Yerli Malı Haftası

Yerli Malı Haftası

Son dakika Yerli Malı Haftası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yerli Malı Haftası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yerli Malı Haftası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yerli Malı Haftası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yerli malı haftası gelişmeleri de dahil olmak üzere 43 yerli malı haftası haberi bulunmuştur. Tüm yerli malı haftası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Etkinlikte öğrenciler yiyeceklerden zehirlendi, sağlık ekipleri okula sevk edildi
Etkinlikte öğrenciler yiyeceklerden zehirlendi, sağlık ekipleri okula sevk edildi Diyarbakır’da bir okulda Yerli Malı Haftası etkinliğinde 30’un üzerinde öğrenci, yiyeceklerden zehirlendi. Öğrenciler, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.
21.12.2023 Gündem
Yerli malı şiirleri! 2, 3, 4 kıtalık uzun kısa seçenekli yerli malı haftası ile ilgili şiirler ve 1. 2. 3. 4. Sınıf yerli malı haftası şiirleri
Yerli malı şiirleri! 2, 3, 4 kıtalık uzun kısa seçenekli yerli malı haftası ile ilgili şiirler ve 1. 2. 3. 4. Sınıf yerli malı haftası şiirleri Yerli Malı Haftası şiirleri için araştırmalar devam ediyor. Her sene 12-18 Aralık tarihleri arasında Türkiye'de tüm okullarda kutlanan Yerli Malı Haftası devam ediyor. İşte en güzel 2, 3, 4, 5, 6 kıtalık Yerli Malı Haftası şiirleri…
12.12.2023 Gündem
Meclis’te kayıt trafiği hızlandı
Meclis’te kayıt trafiği hızlandı 28’inci dönem parlamentosuna seçilen milletvekilleri, yemin için Meclis Genel Kurulu’nda cuma günü yapılacak özel oturum programı açıklandıktan sonra kayıt işlemlerine hız verdi.
31.05.2023 Gündem
Cumhur İttifakı'ndan Atatürk Havalimanı'nda Büyük İstanbul Mitingi! Erdoğan halka seslenecek
Cumhur İttifakı'ndan Atatürk Havalimanı'nda Büyük İstanbul Mitingi! Erdoğan halka seslenecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimleri öncesi vatandaşlarla en büyük buluşmasını İstanbul'da gerçekleştiriyor. Büyük İstanbul Mitingi için gelenlerin alana girişi sürüyor.
7.05.2023 Gündem
Cumhur İttifakı Büyük İstanbul mitingi' öncesi bakanlardan ortak açıklama
Cumhur İttifakı Büyük İstanbul mitingi' öncesi bakanlardan ortak açıklama AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Büyük İstanbul Mitingi" ile ilgili düzenlenen basın toplantısında "Bugün bu alanda sizlerle beraber yarın gerçekleştirilecek Büyük İstanbul mitingi öncesinde basın toplantısı tertip ediyoruz. Türkiye'yi sevenlere bu vesile ile seslenmiş oluyoruz. 'Türkiye Sana Emanet' başlığıyla gerçekleştirilecek miting Türk siyaset tarihinde unutulmayacak bir miting olacak" dedi.
6.05.2023 Gündem
Aslıhan Sinem Çiçek davasında son dakika gelişmesi! Dikkat çeken rapor ortaya çıktı
Aslıhan Sinem Çiçek davasında son dakika gelişmesi! Dikkat çeken rapor ortaya çıktı Türkiye’nin günlerce konuştuğu olay İzmir'de yaşandı. İş görüşmesine giden Aslıhan Sinem Çiçek'ten saatlerce haber alınamadı. Bir gün sonra ise hastanede olduğu öğrenildi. Genç kız burada hayatını kaybederken, ölümüyle ilgili tutuklanan Burak Kaya şüpheli olarak tutuklandı. Davada flaş bir gelişme yaşanırken, İstanbul Adli Tıp Kurumu’nun raporu da ortaya çıktı. İşte Sinem’in ölüm nedeni...
17.12.2022 Yaşam
Süreli sağlık raporları ile ilgili son dakika açıklaması! Uzatıldı
Süreli sağlık raporları ile ilgili son dakika açıklaması! Uzatıldı Sağlık Bakanlığı'nca süreli sağlık raporlarının 30 Haziran 2023’e kadar geçerli sayılmaya devam edileceği duyuruldu.
17.12.2022 Gündem
Polisin 'dur' ihtarına ateşle karşılık verdiler: 1 ölü, 2 yaralı
Polisin 'dur' ihtarına ateşle karşılık verdiler: 1 ölü, 2 yaralı Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde polisin 'dur' ihtarına, hafif ticari araçtan tüfekle ateş ederek karşılık veren ve sonrasında yaşanan çatışmanın ardından kaçan şüpheliler, takip sırasında kaza yaptı. Hafif ticari araçtaki şüphelilerden Sefa G. başına isabet eden kurşunla hayatını kaybederken, O.B. ve M.S. ise yaralandı.
16.12.2022 Gündem
Yerli Malı Haftası kutlamasında 47 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelik oldu
Yerli Malı Haftası kutlamasında 47 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelik oldu Esenyurt’ta Yerli Malı Haftası nedeniyle kutlama yapılan bir ilkokulda 47 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelik oldu.
16.12.2022 Yaşam
Yerli Malı Haftası etkinliğinde 12 öğrenci hastanelik oldu
Yerli Malı Haftası etkinliğinde 12 öğrenci hastanelik oldu Niğde'de, 'Yerli Malı Haftası' nedeniyle okula getirilen yiyecekleri tüketen 12 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. 
14.12.2022 Yaşam
Yerli Malı Haftası ne zaman? Yerli Malı Haftası’nın anlam ve önemi nedir?  Yerli Malı Haftası ile ilgili en güzel sözler ve şiirler!
Yerli Malı Haftası ne zaman? Yerli Malı Haftası’nın anlam ve önemi nedir? Yerli Malı Haftası ile ilgili en güzel sözler ve şiirler! Türkiye'de tüm okullarda kutlanan belirli günler ve haftalardan olan Yerli Malı Haftası’nın anlam ve önemi araştırılıyor. Yerli tüketimin bilinçli olarak artması ve kullanımı amaçlanan Yerli Malı Haftası için okullarda bir dizi etkinlik düzenleniyor. Peki, Yerli Malı Haftası ne zaman? 12 Aralık önemi ne, ne olarak kutlanıyor? Yerli Malı Haftası’nın anlam ve önemi nedir? Yerli Malı Haftası için neler yapılabilir? Yerli Malı Haftası ile ilgili en güzel sözler ve şiirler!
12.12.2022 Gündem
1 Aralık ne günü, bugün dünya ne günü 1 Aralık? Aralık ayına özel önemli gün ve haftalar 2021!
1 Aralık ne günü, bugün dünya ne günü 1 Aralık? Aralık ayına özel önemli gün ve haftalar 2021! 1 Aralık ne günü, bugün dünya ne günü? AIDS ve HIV konusunda farkındalık yaratmak, hastalığın seyri, korunma yöntemleri konusunda bilgilendirmek için 1 Aralık Dünya AİDS günü olarak adlandırılıyor. İşte 1 Aralık Dünya AIDS günü ve Aralık ayına özel önemli gün ve haftalar 2021...
30.11.2021 Gündem
Okulda zehirlenme şüphesi! 41 öğrenci hastanelik oldu
Okulda zehirlenme şüphesi! 41 öğrenci hastanelik oldu Tokat'ın Erbaa ilçesinde Yerli Malı Haftası sebebiyle okula getirilen yiyecekleri tüketen 41 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanede tedaviye alındı.
18.12.2019 Gündem
Yerli malı ne demek, Yerli Malı haftası nasıl ortaya çıktı? | Yerli Malı haftasında neler yapılabilir?
Yerli malı ne demek, Yerli Malı haftası nasıl ortaya çıktı? | Yerli Malı haftasında neler yapılabilir? Yerli Malı Haftası, uzun yıllardır okullarda kutlanan bir gündür. Çocuklara yerli ürünlerin tüketilmesi konusunda farkındalık kazandıran bugünde okullarda çeşitli etkinlikler düzenlenir, öğrencilerden o haftaya özel yerli ürünleri getirilmesi istenir. Peki, Yerli malı ne demek? Yerli Malı haftası nasıl ortaya çıktı? Yerli Malı haftasında neler yapılabilir?
16.12.2019 Gündem
MEB harekete geçti! Tüm okulları uyardı...
MEB harekete geçti! Tüm okulları uyardı... Milli Eğitim Bakanlığı 81 ile yazı yolladı ve tüm kurumları uyardı. Milli Eğitim Bakanlığı, "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası"nı bu sene okullarda yeni bir bakış açısıyla "yerli üretim" temalı etkinliklerle kutluyor. 12-18 Aralık tarihlerini kapsayan Yerli Malı Haftası'nda okullar, Türkiye'de üretilen ve yurt dışına satılan ürünlerin tanıtımının yapılması, veli bilgilendirme toplantıları, konferanslar gibi etkinliklere imza atacak.
14.12.2019 Eğitim
Yerli Malı Haftası nedir, nasıl ortaya çıktı? 2019 Yerli Malı Haftası ne zaman?
Yerli Malı Haftası nedir, nasıl ortaya çıktı? 2019 Yerli Malı Haftası ne zaman? Yerli Malı Haftası, yıllardır okullarda kutlanan, çocuklara yerli ürünlerin tüketilmesi konusunda farkındalık kazandıran bir gündür. Yerli Malı Haftası’nda okullarda çeşitli etkinlikler düzenlenir, öğrencilerden o haftaya özel yerli ürünleri getirilmesi istenir. Peki, Yerli Malı Haftası nasıl ortaya çıktı? 2019 Yerli Malı Haftası ne zaman?
9.12.2019 Gündem
Canan Karatay'dan güzellik önerisi
Canan Karatay'dan güzellik önerisi İç hastalıkları ve kardiyoloji uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, "Şimdi hanımlar güzellik için botoks yaptırıyor, en güzel kollajen ve botoks kelle paçada vardır." dedi.
5.05.2018 Yaşam
Malatya'da 20 öğrenci hastanelik oldu
Malatya'da 20 öğrenci hastanelik oldu Malatya'nın Yazıhan İlçesi'nde Yerli Malı Haftası'nı kutlamak için yanlarında getirdikleri yiyeceklerden yiyip rahatsızlanan 20 öğrenci, hastaneye tedaviye alındı.
29.09.2021 Gündem
8 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde...
8 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde... Mersin'de 30 yaşındaki kadın, kaldığı yarı açık cezaevinden izinli çıkan kocası tarafından 8 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde elleri ve ayakları bağlanıp üzerine kaynar su dökülerek işkence gördü. Vücudunun büyük bölümünde ağır yanıklar oluşan kadın hastanede tedavi altına alınırken, aynı zamanda amcasının oğlu olan kocası gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Türkiye turisti olun
Türkiye turisti olun Turist sayısındaki düşüşe karşı başlatılan “Türkiye turistiyiz” kampanyasına destek veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Yurt dışına turizme gitmeyin” çağrısında bulundu
11.02.2016 Ekonomi
Rusya almayınca halka dağıtıldı
Rusya almayınca halka dağıtıldı Rusya'nın almadığı 20 ton sebze ve meyve, Kadirli Belediyesi tarafından satın alınarak halka dağıtıldı.
18.12.2015 Ekonomi
TED Rönesans Koleji sanatla dolu bir yıl geçirdi!
TED Rönesans Koleji sanatla dolu bir yıl geçirdi! Öğrencilerinin kendilerine has dünyalarındaki cevherleri açığa çıkarmak için farklılaştırılmış eğitim felsefesine dayanan eğitim-öğretim anlayışını temel alan TED Rönesans Koleji, proje tabanlı, yaşam temelli, farklılaştırılmış ters yüz edilmiş sınıflar (DifferentiatedflipClassroom) gibi birçok yenilikçi yöntem ve teknik kullanarak öğrencilerini geleceğin dünyasına hazırlıyor.
3.08.2015 Eğitim
AKP logolu yerli malı kutlaması
AKP logolu yerli malı kutlaması Ana sınıfındaki yerli malı haftası kutlamasına bu meyve tabakları damgasını vurdu.
29.09.2021 Gündem
'AKP logosu'na soruşturma!
'AKP logosu'na soruşturma! O görüntü büyük tepki yaratmıştı...
29.09.2021 Gündem
'Yerli üretici mağdur oldu!'
'Yerli üretici mağdur oldu!' CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ostim Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (OSİAD) Geleneksel İftar Yemeği’ne katıldı...
25.07.2012 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Yerli Malı Haftası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yerli malı haftası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.