Kaan Yıldırım Kimdir

Kaan Yıldırım Kimdir

Kaan Yıldırım, (d. 24 Aralık 1986, İstanbul), Türk oyuncu. Kaan Yıldırım, 24 Aralık 1986 tarihinde Türkiye'nin İstanbul şehrinde doğdu. İngiltere Londra Brunel Üniversitesi pazarlama bölümünden mezun oldu. Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuk kariyerine Kayıp dizisinde Kadir karakterini canlandırarak başladı. Ancak Yıldırım, asıl çıkışını başrollerinde Uğur Polat, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Şebnem Bozoklu'nun oynadığı 'Ulan İstanbul' adlı dizisiyle yaptı. 2015 yılında ise başrollerini Ezgi Eyüboğlu ile üstlendiği bir yaz dizisi olan Adı Mutluluk dizisinde Batu Değirmenci karakterini canlandırdı.

Kaan Yıldırım Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaan yıldırım kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 621 kaan yıldırım kimdir haberi bulunmuştur. Tüm kaan yıldırım kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pınar Deniz-Kaan Yıldırım çifti Maldivler'de! Bayramı fırsat bildiler
Pınar Deniz-Kaan Yıldırım çifti Maldivler'de! Bayramı fırsat bildiler Kanal D'de pazar akşamları izleyiciyi ekran başına kilitleyen 'Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz ile kendisi gibi oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım, Maldivler'de deniz ve güneşin tadını doyasıya çıkarıyor. İkili, tatil paylaşımlarıyla sosyal medyayı salladı.
8.04.2024 Magazin
Alman öğretmenden tahliye taahhütnamesine itiraz!
Alman öğretmenden tahliye taahhütnamesine itiraz! Ankara'daki Alman Okulu'nda öğretmen olarak görev yapan Almanya vatandaşı Denissa Appel (29), fahiş kira artışını kabul etmeyince, ev sahibinin talebi üzerine icra müdürlüğü tarafından gönderilen tahliye emrine itiraz etti.
30.03.2024 Gündem
Kaan Yıldırım sevgilisi Pınar Deniz'i neden 'Cartcurt' diye kaydetti? Ünlü oyuncu açıkladı
Kaan Yıldırım sevgilisi Pınar Deniz'i neden 'Cartcurt' diye kaydetti? Ünlü oyuncu açıkladı Sevgilisi Pınar Deniz’i telefonuna “Cartcurt” diye kaydeden Kaan Yıldırım “Ben de 2 senedir onda o şekilde kayıtlıyım” dedi.
5.02.2024 Magazin
Pınar Deniz sevgilisi Kaan Yıldırım'ın doğum gününü kutladı! ‘Beraber büyümek ne güzel!’
Pınar Deniz sevgilisi Kaan Yıldırım'ın doğum gününü kutladı! ‘Beraber büyümek ne güzel!’ Uzun süredir kendisi gibi oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşayan 'Yargı' dizisinin yıldızı Pınar Deniz, yakında birlikte nikah masasına oturması beklenen sevgilisinin doğum gününü romantik bir paylaşımla kutladı.
26.12.2023 Magazin
Pınar Deniz -  Kaan Yıldırım'dan yeni karar! 'Elimi saklayayım'
Pınar Deniz - Kaan Yıldırım'dan yeni karar! 'Elimi saklayayım' "Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, Hadise ve Hande Erçel ilişkini geride bırakıp, kendisi gibi oyuncu Pınar Deniz ile mutluluğu buldu. Kaan Yıldırım, ilişkisi Hadise ve Hande Erçel ile aradığın mutluluğu bulamadıktan sonra, meslektaşı Pınar Deniz ile aşka yelken açtı. Yakışıklı oyuncu, çıkan evlilik haberleri hakkında konuştu.
29.11.2023 Magazin
Ünlü Oyuncu Kaan Yıldırım'dan evlilik açıklaması! Teklif İngiltere'de edilmişti
Ünlü Oyuncu Kaan Yıldırım'dan evlilik açıklaması! Teklif İngiltere'de edilmişti "Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, Hadise ve Hande Erçel ilişkini geride bırakıp, kendisi gibi oyuncu Pınar Deniz ile mutluluğu buldu. Kaan Yıldırım, ilişkisi Hadise ve Hande Erçel ile aradığın mutluluğu bulamadıktan sonra, meslektaşı Pınar Deniz ile aşka yelken açtı. Yakışıklı oyuncu, çıkan evlilik haberleri hakkında konuştu.
26.10.2023 Magazin
Kaan Yıldırım'ın eski eşi ve sevgilileri bir arada: Düğünde yan yana geldiler!
Kaan Yıldırım'ın eski eşi ve sevgilileri bir arada: Düğünde yan yana geldiler! Modacı Nedret Taciroğlu'nun kızı Yasemin Taciroğlu ile iş insanı Ahmet Uras dün akşam evlendi. Birçok ünlü ismin katıldığı düğünde; Hadise, Hande Erçel ve Ezgi Eyüboğlu'nun bir arada olması, sosyal medyada çok konuşuldu oldu. Üç güzel kadın Kaan Yıldırım ile aşk yaşamıştı.
20.08.2023 Magazin
Kaan Yıldırım'dan evlilik teklifi alan Pınar Deniz'in tektaş şovu!
Kaan Yıldırım'dan evlilik teklifi alan Pınar Deniz'in tektaş şovu! Kaan Yıldırım'dan evlilik teklifi alan Pınar Deniz, teklif sırasında aldığı tektaş yüzüğü ilk kez paylaştı.
16.08.2023 Magazin
Yüzük takıldı: Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evleniyor!
Yüzük takıldı: Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evleniyor! Kanal D’nin sevilen dizisi “Yargı”da canlandırdığı ‘Avukat Ceylin’ rolüyle ünü sınırları aşan oyuncu Pınar Deniz, bir süredir ilişki yaşadığı meslektaşı Kaan Yıldırım’dan evlilik teklifi aldı.
8.08.2023 Magazin
Son paylaşımındaki o detay kafa karıştırdı: Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evleniyor mu?
Son paylaşımındaki o detay kafa karıştırdı: Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evleniyor mu? Kaan Yıldırım ile bir süredir ilişki yaşayan oyuncu Pınar Deniz'in sevgilisinden evlilik teklifi aldığı iddia edildi.
7.08.2023 Magazin
Pınar Deniz'den yeni tatil kareleri: Bitti sanıyorsanız yanılıyorsunuz
Pınar Deniz'den yeni tatil kareleri: Bitti sanıyorsanız yanılıyorsunuz Bir süredir meslektaşı Kaan Yıldırım ile aşk yaşayan ve Yargı dizisinin sezon finali yapmasıyla yaz tatilinin tadını çıkaran Pınar Deniz, Amalfi'de tekne gezisi sırasında verdiği pozları takipçileriyle paylaştı. Tatile doyamayan oyuncu, "Tatilim bitti sanıyorsanız yanılıyorsunuz" ifadelerini kullandı.
19.07.2023 Magazin
Pınar Deniz partneri Kaan Urgancıoğlu'nun evliliğiyle ilgili konuştu!
Pınar Deniz partneri Kaan Urgancıoğlu'nun evliliğiyle ilgili konuştu! Sevgilisi Kaan Yıldırım’la tatil dönüşü görüntülenen Pınar Deniz, "Yargı" dizisindeki partneri Kaan Urgancıoğlu’nun sürpriz evliliğiyle ilgili konuştu.
8.07.2023 Magazin
Pınar Deniz, Kaan Yıldırım'a poz verdi! 'Yolculuk' notuyla paylaştı
Pınar Deniz, Kaan Yıldırım'a poz verdi! 'Yolculuk' notuyla paylaştı 'Yargı' dizisinin sezon finali yapmasının ardından Pınar Deniz, sevgilisi Kaan Yıldırım ile sezonu Bodrum'da açmıştı. Oyuncu çift Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz, rotalarını Yunanistan'a çevirdi. Sevgilisinin objektifine poz veren güzel oyuncu, binlerce beğeni ve yorum alan yeni karelerini "Yolculuk" notuyla paylaştı.
26.06.2023 Magazin
Kaan Yıldırım, sahnede şarkı söyleyen sevgilisi Pınar Deniz'den gözlerini alamadı!
Kaan Yıldırım, sahnede şarkı söyleyen sevgilisi Pınar Deniz'den gözlerini alamadı! Yargı dizisinde Ceylin karakterini canlandıran oyuncu Pınar Deniz, sezon finali sonrası sevgilisi Kaan Yıldırım ile tatile çıktı. Deniz, şarkıcı Aybüke Albere'nin konserinde sahneye çıkarak şarkı söylerken, Yıldırım da sevgilisini hayranlıkla seyretti. İkilinin romantik anları sosyal medyada paylaşılırken, yorum yağdı.
21.06.2023 Magazin
Kaan Yıldırım, sahnede şarkı söyleyen sevgilisi Pınar Deniz'den gözlerini alamadı
Kaan Yıldırım, sahnede şarkı söyleyen sevgilisi Pınar Deniz'den gözlerini alamadı Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisinin başrol oyuncusu Pınar Deniz, sezon finali sonrası sevgilisi Kaan Yıldırım ile tatile çıktı. Deniz, şarkıcı Aybüke Albere'nin konserinde sahneye çıkarak şarkı söylerken, Yıldırım da sevgilisini hayranlıkla izledi. İkilinin romantik anları sosyal medyada paylaşılırken, güzel yorumlar da yapıldı.
20.06.2023 Haber
Pınar Deniz-Kaan Yıldırım çifti sezonu açtı! Aşk tatili
Pınar Deniz-Kaan Yıldırım çifti sezonu açtı! Aşk tatili Pınar Deniz, 'Yargı' dizisinin sezon finaline girmesiyle yoğun geçen sezonun yorgunluğunu atmak için tatile çıktı. Güzel oyuncunun, meslektaşı Kaan Yıldırım'la aşkı doludizgin devam ediyor. Bodrum'da tatil yapan mutlu çift, konakladıkları otelin plajında aşka geldi.
15.06.2023 Magazin
Pınar Deniz'den ilişki açıklaması: Sadece iki insan arasında yaşanması gereken bir şey
Pınar Deniz'den ilişki açıklaması: Sadece iki insan arasında yaşanması gereken bir şey Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz, kapak yıldızı olduğu dergiye Kaan Yıldırım ile birlikteliğinden bahsetti. Deniz, "Bana göre ilişki sadece iki insan arasında yaşanması gereken bir şey. Ben avukat da doktor da olabilirdim" açıklamasıyla dikkat çekti.
7.06.2023 Magazin
Kaan Yıldırım'dan kaslı paylaşım!
Kaan Yıldırım'dan kaslı paylaşım! Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz'in mutlu birliktelikleri devam ediyor. İkili, mutluluklarını sık sık sosyal medyadan paylaşıyor. Ünlü çift geçtiğimiz günlerde 'evlilik' haberleriyle gündeme gelmişti. Bu haberlerle ilgili iki taraftan da açıklama gelmedi. Oyuncu Kaan Yıldırım son paylaşımıyla takipçilerini heyecanlandırdı.
18.05.2023 Magazin
Kaan Yıldırım'dan '1.8 milyon TL'lik tatile çıkıyorlar' haberine yanıt!
Kaan Yıldırım'dan '1.8 milyon TL'lik tatile çıkıyorlar' haberine yanıt! Pınar Deniz ile aşk yaşayan Kaan Yıldırım, önceki gün Levent’teki bir yapım şirketinden çıkarken görüntülendi. Yıldırım yeni imajıyla ilgili konuşurken, "sevgilisiyle 15 günlük lüks tekne tatili" haberlerine de açıklık getirdi.
11.05.2023 Magazin
Pınar Deniz: Yüzüm eskir diye bir korkum yok
Pınar Deniz: Yüzüm eskir diye bir korkum yok Yargı dizisinde Ceylin karakterini canlandıran Pınar Deniz son dönemde oyunculuğuyla adından sıkça söz ettiriyor. Farkı rollerde de yer alan Deniz,bu hafta vizyona giren 'Karanlık Gece'yi, Yargı'yı, yeni projelerini ve Kaan Yıldırım ile olan ilişkisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
30.04.2023 Magazin
Kaan Yıldırım'dan Pınar Deniz açıklaması!
Kaan Yıldırım'dan Pınar Deniz açıklaması! Kanal D'nin sevilen dizisi 'Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz ile aşk yaşayan oyuncu Kaan Yıldırım, önceki gece sevgilisinin başrolünde yer aldığı 'Karanlık Gece' filminin galasına katıldı. Gazetecilerle bir araya gelen ünlü isim, Deniz'le ilgili konuşarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
26.04.2023 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu sosyal medya temizliği hakkında konuştu!
Uraz Kaygılaroğlu sosyal medya temizliği hakkında konuştu! Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu son olarak sosyal medya hesabında en yakın arkadaşlarını takipten çıkmasıyla olay yaratmıştı. Kaygılaroğlu önceki akşam Kadıköy'de görüntülendi. Ünlü oyuncu en yakın arkadaşlarını takipten çıkması olayı sorulması üzerine konuştu. Kaygılaroğlu'nun sildiği kişiler arasında Engin Öztürk, Aras Bulut İynemli, Kaan Yıldırım ve Demet Özdemir gibi isimler vardı.
4.04.2023 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu sosyal medya temizliği yaptı!
Uraz Kaygılaroğlu sosyal medya temizliği yaptı! 'Baba Candır', 'Pis Yedili', 'Sefirin Kızı', 'Üç Kuruş' gibi çok izlenen dizilerde rol olan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medyada temizliğe gitti. Ünlü oyuncu, 400’e yakın kişiyi arkadaş listesinden sildi. Kaygılaroğlu’nun takibi bıraktığı kişiler arasında çok ünlü isimler de yer aldı.
7.03.2023 Magazin
Kaan Urgancıoğlu'ndan Pınar Deniz'in aşk pozuna dikkat çeken yorum!
Kaan Urgancıoğlu'ndan Pınar Deniz'in aşk pozuna dikkat çeken yorum! Yargı dizisinde Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz'in, sevgilisi Kaan Yıldırım ile paylaştığı fotoğrafa Kaan Urgancıoğlu'ndan dikkat çeken bir yorum geldi.
5.02.2023 Magazin
Kaan Yıldırım: Önemli olan iki kişinin anlaşması
Kaan Yıldırım: Önemli olan iki kişinin anlaşması Kanal D’de pazar akşamlarına damga vuran 'Yargı' dizisinde 'Ceylin' karakterine hayat veren Pınar Deniz’le sevgili olan Kaan Yıldırım, Re Touch Mag’in yeni sayısına konuk oldu.
4.02.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kaan Yıldırım Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaan yıldırım kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.