Gazete Vatan Logo
Magazin Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım aşkı bitti mi?

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım aşkı bitti mi?

Yargı'da Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz ve sevgilisi Kaan Yıldırım'ın ayrıldığı iddia edilmişti. Kaan Yıldırım'dan ayrılık haberlerine açıklama geldi.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım aşkı bitti mi?

Yargı dizisinin başrol oyuncusu Pınar Deniz, Yiğit Kirazcı ile yollarını ayırdıktan kısa bir süre sonra meslektaşı Kaan Yıldırım ile aşk yaşamaya başladı. 3 aydır aşk yaşayan ve sosyal medya hesaplarından ilişkilerini göz önünde yaşayan ikili, ayrılık kararı aldığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

KISKANÇLIK KRİZ ÇIKARDI

2. Sayfa'nın haberine göre, Pınar Deniz, sevgilisi Kaan Yıldırım'ın kıskançlıklarından bunalınca ilişkide büyük bir kriz çıktı. Deniz'in sosyal medya hesabından yayınladığı banyo pozundan rahatsız olan Yıldırım, kıskançlık krizine girince ikili yollarını ayırma kararı aldı.

 

 

KAAN'DAN AÇIKLAMA

Haberlerin ardından Kaan Yıldırım, Instagram sayfasında Pınar Deniz ile fotoğrafını paylaştı ve ayrılığı yalanladı.

"Yaklaşık üç yıldır hiçbir dayanağı ve gerçekliği olmayan o kadar çok habere maruz kaldım ki zaman zaman kendime çok yabancılaştığım anlar oldu. Hiç yapmadığım şeyler yapmışım, yaşamadığım şeyler yaşamışım gibi gösterildi. Bir insan olduğundan ne kadar farklı yansıtılabilirse o kadar farklı yansıtıldım ve herkesin gözü önünde asla bana ait olmayan bir persona yaratıldı. Her haberde, her olayda sahip olmadığım bir karakter yüklediniz üzerime. Ben hep susmayı tercih ettim, zamana güvendim, zaman kimin ne olduğunu gösterir dedim ancak bu sefer susmak istemiyorum. Kafanıza göre ayrılık haberi yapıp ilişkimizi itibarsızlaştırmanıza izin vermeyeceğim. Biz, bize ait küçük dünyamızda çok mutluyuz. Lütfen rahat bırakın bizi"

Haberin Devamı

SEVGİLİSİNİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAMIŞTI

Aşklarını göz önünde yaşayan ve sık sık birlikte görüntülenen çift, sosyal medya hesaplarından da romantik pozlarını yayınlamayı ihmal etmiyordu. Son olarak Instagram hesabından romantik pozlarını paylaşarak Deniz'in doğum gününü kutlayan yakışıklı oyuncu "Hep gül, hep gülelim. İyi ki varsın, nice yaşlara sevgilim" ifadelerini kullanmıştı.