Pınar Deniz Kimdir

Pınar Deniz Kimdir

Pınar Deniz (d. 4 Kasım 1993; Adana), Türk oyuncu. Deniz, 10 Kasım 1993'te Adana'da doğdu. Mardinli ve Arap kökenli bir ailenin çocuğu olarak Adana'da dünyaya geldi ve iki yaşından itibaren İstanbul, Tarabya'da büyüdü. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur. Bir projede Can Yaman ile birlikte rol alacakken Yaman'ın tavır tutumları nedeniyle yer almaktan vazgeçti. Anneannesi COVID-19 nedeniyle ölmüştür. İlk oyunculuk deneyimini 2014 yılında yayımlanan Sil Baştan adlı dizide Evrim karakterini canlandırarak yaşadı. Şarkıcı Murat Dalkılıç'ın Yani adlı şarkısının klibinde oynamıştır. 2016-2018 yılları arasında yayımlanan Vatanım Sensin adlı dizide Yıldız karakterini canlandırdı. 2018 yılında yayınlanan, başrolünü Berk Cankat'la paylaştığı "Bir Deli Rüzgar" dizisinde Gökçe karakterini canlandırdı. Netflix'te yayımlanan Aşk 101 dizisinde Burcu karakterini canlandırdı.

Pınar Deniz Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pınar deniz kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 817 pınar deniz kimdir haberi bulunmuştur. Tüm pınar deniz kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yargı dizinde son 5 bölüm! Heyecan dorukta, geri sayım başladı
Yargı dizinde son 5 bölüm! Heyecan dorukta, geri sayım başladı Kanal D’nin 3 sezondur izleyiciyi ekrana kilitleyen dizisi ‘Yargı’nın finali için geri sayım başladı. Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu) ve Ceylin’in (Pınar Deniz) romantik sahnelerinin damga vuracağı 91’inci bölüm, 28 Nisan Pazar akşamı sevenleriyle buluşacak.
24.04.2024 Magazin
14 Nisan Yargı var mı, bu akşam Yargı dizisinin yeni bölümü yayınlanacak mı?
14 Nisan Yargı var mı, bu akşam Yargı dizisinin yeni bölümü yayınlanacak mı? Yargı bu akşam var mı 14 Nisan, bugün Yargı dizisi yok mu? Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Yargı dizisi her hafta Pazar günü saat 20:00 'da Kanal D'de ekranlara geliyor.
14.04.2024 Magazin
Pınar Deniz-Kaan Yıldırım çifti Maldivler'de! Bayramı fırsat bildiler
Pınar Deniz-Kaan Yıldırım çifti Maldivler'de! Bayramı fırsat bildiler Kanal D'de pazar akşamları izleyiciyi ekran başına kilitleyen 'Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz ile kendisi gibi oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım, Maldivler'de deniz ve güneşin tadını doyasıya çıkarıyor. İkili, tatil paylaşımlarıyla sosyal medyayı salladı.
8.04.2024 Magazin
Yargı'nın Ertuğrul'u Naşit Özcan: Evlendiğimizde gülüyorduk, ayrılırken de gülüyoruz
Yargı'nın Ertuğrul'u Naşit Özcan: Evlendiğimizde gülüyorduk, ayrılırken de gülüyoruz Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı 'Yargı' dizisine başsavcı Ertuğrul rolüyle dahil olan Naşit Özcan boşandı. Ünlü oyuncu boşanma haberini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu
24.03.2024 Magazin
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı Her pazar akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizi Yargı, yine çok konuşulacak bir bölümle izleyici karşısına çıkacak.
16.03.2024 Magazin
Yargı’nın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı; Ceylin’in geçmişi başını derde sokuyor
Yargı’nın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı; Ceylin’in geçmişi başını derde sokuyor Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı Yargı 85’inci bölümü ile ekrana geliyor. Çınar’ın başına bela olan dernek bu kez de Ceylin’in geçmişiyle ilgili başını derde sokuyor.
2.03.2024 Magazin
Ceylin ve Ilgaz’dan bambaşka bir dönem! Yeni savcı İclal sorun olacak mı?
Ceylin ve Ilgaz’dan bambaşka bir dönem! Yeni savcı İclal sorun olacak mı? Kanal D’nin, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı dizisi ‘Yargı’, pazar günü yeni bölümüyle ekrana gelecek.
16.02.2024 Magazin
Nilüfer çiçeği köksüz mü? Köksüz nilüfer çiçeği ile lotus aynı mı, nilüfer çiçeğinin anlamı nedir, nilüfer çiçeği ne anlama gelir?
Nilüfer çiçeği köksüz mü? Köksüz nilüfer çiçeği ile lotus aynı mı, nilüfer çiçeğinin anlamı nedir, nilüfer çiçeği ne anlama gelir? Yargı’nın son bölümünde yer verilen “Köksüz Nilüfer” sahnesi, sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı. Sema Ergenekon’un senaryosunu yazdığı dizide, Kaan Urgancıoğlu (Ilgaz) ile Pınar Deniz (Ceylin) arasında iç hesaplaşmayı da içinde barındıran diyaloglar gündem oldu. Peki, Nilüfer çiçeği köksüz mü? nilüfer çiçeğinin anlamı nedir, nilüfer çiçeği ne anlama gelir?
8.02.2024 Gündem
Kaan Yıldırım sevgilisi Pınar Deniz'i neden 'Cartcurt' diye kaydetti? Ünlü oyuncu açıkladı
Kaan Yıldırım sevgilisi Pınar Deniz'i neden 'Cartcurt' diye kaydetti? Ünlü oyuncu açıkladı Sevgilisi Pınar Deniz’i telefonuna “Cartcurt” diye kaydeden Kaan Yıldırım “Ben de 2 senedir onda o şekilde kayıtlıyım” dedi.
5.02.2024 Magazin
Yiğit Kirazcı mütevazi aracıyla görüntülendi
Yiğit Kirazcı mütevazi aracıyla görüntülendi Yiğit Kirazcı, önceki Bebek'te görüntülendi. Sıkışan trafikte gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, meslektaşlarının aksine lüks değil, sade ve ekonomik bir araç tercih etmesiyle dikkat çekti.
9.01.2024 Magazin
Yargı yılbaşında var mı? 31 Aralık 2023 Pazar Yargı yeni bölümü yayınlanacak mı? İşte Kanal D yayın akışı
Yargı yılbaşında var mı? 31 Aralık 2023 Pazar Yargı yeni bölümü yayınlanacak mı? İşte Kanal D yayın akışı Pazar akşamlarının rekortmen dizisi Yargı 78'inci yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Ancak yılbaşı programları nedeniyle pek çok kanal dizilerine ara vererek Ocak ayının ilk haftasını işaret etti. Başrollerinde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu ve Uğur Aslan'ın yer aldığı Yargı bu akşam var mı? Yargı yılbaşında yayınlanacak mı? İşte 31 Aralık 2023 Kanal D yayın akışı...
31.12.2023 Televizyon
Pınar Deniz sevgilisi Kaan Yıldırım'ın doğum gününü kutladı! ‘Beraber büyümek ne güzel!’
Pınar Deniz sevgilisi Kaan Yıldırım'ın doğum gününü kutladı! ‘Beraber büyümek ne güzel!’ Uzun süredir kendisi gibi oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşayan 'Yargı' dizisinin yıldızı Pınar Deniz, yakında birlikte nikah masasına oturması beklenen sevgilisinin doğum gününü romantik bir paylaşımla kutladı.
26.12.2023 Magazin
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi Kanal D’nin, her pazar akşamı izleyici ile buluşan Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, 77'nci bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Suç örgütüne ulaşan Ilgaz Savcı ve ekibi, operasyon yapamaya karar verdi. Başsavcı Nadide'nin engellemelerine rağmen harekete geçen Ilgaz, gelen kötü haberle yıkıldı.
25.12.2023 Magazin
Pınar Deniz: Çabuk ablamın güzelliğine bakın!
Pınar Deniz: Çabuk ablamın güzelliğine bakın! Pınar Deniz'in ablası Huri Deniz güzelliği ile mest etti. Sosyal medyadan yorum ve beğeni yağdı.
21.12.2023 Magazin
Yargı neden yok? 3 Aralık Yargı yeni bölüm var mı?
Yargı neden yok? 3 Aralık Yargı yeni bölüm var mı? Yargı bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de Pazar akşamları yayınlanan ve başrollerinde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı dizi bu akşam ekrana gelmeyince seyirci de araştırmalarına başladı. Peki 3 Aralık Yargı yeni bölüm var mı? İşte detaylar...
3.12.2023 Televizyon
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde en iyi dizi çifti kim oldu?
Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde en iyi dizi çifti kim oldu? 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde en iyi dizi çifti ödülü sahibini buluyor. Son dönemin en çok konuşulan çiftleri arasında yer alan ve ödülün en büyük adayı olan iki isim sürprize yer vermedi. Adaylar arasında Yalı Çapkını dizisinin Seyran ve Ferit'inin yanısıra geçtiğimiz yılın kazanan çifti Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu da vardı.
3.12.2023 Televizyon
Pınar Deniz -  Kaan Yıldırım'dan yeni karar! 'Elimi saklayayım'
Pınar Deniz - Kaan Yıldırım'dan yeni karar! 'Elimi saklayayım' "Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, Hadise ve Hande Erçel ilişkini geride bırakıp, kendisi gibi oyuncu Pınar Deniz ile mutluluğu buldu. Kaan Yıldırım, ilişkisi Hadise ve Hande Erçel ile aradığın mutluluğu bulamadıktan sonra, meslektaşı Pınar Deniz ile aşka yelken açtı. Yakışıklı oyuncu, çıkan evlilik haberleri hakkında konuştu.
29.11.2023 Magazin
Yargı ekibi yurda döndü
Yargı ekibi yurda döndü Üç sezondur her bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyen Ay Yapım imzalı dizi Yargı, 51. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde ‘Telenovela’ ödülünü aldı. Yargı ekibi ABD dönüşü İstanbul Havalimanında çiçeklerle karşılandı.
22.11.2023 Magazin
Yargı 51. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde büyük bir başarıya imza attı!
Yargı 51. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde büyük bir başarıya imza attı! 51. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni dizisi Yargı, “En İyi Telenovela” dalında ödül kazanarak büyük bir başarıya imza attı.
21.11.2023 Magazin
Yargı dizisi ekibi Emmy için New York’a gitti
Yargı dizisi ekibi Emmy için New York’a gitti  Üç sezondur hem Türkiye’de hem de yurt dışında büyük beğeni toplayan Ay Yapım imzalı ‘Yargı’ dizisi ekibinden yapımcı Kerem Çatay, yönetmen Ali Bilgin, senarist Sema Ergenekon ve başrol oyuncuları Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz, bu sene 51’incisi gerçekleşen Uluslararası Emmy Ödülleri için New York’a gitti.
19.11.2023 Televizyon
Melisa Sözen saçlarını kısacık kestirdi!
Melisa Sözen saçlarını kısacık kestirdi! Mor ve Ötesi'nin solisti Harun Tekin ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Melisa Sözen, imaj değişikliğine gitti. Saçlarını kısacık kestiren oyuncu bambaşka birine dönüşürken, takipçilerini ikiye böldü.
9.11.2023 Magazin
Pınar Deniz: Ruhumun derinlerindeki duygularla tanıştım
Pınar Deniz: Ruhumun derinlerindeki duygularla tanıştım ‘Yargı’ dizisiyle ekranda olan Pınar Deniz, “Mesleğime tutkuyla bağlıyım. Hayattaki en büyük zevkim oyunculuk” dedi.
5.11.2023 Magazin
Pınar Deniz'e Latin Amerika'da 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülü
Pınar Deniz'e Latin Amerika'da 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülü Oyuncu Pınar Deniz, 'Yargı' dizisinde canlandırdığı 'Ceylin' karakteri ile Latin Amerika'nın Emmy Ödülleri olarak bilinen Produ Ödülleri'nde 'Yabancı Dilde En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü kazandı.
2.11.2023 Magazin
Ünlü Oyuncu Kaan Yıldırım'dan evlilik açıklaması! Teklif İngiltere'de edilmişti
Ünlü Oyuncu Kaan Yıldırım'dan evlilik açıklaması! Teklif İngiltere'de edilmişti "Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, Hadise ve Hande Erçel ilişkini geride bırakıp, kendisi gibi oyuncu Pınar Deniz ile mutluluğu buldu. Kaan Yıldırım, ilişkisi Hadise ve Hande Erçel ile aradığın mutluluğu bulamadıktan sonra, meslektaşı Pınar Deniz ile aşka yelken açtı. Yakışıklı oyuncu, çıkan evlilik haberleri hakkında konuştu.
26.10.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Pınar Deniz Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pınar deniz kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.