Gazete Vatan Logo

Evlilik Hakkında Her Şey bugün yok mu, neden? Evlilik Hakkında Her yeni bölüm ne zaman, FOX TV yayın akışı!

Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam neden yok, yeni bölüm ne zaman? Evlilik Hakkında Her Şey izleyicileri her hafta Salı akşamları ekranlara gelen dizinin yayın akışında yer almaması üzerine dizinin neden olmadığını sorguluyor. Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Yiğit Kirazcı gibi ünlü isimler yer aldığı dizinin yeni bölümü araştırılıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey bugün yok mu, neden? Evlilik Hakkında Her yeni bölüm ne zaman, FOX TV yayın akışı!

Evlilik Hakkında Her Şey izleyicileri bu akşam dizinin yayınlanmadığını görünce arama motorlarına yönelerek, neden yayın akışında yer almadığını sorgulamaya başladı. Fox TV yayın akışında 14 Aralık’ta yeni dizi Mahkum saat 20:00’da yer alıyor. Dizi ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Peki, Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam neden yok, yeni bölüm ne zaman?

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY BUGÜN YOK MU, NEDEN?

Evlilik Hakkında Her Şey, sette görülen Covid-19 vakası nedeniyle önümüzdeki hafta yayınlanamayacak. Bir haftalık aranın ardından dizi yine her salı izleyiciyle buluşmaya devam edecek

Evlilik Hakkında Her Şey, sette görülen Covid-19 vakası nedeniyle önümüzdeki hafta yayınlanamayacak. Bir haftalık aranın ardından dizi yine her salı izleyiciyle buluşmaya devam edecek ve 21 Aralık Salı yeni bölümüyle ekranda olacak.

EVLİLİK HAKKINDA HER YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

21 Aralık Salı yeni bölümüyle ekranda olacak.

FOX TV YAYIN AKIŞI 

08:00 İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat

10:45 Çağla ile Yeni Bir Gün

13:00 En Hamarat Benim

16:00 Fulya ile Umudun Olsun

19:00 Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber

20:00 Mahkum

00:15 Kanunsuz Topraklar

03:00 Kamera Arkası

Haberin Devamı