İlahiyatçı

İlahiyatçı

Son dakika ilahiyatçı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ilahiyatçı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ilahiyatçı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlahiyatçı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilahiyatçı gelişmeleri de dahil olmak üzere 420 ilahiyatçı haberi bulunmuştur. Tüm ilahiyatçı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hz. Adem (As) 'in Boyu Ne Kadardır? Hz. Adem Kaç Yıl Yaşamıştır?
Hz. Adem (As) 'in Boyu Ne Kadardır? Hz. Adem Kaç Yıl Yaşamıştır? Hz. Âdem (a.s), yaratılan ilk insan ve ilk peygamberdir. Hz. Âdem (a.s.) ‘in hayatı ve yaşantısı tüm kutsal kitaplarda anlatılmaktadır. Hz. Âdem (a.s.) ’den sonra yaratılan ikinci insan Hz. Havva ile cennetten sürülerek dünyaya gelmişlerdir. Bu emsal hikâye hem şeytanla insanın nefs mücadelesi hem de Hz. Âdem (a.s.) ve ailesinin dünya yaşantısı bakımından çok önemlidir. Birçok ilahiyatçı ve din adamı Hz. Âdem (a.s.) ile başlayan yaratılış anlatılarını bu emsalden yola çıkarak zikrederler. 
29.01.2024 Dini Bilgiler
Hastaneye kaldırılan Nihat Hatipoğlu'ndan ilk açıklama
Hastaneye kaldırılan Nihat Hatipoğlu'ndan ilk açıklama İlahiyatçı ve TV programcısı Nihat Hatipoğlu, dün tansiyon rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Hatipoğlu, Twitter'dan son durumuna yönelik açıklama yaptı.
19.08.2023 Magazin
Nihat Hatipoğlu neden hastanede? Nihat Hatipoğlu öldü mü 2023, hangi hastanede? İlahiyatçı Prof. Dr. Hatipoğlu kaç yaşında, nereli?
Nihat Hatipoğlu neden hastanede? Nihat Hatipoğlu öldü mü 2023, hangi hastanede? İlahiyatçı Prof. Dr. Hatipoğlu kaç yaşında, nereli? İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, tansiyon nedeniyle rahatsızlandı. Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda hastaneye kaldırılan Hatipoğlu'nun tedavisinin sürdüğü duyuruldu. Peki, Nihat Hatipoğlu neden hastanede? Nihat Hatipoğlu öldü mü yaşıyor mu?
19.08.2023 Gündem
Ünlü İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu hastaneye kaldırıldı
Ünlü İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu hastaneye kaldırıldı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, tansiyon sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Hatipoğlu'nun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Nihat hocamız tansiyon sebebiyle hastanede şuan tedavi görmekte. Sizlerden hocamız için dua talep ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.
18.08.2023 Gündem
Nihat Hatipoğlu'na sorduğu soru sosyal medyayı salladı! Ayrılık sebebi şaşırttı
Nihat Hatipoğlu'na sorduğu soru sosyal medyayı salladı! Ayrılık sebebi şaşırttı Ramazan ayı ile birlikte Nihat Hatipoğlu ile Sahur programı başladı. Son bölümde genç bir çocuk ünlü ilahiyatçıya özel hayatıyla ilgili bir soru sorunca sosyal medyada gündem yarattı.Nihat Hatipoğlu soru karşısında verdiği yanıtla dikkat çekti. İşte detaylar...
27.03.2023 Magazin
50 milyar TL bağış yapıldı mı? 50 milyar TL eski parayla ne kadar, kaç dolar yapar?
50 milyar TL bağış yapıldı mı? 50 milyar TL eski parayla ne kadar, kaç dolar yapar?  Hamit Duras isimli kişi Türkiye tek yürek kampanyasına 50 Milyar TL bağışta bulunduğu iddia edildi. “Türkiye Tek Yürek” ortak yayınında, sevilen dizi ve program yüzleri, AFAD ve Kızılay’a bağışlanmak üzere yardım topluyor.  Söz konusu bağıl miktarının ardından 50 milyar TL bağış yapıldı mı? 50 milyar TL eski parayla ne kadar, kaç dolar yapar? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.  
15.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na başörtüsü çağrısı: Samimiysen gel anayasa değişikliği yapalım
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na başörtüsü çağrısı: Samimiysen gel anayasa değişikliği yapalım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Burhan Felek Salonu'nda Uluslararası İlahiyat Gençlik Buluşması ve İlahiyat Yıldızları Ödül Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na başörtüsü çağrısı yaparak, "Eğer samimiysen gel Anayasa değişikliğini yapalım. Anayasal düzenleme metnini Meclis'e gönderdik. Bunlar samimi mi değil mi göreceğiz" ifadelerini kullandı.
30.12.2022 Gündem
Uğur Kutay kimdir, Yıldız Teknik Uğur Kutay ne dedi? Hz. Muhammed’e ve İslam’a hakaretler ettiği iddiasıyla soruşturma açıldı!
Uğur Kutay kimdir, Yıldız Teknik Uğur Kutay ne dedi? Hz. Muhammed’e ve İslam’a hakaretler ettiği iddiasıyla soruşturma açıldı! Yıldız Teknik Üniversitesi’ndeki bazı öğrenciler, Peygamber Efendimize hareket ettiği iddiasıyla YTÜ Öğretim Üyesi Uğur Kutay’ı hedef aldı. Söz konusu gelişmelerin ardından Uğur Kutay ne dedi, Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Uğur Kutay kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşında, Peygamberimize hakaret mi etti? Sorularına yanıt aramaya başladı.
19.12.2022 Gündem
3 Ekim ne günü, 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü? 3 Ekim Dünya ne günü?
3 Ekim ne günü, 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü? 3 Ekim Dünya ne günü? 3 Ekim ne günü olarak kutlanır? 3 Ekim'de yaşanmış doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olaylar, günün önemi gibi konu başlıkları merak ediliyor. Peki, 3 Ekim Dünya ne günü? 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü?
3.10.2022 Gündem
Mehmet Emin Ay kimdir, nereli, kaç yaşında? Ayasofya Cami’nde görevlendirilen imam Prof. Dr. Mehmet Emin Ay kitapları ve hayatı!
Mehmet Emin Ay kimdir, nereli, kaç yaşında? Ayasofya Cami’nde görevlendirilen imam Prof. Dr. Mehmet Emin Ay kitapları ve hayatı! Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'ne Prof. Dr. Mehmet Emin Ay görevlendirildi. Prof. Ay her hafta Cuma namazı ile Cuma günü ikindi, akşam, yatsı ve cumartesi günleri sabah namazını kıldıracak. Peki, Mehmet Emin Ay kimdir, nereli, kaç yaşında?
30.09.2022 Gündem
Mevlana Kimdir? Mevlana'nın Sözleri Ve Hayatı...
Mevlana Kimdir? Mevlana'nın Sözleri Ve Hayatı... Mevlana 13. yüzyılda yaşamış mutasavvıf alimidir. 30 Eylül 1204 yılında Horasan ülkesinin Belh şehrinde doğmuştur.
24.08.2022 Yaşam
Ayasofya'da kapıdan sonra duvarlar hedefte! Görüntüler şok etti...
Ayasofya'da kapıdan sonra duvarlar hedefte! Görüntüler şok etti... İstanbul’da müzeden camiye çevrildikten sonra tahribat görüntüleriyle gündeme gelen Ayasofya’dan yansıyan yeni görüntüler tepkilere neden oldu. Uzmanlar, İstanbul’un simgeleri arasındaki tarihi esere yönelik hoyratlığın durdurulması için acilen önlem alınmasını istedi.
25.05.2022 Gündem
Kılıçdaroğlu, Beyaz ailesine taziye ziyaretinde bulundu
Kılıçdaroğlu, Beyaz ailesine taziye ziyaretinde bulundu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçen çarşamba hayatını kaybeden İlahiyatçı Prof. Dr. Zekeriya Beyaz'ın Esenler'de yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
16.04.2022 Siyaset
Zekeriya Beyaz öldü mü? Zekeriya Beyaz hocanın hastalığı neydi, neden ve kaç yaşında öldü?
Zekeriya Beyaz öldü mü? Zekeriya Beyaz hocanın hastalığı neydi, neden ve kaç yaşında öldü? Zekeriya Beyaz öldü mü? sorusuna yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. Bir dönem Türk televizyonlarına damga vuran ilahiyatçı Zekeriya Beyaz hayatını kaybetti. Peki, Zekeriya Beyaz hocanın hastalığı neydi, neden ve kaç yaşında öldü? Zekeriya Beyaz kimdir?
12.04.2022 Gündem
Zekeriya Beyaz hayatını kaybetti
Zekeriya Beyaz hayatını kaybetti İlahiyatçı Prof. Dr. Zekeriya Beyaz hayatını kaybetti. Zekeriya Beyaz'ın cenazesinin yarın kaldırılacağı öğrenildi.
12.04.2022 Gündem
12 Nisan olayı nedir, tarihte 12 Nisan ne günü? 12 Nisan’da ne oldu, kim öldü, kim doğdu? İşte yaşananlar!
12 Nisan olayı nedir, tarihte 12 Nisan ne günü? 12 Nisan’da ne oldu, kim öldü, kim doğdu? İşte yaşananlar! 12 Nisan olayı nedir, 12 Nisan ne günü? 12 Nisan tarihli doğumlar, vefatlar ve meydana gelen olaylar merak ediliyor. Tarihte 12 Nisan’da neler olduğunu kronoloji sırayla aktarıyoruz. Peki, 12 Nisan gününde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar gerçekleşti? 12 Nisan olayı kadınlar ve Twitter nedir, gerçek mi? İşte, 12 Nisan yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
12.04.2022 Gündem
Emine Şenlikoğlu kimdir, hangi kitapları yazdı? İşte Emine Şenlikoğlu’nun hayatı…
Emine Şenlikoğlu kimdir, hangi kitapları yazdı? İşte Emine Şenlikoğlu’nun hayatı… İlahiyatçı yazar Emine Şenlikoğlu, "Atatürk ve İnönü’nün milli eğitimimizi ABD’ye teslim ettiği anlaşma 2023’te doluyor" düşüncesini savundu. Söz konusu gelişmenin ardından Emine Şenlikoğlu kimdir, hangi kitapları yazdı? İşte Emine Şenlikoğlu’nun hayatı…
7.03.2022 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Hafız, yürüyen Kur'an demektir
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Hafız, yürüyen Kur'an demektir Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Her Müslüman Kur'an-ı okuyacak, anlayacak, yaşayacak ve anlatacak ama hafızlarımıza bu vazife çok daha fazla yakışıyor. Çünkü hafız, yürüyen Kur'an demektir. Yürüyen Kur'an, yaşayan Kur'an ve Kur'an'ı anlatan, onun rehberliğini yapan kimselerdir hafızlar" dedi.
19.12.2021 Gündem
AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma son yolculuğuna uğurlandı
AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma son yolculuğuna uğurlandı AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma Marmara İlahiyat Camisi’nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.
12.10.2021 Gündem
'Cinci hocaya' 9 yıl 3 ay hapis istemi!
'Cinci hocaya' 9 yıl 3 ay hapis istemi! "Dini inanç ve duyguları istismar ederek dolandırıcılık" yaptığı iddia edilen Burhan Dalğali'nin yargılandığı davada mütalaasını açıklayan savcılık sanığın, "Zincirleme olarak dini inanç ve duygularının istismarı suretiyle dolandırıcılık" ve "Tekke ve Zaviyelerle Türbeleri Seddine ve Türbedarlıklar ile Birtakım Unvanların Men ve İlgasına Dair Kanun'a muhalefet" suçlarından 1 yıl 10 aydan 9 yıl 3 aya kadar hapisle cezalandırılmasını istedi.
8.06.2021 Gündem
“Cevat Akşit öldü” iddialarına yanıt geldi! Cevat Akşit kimdir?
“Cevat Akşit öldü” iddialarına yanıt geldi! Cevat Akşit kimdir? Facebook’ta “Cevat Akşit vefat etti” iddiası birçok kişi tarafından şok etkisi yarattı. Sosyal medyada, İlahiyatçı Prof. Dr. Cevat Akşit’in vefat ettiği yönündeki paylaşımlar üzerine açıklama yapıldı. İddialar sonrası Cevat Akşit Hocaefendi’nin sağlık durumunun iyi olduğunu, çıkan haberlerin asılsız olduğunu bildirildi.
18.01.2021 Gündem
Sözde hoca hakkında 7 yıla kadar hapis cezası istemi
Sözde hoca hakkında 7 yıla kadar hapis cezası istemi İstanbul'da kendisini hoca olarak tanıttığı kadınlara evliliklerini kurtarma vaadiyle dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan Burhan D. hakkında "Dini inanç ve duyguların istismarı suretiyle dolandırıcılık" suçundan 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
30.09.2020 Gündem
Nihat Hatipoğlu'nun sağlık durumu nasıl? Doktoru açıkladı
Nihat Hatipoğlu'nun sağlık durumu nasıl? Doktoru açıkladı Corona virüse yakalanan ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu'ndan yeni haber var. Sağlık durumu merak edilen Nihat Hatipoğlu ile ilgili son açıklama doktorundan geldi.
6.09.2020 Gündem
FETÖ’nün kaçak militanları belli oldu
FETÖ’nün kaçak militanları belli oldu Fetullahçı Terör Örgütü'nün Mavi kategoride arananlar listesi de belli oldu. Listede 22 isim bulunurken aralarında örgütün azılı mensuplarından Emrullah Uslu, Ahmet Hamdi Parlak gibi isimler de yer aldı.
21.06.2020 Gündem
'286 personel ücretli izine çıkarttım'
'286 personel ücretli izine çıkarttım' İzzet Yıldızhan, önceki gün oğlu Mustafa ile birlikte alışveriş çıkışında görüntülendi.
7.05.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İlahiyatçı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilahiyatçı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.