Açılma

Açılma

Son dakika açılma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan açılma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını açılma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Açılma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan açılma gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.117 açılma haberi bulunmuştur. Tüm açılma haberleri aşağıda listelenmiştir.
İç mimarı öldürüp cenaze törenine katılmış! Cinayetin kan donduran detayları ortaya çıktı
İç mimarı öldürüp cenaze törenine katılmış! Cinayetin kan donduran detayları ortaya çıktı Zonguldak'ta iç mimar Bartu Can'ın (32) öldürülmesine ilişkin soruşturmada gözaltına alınıp, pişmanlık duyarak cinayeti Kenan Alagöz’ün (59) işlediğini itiraf eden M.Ö.'nün (48), savcılık ifadesi ortaya çıktı. M.Ö. ifadesinde, "Bartu'nun cenazesine katıldığım doğrudur. Şahsın babasını belediyede nikah memuru olması sebebiyle tanıyordum. Cenazeye katılma sebebim de budur. Bartu'yu yerde yatarken gördüğümde Kenan ile arasında 2-3 metre mesafe vardı. Ateş ettiğini görmedim ama elinde silah olduğunu net şekilde gördüm" dedi.
20.03.2024 Gündem
Chery, ikinci markası Jaecoo ile Türkiye pazarına giriyor
Chery, ikinci markası Jaecoo ile Türkiye pazarına giriyor 40 bin adedin üzerinde satışla 2023 yılında Türkiye otomotiv pazarının en dikkat çeken markalarından birisi olan Çinli otomotiv devi Chery, ikinci markası Jaecoo’yu da ülkemize getirmeye hazırlanıyor.
18.03.2024 Ekonomi
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı. Dünya üzerinde görülmemiş şekilde 7 üzerinde iki deprem peş peşe geldi. Güneydoğu’da 11 kent yerle bir oldu, 14 milyon kişi doğrudan etkilendi. 53 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Rakamların anlatmaya kifayetsiz kaldığı felaketten geriye, milyonlarca enkaz, yüz binlerce yaralı, gözü yaşlı insanlar ve hiç dinmeyecek acılar kaldı. Öte yandan depremin etkilerinden kurtulmaya çalışanlar yaşadıklarını anlattı.
6.02.2024 Gündem
Gökalp İçer Yönetimindeki ICRYPEX, globalde hızla büyüyor!
Gökalp İçer Yönetimindeki ICRYPEX, globalde hızla büyüyor! “Gökalp İçer Yönetimindeki ICRYPEX, Güney Afrika ve Brezilya’daki faaliyetleriyle global ölçekte de kendini ispat ediyor.
18.01.2024 Advertorial
Ümraniye'de metro çalışması sırasında iki bina çöktü
Ümraniye'de metro çalışması sırasında iki bina çöktü Ümraniye'de çalışma yapılan metro hattında meydana gelen kısmi çökme nedeniyle biri dört diğeri üç katlı iki bina çöktü. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, muhtemel bir çökme riskine karşı bölgede önlem alındı. Çökme anı ise kameraya saniye saniye yansıdı.
18.01.2024 Gündem
Tarihi adım! Bakan Kacır: Yerli uzay aracı yapıp uzay limanı kuracağız
Tarihi adım! Bakan Kacır: Yerli uzay aracı yapıp uzay limanı kuracağız Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır "Gelecekte yerli uzay aracımızla insansız ay misyonunu da gerçekleştireceğiz. Milli roket sistemlerimizle uzaya erişim kabiliyetimizi artıracak, kendimize ait bir uzay limanı kuracağız. Konumlama ve zamanlama sistemi oluşturan uydu takımlarını yerli üreteceğiz. Kalkınma yarışında asla yeniden geri düşmeyecek, Milli Teknoloji Hamlesi’ni gerçekleştirmekten vazgeçmeyeceğiz" dedi.
18.01.2024 Gündem
Kulak basınç sorunları, uçak seyahatinizi kabusa çevirmesin
Kulak basınç sorunları, uçak seyahatinizi kabusa çevirmesin Uçak yolculuklarında sıkça yaşanan rahatsızlıklardan biri, kulakta basınç sorunu. Uçuş sırasındaki hızlı irtifa değişimlerinin orta kulakta basınç sorununa neden olduğunu söyleyen Prof. Dr. Özcan Öztürk, “Uçuşlarda kulakta tıkanma, ağrı ve çınlamanın yanı sıra işitme kaybı ve kulak zarının delinmesine kadar varan sorunlar görülebiliyor. Özellikle iniş sırasında bazı egzersizler yaparak basınca karşı önlem almak mümkün” dedi.
18.01.2024 Sağlık
Rüyada Dolma Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Dolma Yemek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Dolma Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Dolma Yemek Nasıl Yorumlanır? Başarılı bir iş hayatı ve önemli projeleri yerine getirmek doğrultusunda rüyada dolma görmek yorumlanır. Aynı zamanda ailesiyle bu dönem vakit geçireceği ve onlarla ilgileneceğine dair delalet eder. Böylece ailesiyle arasında iyi tutacağına ve yeniden mutlu bir yaşam elde edeceği üzerine yorulur.
10.01.2024 Eğitim
Bakan Bolat: 4,7 milyar TL değerinde 11 tonu aşan uyuşturucu madde ele geçirildi
Bakan Bolat: 4,7 milyar TL değerinde 11 tonu aşan uyuşturucu madde ele geçirildi ​Ticaret Bakanı Ömer Bolat, kaçakçılıkla mücadele kapsamında; 13 Aralık 2023 tarihi itibarı ile Gümrük Muhafaza birimlerince, 4,7 milyar TL değerinde 11 tonu aşan uyuşturucu madde, 17,2 milyar TL değerinde ticari eşya olmak üzere toplam 21,9 milyar TL değerinde ele geçirilme gerçekleştirildiğini söyledi.
15.12.2023 Gündem
Maskeli kadın, iş yerine pompalı tüfekle ateş açtı! Şok eden olay
Maskeli kadın, iş yerine pompalı tüfekle ateş açtı! Şok eden olay İzmir'in Gaziemir ilçesinde yüzü maskeli kadın şüpheli, alacak yüzünden aralarında husumet bulunan kişinin sahibi olduğu oto galeriye pompalı tüfekle ateş açıp, kaçtı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
3.12.2023 Gündem
İsviçre merkezli şirkete Türkiye’den yatırım
İsviçre merkezli şirkete Türkiye’den yatırım Sabancı Holding’in Kurumsal Girişim Sermayesi Fonu Sabancı Ventures, İsviçre merkezli hidrojen depolama ekipmanı üreticisi GRZ Technologies SA’ya (GRZ) yatırım yaptığını duyurdu.
27.11.2023 Ekonomi
İndirimi duyan AVM'lere koştu!  Uzun kuyruklar oluştu
İndirimi duyan AVM'lere koştu! Uzun kuyruklar oluştu Şahane Cuma adı verilen indirimlerden yararlanmak isteyenler İstanbul'da AVM'ler önünde erken saatlerden itibaren uzun kuyruklar oluşturdu.
24.11.2023 Gündem
Bakan Koca: 15-16 yıl sonra bütün şehir hastaneleri hepsi bu devletin
Bakan Koca: 15-16 yıl sonra bütün şehir hastaneleri hepsi bu devletin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık hizmeti sunan ve sunacak olan bütün şehir hastanelerinin 15-16 yıl sonra hepsinin devlete ait olacağını açıkladı.
10.11.2023 Gündem
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda!
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta düzenlenen 78'inci Birleşmiş Milletler Genel Kurulu sonrası Türkevi'nde gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin ücretlerinde ne zaman artış olacağıyla ilgili olarak, "Fazla uzamaz. Yani en kısa zamanda. Uyguladığımız Orta Vadeli Programın başarıya ulaşmasıyla birlikte oluşacak refah artışında toplumun tüm kesimleri gibi tabii ki emeklilerimiz de payını alacaktır" ifadelerini kullandı.
21.09.2023 Gündem
İki şirket daha borsaya geliyor! Talepleri onaylandı
İki şirket daha borsaya geliyor! Talepleri onaylandı Sermaye Piyasası Kurulu, Baydöner ve Enerya Enerji'nin halka açılma taleplerini onayladı.
10.08.2023 Ekonomi
Ünlü şarkıcı Lizzo'ya dava açıldı! Sessizliğini bozdu 'incindim' dedi
Ünlü şarkıcı Lizzo'ya dava açıldı! Sessizliğini bozdu 'incindim' dedi Üç eski dançısı tarafından cinsel taciz iddialarıyla dava edilen Lizzo olayların ardından sessizliğini bozdu ve sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
3.08.2023 Magazin
Tatil dönemi hırsızların iştahını kabarttı! Balkon kapısı ve pencerelere dikkat: İşte herkesin yanlış bildiği gerçek
Tatil dönemi hırsızların iştahını kabarttı! Balkon kapısı ve pencerelere dikkat: İşte herkesin yanlış bildiği gerçek Yaz aylarında açık bırakılan pencere ve balkon kapısı ile tatil döneminin başlaması hırsızları cesaretlendirdi. Güvenlik kameraları devre dışı bırakarak izlerini kaybettirenler dahi oluyor. Uzmanlar ise kapı kilitlemeyle ilgili yanlış bilinen gerçeği ve hırsızlık vakalarına karşı alınabilecek önlemleri tek tek anlattı.
24.07.2023 Gündem
ABD basını Erdoğan'ı yazdı: Bu bir zafer, jetler lütfen
ABD basını Erdoğan'ı yazdı: Bu bir zafer, jetler lütfen ABD merkezli Politico, Türkiye'nin dış politikasına dair geniş çaplı bir analiz yayınladı. Söz konusu analizde F-16 satışına dair dikkat çeken ifadeler kullanıldı.
15.07.2023 Dünya
Yılan Otu Nedir? Yılan Otu Faydaları Nelerdir?
Yılan Otu Nedir? Yılan Otu Faydaları Nelerdir? Şifalı otlar arasında yer alan yılan otu öne çıkan bitkilerden birisidir. Yazın sarı çiçekler ile beraber güzel bir görüntü verir. Aynı zamanda zengin vitamin ve mineral kaynakları içerisinde barındırır. Değişik yöntemler ile kullanmak mümkündür. Sağlıklı bir yaşam ile çeşitli hastalıklara karşı mücadele eder.
17.06.2023 Sağlık
Vtec Nedir, Ne İşe Yarar? Vtec Nasıl Çalışır?
Vtec Nedir, Ne İşe Yarar? Vtec Nasıl Çalışır? Değişken zamanlı supap zamanlaması ve açılma kontrolü olarak da bilinen vtec birçok farklı araçta yer almaktadır. Genel çerçevede elektronik olarak sübapları kontrol eden bir sistem olduğunu ifade etmek gerekir. Özellikle kullanıcının sürüş sitelerine uygun şekilde supapların açılma miktarı ile birlikte zamanlamasını sağlayan bir sitem olduğunu söylemek mümkün.
1.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı seçiminde sonuçlar geldi! İşte 81 ildeki son durum
Cumhurbaşkanlığı seçiminde sonuçlar geldi! İşte 81 ildeki son durum Cumhurbaşkanlığı Genel Seçimi ikinci turu için Türkiye sandık başına gitti. Dün saat 17.00 itibarıyla oy verme işlemi sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi olmayan sonuçlara göre 2. tur cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 52.16'lık oy oranı ile yeniden cumhurbaşkanı seçildi.
29.05.2023 Gündem
YSK Başkanı Yener: Erdoğan yeniden cumhurbaşkanı olarak seçildi
YSK Başkanı Yener: Erdoğan yeniden cumhurbaşkanı olarak seçildi Türkiye genelinde sandıkların yüzde 99,7'Si açıldı. Resmi olmayan sonuçlara göre, oyların yüzde 52,14'ünü alan Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı seçildi. YSK Başkanı, Erdoğan'ın seçimi resmi olmayan sonuçlara göre kazandığını ilan etti.
29.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı seçiminde sonuçlar geldi! İşte 81 ildeki son durum
Cumhurbaşkanlığı seçiminde sonuçlar geldi! İşte 81 ildeki son durum Cumhurbaşkanlığı Genel Seçimi ikinci turu için Türkiye sandık başına gitti. Dün saat 17.00 itibarıyla oy verme işlemi sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi olmayan sonuçlara göre 2. tur cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 52.16'lık oy oranı ile yeniden cumhurbaşkanı seçildi.
29.05.2023 Gündem
Islak imzalı tutanak nedir? Islak imzalı ne demek?
Islak imzalı tutanak nedir? Islak imzalı ne demek? Seçim zamanlarında sık sık gündeme gelen Islak imzalı tutanak için yapılan araştırmalar arttı. Peki, Islak imzalı oy tutanağı nedir? Islak imza tutanağı ne demek?
28.05.2023 Gündem
YSK Başkanı Yener oy oranlarını açıkladı
YSK Başkanı Yener oy oranlarını açıkladı YSK'da veri akışı devam ediyor. YSK Başkanı Ahmet Yener son oy oranını açıkladı. YSK Başkanı Ahmet Yener, 'Sandıkların yüzde 99,4'ü açıldı. 09.45 itibariyle Sayın Erdoğan 49,4 oy oranına sahiptir. Sayın Kılıçdaroğlu 44,9 oy oranına sahiptir. Yurt içinde açılmayan sandık sayısı 27' dedi.
15.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Açılma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki açılma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.