Abdulfettah Es-Sisi

Abdulfettah Es-Sisi

Son dakika Abdulfettah es-Sisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Abdulfettah es-Sisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Abdulfettah es-Sisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abdulfettah Es-Sisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abdulfettah es-sisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 226 abdulfettah es-sisi haberi bulunmuştur. Tüm abdulfettah es-sisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçim sonrası yoğun diplomasi gündemi: Ankara 4 önemli konuğu ağırlayacak
Seçim sonrası yoğun diplomasi gündemi: Ankara 4 önemli konuğu ağırlayacak Yerel seçim maratonunu geride bırakan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, önümüzdeki dönemde yoğun bir diplomasi trafiği bekliyor. Ankara, aralarında Rusya lideri Putin’in de bulunduğu dört önemli konuğu ağırlamaya hazırlanıyor.
2.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Muhalefet özellikle mülteci meselesini gündeme getiriyor. Bunların hiçbirinden onlara ekmek çıkmaz, boşuna uğraşıyorlar. 31 Mart kesinlikle bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğimiz gün olacaktır.' dedi. Erzincan'daki heyelanla ilgili soruşturmaların sürdüğünü belirten Erdoğan, 'Bu aşamada önceliğimiz madencilerimize ulaşabilmek.' ifadelerini kullandı.
15.02.2024 Gündem
Mısır ile yeni dönem! Erdoğan: Ticaret hacmini 15 milyar dolara çıkarmak için mutabık kaldık
Mısır ile yeni dönem! Erdoğan: Ticaret hacmini 15 milyar dolara çıkarmak için mutabık kaldık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyarette bulunmak üzere Birleşik Arap Emirliklerinden (BAE) özel uçak ile Mısır'a gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 12 yıl sonra gerçekleştirdiği ziyarette, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi tarafından resmi törenle karşılandı. Erdoğan, Sisi ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrası iki lider basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında "Ticaret hacmimizi 15 milyar dolara çıkartacağız" dedi. Sisi ise açıklamasında Türkiye'yi ziyaret edeceğini belirtti.
14.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl sonra Mısır'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl sonra Mısır'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl aradan sonra ziyaret ettiği Mısır’ın başkenti Kahire’de Mısırlı mevkidaşı Abdulfettah es-Sisi tarafından İttihadiye Sarayı'nda resmi törenle karşılandı.
14.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
20.10.2023 Gündem
Bakan Fidan, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile görüştü
Bakan Fidan, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bugün Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile başkent Kahire'de bir araya geldi. 
14.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de düzenlenen G20 Liderler Zirvesi kapsamında kritik temaslarda bulunuyor. İlk olarak Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile görüşen Erdoğan daha sonra Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile bir araya geldi
10.09.2023 Gündem
Türkiye ile Mısır arasında normalleşme adımı!
Türkiye ile Mısır arasında normalleşme adımı! Türkiye ile ve Mısır arasındaki ilişkilerin normalleştirilmesi sürecinin en kritik adımı atılırken, iki ülke arasında 2013’ten bu yana maslahatgüzarlık seviyesinde yürütülen diplomatik ilişkiler, büyükelçilik seviyesine çıkarıldı.
5.07.2023 Gündem
Sisi'den Erdoğan'a tebrik telefonu! Mısır ile karşılıklı büyükelçi atanacak
Sisi'den Erdoğan'a tebrik telefonu! Mısır ile karşılıklı büyükelçi atanacak Mısır Cumhurbaşkanı Sisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla arayarak seçim başarısı dolayısıyla tebrik etti. İki lider karşılıklı büyükelçi atanması hususunda mutabık kaldı.
29.05.2023 Gündem
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta dün sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 5 bin 894'e yükseldi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada, Hatay, Maraş ve Adıyaman'da 48 saat itibariyle görevli araçların dışındaki diğer her türlü aracın girişinin yasaklandığını duyurdu.
8.02.2023 Gündem
Türkiye ve Mısır'ın hamlesi Yunanistan'ı endişelendirdi
Türkiye ve Mısır'ın hamlesi Yunanistan'ı endişelendirdi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doha'da liderlere verilen resepsiyonda, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile selamlaşıp tokalaştı. Erdoğan, gazetecilere "Bir süreç başlayabilir demiştik, adım atılmış oldu" diye konuştu. Bu açıklamanın ardından Mısır Cumhurbaşkanlığı da, 'söz konusu tokalaşmanın ikili ilişkilerde yeni bir başlangıç anlamına geldiğini' açıkladı. Bu açıklamalar Mısır'la yakınlaşmak isteyen Yunanistan'da panik havası yarattı.
22.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar’da liderlerle bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar’da liderlerle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2022 Dünya Kupası’nın açılış törenine katılmak üzere geldiği Doha’da liderler ve devlet temsilcileriyle bir araya geldi.
20.11.2022 Siyaset
Suudi Arabistanlı işadamı Mısır Cumhurbaşkanı Sisi’yi överken kalp krizi geçirdi
Suudi Arabistanlı işadamı Mısır Cumhurbaşkanı Sisi’yi överken kalp krizi geçirdi Suudi Arabistanlı iş adamı Mohammad Al Qahtani, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'den övgüyle bahsettiği sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
10.08.2022 Dünya
Biden, Suudi Arabistan'da dünyaya duyurdu: Asla çekip gitmeyeceğiz
Biden, Suudi Arabistan'da dünyaya duyurdu: Asla çekip gitmeyeceğiz ABD Başkanı Joe Biden, Suudi Arabistan’ın Cidde kentinde Körfez İşbirliği Konseyi üyesi 6 ülke ile Mısır, Irak ve Ürdün liderlerinin katıldığı zirvede yaptığı konuşmada, ABD'nin Orta Doğu’da aktif bir ortak olmaya devam edeceğini vurgulayarak, "Asla çekip gitmeyeceğiz ve bölgede Çin, Rusya veya İran tarafından doldurulacak bir boşluk bırakmayacağız" dedi.
16.07.2022 Dünya
Avrupa Birliği'nden yeni kararlar! 'Savaş savunma ihtiyacını hatırlattı'
Avrupa Birliği'nden yeni kararlar! 'Savaş savunma ihtiyacını hatırlattı' Belçika’nın başkenti Brüksel’deki Avrupa Birliği (AB) Olağanüstü Liderler Zirvesi’nden 200 milyar euroluk ek savunma yatırımı ve RePowerEU’ye 300 milyar euroluk bütçe ayrılarak enerji konusunda çözüm üretilmesine karar verildi.
31.05.2022 Dünya
Zelenskiy: Rusya Ukrayna'da kendisini neyin beklediğini bilseydi, buraya gelmekten korkardı
Zelenskiy: Rusya Ukrayna'da kendisini neyin beklediğini bilseydi, buraya gelmekten korkardı Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, dün gerçekleşen ve kendisinin de hitapta bulunduğu NATO, G7 ve Avrupa Birliği (AB) zirvelerinden sonra video yayınlayarak açıklama yaptı. Başkan Zelenskiy yaptığı açıklamada Rusya-Ukrayna savaşında bir ay dolduğunu belirterek, Rusya, Ukrayn'da kendisini neyin beklediğini bilseydi, kesinlikle buraya gelmekten korkardı dedi.
25.03.2022 Dünya
Libya'da kritik gelişme! Mısır Devlet Başkanı Sisi Hafter'i Türkiye için bırakıyor...
Libya'da kritik gelişme! Mısır Devlet Başkanı Sisi Hafter'i Türkiye için bırakıyor... Libya'da dengeleri değiştirecek gelişmeyi Afrika basınının önde gelen medya kuruluşlarından Africa Intelligence duyurdu. Basın, Mısır Devlet Başkanı Sisi'nin Türkiye ile çatışmak istemediğini, bu nedenle Libya'da darbeci Hafter'e verdiği desteği çekmeyi planladığını öne sürdü.
25.09.2021 Dünya
Mısır'dan son dakika Türkiye açıklaması: Erdoğan'a teşekkür ederim
Mısır'dan son dakika Türkiye açıklaması: Erdoğan'a teşekkür ederim Mısır Başbakanı Mustafa Medbuli, "Sayın Cumhurbaşkanı (Recep Tayyip) Erdoğan'a ülkesinin D-8 Dönem Başkanlığında ortaya koyduğu çabalardan ötürü teşekkür ederim." dedi.
8.04.2021 Dünya
Süveyş Kanalı'nın kapanmasına neden olan kazayla ilgili soruşturma
Süveyş Kanalı'nın kapanmasına neden olan kazayla ilgili soruşturma Mısır, Süveyş Kanalı'nda 6 gün deniz trafiğinin durmasına neden olan "The Ever Given" isimli dev konteyner gemisinin yaptığı kaza ve karaya oturması ile ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.
31.03.2021 Dünya
Süveyş Kanalı gemi trafiğine yeniden açıldı
Süveyş Kanalı gemi trafiğine yeniden açıldı Süveyş Kanalı İdaresi, karaya oturan dev yük gemisini yüzdürme çalışmalarının başarıyla sonuçlandığını ve kanalın deniz trafiğine açıldığını açıkladı.
29.03.2021 Dünya
Fransa'yı ziyaretinde Sisi'ye "onur nişanı" verildiği  ortaya  çıktı
Fransa'yı ziyaretinde Sisi'ye "onur nişanı" verildiği ortaya çıktı Darbeyle yönetime gelen Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi'ye, resmi ziyarette bulunmak üzere geldiği Fransa'da Elysee Sarayı'nda Fransız Legion d'Honneur onur nişanı takdim edildiği ve bunun Fransız basınından gizlendiği ortaya çıktı.
9.12.2020 Dünya
Kol kola girdiler! Yüzüne söyledi; utanç verici...
Kol kola girdiler! Yüzüne söyledi; utanç verici... Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Mısır'ın darbeyle iktidara gelen Cumhurbaşkanı Sisi'yi Paris'te ağırladı. Macron, Mısır ile ekonomi ve savunma alanındaki iş birliğini, insan hakları konusunda fikir ayrılığı nedeniyle şartlandırmayacağını söyledi.
7.12.2020 Dünya
Libya İçişleri Bakanı Başağa: Mısır Meclisinin kararı savaş  ilanıdır
Libya İçişleri Bakanı Başağa: Mısır Meclisinin kararı savaş ilanıdır Libya İçişleri Bakanı Fethi Başağa, Mısır Meclisinin Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi’ye "Libya’ya müdahale" yetkisi vermesini "savaş ilanı" olarak nitelendirdi.
21.07.2020 Dünya
BM'den son dakika Libya açıklamsı: Askeri çözüme yer yok
BM'den son dakika Libya açıklamsı: Askeri çözüme yer yok BM Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric, günlük basın brifinginde, Mısır'ın Libya'ya askeri müdahale planlarına yönelik soruları yanıtladı.
21.07.2020 Dünya
Trump ve Sisi'den kritik Libya görüşmesi
Trump ve Sisi'den kritik Libya görüşmesi Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ve ABD Başkanı Donald Trump, telefonda Libya’daki gelişmeleri değerlendirdi.
20.07.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Abdulfettah Es-Sisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abdulfettah es-sisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.