Yorgan

Yorgan

Son dakika yorgan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yorgan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yorgan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yorgan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yorgan gelişmeleri de dahil olmak üzere 333 yorgan haberi bulunmuştur. Tüm yorgan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bu inanışa en çok Adana'da rastlanıyor: Hamileler bunu yaparak bebeğin cinsiyetini belirliyor!
Bu inanışa en çok Adana'da rastlanıyor: Hamileler bunu yaparak bebeğin cinsiyetini belirliyor! Adana'nın Pozantı ilçesine ait gelenek ve görenekler yüzyıllardır devam ediyor. Yapılan pek çok araştırmada kadınların doğum öncesi, doğum sırası ve doğum sonrasın dönemlerde başvurdukları inanış ve uygulamalar yer almıştır. Kadınların gebelik sürecinde yaptıkları uygulamalar, bebeğin cinsiyetini ve nasıl görüneceğini bile belirleyebiliyor. İşte Adanalı kadınların ilginç doğum inanışları...
22.03.2024 Adana
Tamamen ücretsiz! Üniversite öğrencileri yararlanıyor: Kıyafet, ev eşyası, gıda, kırtasiye
Tamamen ücretsiz! Üniversite öğrencileri yararlanıyor: Kıyafet, ev eşyası, gıda, kırtasiye Kıyafet, ayakkabı, ev eşyası, gıda, kırtasiye… Üniversite butikleri öğrencilerin ihtiyacını ücretsiz karşılıyor. İhtiyaç sahibi öğrencilere can suyu olan butiklere ‘güzel kıyafet bulurum’ düşüncesiyle gelenler de var.
17.03.2024 Gündem
Rüyada Yatak Yorgan Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yatak Yorgan Sermek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Yatak Yorgan Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yatak Yorgan Sermek Nasıl Yorumlanır? Rüyada görülen yorgan, sıcaklık, manevi ya da maddi yardım anlamını sembolize eder. Rüyada yorgan görmek, genelde şansın yaver gideceğini işaret etmektedir. Rüyada lüks bir yorgan görmek de yaşamınızın zengin olacağını ve servetinizin artacağını belirtmektedir. Rüyada kumaş parçalarından yapılmış olan bir yorgan ya da rengarenk bir yorgan görmek de aile hayatınızın neşe dolu olacağına işaret eder.
16.01.2024 Eğitim
Spor camiasından 10 Kasım mesajları!
Spor camiasından 10 Kasım mesajları! Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85'inci yıldönümü nedeniyle spor camiasından anma mesajları yayımlandı.
10.11.2023 Şampiy10
Kiralardaki fahiş rakamlar yurt ücretlerine de yansıdı! '10 ay için 145 bin lira ödedim'
Kiralardaki fahiş rakamlar yurt ücretlerine de yansıdı! '10 ay için 145 bin lira ödedim' YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrencileri yurt arayışları başladı. Şişli'de bulunan özel bir yurtta ücretlerin 8 bin 500 lira ile 17 bin lira, Kağıthane'de bulunan bir öğrenci yurdunda ise 8 bin 500 lira ile 12 bin lira arasında değiştiği görülüyor. Kağıthane'de özel bir yurdun yöneticisi Fevziye Çelen, "Geçtiğimiz sene bu fiyatlar bugünkü fiyatların yarısından azdı. Şu an için gelen var, her zaman için fiyat konuşuluyor. Bizim koşullarımız bu deyip giden de oluyor, koşullarını çok zorlayıp kayıt yaptıran da var." diye konuştu. Öğrenci Efe Aydemir ise, "İki kişilik bir odaya 10 ay için 145 bin lira ödedim" dedi.
24.08.2023 Gündem
5.3'lük depremin ardından Malatyalılar geceyi dışarıda geçirdi
5.3'lük depremin ardından Malatyalılar geceyi dışarıda geçirdi Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde, dün akşam meydana gelen Richter ölçeğine göre 5.3 büyüklüğündeki depremin ardından vatandaşlar geceyi, dışarıda geçirdi.
11.08.2023 Yaşam
Bir merakla başladı! 19 yıl geride kaldı
Bir merakla başladı! 19 yıl geride kaldı Bayburt'ta yaşayan ve zamanla kendi dikiş, nakış, piko atölyesini açan Güngör Köse bir hevesle başladığı işinde 19 yılı geride bıraktı.
23.05.2023 Yaşam
Azerbaycan'da Hadise rüzgarı esti!
Azerbaycan'da Hadise rüzgarı esti! Türk pop müziğinin başarılı isimlerinden Hadise, ikinci defa sahne aldığı Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de müzik ziyafeti sundu. Ünlü şarkıcıyı Bakü Kongre Merkezi’nde dört kişi izledi.
8.05.2023 Magazin
Bakan Yanık: Bugüne kadar 89 milyon ürün dağıttık
Bakan Yanık: Bugüne kadar 89 milyon ürün dağıttık AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, depremin ilk gününden itibaren 3 bin 259 ASYA personeli ve 574 araçla depremzedelerin yaralarını saraya çalıştıklarını belirterek, "64 kalemde yaklaşık bugüne kadar 89 milyon adet ürün dağıtmışız. Bugüne dek deprem bölgesinde 3 milyon 270 bin adet battaniye dağıtmışız. 1 milyondan fazla yatak ve yorgan, 2 milyon 700 bin gıda kolisi dağıtmışız ve önümüzdeki süreçte de özellikle ramazan boyunca da dahil olmak üzere bu hizmetlerimizi devam ettireceğiz" dedi.
7.04.2023 Gündem
İçi altın dolu battaniyeyi yanlışlıkla deprem bölgesine gönderdi
İçi altın dolu battaniyeyi yanlışlıkla deprem bölgesine gönderdi Bayburt’ta asgari ücretle temizlik işçisi olarak çalışan vatandaş, içi altın dolu battaniyeyi yanlışlıkla deprem bölgesine gönderdi. Yardım etmek isterken mağdur olan aile deprem bölgesinden gelecek umutlu haberi bekliyor.
7.04.2023 Gündem
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum: Tüm ekiplerimizle gece gündüz çalışıyoruz
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum: Tüm ekiplerimizle gece gündüz çalışıyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, resmî sosyal medya hesabından Gaziantep’in Nurdağı ve İslahiye ilçelerinde kurulan geçici yaşam alanlarıyla ilgili bir video paylaştı. Bakan Kurum paylaşımında 214 prefabrik evin daha depremzede vatandaşlara teslim edildiğini ifade ederek, “Kalıcı konutlarımızı inşa edene kadar vatandaşlarımıza en iyi şartları sunmak boynumuzun borcu. Tüm ekiplerimizle gece gündüz çalışıyoruz. Nurdağı ve İslahiye’de 214 prefabrik evi daha sahiplerine teslim ettik.” dedi
21.03.2023 Gündem
Banka müdüründen milyonluk vurgun! 19 yıl yakalanmadı, sadece 12 gün hapis yattı
Banka müdüründen milyonluk vurgun! 19 yıl yakalanmadı, sadece 12 gün hapis yattı İstanbul'da bir banka şubesinde müdür olarak çalışırken zimmetine 4,5 milyon dolar ve 500 bin sterlin geçirdiği iddiasıyla 19 yıl firari olarak aranan, 'binbir surat' lakaplı Elbeyi Alemdağ (61) tek hamlesiyle yakayı ele verdi. 19 yıl boyunca yakalanmayan Alemdağ ile ilgili mahkemeden flaş bir karar çıktı. İşte haberin detayları...
16.03.2023 Gündem
El Salvador'un mega hapishanesinde nefes almak dışında her şey yasak! Metal yataklarda yorgan, yastık hiçbir şey yok
El Salvador'un mega hapishanesinde nefes almak dışında her şey yasak! Metal yataklarda yorgan, yastık hiçbir şey yok Çete savaşları ve cinayetlerle dünya gündeminde yer edinen Orta Amerka ülkesi El Salvador'da mahkumlar için mega hapishane inşa edilmişti. Devlet tarafından paylaşılan görüntülerde hapishanedeki içler acısı durum 'caydırıcılık' için dünyayla servis edildi.
16.03.2023 Dünya
Bakan Yanık: Afet kapsamında 1 milyar 222 milyon lira kaynak aktardık
Bakan Yanık: Afet kapsamında 1 milyar 222 milyon lira kaynak aktardık Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Osmaniye’de Afet Acil Sosyal Yardım Ayni Bağış Kabul deposundaki incelemelerinin ardından açıklamalarda bulunuyor.
9.03.2023 Ekonomi
Yeni hayat için 1 saat vakitleri var!
Yeni hayat için 1 saat vakitleri var! Adıyaman’da ayakta kalan binalar için hasar tespit çalışmaları sona ermek üzere. Ancak bu binaların durumu o kadar kötü ki çoğunluğu için yıkım kararı çıkıyor. Ev sahiplerine ise tam 1 saat eşyalarını alma süresi veriliyor. Bir saati bir dakika bile geçmek yasak ve riskli. Nakliyeciler eşyaların başında bağırıyor: “Son 25 dakika, son 15 dakika, son 9 dakika..."
17.02.2023 Gündem
Tekirdağ'da yazlık konutlar, depremzedelere açılıyor
Tekirdağ'da yazlık konutlar, depremzedelere açılıyor Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde yazlık konut sahipleri, evlerinin kapılarını depremzedeler için açtı. Belediye Başkanı Hikmet Ata, "Talebimize karşılık dönüş iyi oldu. Kendi eşyalı villalarını verdiler, bazıları sıfır yeni binalarını satıştan vazgeçerek tahsis etti. Çekyat, yatak ve yorgan gibi bazı ihtiyaçları da biz giderdik" dedi.
14.02.2023 Gündem
Mert Fırat: Önceliğimiz gıda malzemesi
Mert Fırat: Önceliğimiz gıda malzemesi Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden olan Hatay'da, 'İhtiyaç Haritası' platformu üyeleri, 'Online İmece' sistemi ile destek veren gönüllüleri ve tedarikçi firmaları bir araya getiriyor. Gönüllüler oluşturdukları ihbar sistemi ile depremzedelerin ihtiyaç duyduğu ürünleri de kurye ile götürüyor. 'İhtiyaç Haritası'nın kurucu üyesi oyuncu Mert Fırat, bir uçtan bir uca destek verenle tedarikçiyi buluşturduklarını söyledi.
13.02.2023 Magazin
TMSF, AFAD'a 102 milyon TL yardımda bulundu
TMSF, AFAD'a 102 milyon TL yardımda bulundu Tasarruf Sigortası Mevduat Fonu, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından AFAD'a 102 milyon TL yardımda bulundu.
10.02.2023 Ekonomi
Emekli başçavuş evini 40'a yakın akrabasına açtı
Emekli başçavuş evini 40'a yakın akrabasına açtı Hatay’ın İskenderun ilçesinde emekli Jandarma Astsubay Başçavuş Savaş Barış (51), Türkiye'yi sarsan depremler sonrası evleri hasar gören 40'a yakın akrabasını, sarsıntıda ayakta kalan müstakil evi ile sokağa kurduğu yarı açık çadırda misafir ediyor. Barış, "Yüzde 99'u akrabam ve tek sığındığımız yer burası" dedi.
8.02.2023 Yaşam
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu 6 Şubat 2023 tarihinde, Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,7 ve Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde iki büyük deprem sonrasında çok sayıda şirket ve kurum bölgeye yardım için çalışma başlattı.
24.02.2023 Ekonomi
Federasyonlar tek yürek! Türk sporunda deprem için büyük kenetlenme
Federasyonlar tek yürek! Türk sporunda deprem için büyük kenetlenme 10 ilimizde yaşanan depremin ardından kenetlenen spor kulüplerimiz depremzedelerimiz için gıda, yiyecek içecek ve iş makinesi yardımlarını göndermek için seferberlik ilan etmiş durumda.
8.02.2023 Şampiy10
PTT'den deprem bölgesine ücretsiz taşıma!
PTT'den deprem bölgesine ücretsiz taşıma! PTT, bireysel yardımların deprem bölgelerine ücretsiz olarak ulaştırılacağını duyurdu.
7.02.2023 Ekonomi
30 Kasım ŞOK kataloğu 2022! Çarşamba ŞOK aktüel ürünler kataloğu: Mikrodalga Fırın, Bulaşık Makinesi, Düdüklü Tencere, Full HD Android Smart Led TV
30 Kasım ŞOK kataloğu 2022! Çarşamba ŞOK aktüel ürünler kataloğu: Mikrodalga Fırın, Bulaşık Makinesi, Düdüklü Tencere, Full HD Android Smart Led TV 30 Kasım ŞOK kataloğu 2022 yayımlandı. Her hafta ŞOK market indirimli ürünleriyle vatandaşın ihtiyaçlarını karşılıyor. Bu hafta ŞOK market ürünlerinde yine birbirinden farklı ürünler indirimli fiyatlarıyla raflardaki yerini aldı. Bu hafta ŞOK kataloğunda; Mikrodalga Fırın, Bulaşık Makinesi, Düdüklü Tencere, Full HD Android Smart Led TV gibi ürünleri uygun fiyatlarla tüketiciye sunuldu. İşte 30 Kasım - 6 Aralık ŞOK market kataloğu...
30.11.2022 Ekonomi
Büşra Kabataş olayı nedir, neden öldü? Gebze Büşra Kabataş cinayeti nasıl oldu?
Büşra Kabataş olayı nedir, neden öldü? Gebze Büşra Kabataş cinayeti nasıl oldu? 17 yaşındaki Anadolu Lisesi öğrencisi Büşra Kabataş, annesinin saplantılı aşkı tarafından işkence edilmiş, ardından da yakılarak öldürülmüştü. Büşra'nın 17 yaşındaki erkek arkadaşının Büşra ile geçirdiği güzel günleri paylaştığı video kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Videoyu izleyenler ''Böyle bir son beklemiyordum. Yıkıldım'', "Bir saattir çıkamadım şu olaydan"  yorumları yaptı. Söz konusu videodan sonra Büşra Kabataş olayı nedir, Büşra Kabataş cinayeti nasıl oldu? sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, Büşra Kabataş neden ve ne zaman öldü?
18.11.2022 Yaşam
Sevgilisi Büşra paylaştı, izleyenler kahroldu: Canlı canlı yakılmış olabilir
Sevgilisi Büşra paylaştı, izleyenler kahroldu: Canlı canlı yakılmış olabilir 7 Ekim'de meydana gelen vahşette 17 yaşındaki Anadolu Lisesi öğrencisi Büşra, annesinin saplantılı aşkı tarafından işkence edilmiş, sonrasında da yakılarak öldürülmüştü. Bu dehşet olaydan sonra sosyal medyada dolaşan bir video ise izleyenleri adeta yıktı. Büşra'nın 17 yaşındaki sevgilisinin paylaştığı videoda birlikte geçirdikleri güzel günleri ve sonrasında mezarını ziyaret ettiği anları görenler, ''Böyle bir son beklemiyordum. Yıkıldım'' yorumunda bulundu.
18.11.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Yorgan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yorgan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.