Gazete Vatan Logo
Magazin Devrim Özkan ve Lucas Torreira aşk mı yaşıyor? Oyuncudan açıklama!

Devrim Özkan ve Lucas Torreira aşk mı yaşıyor? Oyuncudan açıklama!

Galatasaray forması giyen Mauro Icardi, Lucas Torreira ve oyuncu Devrim Özkan'ın birlikte çekildikleri fotoğraf sosyal medyada gündem olmuştu. Paylaşımda; Özkan ile Icardi'nin birbirlerinin parmaklarını tuttukları görülürken, güzel oyuncunun yeni bir aşka yelken açtığı ileri sürülmüştü. Galatasaray taraftarları tarafından 'yenge' lakabı takılan Özkan, önceki gün katıldığı bir galada "Torreira ile aşk" iddialarına yanıt verdi.

Devrim Özkan ve Lucas Torreira aşk mı yaşıyor? Oyuncudan açıklama!

Galatasaray'ın sezon başında Arsenal'den transfer ettiği Lucas Torreira'nın, oyuncu Devrim Özkan'ı sıkı takibi dikkat çekmişti. Devrim Özkan, Türkiye Kupası'nda oynanan Galatasaray- Kastamonuspor maçını tribünden izlemişti. Torreira ise karşılaşma bitmeden oyuncuyu Instagram hesabından takibe başlamıştı.
Geçtiğimiz günlerde paylaşılan Mauro Icardi, Lucas Torreira ve Devrim Özkan'ın birlikte çekildikleri fotoğraf sosyal medyada gündem oldu. 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin başrol oyuncusu Devrim Özkan, sosyal medya hesabından bir süredir aşk yaşadığı ileri sürülen Torreira ve aralarında Icardi'nin de yer aldığı arkadaş grubu ile birlikte olduğu karesini yayınlamıştı.

Fotoğraftaki bir detay takipçilerin dikkatinden kaçmamıştı. Paylaşımda; Özkan ile Icardi'nin Lucas Torreria'yı aralarına alıp, birbirlerinin parmaklarını tuttukları görülürken oyuncunun yeni bir aşka yelken açtığı ileri sürülmüştü.

"BU HİKAYEDE YANAN TORREIRA OLACAK"

İddiaların ardından bazı sosyal medya kullanıcıları, şu yorumları yapmıştı:

Haberin Devamı


"Torreira aradan çekil, Icardi abimize yol ver.", "Devrim Özkan yeni yengemizdir, Icardi abime hayırlı olsun.", "Bu hikayede yanan Torreira olacak", "Tehlikeli buluşma", "Icardi abim yine yolunda, aşk adamı."

AŞK BİTTİ!

Öte yandan Galatasaray'ın PSG'den transfer ettiği Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri olan Wanda Nara, Arjantinli oyuncu ile ayrıldıklarını duyurmuştu. Ayrılığın ardından Nara, arjantinli rapçi L-Gante ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İkilinin, Isabella ve Francesca adında iki çocuğu bulunuyor.

DEVRİM ÖZKAN GALADA GÖRÜNTÜLENDİ

4 Kasım’da sinemalarda izleyici ile buluşmaya hazırlanan BKM yapımı 'Hazine' filminin galası geçtiğimiz akşam Maximum Uniq Hall’de gerçekleşti. Filmin oyuncuları Çağlar Çorumlu, Boran Kuzum, Serkan Keskin, Şükran Ovalı, Hasibe Eren, Bülent Çolak ve filmin yönetmeni Canbert Yerguz’un hazır bulunduğu gala ünlü konukların katılımıyla renklendi. Devrim Özkan’da galaya katılanlar arasındaydı.

"HEPİMİZ ARKADAŞIZ"

Son dönemde Galatasaray’ın yıldız futbolcuları Maura İcardi ve Lucas Torreira ile fotoğraflarının çıkması ve Torreira ile adının aşk dedikodularına karışmasını soran muhabirlere Özkan, “Hepimiz arkadaşız. Gala için geldim, bu konuyu konuşmayalım” diyerek üstü kapalı bir cevap verdi.

Haberin Devamı

"KİM SİZİN YENGENİZ OLUR BİLEMEM"

Muhabirlerin “Galatasaray taraftarları sizi ‘Yenge’ olarak görmeye başladı. Neler söyleyeceksiniz bununla ilgili?” sorusuna ise Özkan “Kim sizin yengeniz olur bilemem. Ben 'Hazine' filmi için geldim” ifadelerini kullandı.