40 Bin Sağlık Personeli Alımı

40 Bin Sağlık Personeli Alımı

Son dakika 40 bin sağlık personeli alımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 40 bin sağlık personeli alımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 40 bin sağlık personeli alımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

40 Bin Sağlık Personeli Alımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 40 bin sağlık personeli alımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 50 40 bin sağlık personeli alımı haberi bulunmuştur. Tüm 40 bin sağlık personeli alımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
20 bin sağlık personeli alımı! 20 bin sağlık personeli alımı branş dağılımı belli oldu!
20 bin sağlık personeli alımı! 20 bin sağlık personeli alımı branş dağılımı belli oldu! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. 20 bin sözleşmeli sağlık personeli için kılavuz ÖSYM'ye gönderildi! Bakan Koca, yapılacak atamaların yarısından fazlasının hemşire olacağını açıkladı. Peki, 20 bin sağlık personeli alımı başvuruları ne zaman başlıyor? İşte 20 bin sağlık personeli alımı branş dağılımı ve tüm detaylar…
16.12.2021 Çalışma Hayatı
2021 Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman olacak? 40 bin sağlık personeli alımı branş dağılımı belli oldu mu, tercih kılavuzu yayımlandı mı?
2021 Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman olacak? 40 bin sağlık personeli alımı branş dağılımı belli oldu mu, tercih kılavuzu yayımlandı mı? 40 bin sağlıkçı alımı ne zaman yapılacak, Sağlık Bakanlığı 40 bin personel alımı tercih kılavuzu yayımlandı mı? 2021 Sağlık Bakanlığı 40 bin personel alımı ile ilgili son gelişmeler yakından takip ediliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaptığı açıklamada hemşire, radyolog, anestezi teknikeri, acil tıp teknisyeni ve sağlık memuru gibi branşlarda alım yapılacağını duyurmuştu. Açıklamanın ardından vatandaşlar alımların ne zaman yapılacağını ve branş dağılımını sorgulamaya başladı. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman, 40 bin sağlık personeli alımı şartları, branş dağılımı belli oldu mu?
13.12.2021 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı 40 bin sağlık personeli alımı ne zaman?
Sağlık Bakanlığı 40 bin sağlık personeli alımı ne zaman? 40 bin sağlık personeli alımı için gözler Sağlık Bakanlığı'na çevrildi. Sağlık personeli alımı için meraklı bekleyiş devam ediyor. Sağlık Bakanlığı 40 bin personel alımı müjdesinin geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilmişti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca müjdenin ardından alımlarla ilgili konuştu. Peki, Sağlık Bakanlığı 40 bin sağlık personeli alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı hangi kadrolarda yapılacak? İşte tüm detaylar...
6.12.2021 Personel Alımı
Sağlık personeli alımı ne zaman yapılacak? 40 bin sağlık personeli alımı başvuru şartları neler, branş dağılımı belli oldu mu?
Sağlık personeli alımı ne zaman yapılacak? 40 bin sağlık personeli alımı başvuru şartları neler, branş dağılımı belli oldu mu? Sağlık Bakanlığı 40 bin personel alımı detayları sorgulanıyor. Bakanlık bünyesinden çalışmak isteyenler Sağlık Bakanlığı 40 bin personel alımı başvurularının ne zaman yapılacağını, şartlarının neler olacağını, kontenjanların nasıl belirleneceğini merak ediyor. Sağlık personeli alımı ne zaman yapılacak, Sağlık Bakanlığı 40 bin personel alımı başvuru şartları neler, 40 bin sağlık personeli kontenjan dağılımı belli oldu mu?
26.11.2021 Personel Alımı
Bakan Koca müjdeyi duyurdu! 40 bin yeni sağlık personeli alınacak, mülakat şartı yok, KPSS...
Bakan Koca müjdeyi duyurdu! 40 bin yeni sağlık personeli alınacak, mülakat şartı yok, KPSS... 40 bin yeni sağlık personeli alınacak. Resmen açıklandı. Detaylar belli oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca müjdeli haberi son dakika duyurdu. Mülakat şartı yok. Sadece KPSS puanı yetiyor. Alınacak personellerin branş dağılımı da ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
25.11.2021 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı atama takvimi! 2021 Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman?
Sağlık Bakanlığı atama takvimi! 2021 Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları için son günlere girildi. Adaylar Sağlık Bakanlığı'na 40 bin personel alımı için başvurular başladı. Peki, 2021 Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman bitiyor? İşte 40 bin sağlık personeli alımı branş dağılımı 2021!
12.11.2021 Personel Alımı
40 bin sağlık personeli alımı ne zaman? Sağlık bakanlığı 40 bin personel alımı branş dağılımı açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı atama 2021!
40 bin sağlık personeli alımı ne zaman? Sağlık bakanlığı 40 bin personel alımı branş dağılımı açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı atama 2021! Sağlık personeli alımına ilişkin yeni müjde 8 Kasım Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi. Erdoğan "Okullarımızda 40 bin sağlık personeli istihdam edeceğiz" açıklamasında bulundu. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman olacak? Sağlık Bakanlığı ataması hangi tarihte, aranan şartlar neler?
9.11.2021 Personel Alımı
Deprem felaketinde 15. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 15. gün! Son durum açıklandı AFAD'ın verilerine göre, 6 Şubat Pazartesi saat 04:17'de 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan deprem, yerin 7 kilometre altında gerçekleşti. Aynı gün saat 13.24'te ise merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Yapılan son açıklamaya göre; can kaybı 41 bin 156’ya yükseldi.
20.02.2023 Gündem
Bakan Koca'dan atama müjdesi!
Bakan Koca'dan atama müjdesi! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, atamalara ilişkin yeni düzenlemeyi duyurarak, "İlan ettiğimiz 85 bin personelin 42 bin 500'ünün atamasını şimdi yapıyoruz. Diğer yarısını peşinden hemen alacağız" dedi.
10.12.2022 Çalışma Hayatı
Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı illere göre dağılımı!
Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı illere göre dağılımı! Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuruları başladı! Bakanlığın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 11 bin 317 sürekli işçi alımı yapılacak. Sağlık Bakanlığı kadro ve meslek dağılım listesi ile başvuru şartlarını açıkladı. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı işçi alımı şartları ve esube iskur gov tr başvuru ekranı!
28.11.2022 Personel Alımı
Memur ve emekliye zam! Oran belli oldu! Yüzde 20! Hesaplara yatacak! Tarih verildi
Memur ve emekliye zam! Oran belli oldu! Yüzde 20! Hesaplara yatacak! Tarih verildi Memur ve emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Memur maaşları ve emekli ikramiyeleriyle ilgili son dakika açıklaması geldi. Memur maaşlarına ve emekli ikramiyelerine gelecek olan zam oranı belli oldu. Emekli aylıkları ve memur maaşlarına gelecek zam ile ilgili tarih verildi. Yapılacak düzenlemeye bağlı olarak çalışma süresine göre değişmekle birlikte 3600 ek göstergenin ikramiye ve maaşlara yüzde 10 ile yüzde 20 oranında artış olarak yansıması bekleniyor. Örneğin, 6.854 lira alan ve ek göstergesi artırılan öğretmenin maaşı düzenleme sonrası 685 lira artacak. Aynı şekilde 9.710 lira maaş alan polis memurunun maaşı 971 lira yükselecek. Benzer durum ikramiyelerde de yaşanacak ve 17 bin ila 27 bin lira arasında artış getirecek. Çalışma yılına göre bu rakam 30 bin liraya kadar çıkabilecek. 25 yıllık bir hizmeti olan kamu görevlisinin ikramiyesinde 24-26 bin liraya yakın bir artış olacak. 25 yıl çalışıp 220 bin lira ikramiye alacak bir kamu görevlisinin, 3600 ek gösterge sonrası ikramiyesi 244 bin liraya çıkacak. 2008 öncesi memuriyete başlayanlarda 3600 ek göstergenin etkisi ise maaştan çok emekli ikramiyesi ve emekli maaşında görülecek, ikramiyeyi ve maaşı artıracak. 3600 ek gösterge emeklilerde ise aylık 700 lira ile 800 lira arasında bir artış yaratacak. 3000 ek gösterge üzerinden emekli olmuş bir öğretmenin ek göstergesi 3600’e çıktıktan sonra aylık 720 lira maaşından artış olacak. 3600 ek göstergenin bir avantajı daha var; o da istihdamı arttırmak. Birçok kamu çalışanı emeklilik için 3600 ek gösterge düzenlemesini bekliyor. Birçok kişi de kamuda istihdam için sırada bekliyor. Düzenleme yapıldıktan sonra emeklilik nedeniyle boşalan kadrolara yeni memur alımı yapılabilecek. İşte milyonlarca memur ve emekliyi ilgilendiren tüm detaylar...
7.04.2022 Memur
İŞKUR Sağlık Bakanlığı işçi alımı 2022! esube iskur gov tr başvuru nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuru kılavuzu ve ekranı!
İŞKUR Sağlık Bakanlığı işçi alımı 2022! esube iskur gov tr başvuru nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuru kılavuzu ve ekranı! İŞKUR Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı şartları ve başvuru koşuları ile ilgili yapılan aramalar arttı. Sağlık Bakanlığı 10 bin temizlik görevlisi, silahsız güvenlik görevlisi, klinik destek elemanı, şoför, elektrikçi, inşaat boyacısı, marangoz, ısıtma ve sıhhi tesisatçı, bilgisayar elemanı ve biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elmanı alımı yapacak. Peki, esube iskur gov tr İŞKUR Sağlık Bakanlığı 2022 nasıl başvuru yapılır, Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuru şartları nelerdir? İşte Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuru kılavuzu ve ekranı…
15.03.2022 Çalışma Hayatı
Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı 2022! İŞKUR Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımı başvurusu nasıl yapılır, 2022 şartları ve branş dağılımı?
Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı 2022! İŞKUR Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımı başvurusu nasıl yapılır, 2022 şartları ve branş dağılımı? “Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı şartları nelerdir, 2022 Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuruları nasıl yapılır” sorularına yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. Sağlık Bakanlığı 10 bin sürekli işçi alımı yapacak. Temizlik görevlisi, silahsız güvenlik görevlisi, klinik destek elemanı, şoför, elektrikçi, inşaat boyacısı, marangoz, ısıtma ve sıhhi tesisatçı, bilgisayar elemanı ve biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elmanı alımı için başvuru süreci sorgulanıyor.
15.03.2022 Personel Alımı
KPSS şartı aranmıyor! 10 bin işçi alınacak, İŞKUR üzerinden...
KPSS şartı aranmıyor! 10 bin işçi alınacak, İŞKUR üzerinden... Bakanlık resmen duyurdu, KPSS şartı yok! 10 bin kişi için istihdam fırsatı doğdu. Başvurular İŞKUR üzerinden alınmaya başlayacak. Sağlık Bakanlığı personel alımı ile ilgili detaylar netleşti. Toplam 40 bin kişilik kadro açıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından 10 bin sürekli işçi ve 10 bin sağlık bakanlığı personel alımı başvurularının başlayacağını duyurdu. Söz konusu açıklamanın ardından Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımı başvuru şartları merak edilmeye başlandı. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuruları ne zaman başlıyor, başvurular nasıl yapılacak? İşte Sağlık Bakanlığı işçi alımı hakkında merak edilenler…
13.03.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı başvurusu nasıl yapılır?
Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı duyurdu! 10 bin sürekli işçi alınacak. Kadrolar belli oldu. Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuruları İŞKUR üzerinden alınacak. Başvuru tarihleri belli oldu. Peki, Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı yaş sınırı var mı? İşte Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı detayları…
11.03.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru kılavuzu yayınlandı mı? Sağlık Bakanlığı atama başvuruları ne zaman?
Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru kılavuzu yayınlandı mı? Sağlık Bakanlığı atama başvuruları ne zaman? Sağlık Bakanlığı duyurdu! 10 Bin sözleşmeli sağlık personeli ve 10 bin sürekli işçi alımı yapılacak! Sağlık Bakanlığı atama başvuruları için tercih kılavuzu ÖSYM tarafından yayınlanacak. Bakanlığı büynesine alınacak personel için kadrolar belli oldu. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru kılavuzu yayınlandı mı? Sağlık Bakanlığı atama başvuruları ne zaman? Sağlık Bakanlığı hangi kadrolarda alım yapacak? İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı kadro dağılımı…
11.03.2022 Personel Alımı
Sözleşmeli sağlık personeli ve sürekli işçi alımı yapılacak! Sağlık Bakanı Koca resmen duyurdu
Sözleşmeli sağlık personeli ve sürekli işçi alımı yapılacak! Sağlık Bakanı Koca resmen duyurdu 10 bin sözleşmeli sağlık personeli ve 10 bin sürekli işçi alımı yapılacak! Resmen duyuruldu ve belli oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı. Taşra teşkilatı hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere, KPSS puanına göre ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleştirme ile 10 bin sözleşmeli sağlık personeli alım süreci başlatılıyor. Tercih kılavuzu ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden yayınlandıktan sonra tercihler 15 Mart tarihine kadar yapılabilecek. Aynı zamanda temizlik hizmetleri, koruma ve güvenlik hizmetleri, bakım ve onarım hizmetleri, şoförlük hizmetleri ve klinik destek elemanı olarak diğer hizmetlerde görev yapmak üzere toplam 10 bin sürekli işçi alınacak. Başvurular İŞKUR internet süresi üzerinden yapılacak.
11.03.2022 Personel Alımı
MEB son dakika gelişmesini resmen duyurdu ve belli oldu! Tamamen değişiyor, 3 yıl...
MEB son dakika gelişmesini resmen duyurdu ve belli oldu! Tamamen değişiyor, 3 yıl... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması! Tamamen değişiyor ve belli oldu. MEB tarafından tek tek duyuruldu. 15 Mart tarihine kadar devam edecek. Milli Eğitim Bakanlığı son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Öğretmenler MEB'den yapılan açıklamalara kilitlendi. Öğretmenlik Meslek Kanunu Resmi Gazete'de yayımlanarak resmen yürürlüğe girdi. Öğretmenlik Meslek Kanunu ile ilgili ayrıntılar araştırılıyor. Öğretmenlik, kariyer odaklı bir meslek haline getiriliyor. Öğretmenler için yeni dönem başlıyor. Aday öğretmenler 240 saat mesleki eğitim alacak. Eğitimlere katılmayanlar 3 yıl görev yapamayacak. 'Aday Öğretmenlik ve Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yönetmeliği Taslağı'na yönelik görüş toplama süreci, devam ediyor. Öğretmenler, okul yöneticileri ve diğer tüm paydaşlar görüşlerini 15 Mart tarihine kadar bakanlığa iletebilecek. 14 Şubat’tan 24 Şubat’a kadar geçen 10 günlük sürede, 4 bin 151 görüş ve önerinin iletildiği belirtildi. Bakan Özer, yaptığı açıklamada "Lütfen, görüşlerinizi bizimle paylaşın. Biliyorsunuz; Öğretmenlik Meslek Kanunu, eğitim tarihimiz açısından oldukça önemli bir dönüm noktası. Öğretmenlerimiz ilk kez müstakil bir meslek kanununa kavuştu. Şimdi de hazırladığımız yönetmelikle yeni bir adım daha atıyoruz." dedi.
25.02.2022 Eğitim
ÖSYM Başkanı Aygün duyurdu! 20 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı ile ilgili önemli gelişme!
ÖSYM Başkanı Aygün duyurdu! 20 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı ile ilgili önemli gelişme! 20 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başlıyor. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) başkanı Halis Aygün açıkladı! Aygün, Sağlık Bakanlığının 20.000 sözleşmeli sağlık personeli alımına ilişkin kılavuzun yarın yayımlanacağını duyurdu. Peki, Sağlık Bakanlığı 20 bin sözleşmeli personel alımı başvuruları ne zaman yayımlanacak? İşte detaylar...
15.12.2021 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı 20 bin personel alacak! ÖSYM'ye gönderildi, işte detaylar...
Sağlık Bakanlığı 20 bin personel alacak! ÖSYM'ye gönderildi, işte detaylar... Binlerce kişi bekliyordu! Bakan Koca güzel haberi duyurdu. Sağlık Bakanlığı'na 20 bin personel alımı yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Taşra teşkilatımızda istihdam edilmek üzere, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) puanına göre, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılacak merkezi yerleştirme ile 20 bin sözleşmeli personel alım sürecini başlatıyoruz. Gerekli bilgiler, tercih kılavuzu hazırlanmak üzere ÖSYM'ye verilmiştir" dedi.
13.12.2021 Personel Alımı
Kabine toplantısı sona erdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi canlı yayında duyurdu
Kabine toplantısı sona erdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi canlı yayında duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanan kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası canlı yayında müjdeyi duyurarak, "40 bin yeni sağlık personeli alımı yapılacak." ifadelerini kullandı.
8.11.2021 Siyaset
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum...
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum... Türkiye'de peş peşe çıkan orman yangınlarında bir hafta doldu. Şimdiye kadar 38 ilde çıkan 174 yangının 167 tanesi söndürüldü. Marmaris'te devam eden yangında, TOMA'lar yerleşim yerline 80 metre kala yangını söndürdü. Hatay'ın Dörtyol ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına müdahale ediyor. Manavgat'ın Kızıldağ Mahallesi'nde yoğunlaşan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. İşte çıkan yangınlardaki mücadelede son durum...
4.08.2021 Gündem
100 bin memur alımı yapılacak! Yeni yılda kamuya doktor, eczacı, hemşire, bekçi, madenci, emniyet ve din görevlisi alınacak…
100 bin memur alımı yapılacak! Yeni yılda kamuya doktor, eczacı, hemşire, bekçi, madenci, emniyet ve din görevlisi alınacak… Kamu personel alımı yapılacak. 22 kamu kurumu 3 bin 500 personel alımı için ilana çıkarken, toplamda 100 bine yakın personel istihdam edilecek. Öğretmenden doktora, emniyet görevlisinden eczacıya, hemşireden din görevlisine, bekçiden madenciye kadar alım yapılacak. Kamu kurumları yeni ihtiyaca göre İŞKUR üzerinden KPSS 60, 70 taban puanı şartı ile KPSS şartsız olarak memur alımı yapacak.
1.01.2021 Personel Alımı
Kamuda iş fırsatı! Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alınacak! Kamu personel alımı ilanları!
Kamuda iş fırsatı! Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alınacak! Kamu personel alımı ilanları! Devlete bağlı kamu kurumlarından istihdam hamlesi... Kamuya binlerce personel alınacak. Bakanlıklar bünyesinde istihdam edilecek memur, sözleşmeli personel ve işçi ilanları tek tek duyuruldu. İşte kamu personeli ilanları ve memur ve işçi alımı başvuru şartları...
8.12.2020 Personel Alımı
KPSS’li ve KPSS şartsız kamuya sözleşmeli 2 bin 322 memur ve nitelikli işçi alımı yapılacak! (Başvuru tarihi ve şartları)
KPSS’li ve KPSS şartsız kamuya sözleşmeli 2 bin 322 memur ve nitelikli işçi alımı yapılacak! (Başvuru tarihi ve şartları) Devlet personel başkanlığı 22 kamu kurumuna KPSS’li ve KPSS şartsız sözleşmeli memur ve nitelikli 2 bin 322 işçi alımı yapılacağını duyurdu. 14’ü engelli işçi ve 6’sı eski hükümlü personel alımı şartları da belli oldu. 2 bin 322 memur alımı ve nitelikli işçi alımı şartları nelerdir? Kamu kurumları personel alımı hangi mesleklerden yapılacak?
13.02.2020 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

40 Bin Sağlık Personeli Alımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 40 bin sağlık personeli alımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.