Usta

Usta

Son dakika Usta haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Usta ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Usta haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Usta

haberleri sayfasında son dakika yaşanan usta gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.070 usta haberi bulunmuştur. Tüm usta haberleri aşağıda listelenmiştir.
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan Arka Sokaklar’ın “Mesut Komiser”i Şevket Çoruh diziye geri dönüyor. Dizinin yeni bölümüne ilişkin yayınlanan ikinci fragmanda “Efsane geri dönüyor!” mesajı verildi.    
25.04.2024 Magazin
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e 'akrep' göndermesi!
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e 'akrep' göndermesi! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki buzlar erimiyor. Ahmet Tatlıses, "Akli melekelerim yerinde" diyen babası için tekrar sağlık raporu isteyeceklerini açıklamıştı. Usta sanatçı, son olarak sosyal medyada yayınladığı 'akrep' videosu ile oğluna cevap verdi.
23.04.2024 Magazin
Duygu Nebioğlu’nun annesi kim, Suphiye Orancı ne iş yapıyor, oyuncu mu? Metin Akpınar’ın kızının annesi şu an nerede, neden kaçıyor? Orancı’nın filmleri ve gençliği
Duygu Nebioğlu’nun annesi kim, Suphiye Orancı ne iş yapıyor, oyuncu mu? Metin Akpınar’ın kızının annesi şu an nerede, neden kaçıyor? Orancı’nın filmleri ve gençliği Türk sinemanın usta oyuncusu Metin Akpınar'ın 36 yıl sonra gündeme gelen kızı Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı merak konusu oldu. Duygu Nebioğlu, Müge Anlı'nın programına başvurarak annesi Suphiye Orancı'nın şu an nerede olduğunu, çıkıp gerçekleri söylemesini istedi. Duygu Nebioğlu ayrıca annesinin gençlik fotoğraflarını da paylaştı. Peki Suphiye Orancı kimdir, kaç yaşında, nereli? Duygu Nebioğlu’nun annesi hangi filmlerde oynadı, ne iş yapıyor, mesleği ne, şu an nerede?
20.04.2024 Yaşam
Nuri Alço'dan yeni haber! Hacettepe’ye sevk oldu; kalp pili takılacak
Nuri Alço'dan yeni haber! Hacettepe’ye sevk oldu; kalp pili takılacak Yeşilçam’ın usta oyuncularından Nuri Alço, Eskişehir Şehir Hastanesi’ndeki tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Burcu Alço, eşinin yoğun bakım ünitesinde olduğunu ve kalp pili takılacağını söyledi
19.04.2024 Magazin
Metin Akpınar hasta mı? Yeşilçam'ın usta ismi Metin Akpınar kaç yaşında?
Metin Akpınar hasta mı? Yeşilçam'ın usta ismi Metin Akpınar kaç yaşında? Yeşilçam'ın usta ismi Metin Akpınar hasta mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Son günlerde kızı Duygu Nebioğlu ile gündeme gelen usta sanatçı, babalık davasını kazanan Nebioğlu ile de buluşmuştu. Metin Akpınar, evlatlarını kabul ederek, "Tek gecelik bir ilişkiydi. Eşimden özür dilerim. Hayat geriye doğru akmıyor" demişti. Peki Metin Akpınar'ın hastalığı var mı? Usta sanatçı Metin Akpınar kaç yaşında?
18.04.2024 Magazin
Osmanlı puşideleri Adana’da ilmek ilmek işleniyor! Türbeleri süslüyor
Osmanlı puşideleri Adana’da ilmek ilmek işleniyor! Türbeleri süslüyor Adana Olgunlaşma Enstitüsü’nde usta öğreticiler, Osmanlılarda mezar sandukalarının üzerine örtülen örtü olarak bilinen puşideleri, Maraş işi tekniğiyle ilmek ilmek işliyor.
18.04.2024 Adana
İYİ Parti'de 'ağabey formülü' tartışması... Yeni isimler aday olacak mı?
İYİ Parti'de 'ağabey formülü' tartışması... Yeni isimler aday olacak mı? İYİ Parti, 27 Nisan'da olağanüstü kongreye gidiyor. Kongreye 11 gün kala partide başkanlık için 'ağabey formülü' gündeme geldi. Başkanlık yarışında yeni isimler aday olacak mı, kimlerin isimleri ön planda? İYİ Parti'deki son kulis bilgilerini CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova paylaştı.
16.04.2024 Gündem
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı ilk kez konuştu: Oyun yeni başlıyor
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı ilk kez konuştu: Oyun yeni başlıyor Kanal D’nin iddialı dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ile ekrana dönen ünlü oyuncu Yüsra Geyik, hayat verdiği “Rüya Emirkıran” karakteri ve dizideki rol arkadaşı “Umut” ile ilgili ilk kez konuştu. Geyik, “İkisi arasındaki ilişkiyi çok yüzeyde görüyorum. Çünkü Rüya, bir hukukçu olarak Umut’u beğeniyor ve iletişim halindeler. Ama henüz çok iç gıdıklayacak bir yerde değiller.” dedi.
16.04.2024 Magazin
Usta sanatçı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti
Usta sanatçı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan, Muğla'nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede 82 yaşında hayatını kaybetti.
13.04.2024 Magazin
Sular durulmuyor! Metin Akpınar ve kızları arasında şimdi de fakirlik davası ortaya çıktı!
Sular durulmuyor! Metin Akpınar ve kızları arasında şimdi de fakirlik davası ortaya çıktı! Usta oyuncu Metin Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, babasının fakirlik belgesini iptal ettirmeye çalıştığını iddia etti. Nebioğlu, “Siz önce zenginliğin ne olduğunu öğrenin” dedi.
11.04.2024 Magazin
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun 'fakirlik belgesi' isyanı
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun 'fakirlik belgesi' isyanı 1988'de dünyaya gelen Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu, yıllar sonra mahkemeye başvurup, Metin Akpınar'ın kızı olduklarını kanıtlamıştı. İkiz kardeşlerden Duygu Nebioğlu ile babası arasındaki gerilim devam ediyor. Nebioğlu, usta sanatçı tarafından fakirlik belgesinin iptal ettirilmek istendiğini öne sürdü.
9.04.2024 Gündem
Seyhan Belediye'sinin ilk kadın başkanı mazbatayı alıp göreve başladı
Seyhan Belediye'sinin ilk kadın başkanı mazbatayı alıp göreve başladı Seyhan’ın seçilmiş ilk kadın belediye başkanı Oya Tekin’in mazbatasını alıp göreve başladı.
8.04.2024 Adana
Nuri Alço'nun sağlık durumu nasıl? Eşi Burcu Alço ilk kez konuştu: İlacını ihmal etmiş
Nuri Alço'nun sağlık durumu nasıl? Eşi Burcu Alço ilk kez konuştu: İlacını ihmal etmiş Türk sinemasının 'kötü adam' rollerinde oynayan iyi kalpli aktörü Nuri Alço, beyin kanaması geçirdi. Yoğun bakımda tedavi gören Alço'nun sağlık durumu hakkında hastaneden açıklama yapıldı. Usta sanatçının eşi Burcu Alço da son durum hakkında bilgi verdi.
7.04.2024 Magazin
Ünlü oyuncu Nuri Alço hastaneye kaldırıldı
Ünlü oyuncu Nuri Alço hastaneye kaldırıldı Türk sinemasının ünlü oyuncularından Nuri Alço (73), Eskişehir'deki evinde rahatsızlanması sonucu özel hastanede tedaviye alındı. Hastane yönetimi bulantı ve halsizlik şikayetiyle gelen Alço’nun sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.
6.04.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesi ‘Geleneksel TÜRGEV İftarı’nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sürekli ahlak tüccarlığı yapan sürekli işçinin, emekçinin hakkından bahseden bu çevreler önceki gün Beşiktaş'taki yangında hayatını kaybeden 29 emekçi kardeşimizle ilgili çıkıp tek cümle kurmadılar. Ekranları başında izleyenlere ve buradaki kardeşlerime sesleniyorum. Bu binaya inşaat ruhsatını veren, imar ruhsatını veren ve binanın en alt bodrum katlarını gazino haline getirmeye müsaade edenler kim? Şimdi tabii ki biz de savcılarımızla bunu takip ediyoruz. Bunu kovalıyoruz. Kovalamaya devam edeceğiz. Kimler bunlar? 29 tane orada vatandaşımızın ölümüne göz yumanlar kimler? Biz de kovalayacağız. Zerre kadar vicdanı olan herkesin tepkisini çekmesi gereken skandallar zinciri karşısında başlarını kuma gömmeyi tercih ettiler" dedi.
5.04.2024 Gündem
Unutulmaya yüz tutan mesleklere girdi! Aylık 30 bin lira maaşı var ama kimse yapmak istemiyor
Unutulmaya yüz tutan mesleklere girdi! Aylık 30 bin lira maaşı var ama kimse yapmak istemiyor Bolu’nun Mudurnu ilçesinde Ramazan ayında sofraların vazgeçilmezi olan pideleri yapan 28 yıllık usta Feridun Yaşayan, “Şu anda bu mesleğe hiç heves eden yok. Yeni nesil çalışmak istemiyor. Fırın ustasının günlük maaşı bin lira civarında. Aylık 30 bin lira yapıyor” dedi.
4.04.2024 Gündem
Gaziosmanpaşa yeniden sayım sonuçları ne oldu? Gaziosmanpaşa seçim sonuçlarını kim kazandı, yeniden oy sayımı bitti mi? Gaziosmanpaşa yeniden sayım seçim sonuçları
Gaziosmanpaşa yeniden sayım sonuçları ne oldu? Gaziosmanpaşa seçim sonuçlarını kim kazandı, yeniden oy sayımı bitti mi? Gaziosmanpaşa yeniden sayım seçim sonuçları Yerel seçim sonuçlarına itirazlar devam ederken İstanbul-Gaziosmanpaşa’da AK Parti’nin talebi sonucu oy sayımına yeniden başlandı. Saat 23.00’e kadar devam eden sayımda 301 sandık tamamlandı. CHP, bu sandıklardan 945 oy farkla önde çıktı. Peki, Gaziosmanpaşa kim kazandı, Gaziosmanpaşa’da seçim sonuçları ne oldu? Gaziosmanpaşa oy sayımı bitti mi? İşte Gaziosmanpaşa yeniden sayım seçim sonuçları ile ilgili merak edilenler…
4.04.2024 Gündem
Yeşilçam'ın usta oyuncusundan sevindiren haber
Yeşilçam'ın usta oyuncusundan sevindiren haber Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit ve merhum sanatçı Fatma Girik'le birlikte 'Yeşilçam'ın Dört Yapraklı Yoncası' olarak kabul edilen Filiz Akın, uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Usta oyuncu, geçtiğimiz hafta tedavisi için aldığı serumla verilen ilaç nedeniyle günün sekiz saatini hastanede geçirdiğini belirtmişti. Filiz Akın, son durumu hakkında bilgi verdi.
2.04.2024 Magazin
Bursa Büyükşehir Belediye, ilçe belediyelerde hangi partiler birinci oldu? 31 Mart yerel seçim: Bursa belediye başkanlığı kazanan isimler ve partiler
Bursa Büyükşehir Belediye, ilçe belediyelerde hangi partiler birinci oldu? 31 Mart yerel seçim: Bursa belediye başkanlığı kazanan isimler ve partiler Bursa'da belediye başkanlığı kazanan partiler 31 Mart yerel seçimlerinin ardından merak konusu oldu. Bursalıların da araştırdığı belediye başkanlığı kazanan isimler sandıktan çıkan sonuca göre şekillendi. Milyonlarca seçmenin kullandığı oy sonrası Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı CHP'den Mustafa Bozbey kazandı. Uzun yıllar AK Parti'nin elinde olan Bursa'nın ilçelerinde de kazanan partiler ve isimler netleşti. İşte Bursa belediyelerinin kazananlar...
2.04.2024 Gündem
Kontrollü yıkım, kontrolden çıktı!
Kontrollü yıkım, kontrolden çıktı! İstanbul'un Esenler İlçesinde kontrollü yıkım, kontrolden çıktı. 5 katlı bina, iş makinesi operatörünün tek hamlesiyle yerle bir oldu. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Kontrolden çıkan yıkım sırasında işletmesi zarar gören Muhammet Akman, "İkinci kattaki kolonu yıkarak binayı bir anda çökerttiler. İçeride çalışanlarımız varken bu yıkım gerçekleşti" dedi.
1.04.2024 Gündem
Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama geldi
Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama geldi Beyninde pıhtı atması sonucu geçtiğimiz pazar günü bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve tedbir amaçlı entübe edilen oyuncu Kadir İnanır’dan sevindiren haberler gelmeye devam ediyor. Usta sanatçının sağlık durumuyla ilgili tedavi gördüğü hastaneden yazılı bir açıklama yapıldı.
29.03.2024 Magazin
Aziz Yıldırım'ın bir gram faydası olmasın! Sayılı günler kala patladı: Ali Koç’a çullanalım
Aziz Yıldırım'ın bir gram faydası olmasın! Sayılı günler kala patladı: Ali Koç’a çullanalım Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de 2 Nisan tarihinde yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi camianın önde gelen isimleri ligden çekilmeye yönelik önemli ifadeler kullandı. Milliyet'in usta kalemlerinden Ercan Güven, sarı-lacivertlilerin genel kurulunda alınabilecek kararları değerlendirirken Aziz Yıldırım'ın bu süreçte Ali Koç'a yeteri kadar destek vermediğini kaleme aldı. İşte detaylar...
29.03.2024 Fenerbahçe
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır paylaşımı: İyi haberlerin bizi sevindirdi
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır paylaşımı: İyi haberlerin bizi sevindirdi Geçtiğimiz pazar günü evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır'a, birlikte birçok projede yer aldığı 'Sultan' lakaplı Türkan Şoray'dan "geçmiş olsun" mesajı geldi.
28.03.2024 Magazin
Usta işi kupon! 40 dakikada 209 bin 819 TL kazandı!
Usta işi kupon! 40 dakikada 209 bin 819 TL kazandı! Türkiye’nin en hızlı büyüyen resmi bahis platformu “Misli”, Milli arada da üyelerine kazandırmaya devam etti. Dün futbolseverler adına oldukça keyifli bir akşam oldu. Birbirinden güçlü ekipler hazırlık maçlarıyla kendilerini test etti. Bir Misli üyesi de bu hazırlık maçlarından 4’ünü seçerek bir kupon oluşturdu. Üye; yüksek oranlı tercihlere yer verdiği kuponunu, Misli Arena’da diğer üyelerle paylaştı.
27.03.2024 İddaa

Benzer Haber Etiketleri

Usta ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki usta haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.