Gazete Vatan Logo

John Wick 4 vizyon tarihi belli oldu mu? John Wick 4 ne zaman çıkıyor? İşte Keanu Reeves'in başrolünde olduğu John Wick 4 fragmanı!

John Wick efsanesi geri dönüyor. Dünyada izlenme rekorları kıran John Wick serisi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Pandemi nedeniyle iki yıl ertelenen John Wick serisinin son filmi John Wick 4 yeni tanıtımıyla gündemde. Peki, John Wick 4 vizyon tarihi belli oldu mu? John Wick 4 ne zaman çıkıyor? John Wick 4 oyuncuları kim? İşte John Wick 4 oyuncu kadrosu!

John Wick 4 vizyon tarihi belli oldu mu? John Wick 4 ne zaman çıkıyor? İşte Keanu Reeves'in başrolünde olduğu John Wick 4 fragmanı!

Destansı John Wick serisinin yeni filmi için nefesler tutuldu. John Wick (Keanu Reeves), serinin yaklaşan dördüncü bölümünde, şimdiye kadarki en ölümcül düşmanlarına savaş açıyor. Başına konulan ödül giderek artarken Wick, dünyanın en güçlü oyuncularını yani yeraltı dünyası alt etmek için sürdürecek. Serinin takipçileri John Wick’in yeni filmninin yayınlanma tarihini ve fragmanını merak ediyor. Peki, John Wick 4 vizyon tarihi belli oldu mu? John Wick 4 ne zaman çıkıyor? John Wick 4 oyuncuları kim? İşte John Wick 4 oyuncu kadrosu!

JOHN WİCK 4 NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Chad Stahelski'nin yönetmen koltuğunda oturduğu ve Keanu Reeves'in başrolünde yer aldığı yeni John Wick filmi 24 Mart 2023’te vizyona girecek.

JOHN WİCK 4 OYUNCU KADROSUNDA KİMLER?

Yeni filmde, daha önceki filmlerde gördüğümüz birçok karakter yine karşımıza çıkacak. John Wick 4 filminin oyuncu kadrosunda Laurence Fishburne, Ian McShane, Lance Reddick, Rina Sawayama, Donnie Yen, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson, Clancy Brown, Marko Zaror, Bill Skarsgård ve Scott Adkins yer alıyor.

Haberin Devamı

JOHN WİCK KONUSU NE?

John Wick serisi toplam 3 filmden oluşuyor. Film Wick'in eşinin ölümüne neden olan yeraltı dünyasından intikam almak için önüne çıkan herkesi öldürmeye başlayan John Wick’i konu ediniyor.

İşte JOHN WİCK 4 FRAGMANI