Yüz Tanıma

Yüz Tanıma

Son dakika yüz tanıma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yüz tanıma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yüz tanıma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yüz Tanıma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yüz tanıma gelişmeleri de dahil olmak üzere 432 yüz tanıma haberi bulunmuştur. Tüm yüz tanıma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Togg yenilendi, yüzden tanıyacak
Togg yenilendi, yüzden tanıyacak Türkiye’nin yerli otomobili Togg’a güncelleme geldi. T10X modeline gelen yeni özellikler Togg’un sosyal medya hesabından duyuruldu.
31.03.2024 Ekonomi
Polislere yaka kamerası mı takılacak? Polislere kamera takılacak mı?
Polislere yaka kamerası mı takılacak? Polislere kamera takılacak mı? Tüm polislere 2025 yılı itibarıyla yaka kamerası takılacağı açıklaması sonrası Polislere yaka kamerası mı takılacak? Polislere kamera takılacak mı? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
29.02.2024 Gündem
ÖSYM Başkanı Ersoy: Tüm Türkiye’ye e-Sınav’ı yayacağız
ÖSYM Başkanı Ersoy: Tüm Türkiye’ye e-Sınav’ı yayacağız ÖLÇME, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, şu an Türkiye’nin 4 bölgesinde e-Sınav yapılabildiğini belirterek, "Hedefimiz şu anda 4 bölgede olan bu sınavları inşallah Türkiye'nin tüm bölgelerinde yapmak ve sınav kapasitemizi öncelikle 10 bin aday şeklinde oluşturmak. Bundan da nihai hedefimiz kağıt tabanlı sınavdan bilgisayar tabanlı sınava geçmek. Tüm Türkiye’ye bu e-Sınav’ı yayacağız" dedi.
9.09.2023 Gündem
Çalışanlar dikkat! Mesai giriş ve çıkışlarıyla ilgili flaş karar
Çalışanlar dikkat! Mesai giriş ve çıkışlarıyla ilgili flaş karar Adalet Bakanlığı bünyesinde hizmet veren Kişisel Verileri Koruma Kurulu (KVKK), kişisel verileri amacı dışında kullananlara ceza yağdırıyor. Kurul, iş yerlerinde parmak izi alımı yaparak mesai takibini sürdüren işverene 300 bin TL para cezası uygulanmasına hükmetti.
Adnan Oktar Davası firarisi yurt dışına kaçarken havalimanında yakalandı
Adnan Oktar Davası firarisi yurt dışına kaçarken havalimanında yakalandı Adnan Oktar Organize Suç Örgütü davası kapsamında hakkında 'Nitelikli cinsel istismar' suçundan yakalama kararı bulunan Necati Koç, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yakalandı.
1.03.2023 Gündem
Bakan Yanık: “Refakatsiz çocuklar için web sitemizde sorgu ekranı açtık”
Bakan Yanık: “Refakatsiz çocuklar için web sitemizde sorgu ekranı açtık” Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Vatandaşlarımız artık Bakanlığımızın web sitesinde yer alan sorgu ekranından gerekli bilgileri girerek kayıt altına aldığımız rekafatsiz çocuklara yönelik bilgilere hızlı bir şekilde ulaşabilecek” dedi.
22.02.2023 Gündem
İsimleri, meslekleri ve görüntüleri aynı olan iki yabancı! DNA testinde şaşırtan sonuç
İsimleri, meslekleri ve görüntüleri aynı olan iki yabancı! DNA testinde şaşırtan sonuç Benzerlikleri herkesi şaşkına çeviriyor. İki beyzbol oyuncusu hem görüntü, hem de isim olarak birbirlerine benziyor. Rahatsızlıkları bile aynı. Öyle ki her ikisi de takımları tarafından yıllarca karıştırıldı. Akraba olup olmadıklarını öğrenmek için DNA testi yapıldı. İşte ilginç olayın detayları...
13.01.2023 Dünya
İngiltere'nin en gizemli olayında yeni gelişme! Cinayetin ardından Lord Lucan sırra kadem basmıştı...
İngiltere'nin en gizemli olayında yeni gelişme! Cinayetin ardından Lord Lucan sırra kadem basmıştı... 1974 yılında yaşanan cinayet olayı İngiltere'nin en gizemli olaylarından biri haline dönüşmüştü. Olay Richard John Bingham, yani 7.Earl of Lucan ya da Lord Lucan'ın ortadan kaybolmasıydı. 1974 yılında Lord Lucan'ın çocuk bakıcısı öldürülmüş, kendisi de bu cinayetten suçlanmış ve sırra kadem basmıştı. Peki Lord Lucan'a ne oldu? Olayın üzerinden geçen yılların ardından yaşanan yeni bir gelişme davanın seyrini değiştirecek nitelikte.
7.11.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'uyuşturucu' tepkisi: O tür kaynaklardan ülkeyi büyütmek gibi bir derdimiz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'uyuşturucu' tepkisi: O tür kaynaklardan ülkeyi büyütmek gibi bir derdimiz yok Cumhurbaşkanı Erdoğan, Polis Akademisi Polis Amirleri Eğitimi Merkezi 6. Dönem Mezuniyet Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun sözlerine sert tepki göstererek, "Böyle bir teşkilata nasıl olur da 'Türkiye cari açığını uyuşturucu satmak suretiyle kapatıyor' dersiniz, bu ne insafsızlıktır, bu ne vicdansızlıktır. O tür kaynaklardan ülkeyi büyütmek gibi bir derdimiz yok" ifadelerini kullandı.
1.11.2022 Siyaset
'Rockçı' teröristin planı tutmadı! Kılıktan kılığa girdiler
'Rockçı' teröristin planı tutmadı! Kılıktan kılığa girdiler DEAŞ ve PKK'lı teröristlerin yeni yöntemi deşifre oldu. Polisi atlatmak için kılıktan kılığa giren teröristlerin görüntüleri dikkat çekti.
5.10.2022 Gündem
Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer nasıl yakalandı? Faruk Fatih Özer kimdir?
Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer nasıl yakalandı? Faruk Fatih Özer kimdir? Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer, Arnavutluk’un turistik kenti Vlora’da yakalandı. Gözaltına alınan Özer, Türkiye’ye iade edilecek. Faruk Fatih Özer kırmızı bültenle aranıyordu. Özer’in 40 bin yıl hapsi isteniyor. Peki, Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer nasıl yakalandı? Faruk Fatih Özer kimdir? Faruk Fatih Özer ne kadar dolandırdı? İşte detaylar…
31.08.2022 Gündem
Ara zam kararı! Yüzde 145’e ulaştı, itiraz hakkı var
Ara zam kararı! Yüzde 145’e ulaştı, itiraz hakkı var Satılık ve kiralık ev fiyatlarındaki fahiş artış hem kiracıları hem de ev sahibi olamak isteyen vatandaşları olumsuz etkiledi. Pek çok kişi ev hayalini ertelerken, bütçelerine uygun konut bulmakta zorlanan kiracılar da mağdur oldu. Uzun süredir gündemde yer alan gayrimenkul fiyatlarındaki artışın ardından bir zam haberi daha geldi. Ara zam kararı verildi. Sitede oturan milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiriyor. Aidatlara ilk kez ara zam yapıldı. Ancak site sakinlerinin itiraz hakkı bulunuyor.
28.08.2022 Gündem
VakıfBank’ta yeni dönem başladı! Kapsam genişletildi
VakıfBank’ta yeni dönem başladı! Kapsam genişletildi VakıfBank harekete geçti. Baka müşterilerini yakından ilgilendiren bir yeniliği hayata geçirdi. Uzaktan müşteri olma dönemi başladı “Dijital kolaylaştırır” yaklaşımıyla farklı müşteri segmentlerini dijitalleşme yolculuklarında destekleyen VakıfBank, 2021’de bireysel müşteriler için devreye alınan uzaktan müşteri olma uygulamasını şahıs şirketleri için de hayata geçirdi.
27.05.2022 Ekonomi
Kütahya İl Özel İdaresi, kritik noktalara son teknoloji güvenlik kamera sistemi kuruyor.
Kütahya İl Özel İdaresi, kritik noktalara son teknoloji güvenlik kamera sistemi kuruyor. Kütahya İl Özel İdaresi, kritik noktalara son teknoloji güvenlik kamera sistemi kuruyor.
8.03.2022 Bilim ve Teknoloji
İstanbul’da cep telefonuyla toplu ulaşım devri!
İstanbul’da cep telefonuyla toplu ulaşım devri! İstanbullular için ulaşımda artık bir cep telefonu yeterli. Yeni İstanbulkart Mobil, ulaşımın yanı sıra marketlerden müzelere, online alışverişten taksilere, kafe-restoranlardan akaryakıt istasyonlarına, perakendeden eğlence sektörüne birçok alanda ödeme aracı olarak kullanılacak. Kullanıcılar ulaşım ödemelerini cep telefonundaki bir uygulama üzerinden QR kod kullanarak kolayca yapabilecek.
9.02.2022 Gündem
Korkunç olay! Nehirde erkek cesedi bulundu
Korkunç olay! Nehirde erkek cesedi bulundu Korkunç olay Adana'da yaşandı! Nehirde bulanan erkek cesedi aşırı kilolu olduğu için itfaiyenin vinciyle çıkartıldı.
3.02.2022 Gündem
Göçmen kaçakçısı sanal devriyede kaşlarının arasındaki yara izinden yakalandı
Göçmen kaçakçısı sanal devriyede kaşlarının arasındaki yara izinden yakalandı İzmir'de yurt dışı merkezli bir medya kuruluşuna röportaj veren göçmen kaçakçısı, polisin yürüttüğü 'sanal devriyede yüz tanıma' programı sayesinde 2 kaşının arasındaki yaranın eşleşmesiyle yakalandı.
27.01.2022 Gündem
Yüz tanıma sisteminden PKK üyesi olduğu belirlendi
Yüz tanıma sisteminden PKK üyesi olduğu belirlendi Afyonkarahisar'da yabancı kişilere yönelik uygulamada kimliğini vermek istemeyen Suriye uyruklu M.Y.'nin, yüz tanıma sistemi ile PKK/PYD üyesi olduğu ortaya çıktı.
21.01.2022 Gündem
Yenilenen Forester yolda!
Yenilenen Forester yolda! İç ve dış tasarımı yenilenen ve iyileştirilmiş teknolojik özelliklere kavuşan Subaru Forester e-BOXER yüksek standart donanım seviyesi ile Türkiye’de satışa sunuldu.
30.11.2021 Otomobil
Instagram’dan tepki çeken güncelleme! ‘Video selfie’ özelliği geliyor
Instagram’dan tepki çeken güncelleme! ‘Video selfie’ özelliği geliyor Instagram, kullanıcıların kimliğini doğrulamak için 'video özçekim' sistemini hayata geçiriyor. Asıl amaç yeni hesap oluşturan kullanıcıların gerçek birer kişi olduğunu anlamak. Kullanıcılar ise videoların gizli kalıp kalmayacağı konusunda endişe duyuyor.
17.11.2021 Bilim ve Teknoloji
VakıfBank resmen duyurdu! Kredi ve mevduat hesabı açıklaması...
VakıfBank resmen duyurdu! Kredi ve mevduat hesabı açıklaması... VakıfBank resmen duyurdu. Kredi ve mevduat hesapları ile ilgili açıklama yapıldı. Bankada hesabı olan müşterileri ilgilendiriyor. VakıfBank'tan yapılan açıklamada nakdi ve gayrı nakdi krediler yoluyla ülke ekonomisine sağlanan finansman desteğinin yıllık bazda yüzde 21 artarak 614 milyar TL’yi aştığı bildirildi. Öte yandan banka 2021 yılının 9 aylık döneminde 2 milyar 178 milyon TL net kâr elde etti. Mevduat hesapları ile ilgili de yapılan diğer bir açıklamada, müşteriler için uygun mevduat ürünleri geliştirildiği belirtilerek günlük mevduat ürünü Arı hesabı, Sky Mevduat Hesabı ve dijital kanallardan sunulan kampanyalar sayesinde toplam tasarruf mevduatının yüzde 31 arttığı belirtildi.
5.11.2021 Ekonomi
Facebook duyurdu! Bir milyardan fazla kullanıcı etkilenecek!
Facebook duyurdu! Bir milyardan fazla kullanıcı etkilenecek! Facebook, yüz tanıma sistemini gelecek haftalarda kapatmayı ve bir milyardan fazla kullanıcının yüz tarama verilerini silmeyi planladığını duyurdu.
2.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Hedefi temiz enerji üreten teknolojiler geliştirmek
Hedefi temiz enerji üreten teknolojiler geliştirmek İsmail Konak, 'Yazılımın ve yapay zekanın gücü her geçen gün artıyor. Yüz tanıma teknolojileri üzerine ciddi anlamda çalışmaya başladım ve bu çalışmalarımı sürdürdükçe bunun bir yoklama sistemi olarak kullanılması gerektiğini düşündüm.' dedi.
2.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Bakan Soylu yüz tanıma projesini duyurdu: Geçebilen daha görmedim
Bakan Soylu yüz tanıma projesini duyurdu: Geçebilen daha görmedim İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İkinci Uluslararası Güvenlik Kongresi'nde yaptığı açıklamada, "En iyi ses analizini yapacaksınız dedik, muhteşem bir program ortaya koydular. 'Yüz tanımada sizi kimse geçmeyecek' dedik. Şu anda bizim yüz tanıma programımız var. Amerika da dahil olmak üzere kimsenin bunun yanından geçtiğini düşünmüyorum. Bize de yakın zamana kadar çok yüz tanıma programı getirdiler. Bizim arkadaşlarımızın yaptıklarını geçebilen daha yüz tanıma programı görmedim" dedi.
23.09.2021 Gündem
ÖSYM'den flaş elektronik sınav açıklaması! İstanbul, Ankara, İzmir... Binlerce öğrenciyi kapsıyor...
ÖSYM'den flaş elektronik sınav açıklaması! İstanbul, Ankara, İzmir... Binlerce öğrenciyi kapsıyor... ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, Ankara, İstanbul, İzmir'in ardından bu yıl hizmet vermeye başlayan Adana'daki merkezle elektronik sınav (e-sınav) kapasitesinin 6 bine ulaştığını belirterek, "Adaylarımızın sınavlara erişimini kolaylaştırmak için bölgesel olarak e-sınav merkezlerinin sayısını artırmayı hedefliyoruz." dedi.
23.09.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Yüz Tanıma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yüz tanıma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.