Zeus

Zeus

Son dakika ZEUS haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ZEUS ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ZEUS haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zeus

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zeus gelişmeleri de dahil olmak üzere 149 zeus haberi bulunmuştur. Tüm zeus haberleri aşağıda listelenmiştir.
42 internet sitesi için kapatma talebi!
42 internet sitesi için kapatma talebi! SPK, 42 internet sitesine erişimin engellenmesi için hukuki işlemlerin yapılmasına karar verdi.
22.03.2023 Gündem
Ezgi Mola: Ne kadar iyi olabiliriz ki?
Ezgi Mola: Ne kadar iyi olabiliriz ki? Ezgi Mola, önceki gün Kahramanmaraş’tan enkaz altından çıkarılan köpeği Zeus’la Kuruçeşme’de görüntülendi. Yaşanan deprem felaketiyle ilgili konuşan Ezgi Mola, "Elimden geldiğince yanlarında olmaya çalışıyorum" dedi. Mola, ilk fırsatta deprem bölgesine yine gideceğini söyledi.
21.03.2023 Magazin
Ezgi Mola'dan alkışlanacak hareket! 'Sahiplerinden bana emanet'
Ezgi Mola'dan alkışlanacak hareket! 'Sahiplerinden bana emanet' Ünlü oyuncu Ezgi Mola ülkemizi derinden etkileyen yıkıcı depremlerin ardından enkazdan kurtarılan ailesini kaybetmiş bir köpeği sahiplendi. Oyuncu, sosyal medya hesabından "Zeus, Kahramanmaraş'tan geldi. Sahiplerinden bana emanet" dedi.
13.03.2023 Magazin
Helenistik dönemden 2 pişmiş toprak heykelcik, ilk kez sergide
Helenistik dönemden 2 pişmiş toprak heykelcik, ilk kez sergide İzmir Arkeoloji Müzesi'nde, biri kayıkta insan ile maymun arası varlığa benzeyen canlının tasvir edildiği diğeri ise 'Zeus'un, Aitolia Kralı Thestios'un kızı ve Sparta Kralı Tyndareus'un karısı 'Leda'yı baştan çıkarmak için büründüğü kuğunun tasvir edildiği, Helenistik döneme ait pişmiş topraktan yapılmış 2 eser, ilk kez sergilenmeye başlandı. Kayıkçı heykelciğinin İzmir'in Urla ilçesindeki Klazomenai Antik Kenti'nde, kuğu heykelciğinin ise Aliağa'daki Kyme Antik Kenti'nde bulunduğu belirtildi. İzmir Arkeoloji Müzesi Uzmanı Elvan Tural Tercan, 2 eseri de nadir buluntulardan olduğu için sergilediklerini söyledi.
9.11.2022 Kültür Sanat
Yerebatan Sarnıcı ne zaman açılacak? Yerebatan Sarnıcı giriş ücreti ne kadar?
Yerebatan Sarnıcı ne zaman açılacak? Yerebatan Sarnıcı giriş ücreti ne kadar? Uzun süredir restorasyon çalışması yürütülen Yerebatan Sarnıcı’nda sona gelindi. Bir süredir ziyarete kapalı olan Dünya Mirası Listesi’nde yer alan ve Türkiye’nin UNESCO’daki en iyi eseri seçilen Yerebatan Sarnıcı açılıyor. Peki, Yerebatan Sarnıcı ne zaman açılacak? Yerebatan Sarnıcı giriş ücreti ne kadar? Yerebatan Sarnıcı nerede? İşte detaylar…
22.07.2022 Kültür Sanat
YÖK Başkanı Özvar ve rektörler, Aizanoi Antik Kent'i ziyaret etti!
YÖK Başkanı Özvar ve rektörler, Aizanoi Antik Kent'i ziyaret etti! Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nin (KSBÜ) ev sahipliğinde gerçekleşen 'ADIM Üniversiteleri Toplantısı' çerçevesinde YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ve farklı üniversitelerin rektörleri, Çavdarhisar ilçesindeki Aizanoi Antik Kent'i ziyaret etti.
9.06.2022 Gündem
Erkek sevgiliye Sevgililer Günü mesajı! Uzun, romantik en güzel 14 Şubat sevgililer günü mesajları ve romantik anlamlı aşk sözleri!
Erkek sevgiliye Sevgililer Günü mesajı! Uzun, romantik en güzel 14 Şubat sevgililer günü mesajları ve romantik anlamlı aşk sözleri! 14 Şubat Sevgililer Günü heyecanı başladı. 14 Şubat Pazar günü sevgililer birbirlerine aldıkları hediyeleri verecek, aşk dolu kelimelerle birbirlerine sevgilerini gösterecek. Hediyelerine ek belki bir de mesaj iliştirecek, ya da uzaktaki sevdiğine onu ne kadar çok sevdiğini anlatmak için kelimelere sığınacak. Biz de erkek sevgiliye sevgililer günü mesajları derledik. Uzun, kısa, anlamlı en güzel 14 Şubat sevgililer günü mesajları 2022 ve anlamlı romantik aşk sözleri…
14.02.2022 Gündem
Atina’da şiddetli patlama! Yaralılar var
Atina’da şiddetli patlama! Yaralılar var Yunanistan’ın başkenti Atina'da bir binada meydana gelen patlamada 3 kişi yaralandı.
26.01.2022 Dünya
'Karaciğer 1 haftada eski kapasitesine dönebiliyor'
'Karaciğer 1 haftada eski kapasitesine dönebiliyor' Karaciğerin kendisini yenileyebilen tek iç organ olduğuna dikkati çeken Prof. Dr. Onur Yaprak “Karaciğerin kendisini yenileyebilme özelliği günümüzde canlı verici nakillerde her yıl on binlerce hayatın kurtarılmasını sağlıyor. Canlı vericilerde kalan karaciğerin çok hızlı büyüyerek 1-2 hafta sonra 2 katına ulaştığı ve 6’ncı ayda orijinal karaciğer büyüklüğünün yüzde 85 ila 90’ına ulaştığı saptandı. Karaciğerin işlevsel olarak eski halini kazanması ise sadece 1 hafta sürmektedir” dedi.
2.09.2021 Sağlık
'Herkül: Efsane Başlıyor' fragmanı yayınlandı!
'Herkül: Efsane Başlıyor' fragmanı yayınlandı! Başrollerinde Kellan Lutz, Scott Adkins ve Liam McIntyre'nin olduğu "Herkül: Efsane Başlıyor" filmi cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!
20.05.2021 Televizyon
Baltayı taşa vurdular! Alçıdan yapıp 1 milyon TL'ye satış...
Baltayı taşa vurdular! Alçıdan yapıp 1 milyon TL'ye satış... Denizli'nin Pamukkale ilçesinde alçıdan yaptıkları heykeli "Zeus'un oğlu" diye satmaya çalıştıkları öne sürülen kişiler gözaltına alındı.
2.04.2021 Yaşam
Sevgililer günü mesajı kısa ve öz seçenekli… Erkeğe, kadına, uzun, kısa, anlamlı, romantik en güzel 14 Şubat sevgililer günü mesajları 2021
Sevgililer günü mesajı kısa ve öz seçenekli… Erkeğe, kadına, uzun, kısa, anlamlı, romantik en güzel 14 Şubat sevgililer günü mesajları 2021 Sevgililer günü heyecanı başladı. 14 Şubat Pazar günü sevgililer birbirlerine aldıkları hediyeleri verecek, aşk dolu kelimelerle birbirlerine sevgilerini gösterecekler. Hediyelerine ek belki bir mesaj iliştirecekler, ya da uzaktaki sevdiğine onu ne kadar çok sevdiğini anlatmak için kelimelere sığınacak. Biz de kelimelere sığınacaklar ya da hediyesinin yanına aşk dolu bir not iliştirmek isteyenler için sevgililer günü mesajları derledik. Erkeğe, kadına, uzun, kısa, anlamlı en güzel 14 Şubat sevgililer günü mesajı 2021/ Sevgililer günü mesajı kısa ve öz seçenekli içeriklerle burada…
13.02.2021 Gündem
Hanuka Bayramı nedir kimler kutlar? Hanuka Bayramı ne zamandan beri kutlanıyor, hikayesi?
Hanuka Bayramı nedir kimler kutlar? Hanuka Bayramı ne zamandan beri kutlanıyor, hikayesi? İbrani takvimine göre Kislev ayının 25. Günü olan, Hanuka Bayramı, bugün başlıyor. Işıklar ve Tanrı’ya yeniden adanma bayramı olarak kutlanan Hanuka, İbranice’de adama veya kutsama anlamına gelir. Hanuka bayramının ne zaman kutlanacağı her yıl değişiyor. Hanuka bu yıl 10 Aralık 2020 tarihine denk geliyor. Musevilerin “Işıklar Bayramı” olarak da bilinen Hanuka Bayramı nedir?
15.12.2020 Gündem
Arkeologlardan Aizanoi'nin tiyatro ve stadyumuna 'Antik Çağ' dokunuşu
Arkeologlardan Aizanoi'nin tiyatro ve stadyumuna 'Antik Çağ' dokunuşu Romalılardan kalma pek çok yapıya ev sahipliği yapan Kütahya'daki antik kentte tiyatro ve stadyuma orijinal görünümünü kazandırmak için yürütülen çalışmalar kapsamında yaklaşık 2 bin 400 devasa taş blok vinçlerle kaldırılarak çevredeki boş alana alındı. Kazı Başkanı Prof. Dr. Elif Özer, "Her bir taşın vaziyet planı ve rölevesi çıkarılarak restorasyona hazır hale getiriliyor. Ayrıca tiyatroda biriken topraklar çıkarılarak bilimsel kazılar yapıldı. Yaklaşık 70 kamyon toprak çıkarıldı" dedi.
19.10.2020 Yaşam
Kedi maması poşetlerinden çıktı! Piyasa değeri 1,5 milyon TL
Kedi maması poşetlerinden çıktı! Piyasa değeri 1,5 milyon TL Van’ın Tuşba ilçesindeki bir ikamette kedi maması poşetlerine zulalanmış ve piyasa değeri yaklaşık 1,5 milyon TL olan 30 kilo 351 gram uyuşturucu ele geçirildi.
14.07.2020 Gündem
Ünlü oyuncudan tepki çeken hareket!
Ünlü oyuncudan tepki çeken hareket! Oyuncu Ekin Mert Daymaz’ın, Doberman cinsi köpeği Zeus’la yaptığı Instagram paylaşımları sosyal medyada olay yarattı.
5.04.2020 Magazin
Sevimli dostla önlem!
Sevimli dostla önlem! Ekin Mert Daymaz, evlere kapandığımız corona virüs günlerinde de spordan vazgeçmedi.
20.03.2020 Magazin
Fotokapan  gözlerinin yaşına bakmadı
Fotokapan gözlerinin yaşına bakmadı Amasya'da sit alanında detektörle define arayan 3 kişi fotokapan tarafından tespit edildi.
3.12.2019 Yaşam
Pusula’nın yeni "Rüya"sı
Pusula’nın yeni "Rüya"sı Muğlalı grup Pusula’nın, solistliğini Mehmet Ali Akın yaparken, davulda O¨zgu¨r S¸irin, basgitarda Mustafa U¨lke, gitar ve vokalde Yunus Emre Tokmak, yine gitar ve vokalde Selim Korkmaz yer alıyor.
31.05.2019 Kültür Sanat
İnternet bankacılığı kullanan ve alışveriş yapanlar dikkat! Bu tuzağa düşmeyin...
İnternet bankacılığı kullanan ve alışveriş yapanlar dikkat! Bu tuzağa düşmeyin... İnternet bankacılığı kullananlar dikkat. Hayatımızı birçok noktada kolaylaştıran internet, dolandırıcılar için de kullanışlı bir mecra haline geldi. Peki, internet bankacılığı kullanan vatandaş, internet üzerinden alışveriş yapan ve sosyal medyada sıkça zaman geçirenler dolandırıcıların ağına düşmemek için ne yapmalı? Nelere dikkat etmeliyiz?
20.02.2019 Gündem
Son dakika... Tepki çeken Büyükelçi geri çağrıldı!
Son dakika... Tepki çeken Büyükelçi geri çağrıldı! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 29 Ekim resepsiyonundaki tepki çeken görüntüler nedeniyle Türkiye'nin Kampala Büyükelçisi Sedef Yavuzalp'in Ankara'ya geri çağrıldığını açıkladı.
3.11.2018 Dünya
Zeus Tapınağı'nda Çavdar Türklerine ait 400 figür bulundu
Zeus Tapınağı'nda Çavdar Türklerine ait 400 figür bulundu 'İkinci Efes' olarak nitelendirilen Aizanoi Antik Kenti'nde bulunan Zeus Tapınağı'nda, Çavdar Türkleri'ne ait 400 figür tespit edildi
29.09.2018 Kültür Sanat
Emine Erdoğan, Berlin'de Bergama Müzesi'ni ziyaret etti
Emine Erdoğan, Berlin'de Bergama Müzesi'ni ziyaret etti Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Berlin'de Bergama Müzesi'ni ziyaret etti, müze müdürü ve küratörlerinden eserlerle ilgili bilgi aldı.
28.09.2018 Gündem
Türkiye’nin 18 hazinesi
Türkiye’nin 18 hazinesi Dünyanın günümüze ulaşan en eski tapınağı olarak bilinen Şanlıurfa’daki Göbeklitepe, UNESCO Dünya Mirası Kalıcı Listesi’ne girdi ve böylece Türkiye’nin listedeki doğal ve kültürel değerlerin sayısı 18’e çıktı.
6.07.2018 Arşiv
Yılda 30 milyon kişi Anadolu müzelerini ziyaret ediyor
Yılda 30 milyon kişi Anadolu müzelerini ziyaret ediyor Hititlerden, Antik Yunan’a; Bizanslılardan Osmanlı’ya Anadolu, bulunduğu coğrafya itibariyle bir açıkhava müzesi. Birbirinden değerli eserlerin sergilendiği 433 müze ve örenyerleri geçtiğimiz yıl 30 milyon ziyaretçiyi ağırladı.
5.05.2018 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Zeus ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zeus haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.