Vizyon Tarihi

Vizyon Tarihi

Son dakika vizyon tarihi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vizyon tarihi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vizyon tarihi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vizyon Tarihi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vizyon tarihi gelişmeleri de dahil olmak üzere 509 vizyon tarihi haberi bulunmuştur. Tüm vizyon tarihi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fnaf filmi Türkiye'de ne zaman çıkacak, FNAF (Five Nights at Freddy's) filmi Türkiye'ye gelecek mi, Fnaf filmi Türkiye’ye ne zaman gelecek, vizyon tarihi belli mi?
Fnaf filmi Türkiye'de ne zaman çıkacak, FNAF (Five Nights at Freddy's) filmi Türkiye'ye gelecek mi, Fnaf filmi Türkiye’ye ne zaman gelecek, vizyon tarihi belli mi? Five Nights at Freddy's oyununun beyaz ekrana uyarlanan filmi Türkiye'de "Freddy'nin Pizza Dükkanında Beş Gecesi” olarak biliniyor. Peki, FNAF filmi Türkiye'de vizyona girecek mi, nerede, ne zaman yayınlanacak?
27.10.2023 Kültür Sanat
Barbie Filmi bilet fiyatları | Barbie filmi ne zamana kadar vizyonda kalacak?
Barbie Filmi bilet fiyatları | Barbie filmi ne zamana kadar vizyonda kalacak? Barbie Filmi bilet fiyatları ve ne kadar vizyonda kalacağı sorgulanıyor. Barbie filmi 21 Temmuz’da vizyona girdi. Oppenheimer’ı gişede ikiye katlayan Barbie Filmi uyum sağlayabileceği bir dünya bulmak isteyen macera dolu bir kadının hikayesini anlatıyor. Peki, Barbie Filmi bilet fiyatları ne kadar, Barbie filmi ne kadar vizyonda kalacak? İstanbul, Bursa, Ankara, İzmir, Adana Barbie sinema fiyatları…
22.07.2023 Kültür Sanat
Setten paylaştı! "Bizimkisi bir aşk hikâyesi"
Setten paylaştı! "Bizimkisi bir aşk hikâyesi" Belçim Bilgin, başrolü Aytaç Şaşmaz’la paylaştığı “Hatıran Yeter” filminin setinden paylaşım yaptı.
29.06.2023 Magazin
Yeni 'Batman' filminin vizyon tarihi belli oldu
Yeni 'Batman' filminin vizyon tarihi belli oldu Robert Pattinson'ın DC evreninin en sevilen süper kahramanlarından 'Batman' karakterini canlandırdığı, dünya çapında 759 milyon dolar hasılat yapan 'The Batman', ikinci film onayını almıştı. Devam filminin vizyon tarihi netleşti.
4.02.2023 Magazin
Hande Soral'dan 'ikinci çocuk' açıklaması!
Hande Soral'dan 'ikinci çocuk' açıklaması! Koronavirüs pandemisi nedeniyle vizyon tarihi ertelenen 'Müstakbel Damat', 11 Kasım'da sinemaseverlerle buluşacak. Geçtiğimiz mayıs ayında Ali adını verdikleri oğlunun dünyaya gelmesiyle ilk kez anne olma mutluluğu yaşayan Hande Soral, filmde başrolde yer alıyor. Meslektaşı İsmail Demirci ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu, basın toplantısında 'ikinci çocuk' sözleriyle dikkat çekti.
13.10.2022 Magazin
Tünel filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Tünel filmi hangi ülkenin?
Tünel filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Tünel filmi hangi ülkenin? “Seong-Hun Kim’in yönettiği ‘Tünel’, filmi bu akşam Star TV yabancı sinema film kuşağında yayınlanacak. Filmin detaylarını merak edenler ise arama motorlarına yöneldi. Peki, Tünel filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Tünel filmi hangi ülkenin?
10.09.2022 Televizyon
Gülen Gözler filmi oyuncuları kim? Gülen Gözler filmi nerede çekildi? Gülen Gözler filmi konusu ve oyuncu kadrosu!
Gülen Gözler filmi oyuncuları kim? Gülen Gözler filmi nerede çekildi? Gülen Gözler filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Replikleri, komik sahneleri ve birbirinden ünlü oyuncu kadrosu ile unutulmaz Türk filmleri arasına giren Gülen Gözler Türk sinemasının en önemli örnekleri arasında yer alıyor. Adile Naşit, Münir Özkul, Müjde Ar, Şener Şen, Ayşen Gruda ve Itır Esen gibi usta oyuncuların yer aldığı Gülen Gözler filmi zaman zaman televizyon ekranlarına geliyor. Peki, Gülen Gözler filmi oyuncuları kim? Gülen Gözler filmi nerede çekildi? Gülen Gözler filmi konusu ne? İşte Gülen Gözler filmi konusu ve oyuncu kadrosu!
4.09.2022 Televizyon
Joker 2 filmi ne zaman vizyona girecek? Joker 2 oyuncuları kim? İşte Joker 2 vizyon tarihi!
Joker 2 filmi ne zaman vizyona girecek? Joker 2 oyuncuları kim? İşte Joker 2 vizyon tarihi! Joker filminin devamı olan Joker 2 ile ilgili heyecanlı bekleyiş sürüyor. Joaquin Phoenix’e Oscar kazandıran Joker 2’nin oyuncu kadrosu netleşiyor. Joaquin Phoenix ve Lady Gaga'lı 'Joker' devam filmi 'Joker: Folie à Deux' kadrosuna Emmy ödüllü, Bafta ve Altın Küre adayı usta oyuncu Brendan Gleeson katıldı. Peki, Joker 2 filmi ne zaman vizyona girecek? Joker 2 oyuncuları kim? Joker 2 konusu ne? İşte Joker 2 vizyon tarihi!
4.09.2022 Kültür Sanat
Sevmedim Deme filmi ne zaman vizyona girecek? Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut’un hayatları film oluyor!
Sevmedim Deme filmi ne zaman vizyona girecek? Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut’un hayatları film oluyor! “Sevmedim Deme” şarkısıyla popüler olan Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut’un hayatları film oluyor. Sevmedim Deme filminin oyuncu kadrosu ve vizyon tarihi belli oldu. Peki, Sevmedim Deme filmi oyuncuları kim? Sevmedim Deme filmi konusu ne? Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut kimdir? İşte detaylar…
31.08.2022 Televizyon
Joker 2 ne zaman çıkacak? Joker 2 'Folia A Deux'un vizyon tarihi belli oldu!
Joker 2 ne zaman çıkacak? Joker 2 'Folia A Deux'un vizyon tarihi belli oldu!  Joaquin Phoenix’in başarılı performansıyla kült filmleri arasına giren Joker'in devam filmi için vizyon tarihi belli oldu. Joker: Folie A Deux isimli filmin vizyon tarihi merak konusu oldu. Peki, Joker 2 ne zaman çıkacak?
4.08.2022 Kültür Sanat
John Wick 4 vizyon tarihi belli oldu mu? John Wick 4 ne zaman çıkıyor? İşte Keanu Reeves'in başrolünde olduğu John Wick 4 fragmanı!
John Wick 4 vizyon tarihi belli oldu mu? John Wick 4 ne zaman çıkıyor? İşte Keanu Reeves'in başrolünde olduğu John Wick 4 fragmanı! John Wick efsanesi geri dönüyor. Dünyada izlenme rekorları kıran John Wick serisi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Pandemi nedeniyle iki yıl ertelenen John Wick serisinin son filmi John Wick 4 yeni tanıtımıyla gündemde. Peki, John Wick 4 vizyon tarihi belli oldu mu? John Wick 4 ne zaman çıkıyor? John Wick 4 oyuncuları kim? İşte John Wick 4 oyuncu kadrosu!
26.07.2022 Kültür Sanat
Kurak Günler konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Kurak Günler filminin Türkiye vizyon tarihi ne?
Kurak Günler konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Kurak Günler filminin Türkiye vizyon tarihi ne? 'Kurak Günler’in dünya prömiyeri Cannes Film Festivali’nde gerçekleştirildi. Başrollerinde Selahattin Paşalı ve Ekin Koç’un yer aldığı Emin Alper’in yeni uzun metrajlı filmi Kurak Günler, dünya prömiyerini 75. Cannes Film Festivali’nin ‘Belirli Bir Bakış’ (‘Un Certain Regard’) bölümünde gerçekleştirdi. Peki, Kurak Günler filminin Türkiye vizyon tarihi ne? Kurak Günler konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?
24.05.2022 Kültür Sanat
Avatar 2 ne zaman çıkacak, vizyona giriş tarihi ne? Avatar 2 Suyun Yolu fragmanı yayınlandı! Avatar 2 yayın tarihi!
Avatar 2 ne zaman çıkacak, vizyona giriş tarihi ne? Avatar 2 Suyun Yolu fragmanı yayınlandı! Avatar 2 yayın tarihi! 'Avatar'ın tanıtım filmi yayınlandı. 2 milyar 847 milyon dolarlık hasılatıyla tüm zamanların en çok gişe yapan filmi 'Avatar' 13 yıl sonra izleyiciyle buluşacak. Devam filmi 'Avatar: Suyun Yolu'nun tanıtım filmi yayınlandı. Peki, Avatar 2 ne zaman vizyona giriyor, ne zaman çıkacak?  İşte Avatar 2 filminin vizyon tarihi ve film hakkında merak edilenler detaylar...
13.05.2022 Kültür Sanat
Doctor Strange 2 bilet fiyatları ne kadar, Doctor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında kaç yaş üstü? Dr. Strange 2 ne zaman çıkacak?
Doctor Strange 2 bilet fiyatları ne kadar, Doctor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında kaç yaş üstü? Dr. Strange 2 ne zaman çıkacak? Doctor Strange 2 ne zaman çıkacak, sorusu yanıt buldu. Doctor Strange hayranları, 2. filmin yayınlanacağı tarihi merakla bekliyordu. Doctor Strange filmi Doctor Strange in the Multiverse of Madness'ın vizyon tarihi açıklandı. Doctor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında vizyon tarihi belli olunca film hakkında yapılan araştırmalar da arttı.
6.05.2022 Kültür Sanat
Serdal Genç, Ahmet Kaya'ya benzerliğiyle şaşırttı!
Serdal Genç, Ahmet Kaya'ya benzerliğiyle şaşırttı! Kudret Sabancı’nın yönetmenliğini üstlendiği, Ahmet Kaya’nın hayatını anlatan filmde, sanatçının gençliğini oynayan Serdal Genç, 25 kilo alarak rolüne hazırlandı. Başarılı oyuncunun büyük değişimi dikkat çekti.
21.04.2022 Magazin
Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak? Recep İvedik 7 konusu ne, belli oldu mu?
Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak? Recep İvedik 7 konusu ne, belli oldu mu? Oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, hem başrol oyuncusu hem senaristi olduğu Recep İvedik serisinin 7. filmi için hazırlıklara başladığını açıkladı. Komedyen, videoyu "Geliyor gelmekte olan, Recep geliyor" notuyla yayınladı. Ünlü oyuncu, senaryosunu yazmaya başladığı 'Recep İvedik 7' filmi hakkında duyurusunu, bilgisayar ekranını göstererek yaptı.  Peki, Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak? Recep İvedik 7 konusu ne?
21.03.2022 Televizyon
Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi ne zaman çıkıyor? Bergen filmi oyuncuları kim?
Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi ne zaman çıkıyor? Bergen filmi oyuncuları kim? Arabesk müziğin güçlü isimlerinden Bergen’in hayat hikayesinin anlatıldığı Bergen filminin vizyon tarihi sinemaseveler tarafından araştırılıyor. Başrollerini Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu canlandırdığı Bergen filmi proje aşamadından bugüne ilgiyle beklenen yapımlar arasındaydı. Peki, Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi ne zaman çıkıyor? Bergen filmi oyuncuları kim? İşte detaylar…
16.02.2022 Gündem
Bergen filmi ne zaman vizyona giriyor? Bergen filmi ne zaman sinamalarda olacak?
Bergen filmi ne zaman vizyona giriyor? Bergen filmi ne zaman sinamalarda olacak? Hayatı ve şarkılarıyla bir döneme damga vuran Bergen’in hayatının anlatıldığı Bergen filminin vizyon tarihi belli oldu. Farah Zeynep Abdullah'ın Bergen’i canlandırdığı film, ünlü sanatçının trajik olaylarla bezeli hayat hikâyesini odağına alıyor. Peki, Bergen filmi ne zaman vizyona giriyor? Bergen fiilmi ne zaman sinamalarda olacak? İşte Bergen filminin vizyona gireceği tarih…
10.02.2022 Kültür Sanat
Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi fragmanı ve oyuncu kadrosu!
Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi fragmanı ve oyuncu kadrosu! Bergen filminin vizyon tarihi belli oldu. Başrolünde Farah Zeynep Abdullah'ın yer aldığı ve yeni afişi yayınlanan Bergen filminin vizyon tarihi 4 Mart 2022 olarak açıklandı.
4.02.2022 Kültür Sanat
Dilber Ay filmi ne zaman vizyona girecek?
Dilber Ay filmi ne zaman vizyona girecek? Ses ve sinema sanatçısı Dilber Ay’ın hayatının anlatıldığı yapımcılığını Fikri Harika Yapım ile Aytaç Medya’nın üstlendiği Dilber Ay filminin ne zaman sinemalara geleceği merak ediliyor. Senaryosunu Kamuran Süner ile Nalan Merter Savaş’ın yazdı, müzik direktörlüğünü İskender Paydaş, görüntü yönetmenliğini İngiliz Jean Paul Seresin’in yapacağı Dilbey ay filminin, yönetmen koltuğunda Hakan Kırkavaç oturuyor. Dilbey Ay filminin çekimleri Kasım ayında başladı. Peki, Dilber Ay filmi ne zaman vizyona girecek? Dilber Ay filmi ne zaman sinemalarda olacak? İşte detaylar…
2.02.2022 Kültür Sanat
Bergen filmi ne zaman sinemalarda olacak? İşte Bergen filminin vizyon tarihi!
Bergen filmi ne zaman sinemalarda olacak? İşte Bergen filminin vizyon tarihi! 'Acıların Kadını' olarak anılan arabesk şarkıcısı Bergen'in hayat hikayesinin konu edinen Bergen filmi vizyon tarihi ile sinemaseverlerin gündeminde yer alıyor. Farah Zeynep Abdullah'ın Bergen'i canlandırdığı filmde, Halis Serbest'i ise Erdal Beşikçioğlu canlandırıyor. Peki, Bergen filmi ne zaman sinemalarda olacak? Bergen filminin vizyon tarihi belli oldu mu? İşte Bergen filminin vizyonda olacağı tarih!
23.01.2022 Magazin
Bergen filmi ne zaman çıkacak? Bergen filminin vizyon tarihi ve Bergen filmi oyuncuları…
Bergen filmi ne zaman çıkacak? Bergen filminin vizyon tarihi ve Bergen filmi oyuncuları… 1989 yılında öldürülen müzisyen Bergen'in hayatını konu olan 'Bergen' filminin afiş ve teaserı görücüye çıktı. Peki, Bergen filmi ne zaman çıkacak? Bergen filminin vizyon tarihi ve Bergen filmi oyuncuları…
24.12.2021 Magazin
Venom 2 ne zaman sinemalarda? Venom 2 Türkiye vizyon tarihi!
Venom 2 ne zaman sinemalarda? Venom 2 Türkiye vizyon tarihi! Sony Pictures, "Venom: Zehirli Öfke 2"nin vizyon tarihini öne çekti. Tom Hardy'nin başrolünde yer aldığı film, 1 Ekim 2021'de izleyicilerle buluşacak. İşte Venom 2 Türkiye vizyon tarihi…
1.10.2021 Gündem
Matrix 4 fragman ne zaman, Tükiye’de saat kaçta yayınlanacak? Matrix 4 fragman tarihi ve vizyon tarihi…
Matrix 4 fragman ne zaman, Tükiye’de saat kaçta yayınlanacak? Matrix 4 fragman tarihi ve vizyon tarihi… Matrix serisinin yeni filmi "Matrix Resurrections"tan ilk görseller paylaşıldı. Yeni filmden ilk görsellerin paylaşılması sonrası fragman ve vizyon tarihi hakkında yapılan araştırmalar da arttı. Peki, Matrix 4 ne zaman vizyona girecek, Matrix 4 fragman ne zaman yayınlanacak? İşte Matrix 4 fragman tarihi ve vizyon tarihi…
8.09.2021 Gündem
9 Kere Leyla vizyon tarihi belli oldu mu? 9 Kere Leyla konusu ve oyuncu kadrosu…
9 Kere Leyla vizyon tarihi belli oldu mu? 9 Kere Leyla konusu ve oyuncu kadrosu… 9 Kere Leyla filmi oyuncu kadrosuyla dikkat çekmeyi başardı. Filmin başrollerinde Haluk Bilginer, Demet Akbağ, Fırat Tanış, Elçin Sangu ve Alican Yücesoy’un yer aldığı, yönetmen koltuğunda Ezel Akay'ın oturduğu "9 Kere Leyla" filmi için geri sayım başladı. Peki, 9 Kere Leyla vizyon tarihi belli oldu mu? 9 Kere Leyla konusu ve oyuncu kadrosu…
20.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Vizyon Tarihi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vizyon tarihi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.