Ceylin

Ceylin

Son dakika ceylin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ceylin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ceylin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ceylin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ceylin gelişmeleri de dahil olmak üzere 427 ceylin haberi bulunmuştur. Tüm ceylin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yargı dizinde son 5 bölüm! Heyecan dorukta, geri sayım başladı
Yargı dizinde son 5 bölüm! Heyecan dorukta, geri sayım başladı Kanal D’nin 3 sezondur izleyiciyi ekrana kilitleyen dizisi ‘Yargı’nın finali için geri sayım başladı. Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu) ve Ceylin’in (Pınar Deniz) romantik sahnelerinin damga vuracağı 91’inci bölüm, 28 Nisan Pazar akşamı sevenleriyle buluşacak.
24.04.2024 Magazin
14 Nisan Yargı var mı, bu akşam Yargı dizisinin yeni bölümü yayınlanacak mı?
14 Nisan Yargı var mı, bu akşam Yargı dizisinin yeni bölümü yayınlanacak mı? Yargı bu akşam var mı 14 Nisan, bugün Yargı dizisi yok mu? Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Yargı dizisi her hafta Pazar günü saat 20:00 'da Kanal D'de ekranlara geliyor.
14.04.2024 Magazin
Pınar Deniz-Kaan Yıldırım çifti Maldivler'de! Bayramı fırsat bildiler
Pınar Deniz-Kaan Yıldırım çifti Maldivler'de! Bayramı fırsat bildiler Kanal D'de pazar akşamları izleyiciyi ekran başına kilitleyen 'Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz ile kendisi gibi oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım, Maldivler'de deniz ve güneşin tadını doyasıya çıkarıyor. İkili, tatil paylaşımlarıyla sosyal medyayı salladı.
8.04.2024 Magazin
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı Her pazar akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizi Yargı, yine çok konuşulacak bir bölümle izleyici karşısına çıkacak.
16.03.2024 Magazin
Yargı’nın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı; Ceylin’in geçmişi başını derde sokuyor
Yargı’nın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı; Ceylin’in geçmişi başını derde sokuyor Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı Yargı 85’inci bölümü ile ekrana geliyor. Çınar’ın başına bela olan dernek bu kez de Ceylin’in geçmişiyle ilgili başını derde sokuyor.
2.03.2024 Magazin
Ceylin ve Ilgaz’dan bambaşka bir dönem! Yeni savcı İclal sorun olacak mı?
Ceylin ve Ilgaz’dan bambaşka bir dönem! Yeni savcı İclal sorun olacak mı? Kanal D’nin, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı dizisi ‘Yargı’, pazar günü yeni bölümüyle ekrana gelecek.
16.02.2024 Magazin
Nilüfer çiçeği köksüz mü? Köksüz nilüfer çiçeği ile lotus aynı mı, nilüfer çiçeğinin anlamı nedir, nilüfer çiçeği ne anlama gelir?
Nilüfer çiçeği köksüz mü? Köksüz nilüfer çiçeği ile lotus aynı mı, nilüfer çiçeğinin anlamı nedir, nilüfer çiçeği ne anlama gelir? Yargı’nın son bölümünde yer verilen “Köksüz Nilüfer” sahnesi, sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı. Sema Ergenekon’un senaryosunu yazdığı dizide, Kaan Urgancıoğlu (Ilgaz) ile Pınar Deniz (Ceylin) arasında iç hesaplaşmayı da içinde barındıran diyaloglar gündem oldu. Peki, Nilüfer çiçeği köksüz mü? nilüfer çiçeğinin anlamı nedir, nilüfer çiçeği ne anlama gelir?
8.02.2024 Gündem
Adana Demirspor'dan golcü transferi
Adana Demirspor'dan golcü transferi Adana Demirspor, Kazakistanlı golcü oyuncu Abat Aymbetov ile 1.5+1 yıllık sözleşme imzaladı.
2.02.2024 Adana
'Yargı'ya 4 yeni oyuncu! Ceylin ve Fırat’ın hikayesi merak uyandırdı
'Yargı'ya 4 yeni oyuncu! Ceylin ve Fırat’ın hikayesi merak uyandırdı Her pazar akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen, Kanal D’nin uluslararası ödüllü dizisi Yargı, hız kesmeden devam ederken 4 yeni oyunca diziye dahil oldu.
2.02.2024 Magazin
Yargı’nın yeni bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı
Yargı’nın yeni bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı  Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın yeni bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı. Ilgaz, Ceylin’e Çınar ile ilgili içini dökerken Meltem’in Ceylin’e ‘Anlayacak o savcı’ dediği anlar bölüme dair heyecanı artırıyor.
28.01.2024 Vatan TV
Yargı’nın yeni bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı
Yargı’nın yeni bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı  Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın yeni bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı. Ilgaz, Ceylin’e Çınar ile ilgili içini dökerken Meltem’in Ceylin’e ‘Anlayacak o savcı’ dediği anlar bölüme dair heyecanı artırıyor.
28.01.2024 Magazin
'Yargı'dan Pençe-Kilit şehitlerine vefa! Gözyaşlarına boğdu
'Yargı'dan Pençe-Kilit şehitlerine vefa! Gözyaşlarına boğdu Kanal D’de her pazar akşamı yayınlanan 'Yargı' dizisinin son bölümünde Pençe-Kilit Harekatı Bölgesi’nde şehit düşen askerler için saygı duruşunda bulunuldu. Senaryo gereği şehit düşen Metin Amir’in evine Türk bayrağı asıldı. O anlar izleyenleri gözyaşlarına boğdu.
15.01.2024 Magazin
Metin Amir şehit oluyor: Yargı Metin Amir öldü mü? Hüseyin Avni Danyal Yardı dizisinden ayrıldı mı? Metin amir neden ayrıldı?
Metin Amir şehit oluyor: Yargı Metin Amir öldü mü? Hüseyin Avni Danyal Yardı dizisinden ayrıldı mı? Metin amir neden ayrıldı? Kanal D'nin Pazar akşamlarına damga vuran dizisi Yargı yeni bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Fragmanda Metin Amir'in (Hüseyin Avni Danyal) cenaze töreninin düzenlenmesi seyirici şok etti. Ilgaz ve Ceylin'in gözyaşlarına boğulduğu sahne sonrası "Metin Amir öldü mü?" sorusu akıllara geldi. Bu akşam 78'inci bölümüyle seyircinin karşısına çıkacak olan Yargı dizisinde Metin Amir neden öldü? Hüseyin Avni Danyal Yargı'dan ayrıldı mı? İşte detaylar...
14.01.2024 Televizyon
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi Kanal D’nin, her pazar akşamı izleyici ile buluşan Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, 77'nci bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Suç örgütüne ulaşan Ilgaz Savcı ve ekibi, operasyon yapamaya karar verdi. Başsavcı Nadide'nin engellemelerine rağmen harekete geçen Ilgaz, gelen kötü haberle yıkıldı.
25.12.2023 Magazin
Aynı aileden 5 kişiyi çarparak öldürdü ifadesi ortaya çıktı! Kaza yerinde 89 metre fren izi tespit edildi
Aynı aileden 5 kişiyi çarparak öldürdü ifadesi ortaya çıktı! Kaza yerinde 89 metre fren izi tespit edildi Cumartesi günü meydana gelen korkunç kazada aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetmişti. Kaza yerinde yapılan incelemede, 89 metre fren izine rastlandı. 82 kilometre hız limitinin olduğu yolda aracın süratinin 117 kilometre olduğu değerlendirilirken, tutuklanan sürücü Sefa Selvi'nin (19) ifadesinde, ''Seyir halinde iken bir anda karşıma kalabalık grup çıktı. Direksiyonu refüje doğru kırdım, frene bastım ancak duramadım" dediği öğrenildi.
13.11.2023 Gündem
Pınar Deniz: Ruhumun derinlerindeki duygularla tanıştım
Pınar Deniz: Ruhumun derinlerindeki duygularla tanıştım ‘Yargı’ dizisiyle ekranda olan Pınar Deniz, “Mesleğime tutkuyla bağlıyım. Hayattaki en büyük zevkim oyunculuk” dedi.
5.11.2023 Magazin
Pınar Deniz'e Latin Amerika'da 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülü
Pınar Deniz'e Latin Amerika'da 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülü Oyuncu Pınar Deniz, 'Yargı' dizisinde canlandırdığı 'Ceylin' karakteri ile Latin Amerika'nın Emmy Ödülleri olarak bilinen Produ Ödülleri'nde 'Yabancı Dilde En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü kazandı.
2.11.2023 Magazin
Yargı’dan Cumhuriyet'in 100. yılında Atatürk’e büyük vefa
Yargı’dan Cumhuriyet'in 100. yılında Atatürk’e büyük vefa Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, her bölümü ile çok izlenen dizisi Yargı’da dün gece nefesler tutuldu. Ilgaz ve Ceylin Mercan’ı bulurken; Cumhuriyetimizin 100.yılına özel hazırlanan sahne ile başlayan bölüm, gece boyu sosyal medyanın da gündemindeydi.
30.10.2023 Televizyon
'Yargı' yine reytinglerin zirvesinde!
'Yargı' yine reytinglerin zirvesinde! Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Yargı', dün akşam 65'inci bölümüyle ekranlara geldi. İzleyiciyi ekrana kilitleyen 'Yargı', bir kez daha pazar akşamının galibi oldu.
2.10.2023 Televizyon
Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den senariste: Şikayetçiyim hakim bey!
Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den senariste: Şikayetçiyim hakim bey! Kanal D’deki ‘Yargı’nın üçüncü sezonu dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Yeni sezona bomba gibi giren dizinin başrol oyuncusu Pınar Deniz, sosyal medya hesabından senarist Sema Ergenekon'a seslendi.
25.09.2023 Televizyon
Yargı Dilek kimdir? Seda Türkmen kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Yargı Dilek kimdir? Seda Türkmen kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Yargı dizisi yeni sezonu bu akşam başlıyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı dizinin yeni sezonunda Dilek karakteri de çok konuşulacak. Ceylin ve Savcı Ilgaz'ın hkayesie dahil olan Yargı Dilek karakterini Seda Türkmen canlandırıyor. Peki Seda Türkmen kimdir, kaç yaşında? Seda Türkmen hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar...
24.09.2023 Televizyon
Yargı yeni sezona 24 Eylül Pazar günü başlıyor
Yargı yeni sezona 24 Eylül Pazar günü başlıyor Kanal D’nin, başladığı günden bu yana ekrana damga vuran reyting rekortmeni dizisi Yargı, 24 Eylül Pazar günü üçüncü sezona başlıyor. Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanan dizi yayınlanan ikinci tanıtım ile izleyiciyi büyük bir bulmacanın içine çekiyor.
18.09.2023 Televizyon
'Yargı’nın yeni sezon fragmanı geldi! 'Ben her yerde senin kokunu aradım'
'Yargı’nın yeni sezon fragmanı geldi! 'Ben her yerde senin kokunu aradım' Kanal D’nin; Ay Yapım imzalı dizisi 'Yargı'nın üçüncü sezonuna ait ilk fragman geldi. Yargı 24 Eylül'de yeni sezona merhaba diyecek. Yeni sezondan yayınlanan ilk tanıtımda Ilgaz ve Ceylin arasındaki duygusal anlar izleyenleri gözyaşlarına boğdu.
13.09.2023 Televizyon
Yüzük takıldı: Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evleniyor!
Yüzük takıldı: Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evleniyor! Kanal D’nin sevilen dizisi “Yargı”da canlandırdığı ‘Avukat Ceylin’ rolüyle ünü sınırları aşan oyuncu Pınar Deniz, bir süredir ilişki yaşadığı meslektaşı Kaan Yıldırım’dan evlilik teklifi aldı.
8.08.2023 Magazin
Pınar Deniz partneri Kaan Urgancıoğlu'nun evliliğiyle ilgili konuştu!
Pınar Deniz partneri Kaan Urgancıoğlu'nun evliliğiyle ilgili konuştu! Sevgilisi Kaan Yıldırım’la tatil dönüşü görüntülenen Pınar Deniz, "Yargı" dizisindeki partneri Kaan Urgancıoğlu’nun sürpriz evliliğiyle ilgili konuştu.
8.07.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ceylin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ceylin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.