Akbil

Akbil

Son dakika akbil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan akbil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını akbil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akbil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akbil gelişmeleri de dahil olmak üzere 222 akbil haberi bulunmuştur. Tüm akbil haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbulkart tam, öğrenci bilet ne kadar? Aylık mavi kart kaç TL oldu? 8 Ocak 2024 Ulaşım zammı...
İstanbulkart tam, öğrenci bilet ne kadar? Aylık mavi kart kaç TL oldu? 8 Ocak 2024 Ulaşım zammı... İstanbul'da toplu ulaşıma zam geldi. 8 Ocak 2024 İBB ve UKOME toplantısından çıkan zam kararıyla birlikte İstanbulkart tam, İstanbulkart öğrenci fiyatı değişti. Taksi ve servis ücretleri de yüzde 28 zamlandı. Taksilerde indi bindi ne kadar oldu? Son dakika gelen habere göre İstanbul'da toplu ulaşıma zam geldi. Okul servis ücretleri de en kısa mesafe 1665 lira oldu. Peki İstanbulkart tam, öğrenci fiyatı ne kadar oldu?
9.01.2024 Ekonomi
Otobüsler neden ücretsiz (6 Ekim)? Otobüsler bugün neden bedava, 6 Ekim'de ne oldu? İETT ücretsiz geçiş 6 Ekim
Otobüsler neden ücretsiz (6 Ekim)? Otobüsler bugün neden bedava, 6 Ekim'de ne oldu? İETT ücretsiz geçiş 6 Ekim 6 Ekim bugün otobüslerin neden ücretsiz olduğu sorgulanıyor. İstanbul'daki vatandaşlar, akbillerini kullandıklarında ücretsiz geçiş hakkı olduklarını gördü. İETT’nin bugün ücretsiz olup olmadığı sorgulanırken, neden ücretsiz olduğuna dair de aramalar arttı. Peki, Otobüsler bugün neden ücretsiz?  6 Ekim otobüsler neden bedava? İETT (akbil) bugün ücretsiz mi? 6 Ekim’de ne oldu?
6.10.2023 Gündem
İstanbul ulaşım zammı ne zaman uygulanacak? Toplu taşıma zam ne zaman başlıyor 2023, İBB ulaşım zammı (akbil zammı) ne zaman geçerli? İETT zam ne zamandan itibaren olacak?
İstanbul ulaşım zammı ne zaman uygulanacak? Toplu taşıma zam ne zaman başlıyor 2023, İBB ulaşım zammı (akbil zammı) ne zaman geçerli? İETT zam ne zamandan itibaren olacak? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında toplu ulaşım ücret tarife değişikliği teklifi görüşüldü. Toplantıda, İstanbul’da toplu ulaşıma oy çokluğuyla yüzde 51,52 oranında zam yapıldı. Minibüslerde 0-7 kilometrelik mesafeler arasında tek fiyat uygulamasına geçildi. Bu fiyat da 12 TL oldu. Peki, Toplu taşıma zammı ne zaman başlıyor, İETT zamlı tarife ne zaman geçerli?
9.08.2023 Gündem
İstanbul kart abonman ücreti 2023 ne kadar oldu, İstanbul’da toplu ulaşıma zam geldi mi? Toplu taşıma ücretleri ne kadar oldu? İETT zamlı tarife ile yeni akbil fiyatları
İstanbul kart abonman ücreti 2023 ne kadar oldu, İstanbul’da toplu ulaşıma zam geldi mi? Toplu taşıma ücretleri ne kadar oldu? İETT zamlı tarife ile yeni akbil fiyatları Toplu taşımaya yüzde 57 zam isteyen İBB ile yüzde 40 zam teklif eden bakanlık temsilcileri iddiaya göre anlaştı. 9 Ağustos’ta gerçekleştirilecek UKOME toplantısı öncesi İstanbul’da toplu taşmaya yüzde 45 veya üstü oranında zam yapılacağı öne sürüldü. Peki, İstanbul’da toplu taşımaya zam geldi mi, toplu taşımaya zam gelecek mi? İETT zammı ne kadar oldu? İşte Toplu taşıma ücretleri İstanbul 2023…
9.08.2023 Gündem
Marmaray en kısa mesafe ne kadar? Marmaray'da tek basım kaç TL? 2023 Marmaray ücretleri
Marmaray en kısa mesafe ne kadar? Marmaray'da tek basım kaç TL? 2023 Marmaray ücretleri Toplu taşımaya gelen zamlar gündemeki yerini koruyor. 4 yılda toplam yüzde 477 zam gelen ulaşım 8 Ağustos 2023 tarihiyle yeniden fiyatlandırıldı. UKOME toplantısında alınan kararla birlikte Marmaray, Metrobüs, İstanbul Kart ücretlerine yüzde 51 zam geldi. Zam kabul gördü. Aylık akbil 172 TL olurken İstanbul Kart tek basım 15 TL'ye yükseldi. Peki Marmaray en kısa mesafe ne kadar oldu? İşte 2023 Marmaray ücret tarifesi...
8.08.2023 Gündem
MSÜ sınavında telefon yasak mı, MSÜ telefon serbest mi? MSÜ’de küpe, kemer, piercing, akbil, kolye, makyaj yasak mı, MSÜ sınavında yasak olan şeyler ne?
MSÜ sınavında telefon yasak mı, MSÜ telefon serbest mi? MSÜ’de küpe, kemer, piercing, akbil, kolye, makyaj yasak mı, MSÜ sınavında yasak olan şeyler ne? 2023 MSÜ sınavı yarın yapılacak. Sınava saatler kala Milli Savunma Üniversitesi sınavına girecek adaylar MSÜ'de yasak olan eşyalar için araştırma yapıyor. ÖSYM tarafından açıklanan sınav giriş kılavuzunda öğrencilerin dikkat etmesi gerekenler paylaşıldı. Sınavda bazı eşyaların kullanımı yasak olacak.  Peki, MSÜ sınavında telefon yasak mı, MSÜ telefon serbest mi? MSÜ’de küpe, kemer, piercing, kolye, makyaj yasak mı, MSÜ sınavında yasak olan şeyler ne?
1.04.2023 Eğitim
MSÜ oje yasak mı, MSÜ sınavına oje ile girilir mi? MSÜ’de para, akbil, yüzük, piercing, küpe, kolye, kemer yasak mı? 2023 MSÜ yasakları nelerdir?
MSÜ oje yasak mı, MSÜ sınavına oje ile girilir mi? MSÜ’de para, akbil, yüzük, piercing, küpe, kolye, kemer yasak mı? 2023 MSÜ yasakları nelerdir? 2023 MSÜ yasakları nelerdir, MSÜ’de para, oje, akbil, yüzük, piercing, küpe, kolye, kemer yasak mı? Milli Savunma Üniversitesi sınavına girecek adaylar MSÜ'de yasak olan eşyalar için araştırmalarını devam ettiriyor. ÖSYM tarafından açıklanan sınav giriş kılavuzunda öğrencilerin dikkat etmesi gereken bazı kurallar var. Sınavda bazı eşyaların kullanımı yasak ve bu eşyalar emanete alınmayacak. Adaylara ÖSYM'nin 15 dakika kuralı uygulanacak, sınavdan 15 dakika önce kapılar kapatılacak. Peki, MSÜ oje yasak mı, MSÜ sınavına oje ile girilir mi? İşte MSÜ yasakları…
1.04.2023 Eğitim
6 Ekim toplu taşıma neden ücretsiz, 6 Ekim otobüsler saat kaça kadar ücretsiz? İETT bugün neden ücret almadı?
6 Ekim toplu taşıma neden ücretsiz, 6 Ekim otobüsler saat kaça kadar ücretsiz? İETT bugün neden ücret almadı? 6 Ekim otobüsler neden ücretsiz, 6 Ekim toplu taşıma kaça kadar ücretsiz? İstanbul'un Kurtuluşunun 99. yılı kutlanıyor. 6 Ekim gününde otobüse binenler akbil basarken ücretsiz uyarısını görünce “Bugün toplu taşıma neden ücretsiz?” sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte detaylar…
6.10.2022 Yaşam
İBB öğrenci kartı başvurusu nasıl yapılır? İBB indirimli karttan kimler faydalanabilir? Öğrenci Kartı ücreti ne kadar?
İBB öğrenci kartı başvurusu nasıl yapılır? İBB indirimli karttan kimler faydalanabilir? Öğrenci Kartı ücreti ne kadar? İlk ve orta dereceli okullar açıldı. Eylül ayı sonu itibariyle üniversitelerde de eğitim başlayacak. İstanbul’da öğrenim görecek öğrenciler toplu ulaşımdan indirimli faydalanmak için öğrenciler, İBB’nin öğrenci kartına nasıl başvuru yapacaklarını sıklıkla araştırıyor. Peki, İBB öğrenci kartı başvurusu nasıl yapılır? İBB indirimli karttan kimler faydalanabilir? Öğrenci Kartı ücreti ne kadar? İndirimli İstanbulkart vizeleme işlemi nasıl yapılır? İşte detaylar…
16.09.2022 Eğitim
Öğrenci akbili zammı iptal mi oldu, öğrenci akbili zam iptali ne oldu? Ekrem İmamoğlu öğrenci kartı zam iptali kararını veto mu edecek?
Öğrenci akbili zammı iptal mi oldu, öğrenci akbili zam iptali ne oldu? Ekrem İmamoğlu öğrenci kartı zam iptali kararını veto mu edecek? İstanbul öğrenci akbil zammı iptal mi edildi? İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi olağanüstü toplantısında, elektronik bilet, taksi, taksi dolmuş, minibüs ve servis ücretlerine yüzde 40 zam teklifi kabul edilerek yürürlüğe girmiş ardından, öğrenci akbiline gelen yüzde 40 zam öğrenciler tarafından protesto edilmişti. Bunun üzerine belediyenin dün yaptığı toplantıda İstanbul'da ulaşıma yapılan yüzde 40 zammından öğrencilerin muaf olması kararlaştırıldı. Peki, Ekrem İmamoğlu öğrenci kartı zam iptali kararını veto mu edecek? Öğrenci akbili zammı iptal mi oldu, öğrenci akbili zam iptali ne oldu? Öğrenci akbili ne kadar oldu?
15.04.2022 Gündem
Toplu ulaşım zammı ile ilgili yeni karar! Muaf tutulacak...
Toplu ulaşım zammı ile ilgili yeni karar! Muaf tutulacak... Öğrenci kartları ile ilgili flaş gelişme! Muaf tutulacak. Toplu ulaşıma yüzde 40 zam gelmişti. Yeni gelişme ile zamdan öğrencilerin muaf olması ve aylık öğrenci abonman ücretinin zam farkının İBB tarafından karşılanması teklifi görüşüldü. Kabul edilen teklife göre 109 TL'ye yükselen aylık abonman ücretindeki 31 TL'lik fark İBB tarafından sübvanse edilerek, ücret 78 TL olarak alınmaya devam edecek. Ayrıca tek geçişlik öğrenci biletinde de 2.67 TL'lik eski tarife uygulanmaya devam edilecek.
14.04.2022 Gündem
İETT şoförü yolcuyu darbetti iddiası
İETT şoförü yolcuyu darbetti iddiası Fatih'te 75 yaşındaki Kadir Şahin, bindiği İETT otobüsünde şoför tarafından darbedildiğini iddia etti. Şahin, darp raporu alarak şoförden şikayetçi oldu. Şoför ise hakkında idari soruşturma başlatan İETT yetkililerine verdiği ifadesinde, ilerlemesi yönünde uyardığı Kadir Şahin'in kendisine küfrettiğini, ardından aralarında arbede yaşandığını ileri sürdü.
12.04.2022 Yaşam
Haluk Levent: Adana’da 18 ayrı noktaya dökülen çöpler temizlenecek
Haluk Levent: Adana’da 18 ayrı noktaya dökülen çöpler temizlenecek Sanatçı Haluk Levent, Adana’da 18 noktada çöp dökülen alanların bir ay içinde temizlenip, atıkların uygun şekilde imha edileceğini söyledi.
9.04.2022 Yaşam
İETT öğrenci akbil zammı geri mi alınacak? Öğrenci akbili aylık ne kadar oldu?
İETT öğrenci akbil zammı geri mi alınacak? Öğrenci akbili aylık ne kadar oldu? İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu’nun, "Dedik ki AK Parti olarak, Cumhur İttifakı olarak pazartesi günü İBB Meclisine bir teklif sunalım. Bu teklifte öğrencilerimiz için bu yüzde 40 zam geçersiz olsun ve bu yüzde 40'ı İBB sübvanse etsin" ifadeleri ardından öğrenciler “İETT öğrenci akbil zammı geri mi alınacak? Öğrenci akbili aylık ne kadar oldu?” sorularına yanıt aramaya başladı.
9.04.2022 Yaşam
Akbil fiyatları 9 Nisan 2022! İETT zammı başladı mı, ne zaman geçerli olacak? Ulaşım zammı ile otobüs, metro, metrobüs aktarma ve aylık akbil fiyatları!
Akbil fiyatları 9 Nisan 2022! İETT zammı başladı mı, ne zaman geçerli olacak? Ulaşım zammı ile otobüs, metro, metrobüs aktarma ve aylık akbil fiyatları! İETT zamları bugün itibariyle başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi, akaryakıt giderlerindeki tarihi artış nedeniyle mart ayından beri üçüncü kez zam gündemiyle toplandı. Toplu taşıma esnafının  fahiş şekilde artan akaryakıt fiyatları nedeniyle talep ettiği zam; 23 Mart, 4 Nisan tarihli oturumlarda çoğunluktaki hükümet temsilcilerinin oyları ile reddedilmiş ancak, Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nce (TUHİM), UKOME toplantısında akaryakıta gelen zamlar ile ÖTV muafiyeti gibi nedenlerle elektronik bilet, taksi, taksi dolmuş, minibüs ve servis ücretlerine yeniden değerleme oranında yüzde 40 zam önerisi geçtiğimiz hafta kabul edilmişti. Peki, Ulaşım zammı ile otobüs, metro, metrobüs aktarma ve aylık akbil fiyatları 2022…
9.04.2022 Ekonomi
Zam geri çekilecek! İstanbul'da öğrenci akbiline yapılan zam için AK Parti harekete geçti...
Zam geri çekilecek! İstanbul'da öğrenci akbiline yapılan zam için AK Parti harekete geçti... İstanbul Büyükşehir Belediyesi geride bıraktığımız hafta içinde ulaşıma yüzde 40 zam yaptı. Zam ile birlikte tam bile 7 lira 67 kuruş olurken, öğrenci için bir basım ücreti 3 lira 74 kuruş oldu. Aylık tam abonman ücreti 602 TL'ye, öğrenci aylığı ise 109 TL'ye yükseldi. Bu zam sonrası Cumhur İttifakı harekete geçti. AK Parti İBB Meclisi Grup Başkanvekili Tefik Göksu yayınladığı videoda, pazartesi günü öğrencilere yönelik yüzde 40 zammın kaldırılmasını teklif edeceklerini bildirdi. İETT kurumunun zarar görmemesi için de aradaki farkı İBB'nin sübvanse edeceği duyuruldu.
9.04.2022 Ekonomi
Ödemelerle ilgili flaş karar! Zam geldi, bin 500 TL'ye çıkarıldı
Ödemelerle ilgili flaş karar! Zam geldi, bin 500 TL'ye çıkarıldı Gelir desteği ödemeleriyle ilgili son dakika kararı. Zam yapıldı. Toplu taşıma hizmeti veren araçlara verilen gelir desteği ödemelerinde miktar değişti. Engelli, yaşlı, şehit yakını ve gazileri yakından ilgilendiriyor. Resmen yürürlüğe girdi. Engelli, yaşlı, şehit yakını ve gazilerin yararlandığı ücretsiz seyahat hakkı kapsamında toplu taşıma hizmeti veren araçlara verilen gelir desteği ödemelerinde artış yapıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Derya Yanık, artış yapılmasına ilişkin yönetmelik değişikliğinin Resmi Gazete’de yayımlandığını belirterek, “Bu kapsamda Ankara ve İstanbul'da şehir içi toplu taşıma hizmeti veren her bir ulaşım aracına ödenen aylık 1.330 TL desteği 1.995 TL’ye, büyükşehir belediyesi olan diğer illerde ise 1000 TL’den 1.500 TL’ye çıkardık.” dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
7.04.2022 Ekonomi
İstanbul’da toplu ulaşıma zam! İstanbulkart ücretleri ne kadar? İndirimli İstanbulkart ücreti kaç lira oldu?
İstanbul’da toplu ulaşıma zam! İstanbulkart ücretleri ne kadar? İndirimli İstanbulkart ücreti kaç lira oldu? İstanbul'da toplu ulaşıma yüzde 40 zam geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) olağanüstü toplantısında, elektronik bilet, taksi, taksi dolmuş, minibüs ve servis ücretlerine yüzde 40 zam teklifi kabul edildi. Yeni zamla birlikte tek geçişlik İstanbulkart ücreti 7,67 TL oldu. Peki, İstanbulkart ücretleri ne kadar? İndirimli İstanbulkart ücreti kaç lira oldu? İstanbul ulaşım zammı ne zaman uygulanacak? Öğrenci, tam, aylık akbil ne kadar oldu? İşte İstanbulkart zammı ve İstanbulkart fiyat listesi!
7.04.2022 Ekonomi
İstanbul'da ulaşıma zam! Yüzde 40 fiyat artışı...
İstanbul'da ulaşıma zam! Yüzde 40 fiyat artışı... Milyonlarca İstanbulluyu ilgilendiriyor. Uzun süredir ulaşıma zam yapılması gündemdeydi. İstanbul'da ulaşıma zam geldi.İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), zorunlu ücret artışı talebiyle toplandı. Toplantıda, toplu ulaşıma yüzde 40'lık zam teklifi şerhli olarak oy birliğiyle kabul edildi. Böylece, tam bilet 7,67 TL, öğrenci bileti 3,74 TL oldu.
6.04.2022 Ekonomi
İBB öğrenci kartına yaş sınırı mı geliyor? 25 yaş üstü ulaşımda öğrenci kartı kullanamayacak mı? İETT’ye zam mı geldi?
İBB öğrenci kartına yaş sınırı mı geliyor? 25 yaş üstü ulaşımda öğrenci kartı kullanamayacak mı? İETT’ye zam mı geldi? 25 yaş ve üzeri öğrencilere kötü haber! İBB öğrenci kartına yaş sınırı geliyor. İstanbul’da toplu ulaşıma zam gündemde! İstanbul Büyükşehir Belediyesi, otobüs, metrobüs, metro, tramvay, vapur gibi toplu taşıma araçlarını kullanan öğrencilere yaş sınırı ile ilgili yeni düzenleme yapılıyor. İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT) Genel Müdürü Alper Bilgili yaş düzenlemesi gelebileceğini söyledi. Peki, İBB öğrenci kartına yaş sınırı mı geliyor? 25 yaş üstü ulaşımda öğrenci kartı kullanamayacak mı? İETT’ye zam mı geldi? İşte tüm detaylar…
21.03.2022 Gündem
Avcılar’da İstanbul Kart işlem kuyruğu
Avcılar’da İstanbul Kart işlem kuyruğu İstanbul'da toplu ulaşımda kullanılan İstanbul Kart süreleri dolan veya öğrenci kartlarını yenilemek isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu.
31.01.2022 Gündem
İstanbul'da toplu taşımaya zam geldi mi? Metro, metrobüs, Otobüs ve İETT'ye zam geldi mi?
İstanbul'da toplu taşımaya zam geldi mi? Metro, metrobüs, Otobüs ve İETT'ye zam geldi mi? İstanbul'da toplu ulaşım ve servis ücretlerine zam geldi. İBB'den yapılan açıklamaya göre, İstanbul'da elektronik bilet, taksi, taksi dolmuş ve minibüs ücretlerine yüzde 36, servis ücretlerine yüzde 27 zam yapıldı. Peki, Toplu taşıma zammı ne zaman başlıyor? İşte Metro, metrobüs, Otobüs ve İETT'ye yapılan zammın detayları...
24.12.2021 Gündem
Metroda ortaya çıkan astronot şaşkınlık yarattı
Metroda ortaya çıkan astronot şaşkınlık yarattı Astronot kıyafetiyle metroda yolculuk yapan bir vatandaş görenlerin şaşkın bakışlarıyla İstanbul turu yaptı. M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattındaki birçok durakta mola veren astronot, Haliç durağında inerek İstanbul'un tarihi manzarasını izledi.
1.12.2021 Gündem
Ulaşıma zam geliyor! Fiyatlar yüzde 25 artacak, otobüs, minibüs, servis ve biletler...
Ulaşıma zam geliyor! Fiyatlar yüzde 25 artacak, otobüs, minibüs, servis ve biletler... Bir zam daha geliyor. Fiyatlar yüzde 25 oranında artacak. Tüm İstanbulluları ilgilendiriyor. Akbil, bilet, minibüs ve servis taşımacılığında fiyatlar değişiyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, toplu ulaşımda kullanılan elektronik bilet fiyatları, minibüs ve servis taşımacılığına yapılacak zam teklifleri bir sonraki toplantıya ertelendi. 
26.11.2021 Ekonomi
Kalan peş peşe ne demek? İETT İstanbul kart kalan peş peşe 1, 2, 3 uyarısı nedir, ne anlama geliyor?
Kalan peş peşe ne demek? İETT İstanbul kart kalan peş peşe 1, 2, 3 uyarısı nedir, ne anlama geliyor? Toplu taşıma kullanan vatandaşlar, bugün akbil basmalarının akabinde "kalan peş peşe" uyarısıyla karşılaştı. Karşılaştıkları uyarı sonrası arama motorlarına yönelen vatandaşlar, kalan peş peşe uyarısı ne demek? Sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte İETT İstanbulkart kalan peş peşe uyarısı…
6.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Akbil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akbil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.