12 Yaşında

12 Yaşında

Son dakika 12 yaşında haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 12 yaşında ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 12 yaşında haber sayfamızda bulabilirsiniz.

12 Yaşında

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 12 yaşında gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.968 12 yaşında haberi bulunmuştur. Tüm 12 yaşında haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çamaşır makinesine giren 3 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti! Toprağa verildi
Çamaşır makinesine giren 3 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti! Toprağa verildi Adana’da en büyüğü 12 yaşında evde kalan 3 çocuktan biri çamaşır makinesine girince havasız kaldığı için kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
21.03.2024 Adana
13 yaşında düğün yapıldı, 14 yaşında anne oldu
13 yaşında düğün yapıldı, 14 yaşında anne oldu   Kocaeli'de 2015 yılında 13 yaşındayken evlenen kız çocuğu, 14 yaşında anne oldu. Kız çocuğunun hastanede doğum yapmasıyla bebeğin babası hakkında kamu davası açıldı. Şu an 20 yaşında olan genç kız, "Bebeğim 2-3 aylıkken O.Ö. ile ayrıldık ve ben babaevine döndüm. İlk evliliğimde zorlamaya maruz kalmadım, şikayetçi değilim. Reşit olduktan sonra başkasıyla evlendim. Kızım da şu an 7 yaşına girdi" dedi.
8.02.2024 Gündem
Oyuncu Nicole Eggert meme kanserine yakalandığını açıkladı
Oyuncu Nicole Eggert meme kanserine yakalandığını açıkladı "Sahil Güvenlik" dizisinden canlandırdığı "Quin" karakteriyle hafızalara kazınan Nicole Eggert, meme kanserine yakalandığını duyurdu.
11.01.2024 Magazin
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı!
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı! Beşiktaş’ta 3 Aralık Pazar günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde başkan adaylarından Hasan Arat, projelerini tanıttı. Wolkswagen Arena'da yapılan ‘Beşiktaşlıların Yolu’ lansmanına siyah-beyazlı taraftarlar da katıldı.
18.11.2023 Beşiktaş
Yıllardır kanserle mücadele eden fenomen Ayşenur Parlak hayatını kaybetti
Yıllardır kanserle mücadele eden fenomen Ayşenur Parlak hayatını kaybetti Dördüncü evre kolon kanseriyle mücadele eden sosyal medya fenomeni Ayşenur Parlak, yaşama veda etti. Ünlü ismin eşi ve kızının babası Savaş Parlak, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
13.11.2023 Magazin
MEB'den Cumhuriyetin 100'üncü yılına özel film
MEB'den Cumhuriyetin 100'üncü yılına özel film Milli Eğitim Bakanlığı'nca Cumhuriyetin 100'üncü yılına özel hazırlanan kısa filmde Türkiye Cumhuriyeti'nin kurtuluşunda stratejik rol oynamış olan vatan evlatlarına işaret edildi. Cumhuriyetin 100'üncü yılı vesilesiyle bugünkü öğrencilerin de tıpkı önceki akranları gibi ülkenin kalkınmasına katkı sağlayacağına vurgu yapıldı.
27.10.2023 Gündem
Şarkıcı Aslızen ile Mehmet Kaan Çelik evlendi!
Şarkıcı Aslızen ile Mehmet Kaan Çelik evlendi! Şarkıcı ve söz yazarı Aslızen, 1.5 yıldır birlikte olduğu Mehmet Kaan Çelik ile nikâh masasına oturdu. İzmir'de gerçekleşen törende çifti, aileleri ve yakın dostları yalnız bırakmadı. Bir çocuk annesi Aslızen, geçtiğimiz yıl katıldığı programda Çelik ile tanışma hikayelerini anlatmıştı.
11.10.2023 Magazin
İşlediği cinayetleri gülerek anlattı: Şeytanın kızı 30 yıl sonra serbest bırakılacak!
İşlediği cinayetleri gülerek anlattı: Şeytanın kızı 30 yıl sonra serbest bırakılacak! İngiltere'de 12 yaşındayken ilk cinayetini işleyen 'Şeytanın kızı' lakaplı Sharon Carr, 30 yıl sonra serbest kalmak için gün sayıyor. İşlediği korkunç cinayetleri gülerek anlatan Carr, serbest kalma haberleriyle gündeme gelmesinin ardından ülke gündemine bomba gibi düştü.
3.08.2023 Dünya
Şule Çet cinayetini aydınlatan uzman ekip Zerin Kılınç olayı içi devrede!
Şule Çet cinayetini aydınlatan uzman ekip Zerin Kılınç olayı içi devrede! Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde 2'nci kattaki evinin penceresinden düşen Zerin Kılınç'ın (36) şüpheli ölümüne ilişkin davada yargılanan sevgilisi Yılmaz Sazak (35), hakkındaki suçlamaları reddetti. Duruşma sonrası konuşan Zerin Kılınç'ın ailesinin avukatı Ahmet Seyhan, Şule Çet davasına 'bilimsel mütalaa' veren heyetin Kılınç'ın ölümüne ilişkin inceleme yaptığını ve talepleri üzerine mahkemeye rapor hazırladığını söyledi. Seyhan, "Şu an Şule Çet davasında ve birçok davada görev almış uzman doktorlar inceliyor, aynı zamanda adli tıpçılar inceliyor" dedi. 
12.06.2023 Yaşam
Loto milyoneri Kürşat Yıldırım yeni yaşam tarzıyla dünya gündeminde!
Loto milyoneri Kürşat Yıldırım yeni yaşam tarzıyla dünya gündeminde! Almanya'da yaşayan gurbetçi Kürşat Yıldırım lotodan büyük ikramiyeyi kazanınca dünya gündemine oturmuştu. Çoğu insan piyangodan para kazandığında eski hayatını geride bırakmak isterken 42 yaşındaki Kürşat'ın annesinin evine taşınması yabancı basının dikkatini çekti.
23.05.2023 Dünya
Survivor Kürşat Juan kimdir, kaç yaşında? Kürşat Juan nereli, gerçek adı ne?
Survivor Kürşat Juan kimdir, kaç yaşında? Kürşat Juan nereli, gerçek adı ne? Survivor Kürşat Juan, yeni sezonun en dikkat çekici yarışmacıları arasında yer alıyor. Parkur performansı da merakla takip edilen Kürşat Juan, diğer yarışmacılarla olan tartışmaların içinde yer alıyor. Survivor 2023 fenomenleri arasında yer alan Kürşat Juan, ünlüler takımında yarışıyor. Peki Survivor Kürşat Juan kimdir, kaç yaşında? Survivor 2023 Kürşat Juan'ın gerçek adı ne?
18.05.2023 Televizyon
Fenerbahçe’de Olcay Çakır Turgut ile yollar ayrıldı
Fenerbahçe’de Olcay Çakır Turgut ile yollar ayrıldı Fenerbahçe Alagöz Holding, kaptan Olcay Çakır Turgut’un takımdan ayrıldığını açıkladı.
11.05.2023 TBL
Vincent Cassel - Tina Kunakey çiftinin evliliğinde kriz çıktı! Tüm izlerini sildi
Vincent Cassel - Tina Kunakey çiftinin evliliğinde kriz çıktı! Tüm izlerini sildi 2018'de nikâh masasına oturan Vincent Cassel ile Tina Kunakey'in evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Birlikte sık sık paylaşım yapan ve her fırsatta birbirlerine olan aşklarını dile getiren ikiliyle yakın bir kaynak, ünlü çiftin ayrıldığını öne sürdü. İşte detaylar...
7.04.2023 Magazin
12 yaşında oruç tutulur mu? Çocukları oruca hangi yaşta alıştırmalıyız?
12 yaşında oruç tutulur mu? Çocukları oruca hangi yaşta alıştırmalıyız? 12 yaşında oruç tutulur mu sorusunun yanıtı merak ediliyor. Ramazan'ın ilk orucu bugün tutuldu. Türkiye'nin 81 ili iftar heyecanı yaşadı. Anne ve babalar çocuklarının oruçla tanıştırmanın en uygun yolunu araştırmaya devam ediyro. Çocuğun bünyesini ve zihnini oruç ibadetine alıştırmak isteyen ebeynler, "Çocukları oruca hangi yaşta alıştırmalıyım?" sorusuna yanıt aramaya başladı.
23.03.2023 Gündem
Malatya'da katliam gibi kaza! 7 kişi hayatını kaybetti
Malatya'da katliam gibi kaza! 7 kişi hayatını kaybetti Malatya’da kayısı yüklü kamyonun şarampole uçması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden 7 kişinin kimlikleri belli oldu.
9.03.2023 Gündem
Galatasaray onun yerine Okan Kocuk'u almıştı! Vodafone Park'a damga vurdu
Galatasaray onun yerine Okan Kocuk'u almıştı! Vodafone Park'a damga vurdu Beşiktaş'ın Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldığı maçta gösterdiği performansla parmak ısırtan Ataberk Dadakdeniz'in Galatasaray'ın kapısından döndüğü ortaya çıktı.
27.02.2023 Beşiktaş
Almanya'nın loto milyoneri Kürşat Yıldırım'ın görüntüsü şaşırttı! Papağan alacağını söylemişti tercihi şok etti
Almanya'nın loto milyoneri Kürşat Yıldırım'ın görüntüsü şaşırttı! Papağan alacağını söylemişti tercihi şok etti Almanya'da yaşayan gurbetçi Kürşat Yıldırım oynadığı loto kuponu sayesinde 9 milyon euro'luk büyük ikramiyeyi kazanmıştı. İkramiyesini alır almaz lüks otomobiller ve evlere harcayan Kürşat evlenebileceği bir eş için de gazeteye ilan vermişti. Chico lakablı Kürşat Yıldırım'ın son yaptığı ise görenleri hayrete düşürdü.
2.02.2023 Dünya
Rüya Gibi Evler yıldızı Christina'nın yeni kararı! Uzak tutacaklar
Rüya Gibi Evler yıldızı Christina'nın yeni kararı! Uzak tutacaklar Emlak yatırımcısı olan, Türkiye'de yayınlanan Rüya Gibi Evler programının yıldızı Christina Haack, eski eşi ile boşandıktan sonra bile TV programına devam etmişti. Şimdi Josh Hall ile evli olan Christina, yeni programı ve evliliği hakkında konuştu; yeni bir karar aldığını belirtti.
1.02.2023 Dünya
Yıllarca komada kaldı, uyandığında ilk sözleri bu oldu!
Yıllarca komada kaldı, uyandığında ilk sözleri bu oldu! 12 yaşında boğaz ağrısı nedeniyle grip olduğu sanılan çocuk, hastalığının kötüye gitmesiyle acile kaldırılmıştı. Aniden komaya giren çocuk, yıllarca yaşam destek ünitesinde kaldı. Olağanüstü bir şekilde iyileşen çocuğun hayata döndüğünde söyledikleri ise duyanları şaşkına çevirdi.
19.01.2023 Dünya
Zerin'in sır ölümü! Sevgilisiyle yaşıyordu, son sözleri ortaya çıktı! İntihar mı, cinayet mi?
Zerin'in sır ölümü! Sevgilisiyle yaşıyordu, son sözleri ortaya çıktı! İntihar mı, cinayet mi? Zerin Kılınç, sevgilisiyle birlikte yaşadığı evin penceresinden düşerek hayatını kaybetti. Evin içinde boğuşmayı andıran birçok ize rağmen sevgili Yılmaz S., “Pencereden atladı” dedi. Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı Kılınç’ın ölümünü araştırması için fizik uzmanlarından bilirkişi heyeti oluşturulmasına karar verdi. İşte haberin detayları...
13.01.2023 Gündem
Sevgilisiyle yaşadığı evin penceresinden düşerek öldü! 'İntihar edecek biri değildi'
Sevgilisiyle yaşadığı evin penceresinden düşerek öldü! 'İntihar edecek biri değildi' Eskişehir’de geçtiğimiz haziran ayında sevgilisiyle birlikte yaşadığı evin penceresinden düşerek hayatını kaybeden Zerin Kılınç'ın acılı annesi Telli Özokçu, olayla ilgili yakalanan zanlı Yılmaz S.'nin ifadesinin ardından serbest bırakılması eleştirdi. Özokçu, “Ben 7 aydır bu gözyaşını döküyorum. Bir de yavrusu var benim kuzumun. Onun için hayatta kalmak zorundayız. Biz adalet istiyoruz. Raporlarımız çıkmadı. Hep onu bekledik, yok. Adalet istiyoruz” dedi. Yeni gelişmeye göre şüpheli Yılmaz S. yeniden gözaltına alındı.
11.01.2023 Yaşam
Fiili livata ne demek? TCK’ya göre fiili livata suçu nedir?
Fiili livata ne demek? TCK’ya göre fiili livata suçu nedir? Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen yaşlı kadınlara attığı cinsel içerikli mesajlarla Türkiye’nin gündemine oturan Sinan Sardoğan tutuklandı. 2018'de 'fiili livata' suretiyle 12 yaşındaki A.A'ya tecavüz eden Sinan Sardoğan cezaevine gönderildi. Müge Anlı canlı yayında Sinan Sardoğan'ın tecavüz ettiği çocuğun erkek olduğu bilgisini paylaştı. Peki, fiili livata nedir, ne anlama geliyor?
9.01.2023 Gündem
Eşini boğazından bıçaklayıp öldürdü! 'Ev işleriyle ilgilenmiyordu'
Eşini boğazından bıçaklayıp öldürdü! 'Ev işleriyle ilgilenmiyordu' İzmir'de, tartıştığı eşi Nuran Fırat'ı (36) boğazından bıçaklayarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Ahmet Fırat'ın (41), polisteki ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde Nuran Fırat ile son dönemde sürekli tartıştıklarını söyleyen Ahmet Fırat'ın, "Sokak kedilerine bakıyordu. Ev işleriyle hiç ilgilenmemeye başladı. Bu yüzden daha önce de defalarca aramızda tartışma çıkmıştı" dediği öğrenildi.
28.12.2022 Yaşam
Karısını boğazından bıçakladı! 5 yaşındaki çocuğunun gözü önünde öldürmüş
Karısını boğazından bıçakladı! 5 yaşındaki çocuğunun gözü önünde öldürmüş İzmir'in Karabağlar ilçesinde bir kişi, tartıştığı karısını boğazından bıçaklayarak öldürdü. 5 yaşındaki çocuğunun gözü önünde eşinin canına kıyan adamın, olayın ardından çocuğunu ev sahibine bıraktıktan sonra kayıplara karıştığı öğrenildi.
26.12.2022 Yaşam
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından cinsel istismar mağduru kız çocuğu açıklaması
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından cinsel istismar mağduru kız çocuğu açıklaması Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından “12 yaşında istismara uğradı, koruma altındayken pavyonda çalıştırıldı, şimdi kayıp” başlıklı haberlere ilişkin yapılan açıklamada, “Herhangi bir eğlence mekanında çalışmasının mümkün olmadığı sonucuna ulaşılmıştır. Haberde yer alan aksine iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.” denildi.
18.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

12 Yaşında ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 12 yaşında haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.