirmişler, 2 gece süren iğrençlik Konya’da iğrenç olay gün yüzüne çıkmıştı. İçerisinde çocuk istismarı, alıkoyma ve dolandırıcılığın da yer aldığı olayda, 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi G.A.’nın hayatı kabusa döndü. MİT’in adını kullanarak kurulan korkunç tuzakta; okul müdürü H.A genç kıza, derslerinde başarılı olma kaydı ile istihbaratçı olma sözü verdi. Bu sırada da evli 1 çocuk babası Ahmet Mandal ile tanıştırdı. Kendisini MİT mensubu olarak tanıtan Ahmet Mandal’ın asıl mesleği bambaşka çıkarken, bir genç kızın hayatını karartan olaydaki yeni detaylar mide bulandırdı. Öte yandan Okul müdürüyle ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. İşte detaylar...
13.01.2023 Gündem
Liseli kıza 'MİT'e alacağız' diyerek iğrenç istismar! Yeni detay ortaya çıktı
Liseli kıza 'MİT'e alacağız' diyerek iğrenç istismar! Yeni detay ortaya çıktı Konya’da mide bulandıran bir olayın detayları ortaya çıkmıştı. İçerisinde çocuk istismarı, alıkoyma ve dolandırıcılığın da yer aldığı olayda, 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi G.A.’nın hayatı kabusa döndü. MİT’in adını kullanarak kurulan korkunç tuzakta; okul müdürü H.A genç kıza, derslerinde başarılı olma kaydı ile istihbaratçı olma sözü verdi. Bu sırada da evli 1 çocuk babası Ahmet Mandal ile tanıştırdı. Kendisini MİT mensubu olarak tanıtan Ahmet Mandal’ın asıl mesleği bambaşka çıkarken, bir genç kızın hayatını karartan olaydaki FETÖ detayı şoke etti. Okul müdürünün ifadesi bu kadar da olmaz dedirdirken, güvenlik kamera ve HTS kayıtları ortaya çıktı. Kayıtlar, cinsel istismara dair yeni detayları gündeme getirdi.
30.12.2022 Yaşam
16 Aralık Diyanet Cuma Hutbesi! Türkçe Arapça Cuma Hutbesi metni PDF indirme ekranı ve bu haftaki cuma hutbesi konusu!
16 Aralık Diyanet Cuma Hutbesi! Türkçe Arapça Cuma Hutbesi metni PDF indirme ekranı ve bu haftaki cuma hutbesi konusu! Cuma Hutbesi 16 Aralık metni ve konusu açıklandı. Cuma namazı öncesinde camilerde okunacak olan Cuma Hutbesi'nin konusu Diyanet İşleri Başkanlığı'nca bu hafta "Çocuk Rabbimizin Kıymetli Emaneti" olarak belirlendi. İşte, 16 Aralık Cuma Hutbesi Arapça Türkçe metni ve konusu…
16.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çocuk İstismarı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çocuk istismarı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.