Ahmet Koca

Ahmet Koca

Son dakika Ahmet Koca haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ahmet Koca ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ahmet Koca haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Koca

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet koca gelişmeleri de dahil olmak üzere 672 ahmet koca haberi bulunmuştur. Tüm ahmet koca haberleri aşağıda listelenmiştir.
SGK Başkanı Mehmet Selim Bağlı bakan yardımcısı oldu
SGK Başkanı Mehmet Selim Bağlı bakan yardımcısı oldu SGK Başkanı Mehmet Selim Bağlı Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan yardımcısı olarak atandı.
26.12.2019 Gündem
Atama kararları Resmi Gazete'de
Atama kararları Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan 18 atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
26.12.2019 Gündem
Balıkta akılalmaz hile! Alırken bir daha düşünün
Balıkta akılalmaz hile! Alırken bir daha düşünün Eylül ayında av yasağının sona ermesiyle birlikte balık satışları arttı. Özellikle kış aylarında pek çok balık çeşidi tezgahlara oradan da sofralarımıza geliyor. Balık tüketen vatandaşların, balık alırken dikkat etmesi gereken bazı hususlar bulunuyor. Bazı balık satıcıları bayat balıkları çeşitli hilelere başvurarak vatandaşa satmaya çalışıyor. Vatandaş balık alırken öncelikle balığın solungaç kısmındaki kırmızılığa bakıyor. Balıkta hileye başvuran bazı satıcılar ise solungaçları boya ve mürekkeple kırmızıya boyayarak balığı satmaya çalışıyor. Peki bir balığın taze olduğu nasıl anlaşılır? Balık alırken nelere dikkat etmeliyiz? DHA ekibi gıda mühendisi, balıkçılar ve vatandaşlarla konuştu.
28.10.2019 Gündem
Şırnak şehidi Evran son yolculuğuna uğurlandı
Şırnak şehidi Evran son yolculuğuna uğurlandı Şırnak'ın İdil ilçesi Cehennem Deresi bölgesinde 8 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda şehit olan Jandarma Teğmen Şafak Evran'ın cenazesi, memleketi Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
17.06.2019 Gündem
Iğdır ve Hakkâri şehitlerine veda
Iğdır ve Hakkâri şehitlerine veda Iğdır'da teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Onbaşı İbrahim Alıcı (26) memleketi Tokat'ın Erbaa ilçesinde 5 bin kişinin katıldığı cenaze töreninin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. Oğlunun askeri kıyafetini giyen Yeter Alıcı, ''İki oğlum var onları da şehit veririm. Seninle gurur duyuyorum yavrum'' diye ağıt yaktı. Hakkâri'nin Çukurca İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle yaşanan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Ercan Sanca ve Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Sait Barış'ın naaşları memleketlerinde son yolculuklarına uğurlandı.
2.06.2019 Gündem
231 şehit ve gazi yakını memur olarak atandı!
231 şehit ve gazi yakını memur olarak atandı! Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 231 şehit ve gazi yakını ile gazinin çeşitli kamu kurumlarına ataması yapıldı. Törende konuşan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk,"Hükümetlerimiz dönemlerinde istihdam hakkı kapsamının genişletilmesiyle 34 bin 889 şehit yakını, gazi ve gazi yakınımızın kamu kurumlarında istihdamını sağladık. Sadece 2018 yılında toplam 2 bin 799 hak sahibimizin ataması yapıldı" dedi.
4.03.2019 Çalışma Hayatı
Şehitlerimize veda...
Şehitlerimize veda... İstanbul’da düşen askeri helikopterde şehit olan 4 askerden Pilot Üsteğmen Aykut Yurtsever'in cenazesi Bursa'da, Kara Pilot Albay Göksenin Aytural Şaylan ile Teknisyen Astsubay Üstçavuş Emre Vahit Bekli Ankara'da, Piyade Uzman Çavuş Şahin Aslan ise memleketi Bitlis'te son yolculuklarına uğurlandı. Devlet erkanı ve on binlerce kişi şehitlerimizin cenazesine katıldı.
27.11.2018 Gündem
Atama kararları Resmi Gazete’de
Atama kararları Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bazı bakanlıklar ve kurumlara atama yapılmasına ilişkin kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.
14.09.2018 Siyaset
Savcıdan işkenceye sıfır tolerans
Savcıdan işkenceye sıfır tolerans Ahmet Koca’yı dövdükleri gerekçesiyle ‘eziyet’ suçundan 1’er yıl 8’er ay hapis cezasına çarptırılan 6 polis hakkındaki karara savcı itiraz etti...
29.09.2021 Gündem
Sokak ortasında  dayağa ceza yok
Sokak ortasında dayağa ceza yok Fatih'te 18 Haziran 2012’de hamile akrabasını hastaneye yetiştirme telaşıyla polisten yol isteyen asker Ahmet Koca, 11 polis tarafından aracından indirilerek darp edilmişti...
29.09.2021 Gündem
6 polise 'eziyet' suçundan hapis cezası
6 polise 'eziyet' suçundan hapis cezası Mahkeme heyeti, 6 polisi, Ahmet Koca'ya "eziyet" suçundan 1'er yıl 8'er ay hapis cezasına çarptırdı. Cezayı erteleyen mahkeme heyeti, sanıkların 5 yıl süreyle denetime tabi tutulmasına karar verdi.
29.09.2021 Gündem
Savcının mütalaası mağdurdan yana
Savcının mütalaası mağdurdan yana Askerden izinli gelen Ahmet Koca’yı Fatih’te hamile akrabasının yanında darp eden 11 polis için “işkence” suçundan 12’şer yıl, toplamda 132 yıl hapis cezası isteyen savcı, aynı davada “görevlerini yaptırmamak için polislere şiddet uygulama” suçlamasıyla yargılanan Ahmet Koca’nın beraatini istedi...
29.09.2021 Gündem
Savcı, 11 polis tarafından darp edilen kişinin beraatini istedi
Savcı, 11 polis tarafından darp edilen kişinin beraatini istedi 11 polis için 'işkenceden' 12'şer yıl, toplamda 132 yıl hapis cezası istemişti. O polislerin dövdüğü kişi için bugün de 'suçsuz. Beraat etsin' dedi.
29.09.2021 Gündem
Dışişleri’nden sert suikast açıklaması!
Dışişleri’nden sert suikast açıklaması! Kerkük'te bugün uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Irak Türkmen Cephesi Yürütme Kurulu üyesi Münir Kafili'nin ölümüyle ilgili Dışişleri Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı...
29.09.2021 Gündem
İşkenceyi görüp susan polis de suçlu!
İşkenceyi görüp susan polis de suçlu! Savcı Hüseyin Aslan’dan ders gibi mütalaa..
29.09.2021 Gündem
Savcı işkence dedi! 11 polise şok!
Savcı işkence dedi! 11 polise şok! Fatih’te, hamile akrabasını hastaneye yetiştirme telaşıyla polisten yol isteyen asker Ahmet Koca’nın 11 polis tarafından darp edilmesiyle ilgili görülen davada mütaalasını açıklayan savcı, sanık polislerin "işkence" suçundan 12 yıla kadar hapisle cezalandırılmalarını talep etti. Savcı ayırca polis merkezindeki polisler hakkında olaya sessiz kalarak suça iştirak ettikleri gerekçesiyle suç duyurusunda bulunulmasını istedi.
21.05.2014 Yaşam
Aslında hepsi görevdeymiş!
Aslında hepsi görevdeymiş! Fatih'te bir vatandaşı ölesiye dövmüşlerdi
7.03.2013 Yaşam
O sanık kürsüsünde polisler ise...
O sanık kürsüsünde polisler ise... Fatih’te polisler tarafından darp edilmişti
29.09.2021 Gündem
İşkence iddianamesinde tüyler ürperten ifadeler!
İşkence iddianamesinde tüyler ürperten ifadeler! 11 polis hakkında hazırlanan iddianamede şoke eden detaylar.
22.02.2013 Yaşam
Bombalı saldırı: 24 ölü, 40 yaralı!
Bombalı saldırı: 24 ölü, 40 yaralı! Türkmenleri hedef alan bombalı saldırı: 24 ölü
29.09.2021 Gündem
Tarih karmaşası!
Tarih karmaşası! Gözaltına alınan 10 avukattan 9'u tutuklandı
29.09.2021 Gündem
Avukatlara şafak operasyonu!
Avukatlara şafak operasyonu! Birçok adrese eş zamanlı baskınlar yapıldı 85 kişi gözaltında
29.09.2021 Gündem
Yeşil sahada şok patlama!
Yeşil sahada şok patlama! Irak'ın Salahaddin vilayetine bağlı Türkmen Tuzhurmatu ilçesinde 2 patlama meydana geldi
6.10.2012 Dünya
Dayakçı polislere maaş kesintisi
Dayakçı polislere maaş kesintisi Kıdem tenzili ve 16 ay maaş kesintisi istendi
29.09.2021 Gündem
Polisin 10 yıllık bilançosu!
Polisin 10 yıllık bilançosu! İstanbul’da 1283 işkence şikayeti
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Koca ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet koca haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.