Yeni Bakanlar

Yeni Bakanlar

Son dakika yeni bakanlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni bakanlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni bakanlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Bakanlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni bakanlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.243 yeni bakanlar haberi bulunmuştur. Tüm yeni bakanlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP lideri Devlet Bahçeli: Soysuzların kökü kurutulacak
MHP lideri Devlet Bahçeli: Soysuzların kökü kurutulacak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sayıları 16 milyonu bulan emeklilerimizin insanca ve huzur içinde yaşayacakları bir ücret düzeyine kavuşmalarından başka seçenek kalmamıştır. Emekli maaşlarındaki muhtemel iyileştirmeler, enflasyon üzerinde zam verilmesi, hatta zammın kök ücrete yansıtılması samimi dileğimiz ve beklentimizdir" dedi.
3.10.2023 Gündem
Yunanistan'dan dikkat çeken Türkiye analizi: Beşli Muhafız
Yunanistan'dan dikkat çeken Türkiye analizi: Beşli Muhafız Yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan'ın Türkiye Yüzyılı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısını ve Yeni Kabinesi'ni açıklamasının yankıları sürüyor. Dünya basının 'Erdoğan'ın A takımı' olarak tanıttığı yeni bakanlar ile ilgili Yunanistan'dan dikkat çeken bir analiz geldi.
15.06.2023 Dünya
Yeni Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş oldu
Yeni Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş oldu Yeni kabine sonrası gözler “0001” plakanın sahibi TBMM Başkanı’nın kim olacağına çevrilmişti. TBMM Genel Kurulu'nda, Meclis Başkanlığı için yapılan 3. tur oylama sonucu Numan Kurtulmuş Meclis başkanı seçildi.
7.06.2023 Gündem
TBMM Başkanlığı seçiminde ikinci tur tamamlandı, hiçbir aday yeterli çoğunluğa ulaşamadı
TBMM Başkanlığı seçiminde ikinci tur tamamlandı, hiçbir aday yeterli çoğunluğa ulaşamadı 28. Yasama Dönemi için TBMM Başkanlık seçiminin ikinci turunda hiçbir aday yeterli çoğunluğu sağlayamadı. AK Parti’nin adayı İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş 321 oy aldı. Seçim için üçüncü tura geçildi.
7.06.2023 Gündem
Yeni bakanlar TBMM'de yemin etti
Yeni bakanlar TBMM'de yemin etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atanan bakanlar TBMM Genel Kurulu'nda yemin etti.
7.06.2023 Gündem
Ulaştırma Bakanlığı'nda devir teslim töreni
Ulaştırma Bakanlığı'nda devir teslim töreni Ulaştırma Bakanlığı'nda devir teslim töreni düzenlendi. Adil Karaismailoğlu, görevi Abdülkadir Uraloğlu'na devretti. Karaismailoğlu ve Uraloğlu devir teslim töreninde önemli açıklamalarda bulundu.
5.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'i kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'i kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'i Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul etti. Görüşmeye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve İbrahim Kalın eşlik etti.
4.06.2023 Gündem
Türkiye Yüzyılı'nın ilk kabinesi açıklandı! İşte 18 bakanlığı yönetecek isimler...
Türkiye Yüzyılı'nın ilk kabinesi açıklandı! İşte 18 bakanlığı yönetecek isimler... Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Meclis’te yemin edip resmen göreve başlamasının ardından merakla beklenen yeni kabinesini de açıkladı.
4.06.2023 Gündem
Yeni kabine üyeleri ilk mesajlarını paylaştı
Yeni kabine üyeleri ilk mesajlarını paylaştı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni kabine üyelerini açıklamasının ardından yeni bakanlar, ilk mesajlarını paylaştı.
3.06.2023 Gündem
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olan Mehmet Özhaseki'den ilk mesaj
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olan Mehmet Özhaseki'den ilk mesaj Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeni kabinede Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak görevlendirilen Mehmet Özhaseki, "Başta afetzede kardeşlerimize söz verdiğimiz gibi konutlarını en kısa sürede teslim edecek; İstanbul’u ve Türkiye’yi kentsel dönüşümle güvenli hale getireceğiz" dedi.
3.06.2023 Gündem
Bakan Koca ve Bakan Ersoy ikinci kez kabinede
Bakan Koca ve Bakan Ersoy ikinci kez kabinede Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde de yerlerini alarak, eski kabineden yeni listede tekrar yer alan iki bakan oldu.
3.06.2023 Gündem
Bakan Koca: Sorumluluğum, milletimiz kadar büyüktür
Bakan Koca: Sorumluluğum, milletimiz kadar büyüktür Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni bakanlar kurulunu açıklamasının ardından yeniden Sağlık Bakanı olarak seçilen Fahrettin Koca, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Güveni için kendilerine teşekkür ederim” dedi.
3.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabineyi açıkladı! İşte Türkiye Yüzyılı'nın ilk bakanları
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabineyi açıkladı! İşte Türkiye Yüzyılı'nın ilk bakanları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü’nde yeni dönemin Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’ni açıkladı. İşte 18 bakanlığı yönetecek isimler...
3.06.2023 Gündem
Türkiye Yüzyılı'nın ilk bakanları! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabineyi açıkladı
Türkiye Yüzyılı'nın ilk bakanları! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabineyi açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’ni açıkladı. Yeni kabine ilk toplantısını Salı günü gerçekleştirecek.
3.06.2023 Gündem
Yeni kabine açıklandı mı, saat kaçta açıklanacak? Kimler bakan oldu? Cumhurbaşkanlığı kabinesi yeni bakanlar ve isimleri…
Yeni kabine açıklandı mı, saat kaçta açıklanacak? Kimler bakan oldu? Cumhurbaşkanlığı kabinesi yeni bakanlar ve isimleri… Kimler bakan oldu, yeni kabine üyeleri belli oldu mu? Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni bakanları açıkladı mı? sorularına yanı aranıyor. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ikinci kabinesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Çankaya Köşkü’nde açıklanacak. Vatandaşlar yeni bakanlar listesini merakla bekliyor. Peki, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi açıklandı mı, 17 yeni bakan kim oldu?
3.06.2023 Gündem
Yeni Bakanların isim listesi 2023! 3 Haziran Yeni Kabinede kimler var, hangi isimler bakan oldu? İçişleri Bakanı, Sağlık Bakanı, Hazine ve Maliye Bakanı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik...
Yeni Bakanların isim listesi 2023! 3 Haziran Yeni Kabinede kimler var, hangi isimler bakan oldu? İçişleri Bakanı, Sağlık Bakanı, Hazine ve Maliye Bakanı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik... Yeni Bakanlar kimler oldu, hangi isimler bakan yapıldı? Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın olmasının ardından kabinede farklı isimlerin yer alacağı belirtilmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yemin etmesinin ardından, Erdoğan'ın A takımı araştırılmaya başlandı. Peki, Yeni kabinede hangi isimler yer alacak, 3 Haziran Yeni kabinede kimler var, hangi isimler bakan oldu? İçişleri Bakanı, Sağlık Bakanı, Hazine ve Maliye Bakanı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanı kim?
5.06.2023 Gündem
Meclis'teki yemin törenine damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo
Meclis'teki yemin törenine damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo En yaşlı üye sıfatıyla MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Geçici Meclis Başkanlığı yaptığı Genel Kurul’da milletvekilleri yemin etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Kılıçdaroğlu, töreni bir süre locadan izledi. Yemin töreni 10.5 saat sürdü​​​​​​​.
3.06.2023 Gündem
Yeni Bakanlar Kurulu listesi Resmi Gazete’de yayımlandı mı, yeni kabine ne zaman açıklanacak? Yeni bakanlar açıklandı mı, bakanlar kurulu belli oldu mu? Yeni kabine bakanları
Yeni Bakanlar Kurulu listesi Resmi Gazete’de yayımlandı mı, yeni kabine ne zaman açıklanacak? Yeni bakanlar açıklandı mı, bakanlar kurulu belli oldu mu? Yeni kabine bakanları Yeni kabine ne zaman kurulacak, yeni kabine toplantısı ne zaman yapılacak? Yeni kabine listesi, 13. Cumhurbaşkanının Recep Tayyip Erdoğan olarak seçilmesinin ardından merakla sorgulanıyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi yeni yasama dönemine 2 Haziran itibarıyla başlarken gözler Kabine Listesi ve Yeni Bakanlar Kurulu'na çevrildi. Peki, yeni bakanlar ne zaman açıklanacak, yeni kabine ne zaman belli olacak? Yeni kabine ne zaman toplanacak, yeni bakanlar kimler? İşte yeni bakanlar listesi hakkında merak edilenler…
3.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis'te vekillerin yemin törenini takip etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis'te vekillerin yemin törenini takip etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Meclis'te, Geçici TBMM Başkanı Devlet Bahçeli ve Meclis Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu, resmi törenle karşıladı.
2.06.2023 Gündem
Yeni kabine açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Yeni bakanlar kimler olacak, isimler belli oldu mu? Yeni Bakanlar listesi 2023!
Yeni kabine açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Yeni bakanlar kimler olacak, isimler belli oldu mu? Yeni Bakanlar listesi 2023! Yeni kabine ne zaman açıklanacak, yeni bakanlar belli oldu mu? Türkiye seçimleri geride bırakırken yeni bakanlar listesi merak konusu oldu. Türkiye seçimlerin ardından yeni bakanların kim olacağı sorgulanmaya başlandı. Peki, yeni kabine açıklandı mı?
30.05.2023 Gündem
Şentop'tan 'seçim kanunları' açıklaması: 2022 Haziran'ına tamamlanması lazım
Şentop'tan 'seçim kanunları' açıklaması: 2022 Haziran'ına tamamlanması lazım TBMM Başkanı Mustafa Şentop, seçim kanunlarında yapılacak değişikliğe ilişkin, "2022 Haziran'ına kadar seçim kanunlarının tamamlanması lazım. 1 yıl sonra 2023 Haziran'ında seçim olacak. Henüz Meclis'e verilmiş bir teklif yok. Geldiği zaman şüphesiz hemen sevk ediyoruz" dedi.
22.09.2021 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop: 2022 Haziran'ına kadar seçim kanunlarının tamamlanması lazım
TBMM Başkanı Şentop: 2022 Haziran'ına kadar seçim kanunlarının tamamlanması lazım TBMM Başkanı Mustafa Şentop, seçim kanunlarında yapılacak değişikliğe ilişkin, "2022 Haziran'ına kadar seçim kanunlarının tamamlanması lazım. 1 yıl sonra 2023 Haziran'ında seçim olacak. Henüz Meclis'e verilmiş bir teklif yok. Geldiği zaman şüphesiz hemen sevk ediyoruz" dedi.
22.09.2021 Siyaset
Yeni bakanlar Meclis'te yemin etti
Yeni bakanlar Meclis'te yemin etti Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile Ticaret Bakanı Mehmet Muş, TBMM Genel Kurulunda yemin etti.
21.04.2021 Siyaset
Ürdün Kralı onayladı, yeni bakanlar göreve başladı
Ürdün Kralı onayladı, yeni bakanlar göreve başladı Ürdün’de Kral 2. Abdullah, 10 bakanı kapsayan kabine revizyonunu onayladı. Yeni bakanlar yemin ederek göreve başladı.
7.03.2021 Dünya
Hükümet krizi sona erdi! İşte KKTC'nin yeni başbakanı
Hükümet krizi sona erdi! İşte KKTC'nin yeni başbakanı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde (KKTC) yaklaşık iki ay süren hükümet krizi bugün akşam saatlerinde imzalanan protokol ile son buldu.Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Vekili Hamza Ersan Saner'in yeni bakanlar kurulunu yarın KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'a sunması bekleniyor.
8.12.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Bakanlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni bakanlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.