Haberler

Haberler

Son dakika haberler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan haberler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını haberler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Haberler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan haberler gelişmeleri de dahil olmak üzere 109.680 haberler haberi bulunmuştur. Tüm haberler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şok eden olay! Eski eşinin ölmeden selasını okuttu
Şok eden olay! Eski eşinin ölmeden selasını okuttuBursa'da dini nikahlı eşinden ayrılan kadın, camiden kendi selasının okunduğunu duyunca şaşkına döndü. Boşandığı eşinin selasını okutan koca, o anları da cep telefonuyla kayda aldı. Ölmeden selası okutulan Tuğçe Emir, "İnsan ölmeden selası verilince bir tuhaf oluyormuş" dedi.
24.07.2024Vatan TV
Şehidin anısına yaptırılan ve tahrip edilen Hayrat Çeşmesi yenilendi
Şehidin anısına yaptırılan ve tahrip edilen Hayrat Çeşmesi yenilendi Şehit Ercan Sanca adına yaptırılan ve kim olduğu bilinmeyen kişilerce geçtiğimiz günlerde tahrip edilen hayrat çeşmesi Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’nın talimatıyla tekrar yaptırıldı. Şehidin ailesi ise konuya duyarsız kalmayan Başkan Demirçalı’ya teşekkür etti.
24.07.2024Adana
Karataş temiz bir çevre için el ele verdi
Karataş temiz bir çevre için el ele verdiAdana'nın Karataş ilçesinde çevre temizliğine dikkat çekmek amacı ile bir etkinlik düzenlendi.
22.07.2024Adana
Galatasaray'dan Wendel ve Doue açıklaması! Oyuncudan vazgeçildi
Galatasaray'dan Wendel ve Doue açıklaması! Oyuncudan vazgeçildiGalatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu gündeme dair açıklamalarda bulundu. Hatipoğlu, yıldız futbolcunun ek talepleri nedeniyle transfer listesinden çıkarıldığını açıkladı.
21.07.2024Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazımCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan KKTC ziyareti dönüşünde uçakta gündeme dair önemli açıklamalarda bulunarak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yunan Savunma Bakanının açıklamalarıyla ilgili konuşan Erdoğan, "Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias ne yazık ki; farklı bir havada, belli ki Miçotakis ile yaptığımız görüşmeden haberi yoktu, ileri geri açıklamalar yaptı. Onun bir defa kalkıp da Türklerin orada işgalci olduğunu söylemesinden daha densiz, edep dışı bir ifade olamaz. Dolayısıyla, Sayın Miçotakis’in bu bakanına haddini bildirmesi lazım. " ifadelerini kullandı.
21.07.2024Gündem
KPSS iptal olur mu, KPSS hatalı soru 2024?
KPSS iptal olur mu, KPSS hatalı soru 2024?KPSS Genel Kültür, Genel Yetenek ve Eğitim Bilimleri oturumları 14 Temmuz 2024 tarihinde tamamlandı. Genel Yetenek bölümünde yer alan Matematik sorusu hakkında "hatalı soru" iddiaları gündeme gelirken KPSS iptal olur mu, sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
17.07.2024Gündem
15 Temmuz Demokrasi Müzesi'ni 3 yılda 250 bin kişi ziyaret etti
15 Temmuz Demokrasi Müzesi'ni 3 yılda 250 bin kişi ziyaret ettiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 15 Temmuz 2021'de açılan 15 Temmuz Demokrasi Müzesi'ni bugüne kadar 250 bin kişi ziyaret etti.
13.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO zirvesi sonrası Suriye mesajı: Farkında ve hazırlıklıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO zirvesi sonrası Suriye mesajı: Farkında ve hazırlıklıyızCumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de düzenlenen NATO’nun 75. kuruluş yıl dönümü törenleri dönüşü uçakta gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. ABD'de ile yapılan F-16 savaş uçağı anlaşmasına ilişkin soruyu yanıtlayan Erdoğan, "Bizim burada önceliğimiz F-16 talebimizin karşılanması. Parasal ilişkileri pek gündeme almak istemiyoruz. Çünkü biz F-35 üzerinden zaten ödememizi yaptık. Son görüşmede ABD Başkanı Biden “3-4 hafta içerisinde F-16 sorununu çözeceğim” dedi." ifadelerini kullandı. Suriye ile ilişkiler ve Esed ile görüşme konusunda da açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dışişleri Bakanım şu anda muhataplarıyla görüşmek suretiyle işin bütün yol haritasını belirleyecekler. Şu ana kadar bu süreç olumlu istikamette gelişti. Suriye’de inşa edilecek hakkaniyetli bir barış, en çok bize fayda sağlayacak. Temenni ediyorum ki yakın bir zamanda somut adımları da atarız." diye konuştu. Terörle mücadeleye ilişkin de mesajlar veren Erdoğan, "Irak ziyaretimizden sonra Irak yönetiminde ilk defa PKK ile mücadele konusunda sahada çok somut adımlar atıldığını gördük. Erbil yönetiminin iş birliği memnuniyet verici. Irak’ta Süleymaniye yönetimi ile Erbil yönetimi arasındaki gerilim de devam ediyor. Süleymaniye yönetimi PKK ile aralarına mesafe koymadıkça bizim Süleymaniye'ye karşı tavrımızda bir değişiklik olmayacak. Hava sahasına yönelik ambargo devam edecek." dedi
12.07.2024Gündem
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır CNN Türk'te açıkladı: Uydu üretiminde ilk 11'deyiz
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır CNN Türk'te açıkladı: Uydu üretiminde ilk 11'deyizSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, CNN Türk'te Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir ve Hürriyet Gazetesi Yazarı Abdulkadir Selvi'nin sorularını yanıtladı.
12.07.2024Ekonomi
İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Netanyahu dahil herkesin soruşturulması gerektiğini söyledi
İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Netanyahu dahil herkesin soruşturulması gerektiğini söylediİsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, 7 Ekim'deki saldırılar ve sonrasında yaşanan ihmaller nedeniyle kendisi, Başbakan Binyamin Netanyahu, üst düzey askeri yetkililer dahil karar verici konumundaki herkesin soruşturulması gerektiğini belirtti.
11.07.2024Dünya
Serdar Dursun yeni maaşını beğenmedi, ezeli rakibe gidiyor
Serdar Dursun yeni maaşını beğenmedi, ezeli rakibe gidiyorKaragümrük'ten devre arasında Fenerbahçe'ye gelen Serdar Dursun'un yeni sezondaki adresi netleşmedi. Sarı-lacivertli kulübün teklifini az bulan Serdar'a bir talip daha çıktı.
11.07.2024Fenerbahçe
Karadeniz'e Adana'dan rakip çıktı! Maviyle yeşil buluşuyor, görenler hayran kalıyor
Karadeniz'e Adana'dan rakip çıktı! Maviyle yeşil buluşuyor, görenler hayran kalıyor'Yeşille mavinin buluştu doğa harikası' denildiğinde akla ilk Karadeniz geliyor. Eşsiz manzaraları ile büyüleyen Karadeniz'e Adana'dan rakip çıktı. Olağanüstü manzara hem doğa tutkunlarını hem de fotoğraf meraklılarını büyülüyor.
11.07.2024Adana
SGK emeklilere özel yeni web sitesi açtı! 'emekliler.gov.tr' erişime açıldı!
SGK emeklilere özel yeni web sitesi açtı! 'emekliler.gov.tr' erişime açıldı!Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) emekli vatandaşlara özel yeni web sitesi olan 'emekliler.gov.tr' yi erişime açtı. tede emekli vatandaşların bilmesi gereken etkinlikler, fırsatlar, indirimler ve haberler gibi birçok başlık yer alıyor.
UEFA, Merih Demiral için İsviçreli müfettişi görevlendirdi! İşte istenen ceza
UEFA, Merih Demiral için İsviçreli müfettişi görevlendirdi! İşte istenen cezaUEFA'nın hakkında soruşturma başlattığı Merih Demiral için İsviçreli müfettişi görevlendirdiği ortaya çıktı. Merih Demiral için istenen ceza belli oldu.
5.07.2024Süper Lig
SPK'dan 31 internet sitesine kapatma kararı
SPK'dan 31 internet sitesine kapatma kararıSermaye Piyasası Kurulu, 31 internet sitesine erişimin engellenmesi için hukuki işlemlerin yapılmasına karar verdi.
5.07.2024Gündem
Merih Demiral'ın ceza aldığı yönündeki haberleri TFF yalanladı
Merih Demiral'ın ceza aldığı yönündeki haberleri TFF yalanladıTürkiye Futbol Federasyonu (TFF), milli oyuncu Merih Demiral'a 2 maç ceza verildiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
4.07.2024Futbol
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, CNN Türk'te detayları anlattı: Türksat 6A'nın yerlilik oranı yüzde 80
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, CNN Türk'te detayları anlattı: Türksat 6A'nın yerlilik oranı yüzde 80Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, CNN Türk'te Fulya Öztürk'ün moderatörlüğündeki Akıl Çemberi programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu, Türksat 6A'nın 9 Temmuz Salı günü saat 00.20'de ABD'deki Space X merkezinden fırlatılacağını belirterek, "Yerlilik yüzde 80 üzerinde. Genel üretimi bizde, yüzde 10-15 civarında dış girdi var. Bu da başlangıç için çok normal" dedi.
3.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk'te açıkladı: Enflasyonda geçiş süreci tamamlandı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk'te açıkladı: Enflasyonda geçiş süreci tamamlandıCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CNN Türk ekranlarında gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Yılmaz 'Geçiş süreci tamamlandı' diyerek "Haziran ayından itibaren enflasyonda gerileme göreceğiz" açıklamasında bulundu.
27.06.2024Gündem
Türkiye'den tepki gecikmedi! Bakan Fidan toplantıdan ayrıldı
Türkiye'den tepki gecikmedi! Bakan Fidan toplantıdan ayrıldı15-16 Haziran tarihlerinde İsviçre’de yapılan Ukrayna Barış Zirvesi sonunda kabul edilen ve kamuoyuyla paylaşılan Ortak Bildiri’ye Fener Rum Patrikhanesi’nin isminin de imzacı olarak eklenmesine Türkiye'den anında tepki geldi. Diplomatik kaynaklardan alınan bilgiye göre Patrikhane’nin ismi, Zirve Ortak Bildirisine toplantının bitiminden günler sonra eklendi. Dışişleri Bakanlığı'nın konuya tepki göstermesi üzerine İsviçre ve Ukrayna makamları Patrikhane’nin isminin yer almadığı yeni bir liste yayınlamak zorunda kaldı. Bakan Fidan ise toplantıdan bir gün önce İsrail ve GKRY’nin de davet edildiği öğrenince Zirve’nin ana oturumunda konuştuktan hemen sonra toplantı salonundan ayrıldı.
26.06.2024Gündem
Gaziantep'te tehlikeli yolculuk! Anbean kaydedildi
Gaziantep'te tehlikeli yolculuk! Anbean kaydedildiGaziantep'te bir vatandaş hareket halinde olan yük dolu kamyonetin arkasına tutunarak yolculuk etti.
27.06.2024Gaziantep
Can Kıraç kimdir, Can Kıraç öldü mü? Adını Atatürk’ün verdiği Can Kıraç’ın cenazesi ne zaman?
Can Kıraç kimdir, Can Kıraç öldü mü? Adını Atatürk’ün verdiği Can Kıraç’ın cenazesi ne zaman?Can Kıraç, sosyal medya kullanıcıları tarafından sorgulanıyor. Koç Holding'in kuruluşun yer alan Can Kıraç, ismini Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ten aldı. Hayatını kaybeden Can Kıraç'ın hayatı ve kariyerini sizler için derledik. Peki, Can Kıraç kimdir, kaç yaşında, nereli? Adını Mustafa Kemal Atatürk'ten alan Can Kıraç’ın cenazesi ne zaman ve nerede?
26.06.2024Gündem
Göbeklitepe'de 'ağlama turu' şarlatanlığına isyan etti: Her yerde gizem aramayın
Göbeklitepe'de 'ağlama turu' şarlatanlığına isyan etti: Her yerde gizem aramayınGöbeklitepe’ye 69 bin TL karşılığı ‘ağlama turu’ düzenlendiğine ilişkin haberler, ömrünü arkeoloji bilimine adayan Prof. Dr. Havva İşkan Işık’ı isyan ettirdi. Prof. Dr. Işık, “Şifa arıyorsanız o şifa Göbeklitepe taşlarında var olduğuna inandığınız enerjide falan değil, psikiyatristlerde” diye tepki gösterdi.
26.06.2024Gündem
Meclis’te tarihi gün! Google’dan telife yeşil ışık: Masaya oturmaya hazırız
Meclis’te tarihi gün! Google’dan telife yeşil ışık: Masaya oturmaya hazırızDijital Telif Yasası görüşmelerinde tarihi bir gün yaşanıyor. Google, Dijital Mecralar Komisyonu’na üst düzey bir heyetle katılarak sunum gerçekleştiriyor. Türkiye’de bir ilk niteliği taşıyan toplantıyı açan Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, emek hırsızlığının önüne geçilmesine vurgu yaptı, “Avrupa normlarında olduğu gibi burada da haberin telif içermesi gerekiyor.” dedi. Google Hükümetle İlişkiler ve Kamu Politikası Birimi Müdürü Duygu Yücesoy "Tüm paydaşlarımızla masaya oturmaya hazırız" açıklamasını yaptı.
25.06.2024Gündem
Çarpıcı analiz: Borsanın gözü yine zirvede
Çarpıcı analiz: Borsanın gözü yine zirvedeDış piyasalardaki olumlu seyir, 28 Haziran’da Singapur’daki toplantıda Türkiye’nin ‘gri liste’deki durumunun görüşülecek olması, haziran sonrası enflasyonda düşüş öngörüsü borsadaki çıkışın ana nedenleri oldu. Yatırımcıların dikkati BIST100 Endeksi’ndeki zirve seviyesine çevrilmiş durumda. Güç denemesi o noktada ortaya çıkacak. Singapur’dan iyi haberler gelirse borsa zirve kırmak için iyi bir neden bulabilir.
23.06.2024Ekonomi
Beşiktaş vites yükseltti! Di Maria ve Hummels'e bomba teklif
Beşiktaş vites yükseltti! Di Maria ve Hummels'e bomba teklifTransfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta yönetim Angel Di Maria ve Mats Hummels için adımları attı.
21.06.2024Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Haberler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki haberler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.