Ağır Yaralı

Ağır Yaralı

Son dakika ağır yaralı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ağır yaralı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ağır yaralı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ağır Yaralı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ağır yaralı gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.900 ağır yaralı haberi bulunmuştur. Tüm ağır yaralı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adıyaman'da polis karakolunda silahlı saldırı! Bakan Yerlikaya: Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır
Adıyaman'da polis karakolunda silahlı saldırı! Bakan Yerlikaya: Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır Adıyaman'da bir polis, karakolda görev başında olan diğer polis memurlarına silahla ateş etti. Bakan Yerlikaya, "Olayda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerimize sabır ve başsağlığı diliyoruz. Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır" açıklamasını yaptı.
27.04.2024 Gündem
Tersanede iş kazası: Başmühendis öldü, müdür ağır yaralı!
Tersanede iş kazası: Başmühendis öldü, müdür ağır yaralı! Yalova’nın Altınova ilçesinde bulunan Hatsan Tersanesi’nde yaşanan iş kazasında müdür ağır yaralanırken, tersanenin gemi başmühendisi Özkan Kara ise hayatını kaybetti.
21.04.2024 Gündem
Kazada hamile kadın öldü, bebeği kurtuldu, sürücü tutuklandı
Kazada hamile kadın öldü, bebeği kurtuldu, sürücü tutuklandı Adana’da 9 aylık hamile kadının ölümüne neden olan otobüs şoförü tutuklandı. Şoförün ifadesinde, "Kadının yola düştüğünü görmedim" dediği öğrenildi.
19.04.2024 Gündem
Diyarbakır'da korkunç kaza: 3 ölü, 2’si ağır 5 yaralı!
Diyarbakır'da korkunç kaza: 3 ölü, 2’si ağır 5 yaralı! Diyarbakır-Eğil yolunda otomobil ile minibüsün kafa kafaya çarpıştığı trafik kazasında 3 kişi öldü, 2’si ağır 5 kişi yaralandı.
9.04.2024 Gündem
Sağ seritte duran TIR'a tanker çarptı: 1 ölü, 1 ağır yaralı
Sağ seritte duran TIR'a tanker çarptı: 1 ölü, 1 ağır yaralı Sakarya’nın Karasu ilçesinde arıza nedeniyle sağ şeritte duran TIR’a çarpan akaryakıt tankerinin yedek şoförü İsmail Acar (50) hayatını kaybetti, sürücü E.G. ağır yaralandı.
3.04.2024 Gündem
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu İstanbul Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. İstanbul Valiliği'nin gece kulübündeki yangına ilişkin yaptığı açıklamada, "Yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülürken olayda 29 kişi hayatını kaybetmiştir. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 kişinin tedavileri devam etmektedir” denildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Gayrettepe'deki yangınla ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı telefonla arayarak bilgi aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Sağlık Bakanı Koca, yangına 26 adet ambulans ve 1 Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) timinin görevlendirildiğini duyurdu. Gece kulübündeki yangına ilişkin iş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte toplam 8 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan yangının çıkış nedeni de belli oldu.
2.04.2024 Gündem
Feci kaza! Hafif ticari araç, TIR'ın altına girdi: 3 ölü, 1 ağır yaralı
Feci kaza! Hafif ticari araç, TIR'ın altına girdi: 3 ölü, 1 ağır yaralı Manisa’nın Salihli ilçesinde, hafif ticari aracın, sabun yüklü TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada; aynı aileden Nadi Çekin (68), Alime Çekin (65) ve Halime Yıldız Çekin'in (30) hayatını kaybetti, A.A.Ç. (3) ağır yaralandı.
1.04.2024 Gündem
Arnavutköy'de muhtarlık kavgasında silahlı çatışma
Arnavutköy'de muhtarlık kavgasında silahlı çatışma Arnavutköy'de seçim sonrası eski ve yeni muhtar arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çatışma anı ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
1.04.2024 Gündem
5 yıllık kin halk pazarında cinayetle bitti!
5 yıllık kin halk pazarında cinayetle bitti! Beyoğlu’nda halk pazarında tezgahta duran bir adam silahlı saldırıya uğradı. Cinayet anı kameralara yansırken, ağır yaralı adam hastanede hayatını kaybetti. Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından yakalanan saldırganın, 5 yıl önce öldürdüğü adamın, sahibi olduğu markette kendisini aşağıladığı için kin beslediği ve bu yüzden öldürdüğü ortaya çıktı.
28.03.2024 Gündem
Kazada yaralanan 1 aylık hamile Ceyda'dan acı haber geldi
Kazada yaralanan 1 aylık hamile Ceyda'dan acı haber geldi Adana’da, geçen cuma otoyolda 20 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ağır yaralanan Ceyda Gürler Erkoç (26), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi . Erkoç’un 9 ay önce dünyaevine girdiği ve bir aylık hamile olduğu öğrenildi.
17.03.2024 Adana
İstanbul'da tramvay kazası: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
İstanbul'da tramvay kazası: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti İstanbul Fatih'te raylarda ilerleyen motosiklet sürücüsü İsmail Kurt tramvaya çarparak altında kaldı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Kurt yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
9.03.2024 Gündem
Taksici cinayeti ilgili flaş gelişme! Sanığının akıl sağlığı yerinde çıktı
Taksici cinayeti ilgili flaş gelişme! Sanığının akıl sağlığı yerinde çıktı İzmir'de, soğuktan üşümemesi için kendisini aracına alan taksici Oğuz Erge'yi (44) tabancayla öldürüp, cep telefonuyla kulaklığını gasbettiği gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan tutuklu sanık Delil Aysal'ın (19) akıl sağlığı yerinde çıktı. Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde hazırlanan rapor, mahkemeye ulaştı.
28.02.2024 Gündem
ABD askeri Filistin için kendini yaktı! Washington'da şok protesto
ABD askeri Filistin için kendini yaktı! Washington'da şok protesto Bugün Lahey'de beş ülke söz alacak, gözler Türkiye'de olacak. Washington'daki İsrail Büyükelçiliği önüne gelen bir Amerikan Hava Kuvvetleri askeri, "Artık soykırımın suç ortağı olmayacağım" diyerek kendini ateşe verdi.
26.02.2024 Dünya
Ezgi'yi öldürüp kayıplara karışmıştı! 545 gün sonra kemikleri bulundu
Ezgi'yi öldürüp kayıplara karışmıştı! 545 gün sonra kemikleri bulundu İzmir'in Konak ilçesinde, yaklaşık 1 ay önce Tarihi Asansör yakınında bir hurdacı tarafından bulunan insan iskeleti, İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan DNA testinin ardından, 28 Temmuz 2022'de boşanma aşamasındaki eşi Ezgi Özarslan'ı (31) öldürdükten sonra ortadan kaybolan Deniz Özarslan'a (36) ait olduğu ortaya çıktı.
24.02.2024 Gündem
Şarjör değiştirip 25 el ateş etti! Suç makinesi cani adama film gibi operasyon
Şarjör değiştirip 25 el ateş etti! Suç makinesi cani adama film gibi operasyon Kağıthane'de 8 yıl önce boşandığı eski eşini, evden eşyalarını aldığı esnada bahçede sıkıştırarak şarjör de değiştirip silahla 25 el ateş açarak ağır yaralayan cani koca, film gibi bir operasyonla yakalandı.
19.02.2024 Gündem
Yozgat'ta yolcu otobüsü devrildi! Ölü ve yaralılar var
Yozgat'ta yolcu otobüsü devrildi! Ölü ve yaralılar var Yozgat-Kayseri yolu Battal köyü yakınlarında yolcu otobüsü kaza yaparak yan yattı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3'ü ağır yaralı toplam 18 kişi yaralandı.
15.02.2024 Gündem
Bursa'da dehşet evi! Arkadaşını tabancayla vurdu, sevgilisine 8 kurşun sıktı
Bursa'da dehşet evi! Arkadaşını tabancayla vurdu, sevgilisine 8 kurşun sıktı Bursa'da, eve çağırdığı arkadaşı Recep Özaslan'ı (47) tabancayla vurarak öldürüp, onunda ilişkisi olduğunu öne sürdüğü kendi sevgilisi Fatma O.’yu (43) da vurarak yaraladıktan sonra 21 gün boyunca cinsel saldırıda bulunan İlyas Sarıkaya (49), 6 suçtan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 50 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, 'cinayet' ve 'yaralama'yı kabul ederken, diğerlerini ise reddetti. Duruşmada ifade veren Fatma O., “Kendisine hamile olduğumu bildirince acıyıp beni öldürmekten vazgeçti. Recep'in cesedini, çarşafa ve strece sardı. Yaralı haldeyken, tuvaletimi altıma yapıp kanlar içinde kaldığım dönemde bana günlerce cinsel saldırıda bulundu” dedi.
7.02.2024 Gündem
İzmir'de taksici Oğuz Erge’yi katletmişti! Delil Aysal için istenen ceza belli oldu
İzmir'de taksici Oğuz Erge’yi katletmişti! Delil Aysal için istenen ceza belli oldu İzmir'de soğuktan üşümemesi için kendisini aracına alan taksici Oğuz Erge'yi (44) tabancayla öldürüp, cep telefonu ile kulaklığını gasbeden Delil Aysal (19) hakkındaki soruşturma tamamlandı. İddianamede, Aysal için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
6.02.2024 Gündem
Delil Aysal öldü mü, taksiyi öldüren adama ne oldu? Taksici katili cezaevinde öldü mü?
Delil Aysal öldü mü, taksiyi öldüren adama ne oldu? Taksici katili cezaevinde öldü mü? İzmir'de bir taksiciyi sırtından vurarak öldüren katil zanlısı Delil Aysal tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cezaevinde iki kez saldırıya uğradığı iddialarının ardından “Delil Aysal öldü mü, taksiyi öldüren adama ne oldu?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
6.02.2024 Gündem
Müzisyene tekme tokat saldırı; nişanlısının kollarında can verdi
Müzisyene tekme tokat saldırı; nişanlısının kollarında can verdi Göngören'de nişanlısıyla birlikte bir restorana giden müzisyen Umut Emre Aytekin(36) ile iki kişi arasında tartışma çıktı. İki kişinin tekme tokat saldırdığı Aytekin'i nişanlısı Maria Zeppin kurtarmaya çalıştı. Başına aldığı darbelerle ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Aytekin yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
5.02.2024 Gündem
'Palalı Sabri' cinayeti soruşturmasında yeni gelişme: 8 şüpheli gözaltına alındı
'Palalı Sabri' cinayeti soruşturmasında yeni gelişme: 8 şüpheli gözaltına alındı Gezi Parkı olaylarında göstericilere pala ile saldırması nedeniyle "Palalı Sabri" adıyla tanınan Sabri Çelebi, Beyoğlu Talimhane'de aracının içindeyken gerçekleşen silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Polis silahla ateş eden Çetin G.'nin de aralarında olduğu 8 şüpheliyi gözaltına aldı.
3.02.2024 Gündem
Taksici cinayeti! İzmir’de vurulan Taksi şoförü öldü mü, taksiciyi vuran adam yakalandı mı? Delil Aysel kimdir, Oğuz Erge yaşıyor mu?
Taksici cinayeti! İzmir’de vurulan Taksi şoförü öldü mü, taksiciyi vuran adam yakalandı mı? Delil Aysel kimdir, Oğuz Erge yaşıyor mu? İzmir'de üşümesin diye arabasına aldığı yolcu tarafından vurulan taksi şoförü akıbeti merak ediliyor. Araç kamerasındaki kayıtlardan, arka koltukta oturan yolcunun para öder gibi yaparken silahını çekerek şoförü ensesinden vurdu. Taksi şoförüne 3 el ateş ettikten sonra araç içinde arama yapıp, çevrede dolaşan zanlının ağır yaralı şoföre "Bazı insanlara güvenmeyeceksin" diye nasihat etmesi de kayıtlara girdi. Peki, İzmir’de vurulan Taksi şoförü öldü mü, taksiciyi vuran adam yakalandı mı? Delil Aysel kimdir, Oğuz Erge yaşıyor mu? İşte taksici cinayeti ile ilgili son durum…
2.02.2024 Gündem
Esenyurt'ta 9 saatte dehşet saçtı! 10 kişiyi bıçaklayan şahısla ilgili yeni detaylara ulaşıldı: 1 gün önce babasını bıçaklamış
Esenyurt'ta 9 saatte dehşet saçtı! 10 kişiyi bıçaklayan şahısla ilgili yeni detaylara ulaşıldı: 1 gün önce babasını bıçaklamış   Esenyurt'ta 10 kişiyi bıçaklayan ve yakalanan şahsın olay günü öncesinde babasını bıçakladığı ortaya çıkarken polis ekiplerince kontrol için götürüldüğü hastanede doktoru darp edip odasını dağıttığı öğrenildi. Şahıs emniyetteki ifadesinde ise, "Annemle babam beni istemediği için psikolojik bunalımdayım" dedi.
23.01.2024 Gündem
Melike'yi öldüren sevgilisi intihar etti; Melike'nin babası da 2'si eşi 3 kadını öldürmüş
Melike'yi öldüren sevgilisi intihar etti; Melike'nin babası da 2'si eşi 3 kadını öldürmüş Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, tartıştığı sevgilisi Zübeyir Yıldız (28) tarafından otomobilinde tabancayla başından vurulan Melike Akpınar (24), ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede öldü. Olayın ardından otomobiliyle kaçan Yıldız ise bir süre sonra aynı tabancayı kalbine dayayıp, intihar etti. Öldürülen Melike Akpınar'ın babası Necati Akpınar'ın 2'si nikahlı eşi 3 kadını öldürdüğü ve cezaevinde olduğu öğrenildi.
20.01.2024 Gündem
Avcılar'da D-100'de kaza: Metrelerce sürüklenen motokurye öldü! Feci olay
Avcılar'da D-100'de kaza: Metrelerce sürüklenen motokurye öldü! Feci olay Avcılar'da, kontrolünü kaybettiği motosikletiyle düşerek metrelerce sürüklenen motokurye Cihan Karatepe (23), ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
18.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ağır Yaralı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ağır yaralı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.