Yerli malı ne demek, Yerli Malı haftası nasıl ortaya çıktı? | Yerli Malı haftasında neler yapılabilir?
Yerli malı ne demek, Yerli Malı haftası nasıl ortaya çıktı? | Yerli Malı haftasında neler yapılabilir? Yerli Malı Haftası, uzun yıllardır okullarda kutlanan bir gündür. Çocuklara yerli ürünlerin tüketilmesi konusunda farkındalık kazandıran bugünde okullarda çeşitli etkinlikler düzenlenir, öğrencilerden o haftaya özel yerli ürünleri getirilmesi istenir. Peki, Yerli malı ne demek? Yerli Malı haftası nasıl ortaya çıktı? Yerli Malı haftasında neler yapılabilir?
16.12.2019 Gündem
MEB harekete geçti! Tüm okulları uyardı...
MEB harekete geçti! Tüm okulları uyardı... Milli Eğitim Bakanlığı 81 ile yazı yolladı ve tüm kurumları uyardı. Milli Eğitim Bakanlığı, "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası"nı bu sene okullarda yeni bir bakış açısıyla "yerli üretim" temalı etkinliklerle kutluyor. 12-18 Aralık tarihlerini kapsayan Yerli Malı Haftası'nda okullar, Türkiye'de üretilen ve yurt dışına satılan ürünlerin tanıtımının yapılması, veli bilgilendirme toplantıları, konferanslar gibi etkinliklere imza atacak.
14.12.2019 Eğitim
Öğrenciler "yerli malı" etkinliğinde zehirlendi
Öğrenciler "yerli malı" etkinliğinde zehirlendi Kütahya'da "yerli malı" etkinliğindeki yiyeceklerden tüketen 15 öğrenci, zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı
24.03.2017 Yaşam