Yavuz Ağıralioğlu

Yavuz Ağıralioğlu

Son dakika Yavuz Ağıralioğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yavuz Ağıralioğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yavuz Ağıralioğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yavuz Ağıralioğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yavuz ağıralioğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 52 yavuz ağıralioğlu haberi bulunmuştur. Tüm yavuz ağıralioğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
İYİ Parti lideri Meral Akşener, kongrede aday olmayacak!  Peş peşe adaylık açıklamaları
İYİ Parti lideri Meral Akşener, kongrede aday olmayacak! Peş peşe adaylık açıklamaları İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener "Seçim sonuçları kapsamında ödediğim bedele razıyım" diyerek kurultayda genel başkanlığa aday olmayacağını duyurdu. Akşener'in kararı sonrası İYİ Parti'de art arda adaylık açıklamaları geldi.
8.04.2024 Gündem
İYİ Parti'den istifa eden Ağıralioğlu: Akşener kazanılamayacağını bildiği halde adaylığı engelleyemedi
İYİ Parti'den istifa eden Ağıralioğlu: Akşener kazanılamayacağını bildiği halde adaylığı engelleyemedi Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığını eleştirdikten sonra İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti'ye dönüş şartını "Akşener'in bırakması" olarak açıkladı. Ağıralioğlu, Akşener'in Kılıçdaroğlu'nun adaylığı için defalarca kez "Kazanılamayacak denklem" dediğini de belirtti.
21.06.2023 Gündem
Yavuz Ağıralioğlu: 6'lı masa yanlıştı ve çöktü
Yavuz Ağıralioğlu: 6'lı masa yanlıştı ve çöktü 27. Dönem İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Ahmet Hakan'ın gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Seçim sonuçlarını değerlendiren Ağıralioğlu, "Benim öngörebildiğim bir sonuçtu. Seçmenin beklentileri ve hassasiyetleri kırmızı çizgilerle ilgili hatırlatıcı olduğum bir dünya şey söyledim ama muvaffak olamadım." ifadelerini kullandı. "6'lı masa yanlıştı" diyen Ağıralioğlu, "Masa genel olarak hayata değmez, entelektüel tartışmalara sıkıştı. Millet böyle gördü. Masa ilk defa gerçek gündemle toplandı. Aday kim olsun diye ve çöktü." şeklinde konuştu.
7.06.2023 Gündem
İYİ Parti lideri Akşener'den vekillerine sert uyarı
İYİ Parti lideri Akşener'den vekillerine sert uyarı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçimin ikinci turu için çalışmalarına İstanbul'da başladı. Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu'na oy isterken partisinden milletvekili seçilen isimlere de sert uyarılarda bulundu. Bu arada İYİ Parti'de parti içi muhalefet de harekete geçti.
22.05.2023 Gündem
Usta sanatçı Nuri Sesigüzel son yolculuğuna uğurlandı
Usta sanatçı Nuri Sesigüzel son yolculuğuna uğurlandı Dün, kalp yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Şanlıurfalı ünlü müzisyen Nuri Sesigüzel bugün son yolculuğuna uğurlandı.
21.05.2023 Gündem
Ağıralioğlu'ndan CHP'ye Kandil tepkisi: Devleti tehdit edenlere ses etmediler
Ağıralioğlu'ndan CHP'ye Kandil tepkisi: Devleti tehdit edenlere ses etmediler 27. Dönem İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın soruları yanıtlıyor. Ağıralioğlu, "Biz defalarca uyardık ki siyasetin zehri kibirdir. Siz kimi gösterirseniz gösterin seçmen oy verir mantığı halkta benimsenmedi." dedi.
20.05.2023 Gündem
Yavuz Ağıralioğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, mesleği ne? Yavuz Ağıralioğlu İYİ Parti’den neden istifa etti?
Yavuz Ağıralioğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, mesleği ne? Yavuz Ağıralioğlu İYİ Parti’den neden istifa etti? BBP’de de görev alan İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu İYİ Parti’nin kuruluş sürecinden bu yana Grup Başkanvekilliği, Parti Sözcülüğü ve Genel Başkan Yardımcılığı gibi görevler üsteniyordu. Ağıralioğlu yaptığı açıklama ile partisinden istifa ettiğini duyurdu. Peki, İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Yavuz Ağıralioğlu İYİ Parti’den neden istifa etti?
29.03.2023 Gündem
İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu: Çocuklarımızın katillerinden medet ummayacağız
İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu: Çocuklarımızın katillerinden medet ummayacağız Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı seçim sürecini sert sözlerle eleştiren ve "Bu vebale ortak olmayacağım" diyen İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu dün akşam istifa etmişti. Ağıralioğlu, istifa kararının ardından yaptığı açıklamada "Ben kendimi partimdeki arkadaşlarıma, partime yük olmaktan çekiliyorum. Terörün gölgesinin düştüğü yerde olmayacağımı ifade ettim" dedi.
29.03.2023 Gündem
Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti'den istifa etti
Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti'den istifa etti Geçtiğimiz günlerde yaptığı masada bize pusu kuruldu açıklamaları ile siyaset gündemine oturan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, partisinden istifa etti.
28.03.2023 Gündem
İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu'ndan yeni açıklama: Bu vebale ortak olmayacağım
İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu'ndan yeni açıklama: Bu vebale ortak olmayacağım 6’lı Masa’nın cumhurbaşkanı adayı ve HDP ile yapılan temaslara daha önce sert tepki gösteren İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, yeni bir açıklama yaptı. Ağıralioğlu, “İradem nettir ve zamanla anlaşılacaktır. Parti teşkilâtlarımızın hissiyatı ise bilinsin duyulsun istiyorum. Gelen telefonlardan anlıyorum ki kızgın, kırgın, üzgün, hırpalanmış ve kahırlı bir şekilde oy verilecek. Ben kendi adıma bu vebale ortak olmayacağım” dedi.
24.03.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan HDP savunması: 7 milyon insanı düşman mı ilan edelim?
Kılıçdaroğlu'ndan HDP savunması: 7 milyon insanı düşman mı ilan edelim? CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında HDP ile yaptığı görüşmeyi savunarak "Bir siyasal parti 7 milyon oy alıyorsa, şimdi biz 7 milyon insanı düşman mı ilan edeceğiz" dedi.
24.03.2023 Gündem
CHP ve İYİ Parti'de Yavuz Ağıralioğlu depremi: İçimizdeki el bombası!
CHP ve İYİ Parti'de Yavuz Ağıralioğlu depremi: İçimizdeki el bombası! İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun dünkü çıkışı Ankara'da kulislerde en çok konuşulan konulardan biri oldu. İttifak ortağı CHP bu çıkışa ne diyor? CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova, son kulis bilgilerini açıkladı.
23.03.2023 Gündem
İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu: Masada bize pusu kuruldu
İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu: Masada bize pusu kuruldu İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı seçim sürecini zehir zemberek sözlerle eleştirdi. Ağıralioğlu, TBMM'de yaptığı açıklamada "Millet tercihiyle baş başa kalamamış tercih sıkışmıştır. Kurduğumuz masada bize pusu kuruldu." ifadelerini kullandı. HDP'nin Kılıçdaroğlu lehine açıklama yaptığını söyleyen Ağıralioğlu, "Biz terörün gölgesinin düştüğü yerde olmayız. HDP, Türk demokrasisinin şantajcısına dönüşmüştür. Çocuk katilini övenle kazanmaktansa kaybedelim." dedi.
22.03.2023 Gündem
Meral Akşener Millet İttifakı toplantısına katılmayacak
Meral Akşener Millet İttifakı toplantısına katılmayacak İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu yaptığı açıklamada, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Millet İttifakı toplantısına katılmayacağını duyurdu.
6.03.2023 Gündem
Togg sahneye çıktı! Açılışa o fotoğraf damga vurdu
Togg sahneye çıktı! Açılışa o fotoğraf damga vurdu Bir otomobilden daha fazlası diyerek yola çıkan Togg’un Gemlik’teki kampüsünün açılışı, tarihe yönelik göndermeler ve tarihi karşılaştırmalara sahne oldu. Cumhuriyet’in 10’uncu yılında Uşak’ta çekilen, "Cumhuriyeti biz böyle kazandık.” pankartının yer aldığı unutulmaz fotoğraf ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Gemlik’te “Yaşasın Cumhuriyet” yazısı önündeki karesi, törenin simgesel anlamına değer kattı.
31.10.2022 Ekonomi
Ağıralioğlu'ndan flaş açıklama: Klasik CHP'li ile Ankara'yı İstanbul'u alamazlardı
Ağıralioğlu'ndan flaş açıklama: Klasik CHP'li ile Ankara'yı İstanbul'u alamazlardı İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu katıldığı bir Youtube programında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
4.06.2022 Siyaset
İYİ Parti'de Yavuz Ağıralioğlu istifa edecek mi? 'Genel Başkanımla görüşeceğim' deyip açıkladı: Bundan sonra...
İYİ Parti'de Yavuz Ağıralioğlu istifa edecek mi? 'Genel Başkanımla görüşeceğim' deyip açıkladı: Bundan sonra... İyi Parti’de yönetim listesinde yer verilmeyen İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu konuyla ilgili açıklama yaptı. Partiden istifa edeceği iddialarına “Partim adına mücadele edeceğim” sözüyle yanıt veren Ağıralioğlu, “Görev değişikliği genel başkanların uhdesindedir. Verilince iyi, görev değişikliği olunca kötü mü?” dedi.
6.04.2022 Siyaset
İYİ Parti'de tasfiye depremi! Sebebi belli oldu! Kılıçdaroğlu'na jest
İYİ Parti'de tasfiye depremi! Sebebi belli oldu! Kılıçdaroğlu'na jest Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaştıkça liderlerden hamleler peş peşe gelmeye başladı. İYİ Parti'de Yavuz Ağıralioğlu ve Koray Aydın görevden alınarak tasfiye edildi. Kulislerde bu hamlenin CHP lideri Kılıçdaroğlu'na bir jest olduğu ifade edildi.
4.04.2022 Siyaset
İYİ Parti kaynıyor! Akşener koltuğunu aldı! Büyük kavga
İYİ Parti kaynıyor! Akşener koltuğunu aldı! Büyük kavga İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener geçtiğimiz günlerde ani bir karar alarak beklenmedik bir şekilde partinin iki numaralı koltuğunu Koray Aydın'dan aldı ve teşkilatları kendine bağladı. Akşener ayrıca parti içinde bir diğer kritik isim olan Yavuz Ağıralioğlu'nu da Genel Başkan Yardımcılığı görevinden aldı. Öte yandan Ağıralioğlu'dan konuyla ilgili ilk açıklama geldi.
2.04.2022 Siyaset
Numan Kurtulmuş: Güçlü devlet, güçlü millet yapısıyla ortaya çıkar
Numan Kurtulmuş: Güçlü devlet, güçlü millet yapısıyla ortaya çıkar AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, "Güçlü devlet, güçlü millet yapısıyla ortaya çıkar. Ülkemizin zenginlikleri var. Daha da ileriye gideceğiz" dedi.
30.03.2022 Siyaset
'Spor Yasası' teklifi komisyonda
'Spor Yasası' teklifi komisyonda Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu, spor kulüpleri ve spor federasyonlarının yapısını değiştiren 'Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları Kanun Teklifi'nin görüşmelerine başladı.
30.03.2022 Siyaset
Bakan Kurum, OECD Çevre Bakanları Toplantısı’na katıldı
Bakan Kurum, OECD Çevre Bakanları Toplantısı’na katıldı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Fransa’nın başkenti Paris’te Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Teşkilatı (OECD) Çevre Bakanları Toplantısı’na katıldı.
30.03.2022 Gündem
İYİ Parti'de Koray Aydın ve Yavuz Ağıralioğlu görevden alındı! Akşener'in A Takımı tamamen değişti
İYİ Parti'de Koray Aydın ve Yavuz Ağıralioğlu görevden alındı! Akşener'in A Takımı tamamen değişti İYİ Parti yönetiminde Genel Başkan Meral Akşener, İYİ Parti'nin iki numaralı koltuğunu Koray Aydın'dan aldı ve teşkilatları kendine bağladı. Yavuz Ağıralioğlu Genel Başkan Yardımcılığı görevinden alındı. İşte İYİ Parti'deki o değişiklikler...
30.03.2022 Siyaset
Davutoğlu'nun önerisi rahatsız etti! Millet İttifakı'nda ortalık karıştı...
Davutoğlu'nun önerisi rahatsız etti! Millet İttifakı'nda ortalık karıştı... Muhalefet liderlerinin hangi sırasıyla oturacakları konusunda çarpıcı öneri kemal Kılıçdaroğlu’ndan gelirken Ahmet Davutoğlu'nun önerisi Millet İttifakı'nda rahatsızlık yarattı...
2.02.2022 Siyaset
Ekrem İmamoğlu'na tepkiler peş peşe geldi! 'İstanbul'da, Ankara'da belediyeciliğe talip olanların halini gördük'
Ekrem İmamoğlu'na tepkiler peş peşe geldi! 'İstanbul'da, Ankara'da belediyeciliğe talip olanların halini gördük' Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu "Büyük laflar ederek İstanbul'da, Ankara'da belediyeciliğe talip olanların düştükleri hali gördük. Onların halkımızın en temel ihtiyaçlarını dahi karşılayamayacak kadar acze düştüklerini, bu anlamda eser siyasetini, hizmet belediyeciliğini dahi yerine getiremeyecek bir vizyonu olduklarını gördük" dedi. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirerek, "Dünya şehri diye bir İstanbul’umuz var. Megakent oldu, megaköy. Yazık değil mi? 3 gün önce 'afet var' uyarısı yapıldı. Buna rağmen Sayın Başkan’ı balıkçıda gördük. Bakınız, kimin ne yediğiyle işimiz yok. Ama İstanbullu kar altındayken, bir balıkçıda ve İngiliz Büyükelçisi ile 3 saat ne görüştüğünü o başkan kamuoyuna açıklamak zorunda" açıklamasını yaptı.
26.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yavuz Ağıralioğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yavuz ağıralioğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.