Ahmet Özal

Ahmet Özal

Son dakika Ahmet Özal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ahmet Özal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ahmet Özal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Özal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet özal gelişmeleri de dahil olmak üzere 777 ahmet özal haberi bulunmuştur. Tüm ahmet özal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanlığı seçimi geçici aday listesi Resmi Gazete’de
Cumhurbaşkanlığı seçimi geçici aday listesi Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanlığı seçimi geçici aday listesi Resmi Gazete’de yayımlandı.
27.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı adayları kesinleşti! Seçim süreci belli oldu
Cumhurbaşkanı adayları kesinleşti! Seçim süreci belli oldu YSK Başkanı Ahmet Yener, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için 100 bin imza sürecinin sona erdiğini açıkladı. Yener, Muharrem İnce ve Sinan Oğan'ın 100 bin imzayı tamamlandığını ve seçime katılmaya hak kazandığını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı seçimleri için 'Geçici Aday Listesi' Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre 14 Mayıs'ta yapılacak seçim öncesi yayımlanan 'Geçici Aday Listesi'nde; Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce, Recep Tayyip Erdoğan ve Sinan Oğan yer aldı.
27.03.2023 Gündem
YSK, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için 100 bin imza toplayan 11 ismin verilerini paylaştı
YSK, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için 100 bin imza toplayan 11 ismin verilerini paylaştı YSK, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri dolayısıyla cumhurbaşkanlığına adaylığını açıklayanlardan 11 isim için 100 bin imza sürecinin verilerini paylaştı. Muharrem İnce ve Sinan Oğan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığı kesinleşti.
26.03.2023 Gündem
Sinan Oğan 4. cumhurbaşkanı adayı oldu
Sinan Oğan 4. cumhurbaşkanı adayı oldu ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, YSK'nın verilerine göre 100 bin imzaya ulaştı. Sinan Oğan; Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce'nin ardından dördüncü Cumhurbaşkanı adayı oldu.
26.03.2023 Gündem
Muharrem İnce,100 bin imzayı toplayarak cumhurbaşkanı adaylığı hakkı kazandı
Muharrem İnce,100 bin imzayı toplayarak cumhurbaşkanı adaylığı hakkı kazandı Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri çerçevesinde cumhurbaşkanlığına adaylığını açıklayan 10 isim için 100 bin imza süreci dördüncü gününde devam ediyor. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 100 bin imzayı 4'üncü günde aşarak 3'üncü Cumhurbaşkanı adayı oldu.
25.03.2023 Gündem
100 bin imzada 3'üncü gün! İşte 70 bini geçen tek isim
100 bin imzada 3'üncü gün! İşte 70 bini geçen tek isim Seçmenler tarafından belirlenecek cumhurbaşkanı adayları, imza toplama süresinin 3'üncü gününde de 100 bin imzaya ulaşamadı.
24.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı adayları neden imza topluyor? 100 bin imza neden gerekli?
Cumhurbaşkanı adayları neden imza topluyor? 100 bin imza neden gerekli? Cumhurbaşkanı adayları neden imza topluyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. 14 Mayıs 2023'te yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinde seçmenler tarafından aday gösterilen adayların imza toplama süreci devam ediyor. YSK Başkanı Ahmet Yener geçtiğimin günlerde imza toplama sürenin anlık takip edileceğini açıklamıştı.
24.03.2023 Gündem
YSK, 100 bin imza süreci bilgilerini paylaştı
YSK, 100 bin imza süreci bilgilerini paylaştı Yüksek Seçim Kurulu (YSK) seçmenler tarafından aday gösterilmek istenen adayların 100 bin imza süreci hakkında bilgileri paylaştı.
23.03.2023 Gündem
YSK, Cumhurbaşkanı adaylarının ilk gün imza sonuçlarını açıkladı
YSK, Cumhurbaşkanı adaylarının ilk gün imza sonuçlarını açıkladı Seçmenler tarafından aday gösterilecek Cumhurbaşkanı adayları için imza toplama sürecinde ilk gün sonuçları açıklandı. 11 adayın 27 Mart'a kadar 100 bin imza toplaması gerekiyor.
22.03.2023 Gündem
YSK'dan seçimlerle ilgili yeni uygulama: Hangi aday ne kadar imza topladı?
YSK'dan seçimlerle ilgili yeni uygulama: Hangi aday ne kadar imza topladı? YSK Başkanı Ahmet Yener, "Bugün itibariyle il ve ilçe bazında anlık olarak hangi adaya ne kadar imza verildiğinin takibi mümkündür. Şeffaf bir ortam yaratmak amacıyla süreç takip edilebilir" dedi.
22.03.2023 Gündem
YSK kararını açıkladı: 11 aday seçmenler tarafından Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilebilecek
YSK kararını açıkladı: 11 aday seçmenler tarafından Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilebilecek Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde, başvuru yapan 11 adayın seçmenler tarafından Cumhurbaşkanı adayı gösterilebilmesine karar verdi.
21.03.2023 Gündem
YSK'dan 3 aday için ret, 9 aday için eksik belge tespiti
YSK'dan 3 aday için ret, 9 aday için eksik belge tespiti Yüksek Seçim Kurulu (YSK), cumhurbaşkanlığı adaylığı başvurusunda bulunan 18 isimden 3'ünün başvurusunun reddedildiğini, aralarında Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın da bulunduğu 9 kişinin başvurularında eksik belge tespit edildiğini duyurdu.
21.03.2023 Gündem
Ahmet Özal, cumhurbaşkanlığı adaylık başvurusunu yaptı
Ahmet Özal, cumhurbaşkanlığı adaylık başvurusunu yaptı Türkiye İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Ahmet Özal, cumhurbaşkanlığı adaylık başvurusunu yaptı.
20.03.2023 Gündem
Ahmet Özal Türkiye İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı oldu
Ahmet Özal Türkiye İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı oldu 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal Türkiye ittifakı Cumhurbaşkanı adayı oldu. Herkese eşit bir Cumhurbaşkanı olacağını ifade eden Özal, "Türkiye İttifakı beni Cumhurbaşkanı adayı gösterdi. Bana güvenen herkese teşekkür ederim" dedi.
17.03.2023 Gündem
Erdoğan: Finlandiya'nın NATO'ya katılım protokolünün onay sürecini başlatıyoruz
Erdoğan: Finlandiya'nın NATO'ya katılım protokolünün onay sürecini başlatıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ülkemizin güvenlik kaygılarını gidermek yolunda gösterdiği hassasiyet ve kaydedilen mesafeye binaen Finlandiya'nın NATO'ya katılım protokolünün, Meclisimizdeki onay sürecini başlatmaya karar verdik" dedi.
17.03.2023 Gündem
Turgut Özal ölümünün 29. yıl dönümünde mezarı başında anıldı
Turgut Özal ölümünün 29. yıl dönümünde mezarı başında anıldı Türkiye'nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal, ölümünün 29'uncu yılında mezarı başında anıldı. Anma törenine çok sayıda siyasetçi katılırken eşi Semra Özal, "Bu acı hiç bitmiyor, her gün daha da artıyor" dedi.
17.04.2022 Siyaset
Hakan Ünsal'ın forması 159 bin TL'ye satıldı!
Hakan Ünsal'ın forması 159 bin TL'ye satıldı! TFF Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grupta şampiyonluk yarışı veren Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü, birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği Küçükçekmece Belediyesi Nikah Sarayı'nda yapıldı. Katılımın geniş olduğu yemekte siyaset, spor ve sivil toplum kuruluşlarına ait çok sayıda kişi bir araya geldi. Gecede, Sinop Ayancıklı Galatasaray ve Milli Takım'ın eski futbolcusu Hakan Ünsal'ın 57 numaralı imzalı forması, açık arttırmada 159 bin liraya Galatasaray'ın eski Milli futbolcu Hakan Ünsal'ın 57 numaralı Galatasaray forması açık artırma ile satışa sunuldu. Formayı yine Sinoplu Çorluspor Kulüp Başkanı Yusuf Gümüş aldı.
30.01.2022 Spor Magazin
Nedim Şener: Cem Uzan, Erdoğan’ın gözüne girme çabasında!
Nedim Şener: Cem Uzan, Erdoğan’ın gözüne girme çabasında! Hürriyet yazarı Nedim Şener, bugünkü "Cem Uzan dönerse!" başlıklı yazısında, Cem Uzan'ın Türkiye'ye geri dönmesi halinde onu bekleyen 6 milyar dolar borç ve 50 yıl hapis cezasının olduğunu aktardı. Cem Uzan'ın Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu hakkında yaptığı "Yabancı ajanlarla imzaladığınız belge elimde" paylaşımını değerlendiren Şener, "Babacan ve Davutoğlu’nu hedef alması, iktidarla anlaştığı yorumlarına sebep oldu. Böyle bir anlaşmanın olmadığı, olamayacağı açık. Yaptığı kendine has bir 'uyanıklık'... AKP’den ayrılarak Erdoğan’a rakip parti kuracakları hedef alarak Erdoğan’ın gözüne girme çabasından başka bir şey değil" diye yazdı.
23.12.2019 Siyaset
İmamoğlu, Saadet Partisi’nin iftarına katıldı
İmamoğlu, Saadet Partisi’nin iftarına katıldı Saadet Partisi İstanbul İl Teşkilatı Grand Cevahir Otel'de iftar düzenledi
25.05.2019 Siyaset
Ünlü iş adamı Şarık Tara son yolculuğuna uğurlandı
Ünlü iş adamı Şarık Tara son yolculuğuna uğurlandı Tedavi gördüğü hastanede önceki gün hayatını kaybeden Enka İnşaat ve Sanayi AŞ Kurucusu ve Onursal Başkanı Şarık Tara (88) son yolculuğuna uğurlandı.
30.06.2018 Ekonomi
Erdoğan Demirören'in ardından iş, siyaset ve sanat dünyasının ünlü isimleri duygularını paylaştı
Erdoğan Demirören'in ardından iş, siyaset ve sanat dünyasının ünlü isimleri duygularını paylaştı Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören sonsuzluğa uğurlandı. Demirören için Fatih Camii'nde düzenlenen törene siyaset, iş, sanat ve spor dünyasından çok sayıda isim katıldı. Ünlü isimler Erdoğan Demirören'in ardından duygularını paylaştı. Başbakan Binali Yıldırım, "Bir ömrü memleket için, memleketin sanayisi için, çalışanın alın teri için ülkemizin kalkınması için tüketmiş olan Erdoğan Demirören’e Allah’tan rahmet diliyorum"dedi. Bakan Albayrak ise "Türk enerji camiasına öncülük etti" ifadesini kullandı.
10.06.2018 Gündem
Ali Tanrıyar son yolculuğuna uğurlandı
Ali Tanrıyar son yolculuğuna uğurlandı Galatasaray Kulübü'nün eski başkanlarından Ali Tanrıyar son yolculuğuna uğurlandı.
27.05.2017 Galatasaray
Özal ile Gülen'in fotoğrafının sırrı ortaya çıktı
Özal ile Gülen'in fotoğrafının sırrı ortaya çıktı CNN Türk'te Hakan Çelik'in hazırlayıp sunduğu 'Hafta Sonu' programına konuk olan Ahmet Özal, Turgut Özal ile Fetullah Gülen'in hastanedeki odasında çekilen fotoğrafının çarpıcı hikayesini anlattı.
29.09.2021 Gündem
Korkut Özal son yolculuğuna uğurlandı
Korkut Özal son yolculuğuna uğurlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, 8...
29.09.2021 Gündem
Turgut  Özal'ın ölümüyle ilgili  flaş iddia : FETÖ'yle ilgili kuşkularım var
Turgut Özal'ın ölümüyle ilgili flaş iddia : FETÖ'yle ilgili kuşkularım var Türkiye'nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal, "Rahmetlinin zehirlenmesinde FETÖ'yle ilgili kuşkularım var ve bu konuya mutlaka derinlemesine gidilmesi lazım" dedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Özal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet özal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.