Zambak

Zambak

Son dakika zambak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zambak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zambak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zambak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zambak gelişmeleri de dahil olmak üzere 211 zambak haberi bulunmuştur. Tüm zambak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kasnağı unuttu ama MasterChef Büşra'nın elenmesinin nedeni bambaşka çıktı! 1 ay önce bu paylaşımı yaptı!
Kasnağı unuttu ama MasterChef Büşra'nın elenmesinin nedeni bambaşka çıktı! 1 ay önce bu paylaşımı yaptı! MasterChef All Star'dan elenen son isim Büşra Zambak oldu. 30 Temmuz MasterChef eleme gününde 7 kişi potaya girmiş ve yarışmaya veda eden isim Büşra olmuştu. Jürinin istediği yaprak sarması tarifinde kasnağı tabaktan unutun başarılı yarışmacı, jüriden veto yedi. Yarışmanın tarihinde ender görülen bu elenme hikayesinin arkasında bambaşka bir neden çıktı.
1.08.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da şok eleme! 30 Temmuz MasterChef kim elendi? İşte adaylar
MasterChef All Star'da şok eleme! 30 Temmuz MasterChef kim elendi? İşte adaylar MasterChef All Star eleme heyecanı devam ediyor. 30 Temmuz MasterChef kim elendi sorusu da gündemdeki yerini aldı. Eleme adaylarının netleştiği yarışmada kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele hafta boyu sürdü. Büşra Zambak'ın elemenin en büyük adayı olması sosyal medyayı da ayağa kaldırmıştı. Peki MasterChef kim elendi?
31.07.2023 Televizyon
Sergen ve Tahsin'in krallığını dağıtmaya geldi! MasterChef All Star'a gelir gelmez fırtına estirdi
Sergen ve Tahsin'in krallığını dağıtmaya geldi! MasterChef All Star'a gelir gelmez fırtına estirdi MasterChef All Star'da Büşra'nın kasnak olayından sonra işlerin rengi değişti. 30 Temmuz eleme gecesinde potadan çıkamayan isim Büşra Zambak oldu. Yarışmanın yeni bölümünde ise geçtiğimiz yıllarda yarışan yıldız isim göründü. Pek çok sosyal medya kullanıcısı MasterChef Sergen ve Tahsin'e karşı onu şampiyon olarak görmeye başladı.
31.07.2023 Televizyon
Kayyum nasıl yazılır, TDK’ya göre kayyum mu kayyım mı? TDK kayyum yazımı
Kayyum nasıl yazılır, TDK’ya göre kayyum mu kayyım mı? TDK kayyum yazımı Kayyum mu Kayyım mı, TDK'ya göre Kayyum nasıl yazılır? Türk Dil Kurumu Güncel Türkçe Sözlüğün 12. baskısı ile 18 kelimede değişikliğe gidildi. Türk Dil Kurumu TDK, Türkçede yapılan bazı yazım hatalarını düzeltmek ve dil kullanımını daha doğru hale getirmek amacıyla yeni yazım kurallarını açıkladı.
20.07.2023 Gündem
TDK değişen kelimeler 2023! TDK yeni değişen kelimeler hangileri? Unvan, yeşil zeytin, çiğbörek nasıl yazılır? 18 kelimenin yazımı değişti: İşte TDK yazımı değişen kelimeler…
TDK değişen kelimeler 2023! TDK yeni değişen kelimeler hangileri? Unvan, yeşil zeytin, çiğbörek nasıl yazılır? 18 kelimenin yazımı değişti: İşte TDK yazımı değişen kelimeler… TDK yeni değişen kelimeler neler, TDK değişen kelimeler hangisi 2023? TDK yazımı değişen kelimeler vatandaşlar özellikle de dilbilgisi kurallarıyla yakından ilgilenenler tarafından sorgulanıyor. Türk Dil Kurumu (TDK) bazı kelimelerin yazılışını değiştirdi. TDK değişen Türkçe kelimeler Güncel Türkçe Sözlüğün 12. baskısı ile birlikte ortaya çıktı. Yeşilzeytin, Unvan, Çiğ börek, Doğubeyazıt ve Kayyum gibi kelimelerin yazılışı bu nedenle merak ediliyor. Peki, TDK değişen kelimeler 2023 hangileri? İşte TDK yazılışı değişen kelimeler…
20.07.2023 Gündem
MasterChef All Star yarışmacısı Büşra Zambak evlilik teklifi aldığı anları paylaştı!
MasterChef All Star yarışmacısı Büşra Zambak evlilik teklifi aldığı anları paylaştı! Masterchef All Star yarışmasıyla adını duyuran aşçı Büşra Zambak, sosyal medya hesabından evlilik teklifi aldığı anları paylaştı. MasterChef yarışmacılarından Kıvanç, Çağatay, Tolga ve Berker de Büşra'yı bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Büşra Zambak mutlu anlarını takipçileriyle paylaştı.
18.07.2023 Magazin
'MasterChef All Star'dan çekilmek zorunda kalan yarışmacıdan açıklama geldi!
'MasterChef All Star'dan çekilmek zorunda kalan yarışmacıdan açıklama geldi! TV8'in sevilen yarışması MasterChef'in yayınlanan yeni bölüm fragmanına, jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya'nın sözleri damga vurdu. All Star'dan çekilmek zorunda kalan yarışmacıdan da açıklama geldi.
6.07.2023 Magazin
Laf atma kavgası cinayetle bitti! 'Bıçağı kendimi savunmak amacıyla savurdum'
Laf atma kavgası cinayetle bitti! 'Bıçağı kendimi savunmak amacıyla savurdum' Erzurum’da Ramazan Kanbur isimli şahıs, Yalçın Çakıloğlu isimli gencin yanındaki kızlara laf attığı gerekçesiyle çıkan kavgada bıçaklanarak öldürüldü.
27.06.2023 Yaşam
"Çiriş Otu” deyip geçmeyin! Sağlığa büyük faydası var
"Çiriş Otu” deyip geçmeyin! Sağlığa büyük faydası var Ülkemizde on bine yakın bitki türü doğal olarak yetişmesine rağmen, bunlardan yeterince yararlanılmadığı ifade ediliyor.
15.05.2023 Gündem
İstanbul'da 1 Mayıs nedeniyle bugün bazı yollar kapatılacak
İstanbul'da 1 Mayıs nedeniyle bugün bazı yollar kapatılacak İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla düzenlenecek etkinlikler nedeniyle bugün Beyoğlu ve Maltepe'de bazı yollar trafiğe kapatılacak.
1.05.2023 Gündem
Mezarlıkta kahreden detay! Beyaz duvağın sırrı ortaya çıktı
Mezarlıkta kahreden detay! Beyaz duvağın sırrı ortaya çıktı Kahramanmaraş depremlerinden en çok etkilenen yerler arasında olan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde depremzedeler bayram namazının ardından mezarlıklara akın etti. Bayram sabahı dolup taşan mezarlıktaki acı detay da ortaya çıktı.
22.04.2023 Yaşam
'MasterChef Türkiye'de tartışma! Beddualar havada uçuştu
'MasterChef Türkiye'de tartışma! Beddualar havada uçuştu TV8'in sevilen yarışması 'MasterChef Türkiye'ye bu hafta gerginlikler damga vurdu. Son dönemde Büşra Zambak ile yıldızı barışmayan Burak Kaya, bu kez Fatma Nur Uçar ile karşı karşıya geldi. İkili arasındaki tartışma bir anda bedduaya dönünce şefler müdahale etmek zorunda kaldı.
1.11.2022 Magazin
MasterChef Büşra Zambak'tan acı haber!
MasterChef Büşra Zambak'tan acı haber! MasterChef yarışmasının popüler isimlerinden Büşra Zambak'tan sevenlerini üzen bir haber geldi. Mavi takımın kaptanlığına yükselen ve son olarak takım arkadaşı Burak Kaya ile yaşadıkları gerilim ile Burak Kaya fanlarının tepkisini toplayan MasterChef Büşra Zambak için, programın yapımcısı Acun Ilıcalı'nın da özel jetini yolladığı iddia edildi.
23.10.2022 Magazin
Meslek liseliler çiçekten parfüm üretti, seri üretime geçecek
Meslek liseliler çiçekten parfüm üretti, seri üretime geçecek Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde tarım alanı seralarında yetiştirilen çiçekler, laboratuvar hizmetleri bölümü öğrencilerinin ellerinde parfüme dönüştü. Marka ve patent başvurularını yapan okul yönetimi parfüm çeşitlerinin seri üretimine geçecek.
21.10.2022 Ekonomi
Koparmanın cezası 80 bin lira! Sahile renk katıyor, nesli tehlikede...
Koparmanın cezası 80 bin lira! Sahile renk katıyor, nesli tehlikede... Sakarya'nın Kocaali ilçesinde sahile renk katan ve nesli tükenme tehdidi altında olduğu için koruma altına alınan kum zambaklarını kopartmanın cezası dudak uçuklatıyor.  
9.08.2022 Ekonomi
Taksim Meydanı'na çıkan yollar 1 Mayıs tedbirleri kapsamında kapatıldı
Taksim Meydanı'na çıkan yollar 1 Mayıs tedbirleri kapsamında kapatıldı İstanbul Valiliği tarafından 1 Mayıs tedbirleri kapsamında alınan karar doğrultusunda, saat 06.00'dan itibaren Taksim Meydanı'na çıkan yollar kapatıldı.
1.05.2022 Yaşam
İstanbullular dikkat: 1 Mayıs'ta bu yollar kapalı olacak
İstanbullular dikkat: 1 Mayıs'ta bu yollar kapalı olacak İstanbul Valiliği 1 Mayıs nedeniyle İstanbul'da kapatılacak yollar ve alternatif güzergahları duyurdu.
30.04.2022 Gündem
Mezarlık çiçekleri neler? Kabire çiçek dikilir mi? Mezarlıktaki ağaç, ot vb. bitkileri kesmek caiz midir?
Mezarlık çiçekleri neler? Kabire çiçek dikilir mi? Mezarlıktaki ağaç, ot vb. bitkileri kesmek caiz midir? Ramazan Bayramı için hazırlıklar devam ediyor. Tüm Türkiye bayram namazının ardından Ramazan Bayramı’nı ifa edecek. Namazın ardından şehitlik ve mezarlıklarda kabir ziyaretleri gerçekleştirlecek. Kabir ziyaretlerinin dini hükmü ve adabı ile ilgili araştırmalar yapılırken, mezarlar dikilen çiçekler de pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Mezarlık çiçekleri neler? Kabire çiçek dikilir mi? Mezarlıktaki ağaç, ot vb. bitkileri kesmek caiz midir? Mezar üstüne çiçek dikmek günah mı? İşte detaylar…
29.04.2022 Ramazan
Yılbaşı ile ilgili flaş karar! Yasak geldi, kapatılıyor, resmen açıklandı
Yılbaşı ile ilgili flaş karar! Yasak geldi, kapatılıyor, resmen açıklandı Yılbaşı ile ilgili flaş karar verildi. Resmen açıklandı. Detaylar belli oldu. Yasak geldi. Ankara Valiliği, başkentte yapılacak yeni yıl kutlamaları nedeniyle, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla trafiğe kapatılacak yolların listesini paylaştı. Öte yandan İstanbul Valiliği, yılbaşı gecesi ve günü için trafik tedbirler aldı. Tedbirler kapsamında bazı ilçelere 31 Aralık 2021 Cuma günü saat 08.00’den 1 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 08.00’e kadar ağır tonajlı araçların girişi yasaklandı.
30.12.2021 Gündem
BEDAŞ 8 ilçe için duyurdu! İstanbul’un hangi ilçelerinde elektrik kesintisi olacak?
BEDAŞ 8 ilçe için duyurdu! İstanbul’un hangi ilçelerinde elektrik kesintisi olacak? İstanbul’da 8 ilçede elektrik kesintisi olacak. Boğaziçi Elektrik Dağıtım'dan (BEDAŞ, 22 Kasım Pazartesi İstanbul'un çeşitli ilçelerinde elektrik kesintileri yaşanacağını duyurdu.
22.11.2021 Yaşam
Kozmetik sektörünün vazgeçilmezi! 30 kat daha fazla kazandırıyor
Kozmetik sektörünün vazgeçilmezi! 30 kat daha fazla kazandırıyor Bir dönüm buğday yerine bir dönüm bu bitkiyi eken 30 kat fazla kazanıyor. Bir dönümden yaklaşık 400 kilo elde ediliyor. Yüksek getirili tıbbi aromatik bitkiler arasında gösterilen zambak (iris florentina) üretimine Edirne'de de başlandı. Yüksek getirili zambak üretiminin yaygınlaştırılması hedefleniyor.
3.11.2021 Ekonomi
29 Ekim'de kapalı olacak yollar ve alternatif güzergahlar!
29 Ekim'de kapalı olacak yollar ve alternatif güzergahlar! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda açık ve kapalı olacak yollar hakkında açıklama yaptı. 29 Ekim Cuma günkü Atatürk Kültür Merkezi (AKM) açılış töreni dolayısıyla gün boyu yeni bir trafik düzenlemesine gidileceğini bildirdi. İşte, 29 Ekim'de kapalı olacak yollar ve alternatif güzergahlar!
27.10.2021 Gündem
Bunu yapan yandı! 80 bin lira ceza kesilecek
Bunu yapan yandı! 80 bin lira ceza kesilecek Muğla'nın Datça ilçesinde sahili süsleyen kum zambaklarını koparmanın veya zarar vermenin cezasının 80 bin 365 lira olduğu bildirildi.
18.09.2021 Yaşam
Ağaç motorundan moto-bisiklet yaptı
Ağaç motorundan moto-bisiklet yaptı Giresun’un Tirebolu ilçesinde okuldan fırsat buldukça bir tamirhanede çırak olarak çalışan 15 yaşındaki genç, ağaç motoruyla bisikletini bir araya getirerek moto-bisiklet yaptı. Plakası Atakan 28 olan moto-bisikletiyle ilçede ulaşım sağlamaya başlayınca da herkesin dikkatini çekti.
24.10.2020 Bilim ve Teknoloji
'Koparma' cezası 73 bin lira!
'Koparma' cezası 73 bin lira! Çanakkale'nin turizm cenneti Assos bölgesinin uzun kumsalı ve temiz deniziyle öne çıkan Kadırga Koyu’ndaki kum zambaklarının doğal yetişme alanı, bölgedeki işletmeciler tarafından özenle korunmaya çalışılıyor. Bu bölgeye çadır kurulmaması, araçla girilmemesi ve evcil hayvan ile dolaşılmaması için tatilciler tabela ile uyarılıyor. Nesli tehlike altında olan kum zambaklarını koparanlara ise biyolojik çeşitliliği tahrip etmek suçundan 73 bin 747 TL para cezası uygulanıyor.
4.10.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Zambak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zambak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.