Yarışmacılar

Yarışmacılar

Son dakika yarışmacılar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yarışmacılar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yarışmacılar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yarışmacılar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yarışmacılar gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.427 yarışmacılar haberi bulunmuştur. Tüm yarışmacılar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor birleşme partisinde eğlenceli anlar: Şarkı yarışmasını kim kazandı?
Survivor birleşme partisinde eğlenceli anlar: Şarkı yarışmasını kim kazandı? Survivor All Star'da 'Birleşme Partisi' renkli anlara sahne oldu. Yarışmacılar seçtikleri şarkıları söylerken, Acun Ilıcalı ve Demet Akalın yorumladı. Yarışmacıların öncesinde temizlenip yeni kıyafetler giydiği ve doyasıya yemekler yediği yarışmada şarkılar söylenip eğlenildi. Şarkıcı Demet Akalın'ın konuk olduğu gecede şarkı yarışması düzenlendi ve kazanan jürilerin verdiği oy sonucunda belli oldu. Peki, Survivor birleşme partisi şarkı yarışmasını kim kazandı, birinci kim oldu?
22.04.2024 Magazin
Survivor'da birleşme partisi: Acun Ilıcalı detayları verdi, haftanın eleme adayları belli oldu
Survivor'da birleşme partisi: Acun Ilıcalı detayları verdi, haftanın eleme adayları belli oldu Survivor All Star 2024 yarışmasında birleşme partisinin tarihi belli oldu. Sevilen yarışma programı Survivor'da finale doğru yaklaşılırken yarışmacı sayısı da giderek azalmaya başladı. Sınırsız yemekler ve eğlence dolu şarkı yarışmalarının düzenleneceği partide, yarışmacılar aylar sonra temiz kıyafetler giyerek özel bakımlarını yaptırabilecek. Acun Ilıcalı, Survivor All Star birleşme partisinin tarihini duyurdu. Peki, Survivor 4. ve son eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
17.04.2024 Magazin
Survivor'da gergin dokunulmazlık: İkinci eleme adayı belli oldu
Survivor'da gergin dokunulmazlık: İkinci eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik olmuştu. Ogeday ve Yunus Emre yaşadıkları kavgaya dair açıklamalarda bulundu. Hakan Hatipoğlu'nun elenmesiyle birlikte izleyenler ve yarışmacılar daha da meraklandı. Bu haftanın ilk eleme adayı Özgür oldu. Peki haftanın ikinci eleme adayı kim seçildi? Survivor'da ödül & dokunulmazlık oyunu hangi takım kazandı?
15.04.2024 Magazin
Survivor'da şok sakatlık: Gizem Memiç acı içinde kıvrandı! Survivor 2. eleme adayı belli oldu
Survivor'da şok sakatlık: Gizem Memiç acı içinde kıvrandı! Survivor 2. eleme adayı belli oldu Survivor All Star 2024 yarışmasında haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar parkurdaki yerlerini aldılar. Ogeday'ın yarışmayı bırakma kararı adaya bomba gibi düştü. Ogeday'ın yarışmada kalıp kalamayacağı merak edilirken "Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor 2. eleme adayı kim oldu?" sorularının yanıtı araştırılmaya başlandı.
18.03.2024 Magazin
Survivor'da Yunus Emre ve Yaman kavgası: İleitşim ödülünü kim kazandı? Haftanının eleme adayları belli oldu
Survivor'da Yunus Emre ve Yaman kavgası: İleitşim ödülünü kim kazandı? Haftanının eleme adayları belli oldu Survivor All Star'da Berna konseyde adının çıkmasına şaşırmadığını ifade etti. Nagihan Karadere geri döndü. Yunus Emre ile Yaman arasında tansiyon yükseldi. Haftanın iletişim ödülü oyunu için karşı karşıya gelen yarışmacılar nefes kesen bir performans sergiledi. Peki, Survivor iletişim ödülü oyununu kim, hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 eleme adayları kim oldu?
14.03.2024 Magazin
Survivor All Star'da iletişim oyunu: Kaybeden yine kavga çıkardı! Haftanın eleme adaylar kimler?
Survivor All Star'da iletişim oyunu: Kaybeden yine kavga çıkardı! Haftanın eleme adaylar kimler? Survivor All Star 2024'de iletişim ödülü oyunu nefes kesti. Mücadelenin hız kesmeden devam ettiği yarışmada güçlü parkurda yeteneklerini sergileyen yarışmacılar bu akşam ödül oyunu için yarıştı. Peki, Survivor ödül oyununu kim, hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 eleme adayları kimler oldu? İşte Survivor haftanın eleme adayları...
7.03.2024 Magazin
Survivor All Star'da Hakan fırtınası: Oyun alanını bir hışımla terk etti, eleme adayı belli oldu!
Survivor All Star'da Hakan fırtınası: Oyun alanını bir hışımla terk etti, eleme adayı belli oldu! Survivor All Star'da düello sonrası sular durulmuyor. Hatipoğlu yarışma öncesinde takımına zehir zemberek ifadelerde bulundu. Hatipoğlu bazı arkadaşlarını için yarışmak istemediğini ifade ederek oyun alanını terk etti. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar zorlu parkurları geçmek için ellerinden geleni yaptılar. Peki, Survivor dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 ikinci eleme adayı kim oldu?
4.03.2024 Magazin
Survivor'da heyecanlı anlar... Ödül oyunu baş döndürdü! Survivor All Star'da adaya veda eden isim belli oldu
Survivor'da heyecanlı anlar... Ödül oyunu baş döndürdü! Survivor All Star'da adaya veda eden isim belli oldu Survivor All Star'da zorlu bir ödül oyunu gerçekleşti. Yarışmacılar dengede durmak konusunda oldukça zorluk çekti. Begüm, Aleyna, Aysu, Pınar ve Gizem düelloya çıktı. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...
1.03.2024 Magazin
Eleme adayları dülleo meydanına çıktı! 29 Şubat Survivor'da kim elendi? Düelloda kimler yarışıyor?
Eleme adayları dülleo meydanına çıktı! 29 Şubat Survivor'da kim elendi? Düelloda kimler yarışıyor? Survivor All Star 29 Şubat düellosunda yarışmacılar parkura çıkıyor. Kıran kırana geçecek eleme düellosu öncesi bir de ödül oyunu yapılacak. Yarışmacılar ödül oyunundan sonra düelloya çıkacak. Bu hafta Survivor'da kadın elemesi var. Peki bu akşam Survivor'da kim elendi? Düelloyu kim kaybetti? İşte Survivor All Star'da düelloya kalan yarışmacılar...
29.02.2024 Magazin
Acun Ilıcalı Survivor All Star'da ceza yağdırdı! Üçüncü eleme adayı belli oldu
Acun Ilıcalı Survivor All Star'da ceza yağdırdı! Üçüncü eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da bazı yarışmacılar hem kendi takım arkadaşlarıyla hem de karşı takımın yarışmacılarıyla kafa kafaya gelmişti. Acun Ilıcalı yarışmacıları dinledikten sonra verilecek cezaları açıkladı. Dokunulmazlık oyununda kıran kırana bir mücadele sergilendi. Üçüncü eleme adayı belli oldu.
20.02.2024 Magazin
Survivor All Star'da beklenmedik veda! Düelloda eleme olmadı
Survivor All Star'da beklenmedik veda! Düelloda eleme olmadı Survivor All Star'da beklenmedik bir gelişme oldu. Eleme potasındaki yarışmacılar düelloya hazırlanırken Murat Ceylan bir kişinin yarışmayı bırakmak istediğini paylaştı ve ismi payladı. Bu hafta böylelikle düello oyununda eleme olmadı.
16.02.2024 Magazin
Liseli öğrencilerden dart başarısı
Liseli öğrencilerden dart başarısı Adana Okullararası Dart Yarışması’nda 19 Mayıs Anadolu Lisesi; 3.lüğü elde etti. Beden Eğitimi Öğretmeni Serdar Çelik tarafından bu yarışmaya sıkı şekilde hazırlanan Arda Tetik, Yusuf Daş ve Gökay Kılaf’tan oluşan takım; zirveyi küçük şanssızlıkla kaçırdı.
15.02.2024 Adana
Survivor'da Nagihan için karar çıktı! Ödül oyunu sonrası Turabi veda etti: Acun Ilıcalı yeni oyuncuları duyurdu!
Survivor'da Nagihan için karar çıktı! Ödül oyunu sonrası Turabi veda etti: Acun Ilıcalı yeni oyuncuları duyurdu! Survivor All Star'da dün yaşanan olaylar ve yaşanan son gelişmeler heyecan yaratıyor. Acun Ilıcalı resmen çıldırmış ve konseyi yarıda kesmişti. Yarıda kalan konsey bugün yapıldı ve dördüncü eleme adayı belli oldu. Ada'ya yeni yarışmacılar geldi. Peki Nagihan diskalifiye oldu mu? İşte merak edilen tüm detaylar...
8.02.2024 Magazin
İnsansız Su Altı Sistemleri Yarışması için son başvuru tarihi 20 Şubat!
İnsansız Su Altı Sistemleri Yarışması için son başvuru tarihi 20 Şubat! TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji festivali kapsamında, ASELSAN yürütücülüğünde düzenlenen İnsansız Su Altı Sistemleri Yarışması, gençlerin tasarladıkları uzaktan kumandalı veya otonom görev icra edebilen su altı araçlarının üretilmesini ve geliştirilmesini amaçlıyor. Ortaöğretim (Ortaokul, Lise), Üniversite (Ön Lisans ve Lisans) ve Lisansüstü öğrencilerinin katılabildiği yarışmaya başvurular 20 Şubat 2024 tarihinde sona erecek.
2.02.2024 Yaşam
Survivor All Star'da şampiyon belli oldu! Yarışmacıların yetenekleri ile şaşırttı
Survivor All Star'da şampiyon belli oldu! Yarışmacıların yetenekleri ile şaşırttı Survivor All Star'da dans yarışmasına özel bölüm büyük ilgi topladı. Birbirinden renkli gösterilerle izleyicilerin karşısına çıkan yarışmacılar yetenekleriyle 'yok artık' dedirtti. Keyifli yarışmadan 7 isim Rio ödülüne gitmeye hak kazandı. İşte detaylar...
1.02.2024 Magazin
MasterChef final gecesinde baygınlık geçirdi! Sözleri sosyal medyayı salladı
MasterChef final gecesinde baygınlık geçirdi! Sözleri sosyal medyayı salladı MasterChef All Star finalinde heyecan ve gerilim dolu anlarda fenalaşan Tahsin Küçük, stüdyodakileri korkutmuştu. Tahsin'e sağlık ekibi müdahale ederken, TV8'deki MasterChef canlı yayını ise bir süre kesilmişti. Tahsin Küçük, son olarak katıldığı YouTube programındaki hasta yarışmacılar hakkındaki yorumu sosyal medyanın gündemine oturdu.
22.01.2024 Magazin
Güçlü roketler TEKNOFEST’te yarışıyor
Güçlü roketler TEKNOFEST’te yarışıyor Türkiye’nin havacılık ve savunma endüstrisi için geleceğin lider gençlerini hazırlayan TEKNOFEST Roket Yarışmasına başvurular başladı. ROKETSAN yürütücülüğünde düzenlenen ve dünyanın sayılı roket yarışmaları arasında yer alan TEKNOFEST Roket Yarışması bilim, teknoloji, fen, matematik ve mühendislik alanlarında iddialı gençlere benzersiz bir deneyim fırsatı sunuyor. Farklı alanlardaki bilgi birikimlerini kullanan gençler, disiplinler arası düşünerek ve karmaşık işlemleri, süreçleri planlayarak roket tasarımı, üretim ve entegrasyonunu başarıyor. Ayrıca, başarıyla uçuşunu gerçekleştiren diğer takımların tecrübelerinden de faydalanan ekipleri farklı tasarım örneklerini inceleyebilecekleri dostça bir rekabete teşvik ediyor.
5.01.2024 Bilim ve Teknoloji
MasterChef Türkiye All Star'da ikinci ceketin sahibi belli oldu!
MasterChef Türkiye All Star'da ikinci ceketin sahibi belli oldu! MasterChef All Star'da final heyecanı için nefesler tutuldu. Adını Masterchef finaline yazdırmak isteyen yarışmacılar bu hafta ceketi kazanmak için kıran kırana yarışıyorlarPazartesi akşamı ilk ceketin sahibi Tahsin olurken dün akşam ikinci ceket için ter döküldü. Peki, MasterChef ikinci ceketi kim aldı?
27.12.2023 Televizyon
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı?
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 bilet fiyatları için araştırmalar yoğunlaştı. TV8’in O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı bu yıl da renkli görüntülere sahne ve birbirinden güzel performanslara sahne olacak. Bu yıl jüri koltuğunda oturacak olan isimler de sahne alacak isimler de netleşti. Programa seyirci olarak katılmak isteyen vatandaşlar ise O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, 2024 O Ses Türkiye yılbaşı başvuruları başladı mı? Sorularına yanıt arıyor. İşte O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 ve diğer detaylara ilişkin merak edilenler…
19.12.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da kaptanlık yarışında sokak yemekleri yapıldı! Türkiye ve Meksika mutfağı şeflere sunuldu
MasterChef All Star'da kaptanlık yarışında sokak yemekleri yapıldı! Türkiye ve Meksika mutfağı şeflere sunuldu Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde, kaptanlık yarışı yapıldı. Haftanın kırmızı ve mavi takım kaptanlarının belirlendiği gecede, yarışmacılar Türkiye ve Meksika'nın sokak yemeklerinden yaptı.
12.12.2023 Televizyon
Survivor 2024 hangi takımda kimler var? Acun Ilıcalı 2024 Survivor takımlarını açıkladı: Bomba isimler yanyana...
Survivor 2024 hangi takımda kimler var? Acun Ilıcalı 2024 Survivor takımlarını açıkladı: Bomba isimler yanyana... Survivor 2024 All Star kadrosu geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. Kendi sezonlarına damga vuran isimlerin yer aldığı 2024 Survivor All Star kadrosunda yarışmaya katılmayacğaını açıklayan Turabi de yer aldı. Acun Ilıcalı, Survivor takımları da belirledi. Survivor All Star'da hangi takımda kimler var? İşte Survivor 2024 takımları ve yarışmacılar...
10.12.2023 Televizyon
Pqueen kanser mi? Twitch yayıncısı Büşra Pelin Baynazoğlu kaç yaşında, ne kanseri, Pqueen’in sağlık durumu nasıl?
Pqueen kanser mi? Twitch yayıncısı Büşra Pelin Baynazoğlu kaç yaşında, ne kanseri, Pqueen’in sağlık durumu nasıl? Twitch yayıncısı Pqueen Pqueen kimdir, kaç yaşında, kanser mi? Pqueen lakabıyla tanınan ünlü Twitch yayıncısı Büşra Pelin Baynazoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla meme kanserine yakalandığını duyurdu. Söz konusu açıklamanın ardından Pqueen'in kim olduğu, kaç yaşında olduğu, hayatı ve sağlık durumu sorgulanmaya başlandı. İşte Pqueen'in son durumu…
7.12.2023 Gündem
MasterChef dokunulmazlık kim kazandı? 5 Aralık MasterChef All Star eleme adayı kim oldu?
MasterChef dokunulmazlık kim kazandı? 5 Aralık MasterChef All Star eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da 5 Aralık dokunulmazlık oyunu oynandı. Bu akşam yarışmacılar tezgah başına nohut dürüm, şiş dürüm, çöp şiş dürüm yapacak. Mavi ve kırmızı takım arasında kıran kırana mücadele devam ediyor. Son elenen isim MasterChef Tolga oldu. Peki MasterChef All Star 5 Aralık eleme adayı kim oldu?
5.12.2023 Televizyon
Money Bags nasıl yapılır? Masterchef Money Bags tarifi ve malzemeler: İşte Evde Money Bags yapmanın püf noktaları
Money Bags nasıl yapılır? Masterchef Money Bags tarifi ve malzemeler: İşte Evde Money Bags yapmanın püf noktaları 29 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanan MasterChef Türkiye programında, yarışmacılar Tayland gecesi konsepti altında oldukça özel bir görevle karşılaştılar: Money Bags yapımı. Tezgah başına geçen yarışmacılar, bu zorlu görevde Tayland mutfağının lezzetini yansıtmaya çalıştı.
29.11.2023 Televizyon
Gelinim Mutfakta HİLAL neden diskalifiye oldu? Gelinim Mutfakta Hilal neden yok, niye gitti?
Gelinim Mutfakta HİLAL neden diskalifiye oldu? Gelinim Mutfakta Hilal neden yok, niye gitti? Gelinim Mutfak programında haftanın dördüncü gününde yarışmacılardan Hilal ve kayınvalidesi Arzu hanımın programda yer alamadı. İzleyicilerin dikkatini çeken bu durum karşısında Nursel Ergin programın başında açıklama yaptı. Peki, Gelinim Mutfakta Hilal diskalifiye mi oldu, bugün Gelinim Mutfakta HİLAL neden yok?
17.11.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Yarışmacılar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yarışmacılar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.