Yiğit Kirazcı

Yiğit Kirazcı

Son dakika Yiğit Kirazcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yiğit Kirazcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yiğit Kirazcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yiğit Kirazcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yiğit kirazcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 91 yiğit kirazcı haberi bulunmuştur. Tüm yiğit kirazcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri?
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri? Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı fenomen dizisi “Kızılcık Şerbeti”nin bu akşam yayınlanacak bölümünde Sema Öztürk izleyiciyle buluşuyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler neler?
2.02.2024 Magazin
Yiğit Kirazcı mütevazi aracıyla görüntülendi
Yiğit Kirazcı mütevazi aracıyla görüntülendi Yiğit Kirazcı, önceki Bebek'te görüntülendi. Sıkışan trafikte gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, meslektaşlarının aksine lüks değil, sade ve ekonomik bir araç tercih etmesiyle dikkat çekti.
9.01.2024 Magazin
Kızılcık Şerbeti Rüzgar'ı kim oynuyor? Yiğit Kirazcı kimdir, hangi dizilerde oynadı?
Kızılcık Şerbeti Rüzgar'ı kim oynuyor? Yiğit Kirazcı kimdir, hangi dizilerde oynadı? Kızılcık Şerbeti Rüzgar kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör'ün yer aldığı diziye Rüzgar karakteriyle Yiğit Kirazcı dahil oldu. Seyircinin de "Yiğit Kirazcı kimdir, hangi dizilerde oynadı?" sorgusu başladı. İşte Yiğit Kirazcı hakkında bilgiler.
29.09.2023 Gündem
Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım aşkı bitti mi?
Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım aşkı bitti mi? Yargı'da Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz ve sevgilisi Kaan Yıldırım'ın ayrıldığı iddia edilmişti. Kaan Yıldırım'dan ayrılık haberlerine açıklama geldi.
6.12.2022 Magazin
Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz mayolu pozuyla sosyal medyayı salladı!
Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz mayolu pozuyla sosyal medyayı salladı! 'Aşk101' dizisiyle adından söz ettiren şimdilerde Yargı dizisinde Ceylin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Pınar Deniz, cesur paylaşımlarına yenisini ekledi. Yiğit Kirazcı ile ayrılan ünlü ismin adı son olarak Kaan Yıldırım ile anılmıştı. Güzel oyuncu, bu defa mayolu sahil paylaşımı ile olay oldu.
14.07.2022 Magazin
Yiğit Kirazcı'nın ikna turları!
Yiğit Kirazcı'nın ikna turları! Yiğit Kirazcı, önceki gün köpeği Trip ile Arnavutköy’de yürüyüş yaparken görüntülendi. Yürümek istemeyen köpeğini ikna etmeye çalışan oyuncunun çabaları eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu.
9.07.2022 Magazin
Aşkın Kıyameti nerede çekildi? Aşkın Kıyameti filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?
Aşkın Kıyameti nerede çekildi? Aşkın Kıyameti filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Aşkın Kıyameti filmi dijital platformda izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde Pınar Deniz, Boran Kuzum ve Yiğit Kirazcı'nın yer aldığı Aşkın Kıyameti filminin çekildiği yer ise merak konusu oldu. Peki, Aşkın Kıyameti nerede çekildi? Aşkın Kıyameti filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?
22.06.2022 Televizyon
Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den şaşırtan çiçekli paylaşım!
Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den şaşırtan çiçekli paylaşım! Kanal D'nin reyting rekorları kıran Yargı dizisinde Ceylin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Pınar Deniz, sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündeme geliyor. Güzel oyuncu geçtiğimiz dönemde sevgilisi Yiğit Kirazcı ile ayrılmıştı. Deniz'in yeni paylaşımı ise takipçilerini şaşırttı.
28.04.2022 Magazin
Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz: İnsanların bizi yakıştırması Kaan'la hoşumuza gidiyor
Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz: İnsanların bizi yakıştırması Kaan'la hoşumuza gidiyor Meslektaşı Yiğit Kirazcı ile ayrılığının ardından adı avukat Nail Gönenli ile anılan oyuncu Pınar Deniz, rol arkadaşı Kaan Urgancıoğlu ile yakıştırılması hakkında konuştu. "Kaan'la güzel bir enerjimiz var, birbirimizi çok iyi tanıdığımız bir yerdeyiz" diyen Deniz, "İnsanların yakıştırması bizim de hoşumuza gidiyor" ifadelerini kullandı
20.04.2022 Magazin
Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz gönlünü bakın kime kaptırdı!
Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz gönlünü bakın kime kaptırdı! Yargı dizisinde Avukat Ceylin karakteriyle adından söz ettiren oyuncu Pınar Deniz özel hayatıyla da magazin gündemine geliyor. . Meslektaşı Yiğit Kiracı ile yaşadığı aşk geçen haftalarda sonra eren Pınar Deniz, hayranları tarafından partneri Kaan Urgancıoğlu ile yakıştırılıyordu ancak gerçek ortaya çıktı. İddialara göre güzel oyuncu, geçtiğimiz akşam avukat Nail Gönenli ile yakınlaştı.
16.03.2022 Magazin
Pınar Deniz: İstersem çıplak dolaşırım
Pınar Deniz: İstersem çıplak dolaşırım Yargı dizisinde Ceylin karakteriyle izleyici karşısına çıkan Pınar Deniz, L'officiel Türkiye dergisine kapak oldu. Deniz, kısa süre önce meslektaşı Yiğit Kirazcı ile ayrılmıştı. Güzel oyuncu ayrılığın ardından ilk kez konuştu. Kötü biten ilişkisi olmadığını söyleyen Deniz samimi itiraflarda da bulundu.
9.03.2022 Magazin
Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz aşk acısı mı çekiyor?
Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz aşk acısı mı çekiyor? Yargı dizisinde canlandırdığı ‘Ceylin’ karakteriyle büyük beğeni toplayan Pınar Deniz, Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizide rol alan Yiğit Kirazcı ile bir süredir aşk yaşıyor. Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı cephesinden geçtiğimiz hafta ayrılık haberi geldi. Şimdi ise Pınar Deniz’in aşk acısı yaşadığı konuşuluyor.
16.02.2022 Magazin
Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı'nın ayrılık nedeni öpüşme krizi mi? Demet Akalın'dan ilginç yorum
Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı'nın ayrılık nedeni öpüşme krizi mi? Demet Akalın'dan ilginç yorum Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı'nın ayrılık nedeninin güzel oyuncunun Yargı dizisinde rol arkadaşı Kaan Urgancıoğlu ile öpüşmesi olduğu iddia edildi. Bu haberi gören Demet Akalın yakın arkadaşı Alişan'ın linç yemesini hatırlattı.
11.02.2022 Magazin
Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı'dan kötü haber!
Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı'dan kötü haber! Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz ve sevgilisi Yiğit Kirazcı gözlerden uzak ilişki yaşarken bir anda gündem oldu. Yiğit Kirazcı ve Pınar Deniz'in ayrıldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. İkinin birbirlerini paylaştıkları bazı fotoğrafları ise duruyor.
10.02.2022 Magazin
Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam var mı, bugün Evlilik Hakkında Her Şey yok mu?
Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam var mı, bugün Evlilik Hakkında Her Şey yok mu? Bugün Evlilik Hakkında Her Şey yok mu, Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam var mı? Yılbaşı tatili, üstüne omicron varyantı nedeniyle artan vaka sayıları pek çok dizinin ara vermesine neden oldu. Akıbeti merak edilen dizlerden biri de Evlilik Hakkında Her Şey oldu. Peki Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam yok mu, yeni bölüm ne zaman?
11.01.2022 Magazin
Evlilik Hakkında Her Şey bugün yok mu, neden? Evlilik Hakkında Her Şey yeni bölümü ne zaman?
Evlilik Hakkında Her Şey bugün yok mu, neden? Evlilik Hakkında Her Şey yeni bölümü ne zaman? Evlilik Hakkında Her Şey bugün var mı, Evlilik Hakkında Her Şey bugün neden yok? Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yeni bölümünün bugün olup olmadığı sorgulanıyor. Evlilik Hakkında Her Şey yılbaşı tatilinin ardından ekranlara gelmeyecek. Gökçe Bahadır, Yiğit Kirazcı gibi isimlerin rol aldığı Evlilik Hakkında Her Şey yeni bölümü ne zaman?
4.01.2022 Televizyon
Pınar Deniz'den güldüren karantina paylaşımı!
Pınar Deniz'den güldüren karantina paylaşımı! Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yargı, başrol Pınar Deniz'in koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından karantinaya girmişti. Karantinasının yemek yiyerek geçtiğini eğlenceli bir efektle dile getiren oyuncu yüzleri güldürdü.
29.12.2021 Magazin
Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı el ele görüntülendi! 'İlk görüşte aşk' açıklaması...
Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı el ele görüntülendi! 'İlk görüşte aşk' açıklaması... 'Yargı dizisinin başrol oyuncusu Pınar Deniz, kendisi gibi oyuncu sevgilisi Yiğit Kirazcı’yla önceki gün Yeniköy’de el ele dolaşırken görüntülendi. Keyifli halleri dikkat çeken ünlü çift, muhabirlerle sohbet etti. Geçtiğimiz haftalarda Kirazcı'nın kendisine ilk görüşte aşık olduğunu söyleyen Deniz, Ben biraz işkolik olduğum için sadece o an işime odaklıydım" dedi.
17.12.2021 Magazin
Evlilik Hakkında Her Şey bugün yok mu, neden? Evlilik Hakkında Her yeni bölüm ne zaman, FOX TV yayın akışı!
Evlilik Hakkında Her Şey bugün yok mu, neden? Evlilik Hakkında Her yeni bölüm ne zaman, FOX TV yayın akışı! Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam neden yok, yeni bölüm ne zaman? Evlilik Hakkında Her Şey izleyicileri her hafta Salı akşamları ekranlara gelen dizinin yayın akışında yer almaması üzerine dizinin neden olmadığını sorguluyor. Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Yiğit Kirazcı gibi ünlü isimler yer aldığı dizinin yeni bölümü araştırılıyor.
14.12.2021 Televizyon
Pınar Deniz'den Yiğit Kirazcı açıklaması! 'Bazen çok zıt düşünüyoruz'
Pınar Deniz'den Yiğit Kirazcı açıklaması! 'Bazen çok zıt düşünüyoruz' Kanal D dizisi 'Yargı'nın yıldızı Pınar Deniz, Elle dergisine röportaj verdi. Güzel oyuncu, film setinde tanıştığı meslektaşı Yiğit Kirazcı ile arkadaşlığının aşka dönüştüğünü söyledi ve samimi açıklamalarda bulundu. 'Bazen çok zıt düşünüyoruz ama sırf birbirimizi daha iyi anlamak için dünyamızı genişletiyoruz' diyen Deniz, bir ilişkide kurulabilecek en kötü cümleyi de bu sözlerle açıkladı...
6.12.2021 Magazin
Onu hatırladınız mı? Ünlü olmadan önce klipte oynamış!
Onu hatırladınız mı? Ünlü olmadan önce klipte oynamış! “Yargı” dizisinin yıldızı Pınar Deniz’in yıllar önce Murat Dalkılıç’ın “Yani” klibinde oynadığı ortaya çıkmıştı. Şimdi de Deniz’in sevgilisi Yiğit Kirazcı'nın oynadığı klip gündeme geldi.
3.12.2021 Magazin
Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı'dan dudak dudağa poz!
Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı'dan dudak dudağa poz! Yargı’ dizisinde ‘Ceylin’ karakterine hayat veren Pınar Deniz, oyunculuğunun yanı sıra özel hayatıyla da gündemde.Yiğit Kirazcı sevgilisi Pınar Deniz'in doğum gününü dudak dudağa verdikleri pozla kutladı.
4.11.2021 Magazin
Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı el ele
Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı el ele Oyuncu çift Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı el ele objektiflere poz verdi.
23.10.2021 Magazin
Arda'nın Mutfağı 114. bölüm fragmanı yayında!
Arda'nın Mutfağı 114. bölüm fragmanı yayında! Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu yakışıklı oyuncu Yiğit Kirazcı, tarifi dinleyerek "Naked Cake" yapmaya çalışacak.
20.10.2021 Televizyon
Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı’dan ilk aşk pozu geldi
Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı’dan ilk aşk pozu geldi Kanal D ekranının rekortmen dizisi Yargı'da Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz, yaza oyuncu Yiğit Kirazcı ile yaşadığı sürpriz aşk ile damga vurdu. Sürpriz aşkın ortaya çıkmasının ardından birlikteliklerini ilan eden çift, sosyal medyadan yeni bir paylaşımda bulundu.
8.10.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yiğit Kirazcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yiğit kirazcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.