Keanu Reeves

Keanu Reeves

Son dakika Keanu Reeves haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Keanu Reeves ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Keanu Reeves haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Keanu Reeves

haberleri sayfasında son dakika yaşanan keanu reeves gelişmeleri de dahil olmak üzere 77 keanu reeves haberi bulunmuştur. Tüm keanu reeves haberleri aşağıda listelenmiştir.
Matrix Filmleri İzleme Sırası...matrix Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Matrix Filmleri İzleme Sırası...matrix Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Sinema dünyasında çığır açan yapımlar arasında Matrix ilk başlarda yer almaktadır. Filmde kullanılan teknoloji ve akıl almaz sahneler herkesin aklında yer etmiştir. Özellikle filmde başrolde yer alan Neo karakterinin kurşunlardan kaçışı halen hafızalarda bulunur. Bu eşsiz yapımın normalde üçleme olarak çekildiği bilinir. Ancak efsane yapımın 2021 yılında dördüncü devam halkası gelmiştir.
31.01.2024 Gündem
'John Wick' oyuncusu Lance Reddick'in ölüm nedeni belli oldu! Ailesi itiraz etti
'John Wick' oyuncusu Lance Reddick'in ölüm nedeni belli oldu! Ailesi itiraz etti Dünyaca ünlü 'John Wick' serisinde 'otel müdürü Charon' karakteriyle geniş bir hayran kitlesi edinen Lance Reddick, 17 Mart'ta Los Angeles kentindeki evinde yaşamını yitirmişti. ABD'li aktörün ölüm belgesi ortaya çıktı. Reddick'in ailesi ise ölüm raporundaki bulgulara itiraz etti. Oyuncunun avukatının açıklaması akılları karıştırdı.
8.04.2023 Magazin
Keanu Reeves'in sevgilisi Alexandra Grant'ten depremzedelere yardım çağrısı!
Keanu Reeves'in sevgilisi Alexandra Grant'ten depremzedelere yardım çağrısı! Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin yaralarını sarmaya çalışan Türkiye, depremzedeler için tek yürek oldu. Afet bölgesinde çalışmalar devam ederken, dünyaca ünlü yıldızlardan da destek mesajları yağdı. Son olarak Keanu Reeves'in sevgilisi Alexandra Grant, sosyal medya hesabından Türkiye ve Suriye için destek istedi.
16.02.2023 Magazin
John Wick 4 ne zaman vizyona girecek? John Wick 4 ne zaman sinemalarda olacak?
John Wick 4 ne zaman vizyona girecek? John Wick 4 ne zaman sinemalarda olacak? Keanu Reeves’in başrolünde olduğu John Wick serisinin dördüncü filmi John Wick 4 için nefesler tutuldu. Sinemaseverlerin merakla beklediği serinin son filminin çıkış tarihi beklenirken film ile ilgili gelen haberler dikkatle takip ediliyor. İzlenme rekorları serinin sinemalara geleceği tarih pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki, John Wick 4 ne zaman vizyona girecek? John Wick 4 ne zaman sinemalarda olacak? John Wick 4 fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…
18.12.2022 Kültür Sanat
John Wick 4 vizyon tarihi belli oldu mu? John Wick 4 ne zaman çıkıyor? İşte Keanu Reeves'in başrolünde olduğu John Wick 4 fragmanı!
John Wick 4 vizyon tarihi belli oldu mu? John Wick 4 ne zaman çıkıyor? İşte Keanu Reeves'in başrolünde olduğu John Wick 4 fragmanı! John Wick efsanesi geri dönüyor. Dünyada izlenme rekorları kıran John Wick serisi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Pandemi nedeniyle iki yıl ertelenen John Wick serisinin son filmi John Wick 4 yeni tanıtımıyla gündemde. Peki, John Wick 4 vizyon tarihi belli oldu mu? John Wick 4 ne zaman çıkıyor? John Wick 4 oyuncuları kim? İşte John Wick 4 oyuncu kadrosu!
26.07.2022 Kültür Sanat
Big Lebowski'nin yıldızı Jack Kehler hayatını kaybetti!
Big Lebowski'nin yıldızı Jack Kehler hayatını kaybetti! Sinema tarihinin kült filmlerinden 'The Big Lebowski’de rol alan ABD'li oyuncu Jack Kehler, 75 yaşında hayatını kaybetti. Oyuncunun vefat ettiği haberini oğlu sosyal medyadan duyurdu.
11.05.2022 Magazin
'Keanu Reeves'ten örnek hareket! Matrix gelirinin yüzde 70'ini...
'Keanu Reeves'ten örnek hareket! Matrix gelirinin yüzde 70'ini... 'Hollywood'un en iyi adamı' olarak anılan 57 yaşındaki oyuncu Keanu Reeves yine gönülleri fethedecek bir harekete imza attı. ABD basınındaki haberlere göre Keanu Reeves, 'The Matrix' filminden elde ettiği kazancın büyük bir bölümünü kanser araştırmalarına bağış olarak gönderdi.
4.01.2022 Magazin
Keanu Reeves'in 'Matrix' serisinden aldığı ücret gündem oldu!
Keanu Reeves'in 'Matrix' serisinden aldığı ücret gündem oldu! 'Matrix' serisinin dördüncü filmi 'The Matrix Resurrections (Matrix 4)' büyük bir heyecanla bekleniyor. Cuma günü vizyona girecek olan filmin başrol oyuncusu Keanu Reeves'in kazancı gündem oldu. HBO Max platformu, ünlü aktörün bugüne dek oynadığı dört filmden ne kadar kazandığını açıkladı. İşte Keanu Reeves'in 'Matrix' serisinden aldığı ücretler...
22.12.2021 Magazin
Matrix 4 fragman ne zaman, Tükiye’de saat kaçta yayınlanacak? Matrix 4 fragman tarihi ve vizyon tarihi…
Matrix 4 fragman ne zaman, Tükiye’de saat kaçta yayınlanacak? Matrix 4 fragman tarihi ve vizyon tarihi… Matrix serisinin yeni filmi "Matrix Resurrections"tan ilk görseller paylaşıldı. Yeni filmden ilk görsellerin paylaşılması sonrası fragman ve vizyon tarihi hakkında yapılan araştırmalar da arttı. Peki, Matrix 4 ne zaman vizyona girecek, Matrix 4 fragman ne zaman yayınlanacak? İşte Matrix 4 fragman tarihi ve vizyon tarihi…
8.09.2021 Gündem
Survivor Hayrettin kimdir? Survivor Hayrettin Karaoğuz kaç yaşında ve nereli? İşte hayatı!
Survivor Hayrettin kimdir? Survivor Hayrettin Karaoğuz kaç yaşında ve nereli? İşte hayatı! Survivor 2021 için nefesler tutuldu. İlk bölüm için geri sayım devam ederken Survivor 2021 Ünlüler Takımı kadrosu da belli oldu. Survivor 2021 Ünlüler Takımı'nın dikkat çeken isimlerinden biri de, sosyal medyadaki video paylaşımları ile bilinen Hayrettin oldu. Peki, Survivor Hayrettin kimdir? Survivor Hayrettin Karaoğuz kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor 2021 Ünlüler Takımı yarışmacılarından Survivor Hayrettin Karaoğuz'un hayatı...
9.01.2021 Gündem
İz bırakan en iyi 10 Al Pacino filmi
İz bırakan en iyi 10 Al Pacino filmi Gangster filmlerinin bir numaralı isimlerinden biri olarak karşımıza çıkan Al Pacino rol aldığı filmlerle hafızalara kazındı. Amerikan filmlerinin ikonik isimlerinden olan Al Pacino son olarak Scorsese'nin, en destansı eseri olarak adlandırılan gangster filmi The Irishman filmi ve Quentin Tarantino’nun Once Upon a Time… in Hollywood’u ile beyaz perdede boy gösterdi. Peki, Al Pacino kimdir? İşte en iyi 10 Al Pacino filmi...
9.06.2020 Gündem
Brad Pitt'ten flaş 'Matrix' itirafı
Brad Pitt'ten flaş 'Matrix' itirafı Kariyerinin altın çağında olan Brad Pitt (56), önceki gün katıldığı bir davette şaşırtıcı bir itirafta bulundu.
25.01.2020 Magazin
Ana de Armas kimdir? Nerelidir? Ana de Armas kaç yaşında?
Ana de Armas kimdir? Nerelidir? Ana de Armas kaç yaşında? 2006 yılında İspanyol filmi Una rosa de Francia’da oynayarak oyunculuk kariyerini başlayan, aynı zamanda İspanyol televizyon programı El Internado’da başrol oynayan Ana de Armas’ın adı ünlü oyuncu Bradley Cooper ile anılıyor. Bu haber sonrasında internette pek çok kişi ise Ana de Armas’ı araştırıyor. Peki Ana de Armas Kimdir? Nerelidir? Ana de Armas kaç yaşında? İşte detaylar…
17.01.2020 Gündem
Pokemon, Twitter'a damga vurdu
Pokemon, Twitter'a damga vurdu Final Fantasy VII Remake hakkında en çok tweet atılan en yeni oyun olurken Pokemon, Fortnite ve Splatoon en çok ilgi çeken ve hakkında en çok konuşulan oyun oldu.
21.06.2019 Bilim ve Teknoloji
John Wick 3’ün Çekimleri Tamamlandı, Film Mayıs’ta Vizyonda
John Wick 3’ün Çekimleri Tamamlandı, Film Mayıs’ta Vizyonda Uzun süredir merakla beklenen John Wick 3’ün çekimleri sona erdi. Filmin çıkış tarihinin ise 2019 Mayıs’ı olacağı açıklandı.
27.11.2018 Kültür Sanat
Dev kadro yeniden bir arada
Dev kadro yeniden bir arada Bu hafta vizyona giren dokuz film arasında en çok dev oyuncu kadrosuyla Mamma Mia! Yeniden Başlıyoruz öne çıkıyor.
20.07.2018 Arşiv
Makyajsız kraliçe
Makyajsız kraliçe Başrolünü Keanu Reeves’in üstlendiği ‘John Wick 3’ filminin kadrosuna katılan Halle Berry (51), John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı’nda görüntülendi.
23.05.2018 Magazin
Bir Nokia efsanesi daha geri döndü
Bir Nokia efsanesi daha geri döndü Nokia bir dönemin popüler telefonu 8110'u yeniledi. Matrix filmi ile hafızalara kazınan telefon Barcelona'da tanıtıldı. Peki Nokia 8110'un özellikleri neler? Nokia 8110'un fiyatı ne olacak? İşte Nokia 8110 hakkında bilmeniz gereken her şey...
26.02.2018 Bilim ve Teknoloji
Mayıs’ta Türkiye’de!
Mayıs’ta Türkiye’de! Keanu Reeves’i (53) sahalara geri döndüren ‘John Wick’ serisinin 3. filminin yerli vizyon tarihi açıklandı.
10.10.2017 Magazin
Keanu Reeves'ın yeni imajı!
Keanu Reeves'ın yeni imajı! Bir süredir ortalarda görünmeyen dünyaca ünlü aktör Keanu Reeves, önceki gün Los Angeles Havalimanı'ndaydı.
9.10.2017 Magazin
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 9 Eylül Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 9 Eylül Cumartesi Kanal D 9 Eylül Cumartesi günü yayın akışı, 06.15’te eğlenceli içeriklerin ve çeşitli sevilen çizgi filmlerin yayınlandığı Kanal D Çocuk Kulübü ile başlayacak, bir başka komedi programı yerli dizi Ankara’nın Dikmen’i ile devam edecek. Şans Kapıyı Kırınca adlı komedi dizisi ile süren yayın akışında, Magazin D ve Ver Elini Aşk gibi programlar da yayınlanacak. Akşam kuşağından önce Meryem ve Kanal D Haber yayınlanırken, akşam kuşağında tv’de ilk kez John Wick ve daha sonra Zorlu ikili adlı yabancı sinemalar yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
Yeniden bir arada
Yeniden bir arada Daha önce ‘Bram Stoker’s Dracula’ ve ‘A Scanner Darkly’ filmlerinde birlikte rol alan Keanu Reeves ile Winona Ryder bir kez daha aynı filmde buluşmaya hazırlanıyor.
1.09.2017 Magazin
Yıldız oyuncuyla kocasını aldatmış
Yıldız oyuncuyla kocasını aldatmış Bir döneme damga vuran Duran Duran grubunun üyelerinden John Taylor'ın eski karısı Amanda de Cadenet, kısa süre önce piyasaya çıkan It's Messy; Essays on Boys, Boobs, and Badass Women adlı kitapta yıllar önce yaşadıklarını bütün açıklığıyla itiraf etti.
18.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Keanu Reeves ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki keanu reeves haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.