Vurulma Anı

Vurulma Anı

Son dakika vurulma anı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vurulma anı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vurulma anı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vurulma Anı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vurulma anı gelişmeleri de dahil olmak üzere 189 vurulma anı haberi bulunmuştur. Tüm vurulma anı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arkadaş ricası üzerine gece kulübüne kurşun yağdırdı! 1 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaralamakla suçlanan sanık beraatini istedi
Arkadaş ricası üzerine gece kulübüne kurşun yağdırdı! 1 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaralamakla suçlanan sanık beraatini istedi Bursa'da arkadaş ricası üzerine gece kulübüne tabanca ile ateş edip, eski polis Murat Kayalı'nın (50) ölümüne, 2 kişinin de yaralanmasına neden olan Şükrü Karakaya (26) için müebbet ile 30 yıla kadar hapis cezası istendi. Savcının mütalaasına itiraz eden tutuklu sanık Karakaya, "Havaya rastgele ateş ettim. Yakalanınca 1 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaraladığımı öğrendim. Beraatimi istiyorum" dedi.
14.02.2024 Gündem
AK Partili Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırıda vurulma anı ortaya çıktı
AK Partili Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırıda vurulma anı ortaya çıktı AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın Kanarya Mahallesi'nde gerçekleştirdiği 'Mardinliler Buluşması' sırasında beyaz bir araçla sokağa gelen şüpheliler silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda sokakta yürüyen Ebru Güneş (32) başından vurularak ağır yaralandı. Saldırı anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. 
12.02.2024 Gündem
AK Partili  Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırıda vurulma anı ortaya çıktı
AK Partili Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırıda vurulma anı ortaya çıktı K Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın Kanarya Mahallesi'nde gerçekleştirdiği 'Mardinliler Buluşması' sırasında beyaz bir araçla sokağa gelen şüpheliler silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda sokakta yürüyen Ebru Güneş (32) başından vurularak ağır yaralandı. Saldırı anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.
12.02.2024 Vatan TV
Çağlayan Adliyesi önündeki saldırı girişimi böyle engellendi
Çağlayan Adliyesi önündeki saldırı girişimi böyle engellendi Çağlayan Adliyesi önünde güvenlik noktasına ateş eden iki saldırganın vurulma anı kameraya yansıdı.
6.02.2024 Vatan TV
Silivri'de polisleri yaralayan saldırganın vurulma anı
Silivri'de polisleri yaralayan saldırganın vurulma anı Silivri'de kaymakamlıkta görevli 2 polisi bıçakla yaraladıktan sonra ateş edilerek yakalanan saldırganın, çevredeki bir dükkandan satır aldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
23.08.2022 Haber
Şinzo Abe'ye suikast! Vurulma anı ortaya çıktı
Şinzo Abe'ye suikast! Vurulma anı ortaya çıktı Nara kentindeki tren istasyonu dışında seçim kampanyası yürüten Şinzo Abe, silahlı bir saldırgan tarafından hedef alındı. Japon medyası, hastaneye kaldırılan eski başbakan Abe'nin kurtarılamayarak hayatını kaybettiğini duyurdu. Dünyayı sarsan suikast ile ilgili yeni görüntüler de ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...
8.07.2022 Dünya
Bursa'da rehine dehşeti: Yakalanacağını anlayınca kız arkadaşının kafasına silah dayadı
Bursa'da rehine dehşeti: Yakalanacağını anlayınca kız arkadaşının kafasına silah dayadı Bursa'da hakkında arama kaydı bulunan Raşit Atilla, kaldığı pansiyonda polisleri karşısında görünce tabancayı kendi başına dayayıp, yine kendisi gibi arama kaydı bulunan kız arkadaşı Beyza A.'yı da rehin aldı. İkna çabalarına rağmen bu şekilde pansiyondan kentin en işlek caddesine çıkan Atilla, polis tarafından vurularak yaralı ele geçirildi. Olay anı ise kameralara yansıdı.
28.05.2022 Gündem
19 yaşındaki Asiye sokak ortasında öldürüldü! İşte zanlının ilk ifadesi
19 yaşındaki Asiye sokak ortasında öldürüldü! İşte zanlının ilk ifadesi İstanbul Esenler'de 19 yaşındaki Asiye Nur Atalay sokak ortasında başından silahla vurularak öldürüldü. Asiye Nur Atalay'ı öldürdüğü belirlenen Ümit K. yakalandı. 25 yaşındaki zanlı Ümit K.'nın 16 suç kaydının bulunduğu öğrenildi. 19 yaşındaki Asiye Nur Atalay, son yolculuğuna uğurlandı. Asiye'nin annesi Rahşan Atalay, "Onu Allah'a havale ediyorum. Kızım benim melek oldu. Asiye'min yaşadığını kimse yaşamasın. Yakalanması sadece biraz içimi rahatlattı. Ama benim kızım gitti ne fayda. Hiçbir şey fayda etmiyor. Bir kere önüme çıkarsınlar sadece yüzüne tükürmek istiyorum" dedi. Öte yandan zanlının ilk ifadesi ortaya çıktı.
5.05.2022 Yaşam
19 yaşındaki Asiye sokak ortasında öldürüldü!
19 yaşındaki Asiye sokak ortasında öldürüldü! Esenler'de 19 yaşındaki Asiye Atalay sokak ortasında başından silahla vurularak öldürüldü. Genç kadının saplantılı kişi tarafından vurulduğu öne sürülürken o anlar mahalle sakinleri tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Atalay'ın sosyal medya hesabında 'Belki Başka Hayatta' mesajı dikkat çekti.
5.05.2022 Yaşam
19 yaşındaki Asiye sokak ortasında öldürüldü! Sosyal medyada dikkat çeken mesaj
19 yaşındaki Asiye sokak ortasında öldürüldü! Sosyal medyada dikkat çeken mesaj Esenler'de 19 yaşındaki Asiye Atalay sokak ortasında başından silahla vurularak öldürüldü. Genç kadının saplantılı kişi tarafından vurulduğu öne sürülürken o anlar mahalle sakinleri tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Atalay'ın sosyal medya hesabında 'Belki Başka Hayatta' mesajı dikkat çekti.

19 yaşındaki Asiye Nur Atalay'ı öldürdüğü belirlenen Ümit K. yakalandı.
5.05.2022 Yaşam
Ukrayna, Rus askerlerinin saklandığı binayı top atışlarıyla vurdu
Ukrayna, Rus askerlerinin saklandığı binayı top atışlarıyla vurdu Ukrayna ordusuna bağlı 54. Mekanize Taburu, Ukrayna'nın Donbass bölgesinde Rus askerleri tarafından işgal edilerek üs olarak kullanılan binayı top atışlarıyla vurdu.
19.04.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Yaptığı eylemle Rusya'ya damga vurmuştu cezası belli oldu
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Yaptığı eylemle Rusya'ya damga vurmuştu cezası belli oldu Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 20. güne girildi. İşgal edilen Ukrayna topraklarında çatışmalar ve bombalamalar devam ediyor. Rusya'dan ABD'ye üst düzey misilleme geldi. Joe Biden, Dışişleri Bakanı Antony Blinken ve CIA Direktörü William Burns dahil 13 ABD'li yetkilinin yaptırım listesine alındığını açıklandı. Ukrayna'nın güney komşusu Romanya'ya bir Orlan-10 drone'u düştü. Ukrayna'ya işgalin başlangıcından bu yana en üst düzey ziyaret gerçekleşiyor, Çekya, Polonya ve Slovenya başbakanları Kiev'de Zelenskiy ile buluşacak. Ukrayna lideri, Kiev'in muhtemel NATO üyeliğine ilişkin en karamsar açıklamasını yaptı. Rusya’da yayın yapan Kanal 1’de canlı yayın sırasında savaş karşıtı pankart açan editör Marina Ovsyannikov, gözaltına alınmasının ardından sorgusunun 14 saatten fazla sürdüğünü ifade ederken, editörün 30 bin ruble para cezasına çarptırıldığı aktarıldı.
15.03.2022 Dünya
İbrahim Tatlıses vurulduğu günü anlattı: Baktım kafamdan bir şey damlıyor...
İbrahim Tatlıses vurulduğu günü anlattı: Baktım kafamdan bir şey damlıyor... İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show'a bu hafta Bülent Serttaş, Seren Serengil, Yeşim Salkım ve Altay konuk oldu. Çok konuşulan programda Bülent Serttaş ve oryantal Didem Kınalı aylar sonra yüzleşti. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı gecede İbrahim Tatlıses vurulduğu günü anlattı.
14.03.2022 Magazin
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Kiev ateş altında, bomba yağıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Kiev ateş altında, bomba yağıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var... Dünyanın korktuğu oldu, Rusya Ukrayna'ya saldırdı. Dün başlayan savaş ile ilgili son dakika haberleri peş peşe geliyor. Ukrayna ordusu direniyor ama Rus ordusu Kiev bölgesine kadar ilerledi. Çok yoğun çatışmalar yaşanıyor. Rus ordusu uçaklarla ve füzelerle vuruyor. Ukrayna'da yaşananlarla ilgili ABD, NATO ve Batılı devletlerden Rusya'ya karşı art arda yaptırım kararları alınmaya başladı. Ukrayna'da halk daha güvenli bölgelere kaçıyor. Ukrayna'nın başkenti Kiev'de patlama sesleri duyuluyor. Ukrayna’nın başkenti Kiev güne ağır bombardıman saldırılarıyla uyandı. Ukrayna lideri Vladimir Zelenski ise acı tabloyu paylaşarak ilk günde hayatını kaybeden insanların sayısını açıkladı. İşte dakika dakika Rusya Ukrayna savaşında yaşananlar...
25.02.2022 Dünya
Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vurulma anını izledi, kahroldu!
Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vurulma anını izledi, kahroldu! Sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu (42), önceki gece sahibi olduğu balıkçı restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Yedi ay önce evlendiği Mahmutyazıcıoğlu'nun telefonuna tehdit mesajları geldiği belirtilen Erken'in, eşinin vurulma anına ait güvenlik kamerası görüntülerini izleyince dizlerinin üzerine çöktüğü öğrenildi. Erken'in sözlerini yakın arkadaşı canlı yayında duyurdu.
28.01.2022 Magazin
Ömür Erez neden öldü, hemşire Ömür Erez’i kim öldürdü? Ömür Erez’in vurulma anı ortaya çıktı!
Ömür Erez neden öldü, hemşire Ömür Erez’i kim öldürdü? Ömür Erez’in vurulma anı ortaya çıktı! Ömür Erez neden öldü, hemşire neden vuruldu? Sorusu tüm Türkiye tarafından sorgulanıyor. Kartal’da, sağlık çalışanı başından vurularak öldürüldü. Silahıyla sağlık merkezine gelen Rahmi Uygun isimli şahıs, hemşire Ömür Erez'i başından vurarak ölümüne neden oldu. Rahmi Uygun, Bağcılar'da yakalandı. Söz konusu cinayetin ardından Ömür Erez kimdir, nereli ve evli mi? gibi soruların yanıtları da sorgulanmaya başlandı.  İşte Kartal Topselvi hemşire cinayeti…
21.01.2022 Yaşam
EDHO ne zaman yayınlanacak? Yeni sezon Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hangi gün, saat kaçta başlıyor?
EDHO ne zaman yayınlanacak? Yeni sezon Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hangi gün, saat kaçta başlıyor? EDHO ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? EDHO yeni bölümleriyle izleyiciyle buluşuyor. Eylül ayında ayından beri EDHO’nun yeni sezonu büyük bir sabırsızlıkla bekleniyordu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 200. bölüm fragmanının yayınlanmasıyla dizinin yayın günü ve saati belli oldu. Yedinci sezonuyla ekrana dönecek olan EDHO ne zaman, saat kaçta yayınlanacak?
25.10.2021 Gündem
Mağaraya gizlenen 3 teröristin vurulma anı! MSB paylaştı
Mağaraya gizlenen 3 teröristin vurulma anı! MSB paylaştı MSB: Avaşin-Basyan bölgesinde devam eden Pençe-Yıldırım operasyonunda bir mağaraya gizlenen 3 PKK’lı terörist, hava harekatıyla etkisiz hale getirildi.
27.04.2021 Haber
Mağaraya gizlenen 3 teröristin vurulma anı! MSB paylaştı
Mağaraya gizlenen 3 teröristin vurulma anı! MSB paylaştı Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Avaşin-Basyan bölgesinde devam eden Pençe-Yıldırım operasyonunda bir mağaraya gizlenen 3 PKK’lı terörist, hava harekatıyla etkisiz hale getirildi." denildi.
27.04.2021 Gündem
Teröristlerin vurulma anı böyle görüntülendi
Teröristlerin vurulma anı böyle görüntülendi Teröristlerin vurulma anı böyle görüntülendi
10.04.2021 Haber
Azerbaycan, Ermenistan'ın S-300'lerini böyle vurdu!
Azerbaycan, Ermenistan'ın S-300'lerini böyle vurdu! Azerbaycan ile Ermenistan arasında 44 gün süren Karabağ Savaşı'nda, Azerbaycan ordusunun envanterinde bulunan kamikaze İHA'ların bir Rus S-300 savunma sistemini yok ettiği anlar yayınlandı.
6.01.2021 Dünya
ABD'nin Philadelphia kentinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi!
ABD'nin Philadelphia kentinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi! ABD’nin Pennsylvania eyaletindeki Philadelphia şehrinde, 2 polisin, elinde bıçak bulunan siyahi Walter Wallace'i öldürmesi üzerine başlayan protestoların kontrol altına alınması için şehirde bu gece sokağa çıkma yasağı uygulanacağı bildirildi.
28.10.2020 Dünya
Eski Fatih Karagümrük Başkanı Yaşar Ecim'in vurulma anı kamereda
Eski Fatih Karagümrük Başkanı Yaşar Ecim'in vurulma anı kamereda Eski Fatih Karagümrük Başkanı Yaşar Ecim'in vurulma anları kameraya yansıdı. Saldırganın yakın mesafeden kurşun yağdırdığı Ecim'in giydiği çelik yelek sayesinde hayatta kaldığı ortaya çıktı.
18.09.2020 Gündem
Başakşehir'de hareketli anlar! Polis özel harekat operasyon düzenledi
Başakşehir'de hareketli anlar! Polis özel harekat operasyon düzenledi BAŞAKŞEHİR'de akşam saatlerinde devriye gezen gece bekçileri durumundan şüphelendikleri bir kişiyi durması için ikazda bulundu. Bekçilerin ikazlarına aldırış etmeyen kişi yaya olarak kaçmaya başladı. Bir süre bekçilerden kaçan şüpheli belinden silahını çıkararak önce başına dayadı. "Yaklaşırsanız kendimi öldürürüm" diyen şüpheli daha sonra da etrafa ve bekçilere doğru ateş açtı. Olay yerine Özel Harekat polisleri de dahil çok sayıda polis sevk edildi. Bina içine saklanan şüpheli müzakereci polislerin yaklaşık 4 saatlik çalışması sonucu silahını da bırakarak teslim oldu. Gözaltına alınan şüphelinin 16 yıl kesinleşmiş cezası olan cezaevi firari Mehmet Bağ olduğu öğrenildi.
30.08.2020 Yaşam
Antalya'da polisin vurulma anı kamerada
Antalya'da polisin vurulma anı kamerada Antalya'da polisin vurulma anı kamerada
8.07.2020 Haber

Benzer Haber Etiketleri

Vurulma Anı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vurulma anı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.