Onur Ünlü

Onur Ünlü

Son dakika onur ünlü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan onur ünlü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını onur ünlü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Onur Ünlü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan onur ünlü gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.633 onur ünlü haberi bulunmuştur. Tüm onur ünlü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hazar Ergüçlü aşkını böyle ilan etti
Hazar Ergüçlü aşkını böyle ilan etti Yönetmen sevgilisi Onur Ünlü ile 5 yıllık birlikteliği sona erdikten sonra Kutay Soyocak’la aşk yaşamaya başlayan Hazar Ergüçlü bu ilişkide de aradığını bulamadı.
27.12.2023 Magazin
Hazar Ergüçlü ile yollarını ayıran Onur Ünlü yeni sevgilisiyle görüntülendi! 'Yolunuza gidin'
Hazar Ergüçlü ile yollarını ayıran Onur Ünlü yeni sevgilisiyle görüntülendi! 'Yolunuza gidin' Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü’nün beş yıllık ilişkileri, yaklaşık bir yıl önce bitmiş, ikilinin arasındaki 20 yaş farkı ise gündemden düşmemişti. Onur Ünlü, önceki gece Beyoğlu sokaklarında yeni sevgilisi ile görüntülendi. Flaşların patlamasıyla şok yaşayan sevgililer, gazetecilerin ısrarlı soruları karşısında sinirlendi.
20.12.2023 Magazin
Hazar Ergüçlü’nün acı günü! Serdar Ergüçlü hayatını kaybetti
Hazar Ergüçlü’nün acı günü! Serdar Ergüçlü hayatını kaybetti KKTC’nin duayen gazetecilerinden, ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü'nün babası Süleyman Ergüçlü hayatını kaybetti. Evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Ergüçlü'nün ölüm haberini eşi duyurdu. İki kardeşin birer yıl arayla aynı gün hayatını kaybetmesi acı bir tesadüf oldu. Süleyman Ergüçlü'nün ablası İsmet Ergüçlü, 14 Ağustos 2022'de yaşamını yitirmişti.
14.08.2023 Magazin
Hazar Ergüçlü ile sevgilisi Kutay Soyocak'tan yeni kare!
Hazar Ergüçlü ile sevgilisi Kutay Soyocak'tan yeni kare! Onur Ünlü ile 5 yıllık ilişkisi geçtiğimiz aralık ayında sona eren Hazar Ergüçlü, Jakuzi grubu üyesi müzisyen Kutay Soyocak ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ünlü çift yeni karesini sosyal medya hesabından paylaştı.
17.07.2023 Magazin
Hazar Ergüçlü'den şaşırtan itiraflar: Çok az insanla görüşüyorum
Hazar Ergüçlü'den şaşırtan itiraflar: Çok az insanla görüşüyorum Uzun yıllardır aşk yaşadığı Onur Ünlü'den geçtiğimiz aylarda ayrılan Hazar Ergüçlü, yeni bir aşka yelken açmıştı. Kutay Soyocak ile birlikte olan ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda ilginç açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
16.07.2023 Magazin
Hazar Ergüçlü'den bikinili pozlar!
Hazar Ergüçlü'den bikinili pozlar! Yönetmen Onur Ünlü’den ayrıldıktan sonra müzisyen Kutay Soyocak’la aşk yaşamaya başlayan oyuncu Hazar Ergüçlü, sezonu açan ünlü isimler kervanına katıldı. Ergüçlü'nün bikinili pozlarına, kısa sürede binlerce beğeni geldi.
7.06.2023 Magazin
Hazar Ergüçlü ve yeni sevgilisi ortaya çıktı!
Hazar Ergüçlü ve yeni sevgilisi ortaya çıktı! Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü, geçen aylarda beş yıllık ilişkilerine son nokta koymuştu. Müzisyen Kutay Soyocak ile yeni bir aşka yelken açan Hazar Ergüçlü.sevgilisiyle görüntülendi.
2.06.2023 Magazin
Hazar Ergüçlü aşkını ilan etti! Sosyal medyada paylaştılar, benzerlikleri şaşırttı
Hazar Ergüçlü aşkını ilan etti! Sosyal medyada paylaştılar, benzerlikleri şaşırttı Onur Ünlü ile 5 yıllık ilişkisini aralık ayında sonlandırmıştı. Hazar Ergüçlü, yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncu, sayfasında paylaştığı fotoğrafla ilişkisini ilan etti.
26.05.2023 Magazin
Hazar Ergüçlü'nün yeni sevgilisi ortaya çıktı!
Hazar Ergüçlü'nün yeni sevgilisi ortaya çıktı! Kendisinden 21 yaş büyük yönetmen Onur Ünlü ile yaklaşık beş yıllık ilişkisi geçtiğimiz aralık ayında sona eren Hazar Ergüçlü, ünlü yönetmeni çabuk unuttu. Kalbini yeni bir aşka açan güzel oyuncu, müzisyen sevgilisi ile Asmalı Mescit'te romantik bir akşam yemeğinin ardından el ele mekandan ayrıldı. İşte detaylar...
5.05.2023 Magazin
Hazar Ergüçlü'den cesur paylaşımlar geldi!
Hazar Ergüçlü'den cesur paylaşımlar geldi! Hazar Ergüçlü, kendinden yaşça büyük yönetmen sevgilisi Onur Ünlü'den ayrılmasıyla magazin gündeminden düşmemişti. Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncu, cesur pozlarıyla Instagram'ı salladı. Genç oyuncu, Instagram hesabında paylaştığı son fotoğraflarıyla kısa sürede binlerce beğeni aldı.
23.04.2023 Magazin
Onur Ünlü ile Hazar Ergüçlü aynı evde mi yaşıyor? Açıklama geldi
Onur Ünlü ile Hazar Ergüçlü aynı evde mi yaşıyor? Açıklama geldi Oyuncu Hazar Ergüçlü 5 yıldır birlikte olduğu yönetmen Onur Ünlü ile 2 ay önce sürpriz bir şekilde yollarını ayırmıştı. Önceki akşam Etiler’deki bir mekandan çıkarken görüntülenen Ergüçlü, Onur Ünlü ile Cihangir’de hâlâ aynı evde yaşadıkları haberlerine açıklık getirdi.
7.04.2023 Magazin
Demet Şener: Elimden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğim
Demet Şener: Elimden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğim Demet Şener önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi. Deprem felaketi hakkında konuşan eski model, “Çok zor zamanlardan geçiyoruz. Hep birlikte atlatacağız” dedi.
15.03.2023 Magazin
Hazar Ergüçlü, Onur Ünlü ile aynı evde yaşıyor!
Hazar Ergüçlü, Onur Ünlü ile aynı evde yaşıyor! Oyuncu Hazar Ergüçlü ve yönetmen Onur Ünü ile lişkilerini geçtiğimiz aylarda noktalamıştı. Aralarındaki 19 yaş fark nedeniyle sık sık magazin gündemine gelen ve yorumlara kulaklarını tıkayan Ergüçlü, ünlü yönetmen ile beş yıl boyunca aşk yaşadı. Sürpriz şekilde ilişkisine nokta koyan güzel oyuncu, önceki gün Cihangir'de görüntülendi.
15.03.2023 Magazin
Babam ve Oğlum'un Deniz'i Ege Tanman şimdilerde ne yapıyor?
Babam ve Oğlum'un Deniz'i Ege Tanman şimdilerde ne yapıyor? Biz onu 'Babam ve Oğlum' filminin Deniz'i olarak tanıdık. Ege Tanman, 2000’li yılların yıldız çocuk oyuncularından biriydi. Tanman, canlandırdığı rollerle seyirciyi ağlatıp güldürüyordu. “Babam ve Oğlum” filminin hayatının dönüm noktası olduğunu söyleyen oyuncu samimi açıklamalarda bulundu.
29.01.2023 Magazin
Hazar Ergüçlü sürpriz ayrılığın ardından yeni yıla ailesiyle girdi!
Hazar Ergüçlü sürpriz ayrılığın ardından yeni yıla ailesiyle girdi! Yönetmen Onur Ünlü ile yaklaşık beş yıllık ilişkisine geçtiğimiz haftalarda nokta koyma kararı alan oyuncu Hazar Ergüçlü, sürpriz ayrılık sonrası 2023'ü ailesiyle karşıladı.
4.01.2023 Magazin
Hazar Ergüçlü: Ben ilişkide çok rahatım
Hazar Ergüçlü: Ben ilişkide çok rahatım Geçtiğimiz günlerde yönetmen sevgilisi Onur Ünlü ile ayrılan oyuncu Hazar Ergüçlü bir derginin yenil sayısı için kamera karşısına geçti. Özel hayatıyla ilgili merak edilenleri cevaplayan Hazar Ergüçlü ilişkide çok rahat olduğunu belirtti.
22.12.2022 Magazin
İzel'in paylaşımı kafa karıştırdı! Demet Özdemir hamile mi?
İzel'in paylaşımı kafa karıştırdı! Demet Özdemir hamile mi? Ünlü şarkıcı İzel'in Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un fotoğrafı üzerine "Bebek" şarkısını ekleyerek paylaşması kafaları karıştırdı. Birçok kişi, Özdemir'in hamile olduğunu öne sürdü.
18.12.2022 Magazin
Onur Ünlü'den 'ayrılık' sonrası ilk açıklama geldi!
Onur Ünlü'den 'ayrılık' sonrası ilk açıklama geldi! Oyuncu Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü'nün, beş yıllık ilişkisi geçtiğimiz günlerde sonlandı. Aralarındaki 19 yaş fark nedeniyle sıkça adlarından söz ettiren ikiliden Ergüçlü, ayrılıkla ilgili açıklama yapmış ve "Ayrılıklar da sevdaya dahil" demişti. Yaşananların ardından önceki gün Cihangir'de görüntülenen Ünlü, ayrılıkla ilgili ilk kez konuştu.
18.12.2022 Magazin
Hazar Ergüçlü'den ayrılık açıklaması!
Hazar Ergüçlü'den ayrılık açıklaması! Oyuncu Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü'nün, ayrılığı magazin gündemine bomba gibi düştü. Aralarındaki 19 yaş farkla çok konuşulan çiftten Ergüçlü, Etiler'de görüntülendi. 30 yaşındaki güzel, özel hayatıyla ilgili çok konuşulan iddiayı doğrularken, ayrılık nedeni hakkında ilk kez konuştu.
15.12.2022 Magazin
5 yıllık aşk sona erdi! Hazar Ergüçlü'den flaş hamle
5 yıllık aşk sona erdi! Hazar Ergüçlü'den flaş hamle Aralarındaki yaş farkı ile magazin gündeminden düşmeyen Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü çiftinin 5 yıllık ilişkisi sona erdi. Evlenmeleri beklenirken herkesi şaşırtan ünlü çiftin fikir ayrılıkları yaşadıkları için bu kararı aldıkları öğrenildi.
14.12.2022 Magazin
Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü ayrıldı! 5 yıllık aşk bitti
Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü ayrıldı! 5 yıllık aşk bitti Oyuncu Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü’nün 5 yıllık aşkı bitti. İkilinin ilişkisinin fikir ayrılıkları yüzünden bittiği konuşuluyor.
13.12.2022 Magazin
Onur Ünlü'den Hazar Ergüçlü yanıtı! "Hep beraber tarih seçelim"
Onur Ünlü'den Hazar Ergüçlü yanıtı! "Hep beraber tarih seçelim" Senarist ve yönetmen Onur Ünlü 'Kuzey Güney' dizisinde canlandırdığı 'Simay' karakteriyle şöhreti yakalayan Hazar Ergüçlü ile yaklaşık dört yıldır aşk yaşıyor. Aralarındaki 19 yaş fark nedeniyle sıkça magazin gündemine gelen ikiliden Onur Ünlü, bu konudaki eleştirileri değerlendirdi.
8.12.2022 Magazin
Onur Ünlü'nün sevgilisi Hazar Ergüçlü'den yapmasını istediği şey şaşkına çevirdi!
Onur Ünlü'nün sevgilisi Hazar Ergüçlü'den yapmasını istediği şey şaşkına çevirdi! 30 yaşındaki oyuncu Hazar Ergüçlü, geçtiğimiz gün dijital bir platformun etkinliğine katıldı. Davette transparan elbisesiyle dikkatleri üzerine çeken Ergüçlü, tarzı hakkında kendisinden 18 yaş büyük yönetmen sevgilisi Onur Ünlü'nün ne düşündüğü sorulduğunda, çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı...
5.11.2022 Magazin
Hazar Ergüçlü, sevgilisinin filminde hem yapımcı hem oyuncu oldu!
Hazar Ergüçlü, sevgilisinin filminde hem yapımcı hem oyuncu oldu! Bu yıl 59'uncusu düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 'Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nda yer alan, yönetmenliğini Onur Ünlü'nün yaptığı 'Bomboş' filminin gösterimi oldu. Yönetmen Ünlü'nün sevgilisi Hazar Ergüçlü, filmin yapımcılığını Ender Sevim ile üstlenirken, oyuncu olarak da yer aldı.
5.10.2022 Magazin
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ulusal yarışma filmleri belli oldu
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ulusal yarışma filmleri belli oldu Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla 1-8 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin, Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda yer alacak 10 film belli oldu.
1.09.2022 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Onur Ünlü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki onur ünlü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.