Hazar Ergüçlü Kimdir

Hazar Ergüçlü Kimdir

Hazar Ergüçlü (d. 1 Ocak 1992, KKTC), Kıbrıs Türkü oyuncu. Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim'in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım attı. 7 Eylül 2011 tarihinden itibaren ise Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı Simay Canay karakteri ile televizyonda görünmeye başladı. Medcezir dizisinde Eylül adlı karakteri canlandırdı. Daha sonra Analar ve Anneler dizisinde Kader adlı karakteri canlandırdı. Haziran 2016'da Star TV'de başlayan Yüksek Sosyete dizisinde Cansu Koran karakterini canlandırdı. Kasım 2017'de başlayan Hayat Sırları adlı dizide Seher Kuzgun karakterini canlandırdı. İlk sezonu Aralık 2018'de yayımlanan Netflix yapımı Hakan: Muhafız dizinin ilk dört sezonunda Zeynep karakterini canlandırdı.

Hazar Ergüçlü Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hazar ergüçlü kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 314 hazar ergüçlü kimdir haberi bulunmuştur. Tüm hazar ergüçlü kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
'İnci Taneleri'nin Dilber'i  Hazar Ergüçlü: Kıbrıs'ta kalsam evlenmiş, boşanıyordum
'İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü: Kıbrıs'ta kalsam evlenmiş, boşanıyordum 'Kuzey Güney' ve 'Medcezir' dizilerindeki performansıyla hafızalara kazınan Hazar Ergüçlü, şimdilerde Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'İnci Taneleri'nde rol alıyor. Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı projede 'Dilber' karakterine haytat veren oyuncu, kariyerine dair çarpıcı açıklamalar yaptı.
8.04.2024 Magazin
İnci Taneleri'ne Cannes'da özel gösterim
İnci Taneleri'ne Cannes'da özel gösterim Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’ne yurt dışından da yoğun ilgi var. 85 ülkeden içerik üreticileri ve dağıtımcıların katıldığı, bu yıl 8- 10 Nisan tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek olan MipTV’de Secret of Pearls (İnci Taneleri) için özel gösterim yapılacak.
5.04.2024 Magazin
İnci Taneleri bu hafta var mı? 4 Nisan İnci Taneleri bu Perşembe neden yok? KANAL D yayın akışı
İnci Taneleri bu hafta var mı? 4 Nisan İnci Taneleri bu Perşembe neden yok? KANAL D yayın akışı Kanal D'de Perşembe akşamları yayınlanan İnci Taneleri 4 Nisan akşamı izleyicisiyle buluşmayı planlıyor. Yılmaz Erdoğan, Selma Ergeç, Hazar Ergüçlü gibi isimlerin başrollerini paylaştığı İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Seyirci bunun üzerine "İnci Taneleri bu Perşembe var mı?, "İnci Taneleri 4 Nisan yok mu?" sorularına yanıt aramaya başladı. Peki İnci Taneleri yeni bölüm ne zaman?
3.04.2024 Magazin
Güven Hokna İnci Taneleri’nin Dilber’ine övgüler yağdırdı: O ne oynayacağını bilir!
Güven Hokna İnci Taneleri’nin Dilber’ine övgüler yağdırdı: O ne oynayacağını bilir! Türkiye’nin fenomen dizisi “Yaprak Dökümü”nün Hayriye Hanım’ı Güven Hokna, “Aramızda Kalmasın” adlı programa konuk oldu. Hokna programda Kanal D’de yayınlanan İnci Taneleri dizisinde yer alan Hazar Ergüçlü hakkında övgü dolu sözler söyledi.
2.04.2024 Magazin
Hazal Ergüçlü, "Dilber Dansı" sorusuna kahkaha attı! 'İnci Taneleri harika bir proje'
Hazal Ergüçlü, "Dilber Dansı" sorusuna kahkaha attı! 'İnci Taneleri harika bir proje' Kanal D'nin Perşembe akşamlarına damga vuran dizisi İnci Taneleri reyting rekorları kırıyor. Dilber karakterini oynayan Hazar Ergüçlü, Caddebostan'da objektiflere takıldı. Ünlü isim, muhabirlerin kendisine yönelttiği soruları yanıtlarken, dizinin başarısı karşısında da çok gururlandığını söyledi.
28.03.2024 Magazin
İnci Taneleri’ne iki yeni isim geliyor
İnci Taneleri’ne iki yeni isim geliyor Kanal D’nin Yılmaz Erdoğan imzalı sevilen dizisi “İnci Taneleri” bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor.
28.03.2024 Magazin
Hazar Ergüçlü: Beni bir tek O mutlu ediyor!
Hazar Ergüçlü: Beni bir tek O mutlu ediyor! Hazar Ergüçlü, İnci Taneleri dizisinin başarısı hakkında konuştu. ‘İnci Taneleri’nin Dilber’i Hazar Ergüçlü, “Teklif gelince inanamadım. Yapımın zirvede olması bizi çok mutlu ediyor” dedi.
24.03.2024 Magazin
İnci Taneleri ters köşe yaptı! Pavyonda kadına yönelik şiddet protesto edildi
İnci Taneleri ters köşe yaptı! Pavyonda kadına yönelik şiddet protesto edildi Kanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisi İnci Taneleri’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne ithaf edilen son bölümünde, kadına yönelik şiddet çarpıcı bir şekilde protesto edildi. Eşinden gördüğü şiddet nedeniyle hastaneye kaldırılan Dilber’e pavyonda çalışan arkadaşlarından destek geldi. Şiddeti protesto etmek için sahneye çıkmak istemeyen kadınlara erkekler de destek verdi. Ekran başındaki milyonlar ise kadına yönelik şiddete dikkat çekilen o anlarda gözyaşına boğuldu.
8.03.2024 Magazin
Menderes Samancılar 'İnci Taneleri’ne konuk oluyor
Menderes Samancılar 'İnci Taneleri’ne konuk oluyor Yılmaz Erdoğan’dan “İnci Taneleri” perşembe akşamları izleyicileri Kanal D’de ekran başına kilitlemeye devam ediyor.
6.03.2024 Magazin
Selma Ergeç 'İnci Taneleri'ni anlattı: Karar vermek zor olmadı
Selma Ergeç 'İnci Taneleri'ni anlattı: Karar vermek zor olmadı Kanal D’nin sevilen dizisi “İnci Taneleri”nin Piraye’si Selma Ergeç önceki gün Etiler’de görüntülendi.
2.03.2024 Magazin
İnci Taneleri'nin ünü New York'a ulaştı! Rekortmen dizi Times Square ekranını süsledi
İnci Taneleri'nin ünü New York'a ulaştı! Rekortmen dizi Times Square ekranını süsledi Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan hem yazıp hem de başrolünde yer aldığı dizi ''İnci Taneleri''nin ünü bu kez de New York'a ulaştı. Yılmaz Erdoğan’ın bir hayranı diziye ve BKM’ye sürpriz yaparak, Times Square’de dizinin tanıtımını yayınlattı.
20.02.2024 Magazin
İnci Taneleri 3. bölümü ekrana kilitledi! Azem sonunda oğlunu buldu
İnci Taneleri 3. bölümü ekrana kilitledi! Azem sonunda oğlunu buldu Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünü üstlendiği ‘İnci Taneleri’ ikinci bölümüyle ekrana geldi. Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Güven Kıraç ve Kubilay Aka’yı kadrosunda buluşturan dizi yeni bölümüyle nefes kesti. İnci Taneleri son bölümde Azem evlatlık verilen oğlunu sonunda buldu. İşte detaylar...
9.02.2024 Magazin
'İnci Taneleri’nin sevimli dostu sahipsiz Coci'yi Yılmaz Erdoğan sahiplendi
'İnci Taneleri’nin sevimli dostu sahipsiz Coci'yi Yılmaz Erdoğan sahiplendi Güçlü senaryosu, oyunculuk performansları ve etkileyici atmosferiyle dikkat çeken ‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’nin ikinci bölümünde ‘Coci’ isimli yavru bir köpek de ekibe dahil oldu. Sahibi tarafından terk edilen Coci’yi sahiplendirme ilanında gören Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ ekibi hemen harekete geçip Coci’nin yeni evi oldu.
4.02.2024 Magazin
İnci Taneleri büyük beğeni topladı! Dilber gözyaşlarını tutamadı
İnci Taneleri büyük beğeni topladı! Dilber gözyaşlarını tutamadı Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı 'İnci Taneleri' dizisi, ikinci bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bu bölümde; Azem, Zahir'in dükkanını bastı. Nusret içeride hasımlarının koğuşuna düştüğünü ifade etti. Dilber başkalarının ona karşı yaklaşımlarından ötürü gözyaşlarını tutamadı. Zahir'in eşiyle ilgili sözlerine dayanamayan Azem otele gitti. İşte detaylar...
1.02.2024 Magazin
İlk bölümü ile seyirciyi ekrana kilitledi! İnci Taneleri yeni bölümüyle bu akşam Kanal D'de
İlk bölümü ile seyirciyi ekrana kilitledi! İnci Taneleri yeni bölümüyle bu akşam Kanal D'de Kanal D’nin geçen hafta birinci bölümüyle ekrana gelen yeni dizisi “İnci Taneleri” gündemin ilk sırasına yerleşti. Kanal D'nin BKM Yapım imzalı yeni dizisi 'İnci Taneleri', bu akşam ikinci bölümüyle ekranlara gelecek. Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, yeni bölümde izleyici karşısına çıkacak. Azem (Yılmaz Erdoğan) ile Dilber (Hazar Ergüçlü), Zahir (Mustafa Yıldıran) yüzünden zor anlar yaşayacak.
1.02.2024 Magazin
İnci Taneleri 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Azem zor duruma düşüyor
İnci Taneleri 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Azem zor duruma düşüyor Kanal D'nin BKM Yapım imzalı yeni dizisi 'İnci Taneleri', bu akşam ikinci bölümüyle ekranlara gelecek. Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, yeni bölümde izleyici karşısına çıkacak. Azem (Yılmaz Erdoğan) ile Dilber (Hazar Ergüçlü), Zahir (Mustafa Yıldıran) yüzünden zor anlar yaşayacak.
1.02.2024 Magazin
'İnci Taneleri' yoğun ilgi görüyor! İlk bölüm Youtube'da yaklaşık 5 milyon izlendi
'İnci Taneleri' yoğun ilgi görüyor! İlk bölüm Youtube'da yaklaşık 5 milyon izlendi İnci Taneleri’ne ilgi devam ediyor. Kanal D'nin; BKM imzalı, kadrosunda Yılmaz Erdoğan'ın yanı sıra Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimlerin yer aldığı yeni dizisi 'İnci Taneleri', reytingler dışında YouTube’da da rekor kırdı. Dizi, yayınlanmasının üzerinden bir gün geçmesine rağmen neredeyse 5 milyon izlenmeye ulaştı.
27.01.2024 Magazin
İnci Taneleri gündem oldu! Sosyal medya Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'yü konuştu
İnci Taneleri gündem oldu! Sosyal medya Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'yü konuştu Kanal D’nin iddialı dizisi ‘İnci Taneleri’ izleyici ile buluştu. Yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ’ın hikayesini konu alan dizi izleyiciden tam not aldı.
26.01.2024 Vatan TV
İnci Taneleri ekibi ilk bölümü birlikte izledi
İnci Taneleri ekibi ilk bölümü birlikte izledi Günlerdir konuşulan, tanıtımları ile sosyal medyada paylaşım rekorları kıran Yılmaz Erdoğan'ın hem yazıp hem de başrolünde oynadığı İnci Taneleri'nin birinci bölümü yayınlandı. Dizi, tanıtımı yapıldığı ilk günden bu yana kadın cinayetlerini romantize ettiği iddiasıyla eleştirenleri ters köşe yaptı.
26.01.2024 Magazin
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı 'İnci Taneleri' dizisi ilk bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bu bölümde, Azem Yücedağ hapishaneden çıktı, çocuklarının peşine düştü. Dilber artık içine sığmayan duyguları ifade etti. Zahir ve yakınları Azem'e saldırdı. Sürükleyici ilk bölümün ardından 2. bölümün ilk fragmanı da yayınlandı. İşte detaylar...
26.01.2024 Magazin
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı 'İnci Taneleri' dizisi ilk bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bu bölümde, Azem Yücedağ hapishaneden çıktı, çocuklarının peşine düştü. Dilber artık içine sığmayan duyguları ifade etti. Zahir ve yakınları Azem'e saldırdı. Sürükleyici ilk bölümün ardından 2. bölümün ilk fragmanı da yayınlandı. İşte detaylar...
26.01.2024 Magazin
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber'den büyük itiraf
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber'den büyük itiraf Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı 'İnci Taneleri' dizisi ilk bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bu bölümde, Azem Yücedağ hapishaneden çıktı, çocuklarının peşine düştü. Dilber artık içine sığmayan duyguları ifade etti. Zahir ve yakınları Azem'e saldırdı.
25.01.2024 Magazin
İnci Taneleri kitabı: Dilber ve Azem Yücedağ karakteri gerçek mi? İnci Taneleri dizisi kitap uyarlaması mı?
İnci Taneleri kitabı: Dilber ve Azem Yücedağ karakteri gerçek mi? İnci Taneleri dizisi kitap uyarlaması mı? İnci Taneleri kitap uyarlaması mı sorusu, dizinin ilk bölümünün yayınlanmasının ardından araştırılmaya başlandı. Kanal D'nin yeni dizisi İnci Taneleri'nin başrollerinde Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka yer alıyor. Seyirci hikayeyi araştırırken bunun bir kitaptan alıntı mı olduğu sorusuna da yanıt aradı. Peki İnci Taneleri kitabı var mı? Dizi kitaptan mı uyarlandı? İşte detaylar...
25.01.2024 Magazin
Yılmaz Erdoğan'dan tüyo: İnci Taneleri dizisi başlamadan sonu merak ediliyor! İnci Taneleri sonunda ne oluyor, hikayesi gerçek mi?
Yılmaz Erdoğan'dan tüyo: İnci Taneleri dizisi başlamadan sonu merak ediliyor! İnci Taneleri sonunda ne oluyor, hikayesi gerçek mi? İnci Taneleri dizisi Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıktı. Kanal D'de Perşembe akşamları yayınlanan ve başrollerinde Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Yılmaz Erdoğan, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Uzun zamandır Dilber karakteriyle gündeme gelen İnci Taneleri hikayesinin gerçek olup olmadığı da merak konusu olmaya devam ediyor. Yönetmenliğini Şenol Sönmez'in yaptığı İnci Taneleri dizisinin sonunda ne oluyor? İşte detaylar...
25.01.2024 Magazin
İnci Taneleri pavyon sahnesi nerede çekildi, İnci Taneleri dizisi nerede çekiliyor? İnci Taneleri hangi semtte, şehirde çekildi?
İnci Taneleri pavyon sahnesi nerede çekildi, İnci Taneleri dizisi nerede çekiliyor? İnci Taneleri hangi semtte, şehirde çekildi? İnci Taneleri nerede çekiliyor, İnci Taneleri hangi illerde, ilçe ve mahallelerde çekiliyor? Kanal D ekranlarının yeni dizisi İnci Taneleri 25 Ocak Perşembe akşamı ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka'nın başrollerinde yer aldığı dizi, yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ'ın kaybettiklerini bulabilme mücadelesini anlatacak. Peki, İnci Taneleri nerede çekildi, çekimler hangi illerde ve semtlerde yapıldı? İnci Taneleri pavyon sahnesi nerede çekildi?
25.01.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hazar Ergüçlü Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hazar ergüçlü kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.