Aşk Bitti

Aşk Bitti

Son dakika aşk bitti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aşk bitti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aşk bitti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aşk Bitti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aşk bitti gelişmeleri de dahil olmak üzere 826 aşk bitti haberi bulunmuştur. Tüm aşk bitti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Derya Şensoy ve Celal Can Algül aşkında beklenmedik gelişme! Aşk bitti, yapı paydos
Derya Şensoy ve Celal Can Algül aşkında beklenmedik gelişme! Aşk bitti, yapı paydos Derya Baykal ve Ferhan Şensoy'un kızları oyuncu Derya Şensoy ile iş insanı Celal Can Algül'ün ilişkileri geçtiğimiz aylarda Cihangir'de ev tadilatına başlamaları ile çok konuşulmuştu. Ünlü çiftten kötü haber geldi. Derya Şensoy ve Celal Can Algül'ün ilişkilerini bitirdiği öğrenildi.
6.03.2024 Magazin
Aşk bitti dostluk baki! Miray Daner ve Oğulcan Engin ayrıldı
Aşk bitti dostluk baki! Miray Daner ve Oğulcan Engin ayrıldı Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile Miray Daner çiftinin evlenileceği konuşuluyordu. Daner ve Engin'in iki yıllık ilişkisi bitti. Sessiz sedasız 15 gün önce ayrılan çift, yakın çevresine bakın ne söyledi.
15.05.2023 Magazin
Melisa Döngel-Sefo aşkı bitti mi? O soruyu sorunca gerildi
Melisa Döngel-Sefo aşkı bitti mi? O soruyu sorunca gerildi Rapçi Sefo ile adı aşk dedikodularına karışan oyuncu Melisa Döngel'in, geçtiğimiz haftalarda ayrılık kararı aldığı konuşuluyor. Bu haberlere rağmen tekrar ünlü şarkıcının sahnesini izlemeye gitmesi şaşkınlık yaşatan güzel oyuncu, Kuruçeşme'da bir partiye katıldı. Özel hayatıyla gündemde olan Döngel, "Aşk bitti mi?" sorusunu duyunca gerildi.
30.04.2023 Magazin
Aslı Turanlı-Burak Çelik çifti ayrıldı! İşte aşkı bitiren fotoğraf
Aslı Turanlı-Burak Çelik çifti ayrıldı! İşte aşkı bitiren fotoğraf Dizi setinde başlayan bir ilişki daha sessiz sedasız sona erdi. Sosyal medyada aşk dolu paylaşımlar yapan oyuncu çift Aslı Turanlı (29) ile Burak Çelik'ten (30) ayrılık haberi geldi.
26.04.2023 Magazin
'Yıllar önce aldatıldım en yakın kız arkadaşım kaptı elimden'
'Yıllar önce aldatıldım en yakın kız arkadaşım kaptı elimden' 'Aşkın Olayım' şarkısıyla müzik dünyasını sallayan Simge Sağın, Galatasaraylı Icardi'nin şarkıyı paylaşmasıyla magazin gündeminden düşmedi. Yeni şarkı çıkaran Simge,başarısını,özel hayatını, Icardi olayının perde arkasını ve eski sevgilisiyle nasıl dost kalıp tekrar iş yaptıklarını anlattı. İşte Simge'den samimi açıklamalar...
9.04.2023 Magazin
Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir sarmaş dolaş yürüdü mü? Gerçek ortaya çıktı
Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir sarmaş dolaş yürüdü mü? Gerçek ortaya çıktı Geçtiğimiz haftalarda meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile 4 yıllık ilişkisi biten Afra Saraçoğlu ile Yalı Çapkını dizisindeki partneri Mert Ramazan Demir'in sarmaş dolaş görüntülendiği iddia edildi. Görüntü sosyal medyada gündem olurken Demir'in sarıldığı kişinin Saraçoğlu olmadığı öğrenildi.
13.01.2023 Magazin
İrem Helvacıoğlu'nun yeni yıldaki dileği şaşırttı!
İrem Helvacıoğlu'nun yeni yıldaki dileği şaşırttı! 'Sen Anlat Karadeniz' dizisiyle geniş bir hayran kitlesi yakalayan İrem Helvacıoğlu, önceki gün Yürek Çıkmazı dizisinin setinden çıkar çıkmaz soluğu Bebek’te aldı. Oyuncu, kendisini görüntüleyen basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti.
28.12.2022 Magazin
Tülin Şahin'in aralık ayında deniz keyfi!
Tülin Şahin'in aralık ayında deniz keyfi! Tülin Şahin, geçtiğimiz cuma Dosso Dossi Fashion Show’da podyuma çıkmak için Antalya’ya gitmişti. Ünlü manken, yurdun büyük bölümünde havaların iyice soğuduğu günlerde deniz ve güneşin tadını çıkardı.
22.12.2022 Magazin
Dizi bitti aşk bitti! Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı ayrıldı
Dizi bitti aşk bitti! Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı ayrıldı Dizi setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Halit Özgür Sarı ve Sinem Ünsal'ın mutluluğu kısa sürdü. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan ikili, fikir ayrılıklarından dolayı yollarını ayırdı.
22.12.2022 Magazin
Onur Ünlü'den 'ayrılık' sonrası ilk açıklama geldi!
Onur Ünlü'den 'ayrılık' sonrası ilk açıklama geldi! Oyuncu Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü'nün, beş yıllık ilişkisi geçtiğimiz günlerde sonlandı. Aralarındaki 19 yaş fark nedeniyle sıkça adlarından söz ettiren ikiliden Ergüçlü, ayrılıkla ilgili açıklama yapmış ve "Ayrılıklar da sevdaya dahil" demişti. Yaşananların ardından önceki gün Cihangir'de görüntülenen Ünlü, ayrılıkla ilgili ilk kez konuştu.
18.12.2022 Magazin
Hazar Ergüçlü'den ayrılık açıklaması!
Hazar Ergüçlü'den ayrılık açıklaması! Oyuncu Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü'nün, ayrılığı magazin gündemine bomba gibi düştü. Aralarındaki 19 yaş farkla çok konuşulan çiftten Ergüçlü, Etiler'de görüntülendi. 30 yaşındaki güzel, özel hayatıyla ilgili çok konuşulan iddiayı doğrularken, ayrılık nedeni hakkında ilk kez konuştu.
15.12.2022 Magazin
Bige Önal ile Aras Bulut İynemli'den kötü haber geldi!
Bige Önal ile Aras Bulut İynemli'den kötü haber geldi! Bir ayrılıp bir barışan oyuncu Bige Önal ile Aras Bulut İynemli'nin 7 yıllık aşkı sona erdi.
15.12.2022 Magazin
5 yıllık aşk sona erdi! Hazar Ergüçlü'den flaş hamle
5 yıllık aşk sona erdi! Hazar Ergüçlü'den flaş hamle Aralarındaki yaş farkı ile magazin gündeminden düşmeyen Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü çiftinin 5 yıllık ilişkisi sona erdi. Evlenmeleri beklenirken herkesi şaşırtan ünlü çiftin fikir ayrılıkları yaşadıkları için bu kararı aldıkları öğrenildi.
14.12.2022 Magazin
Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü ayrıldı! 5 yıllık aşk bitti
Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü ayrıldı! 5 yıllık aşk bitti Oyuncu Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü’nün 5 yıllık aşkı bitti. İkilinin ilişkisinin fikir ayrılıkları yüzünden bittiği konuşuluyor.
13.12.2022 Magazin
Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım aşkı bitti mi?
Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım aşkı bitti mi? Yargı'da Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz ve sevgilisi Kaan Yıldırım'ın ayrıldığı iddia edilmişti. Kaan Yıldırım'dan ayrılık haberlerine açıklama geldi.
6.12.2022 Magazin
Devrim Özkan ve Lucas Torreira aşk mı yaşıyor? Oyuncudan açıklama!
Devrim Özkan ve Lucas Torreira aşk mı yaşıyor? Oyuncudan açıklama! Galatasaray forması giyen Mauro Icardi, Lucas Torreira ve oyuncu Devrim Özkan'ın birlikte çekildikleri fotoğraf sosyal medyada gündem olmuştu. Paylaşımda; Özkan ile Icardi'nin birbirlerinin parmaklarını tuttukları görülürken, güzel oyuncunun yeni bir aşka yelken açtığı ileri sürülmüştü. Galatasaray taraftarları tarafından 'yenge' lakabı takılan Özkan, önceki gün katıldığı bir galada "Torreira ile aşk" iddialarına yanıt verdi.
3.11.2022 Magazin
Metin Hara: Benimle ilgili bir şey yazma
Metin Hara: Benimle ilgili bir şey yazma Yaklaşık bir yıldır gözlerden uzak aşk yaşayan oyuncu Hilal Altınbilek ile yazar Metin Hara'dan geçtiğimiz aylarda ayrılık haberi gelmişti. Evliliğe giden ilişkilerini sessiz sedasız bitiren ikiliden Hara, önceki akşam Bebek'te arkadaşları ile kahve içerken objektiflere yansıdı. Basın mensupları, 40 yaşındaki ünlü isme, Altınbilek ile ayrılıkları hakkında sorular yöneltti.
27.10.2022 Magazin
Hilal Altınbilek ve Metin Hara aşkı bitti!
Hilal Altınbilek ve Metin Hara aşkı bitti! Bir yıldır mutlu birliktelikleri olan Hilal Altınbilek ile Metin Hara, ilişkilerini gözlerden uzak yaşıyordu. Zaman zaman mutluluklarını sosyal medyadan takipçileriyle de paylaşan ünlü çiftin nikah masasına oturması bekleniyordu. Ancak ikiliden kötü haber geldi. Güzel oyuncu, Metin Hara’yla ilişkisini noktaladı.
25.08.2022 Magazin
Gökhan Tepe hayranlarıyla buluştu
Gökhan Tepe hayranlarıyla buluştu Ordu'nun Ünye ilçesinde düzenlenen festivalde Türk pop müziğinin sevilen sesi Gökhan Tepe, hayranlarına unutulmaz bir konser verdi.
25.07.2022 Magazin
İrem Helvacıoğlu'ndan şaşırtan hamle! Büyük aşk bitti mi?
İrem Helvacıoğlu'ndan şaşırtan hamle! Büyük aşk bitti mi? Son olarak 'Annenin Sırrıdır Çocuk' dizisiyle ekranlarda olan İrem Helvacıoğlu, bir süredir gurme Yolaç Özcan ile aşk yaşıyordu. Geçtiğimiz aylarda Çeşme'de tatil sezonunu açan ikiliden kötü haber geldi. Ünlü çiftin birlikte olan fotoğraflarını kaldırması akıllara 'Ayrıldılar mı?' sorusunu getirdi. İşte detaylar...
25.07.2022 Magazin
Ebrar Karakurt ve İmge arasındaki sular durulmuyor! Şaşırtan gönderme...
Ebrar Karakurt ve İmge arasındaki sular durulmuyor! Şaşırtan gönderme... Ebrar Karakurt ile İmge arasındaki aşk bitti ama ikilinin birbiriyle atışması bitmedi. Milli voleybolcu Ebrar'ın İmge'yi sıklıkla hedef alan paylaşımları sonrası İmge'nin yeni sevgilisi TikTok fenomeni Devin'le yaptığı paylaşım olay oldu.
5.04.2022 Magazin
Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler yeni ilişkisini ilan etti!
Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler yeni ilişkisini ilan etti! Berdan Mardini ile evliyken Gökhan Göz ile yasak aşk yaşadığını itiraf eden Fatoş Yelliler'in mutluluğu kısa sürmüş ve boşandıktan sonra da Gökhan Göz ile ayrılmıştı. Yelliler, sosyal medya hesabından yeni sevgilisiyle fotoğrafını paylaşarak aşkını ilan etti.
2.03.2022 Magazin
Farah Zeynep Abdullah ile Efe Çelik aşkı kısa sürdü!
Farah Zeynep Abdullah ile Efe Çelik aşkı kısa sürdü! "Acıların Kadını" olarak bilinen "Bergen"in hayatını canlandırdığı filmle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Farah Zeynep Abdullah'ın aşkı bitti. Ünlü oyuncu, 'DJ Artz' lakaplı müzik prodüktörü Efe Çelik'le olan pozlarını da sosyal medyadan sildi.
2.02.2022 Magazin
Survivor Evrim'den çok konuşulan açıklama! Aşklarını ifşa etti!
Survivor Evrim'den çok konuşulan açıklama! Aşklarını ifşa etti! Survivor yarışmasında yer alan Evrim Keklik, Nisa Bölükbaşı-Ogeday Girişken aşkını ifşa etti! Evrim'in açıklaması sosyal medyada çok konuşuldu.
27.01.2022 Magazin
Burak Deniz ve Didem Soydan aşkı bitti! Sebebi...
Burak Deniz ve Didem Soydan aşkı bitti! Sebebi... Yakışıklı oyuncu Burak Deniz, bir yıldır birlikte olduğu Didem Soydan'dan ayrıldı. Deniz'in sevgilisinin son dönemde verdiği cüretkar pozlardan çok rahatsız olduğu için aşkı bitirdiği öğrenildi.
25.10.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aşk Bitti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aşk bitti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.