Matrix

Matrix

Son dakika Matrix haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Matrix ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Matrix haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Matrix

haberleri sayfasında son dakika yaşanan matrix gelişmeleri de dahil olmak üzere 230 matrix haberi bulunmuştur. Tüm matrix haberleri aşağıda listelenmiştir.
Matrix Filmleri İzleme Sırası...matrix Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Matrix Filmleri İzleme Sırası...matrix Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Sinema dünyasında çığır açan yapımlar arasında Matrix ilk başlarda yer almaktadır. Filmde kullanılan teknoloji ve akıl almaz sahneler herkesin aklında yer etmiştir. Özellikle filmde başrolde yer alan Neo karakterinin kurşunlardan kaçışı halen hafızalarda bulunur. Bu eşsiz yapımın normalde üçleme olarak çekildiği bilinir. Ancak efsane yapımın 2021 yılında dördüncü devam halkası gelmiştir.
31.01.2024 Gündem
Dejavu Ne Demek? Dejavu Hissi Yaşamak, Dejavu Olmak Nedir, Neden Olur?
Dejavu Ne Demek? Dejavu Hissi Yaşamak, Dejavu Olmak Nedir, Neden Olur? Dünya çapında bilinen bir kelime olmasıyla birlikte, dejavu sözcüğü özellikle Matrix film serisinden çok fazla bilinmektedir. Günlük yaşamda özellikle birçok kişinin başına gelen bir his olduğunu söylemek mümkündür. Genel olarak anlamı ise görülen bir durumun daha önce yaşanmış olduğu hissini almaktır. Örneğin görülen bir yerin daha önce gördüğünü düşünmek şeklinde ele alınır.
24.01.2024 Eğitim
Sedan atağa geçiyor, yeni yılda sıçrama yapmaya hazırlanıyor
Sedan atağa geçiyor, yeni yılda sıçrama yapmaya hazırlanıyor Pazar payları yüzde 27’ye düşen sedan otomobiller önümüzdeki yıl yeniden sıçrama yapabilir. Passat’ın varisi olan elektrikli sedan modeli ID.7’yi, 2024’ün üçüncü çeyreğinde getirmeyi planladıklarını belirten VW Binek Araç Genel Müdürü Gino Bottaro, “ID.7’yi yüzde 10 ÖTV diliminde getirmek için çalışıyoruz. Başarılı olursak sedan pazarını tekrar yukarı çıkartacak kadar yüksek adetlerde satarız” dedi. Geçen yıl üretimi biten Passat Sedan, dünyada en çok Türkiye’de satılıyordu.
20.11.2023 Otomobil
Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı? Optimus Prime ve Thanos'u seslendiren Ayhan Kahya hakkında her şey!
Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı? Optimus Prime ve Thanos'u seslendiren Ayhan Kahya hakkında her şey! "Transformers"ta "Optimus Prime"ı, "Avengers" filmlerinde "Thanos"u ve daha birçok önemli karakteri Türkçe seslendiren Ayhan Kahya'nın 57 yaşında hayatını kaybettiği öğrenildi. Peki, Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşında ve nereli? Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya neden öldü?
10.10.2022 Magazin
Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya hayatını kaybetti!
Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya hayatını kaybetti! "Transformers"ta "Optimus Prime"ı, "Avengers" filmlerinde "Thanos"u ve daha birçok önemli karakteri Türkçe seslendiren dublaj yönetmeni, seslendirme ve opera sanatçısı Ayhan Kahya 57 yaşında hayatını kaybetti.
10.10.2022 Magazin
Matrix'in Kahin'i Mary Alice 85 yaşında hayatını kaybetti
Matrix'in Kahin'i Mary Alice 85 yaşında hayatını kaybetti Matrix serisinin üçüncü filmi 'The Matrix Revolutions'da Kahin rolünü canlandıran Mary Alice 85 yaşında hayatını kaybetti.
30.07.2022 Dünya
SKODA SUV’unu yeniledi!
SKODA SUV’unu yeniledi! Türkiye’de satışa sunulan KAROQ SUV modeli, 809.9 bin TL’den başlıyor.
29.05.2022 Otomobil
'Keanu Reeves'ten örnek hareket! Matrix gelirinin yüzde 70'ini...
'Keanu Reeves'ten örnek hareket! Matrix gelirinin yüzde 70'ini... 'Hollywood'un en iyi adamı' olarak anılan 57 yaşındaki oyuncu Keanu Reeves yine gönülleri fethedecek bir harekete imza attı. ABD basınındaki haberlere göre Keanu Reeves, 'The Matrix' filminden elde ettiği kazancın büyük bir bölümünü kanser araştırmalarına bağış olarak gönderdi.
4.01.2022 Magazin
Keanu Reeves'in 'Matrix' serisinden aldığı ücret gündem oldu!
Keanu Reeves'in 'Matrix' serisinden aldığı ücret gündem oldu! 'Matrix' serisinin dördüncü filmi 'The Matrix Resurrections (Matrix 4)' büyük bir heyecanla bekleniyor. Cuma günü vizyona girecek olan filmin başrol oyuncusu Keanu Reeves'in kazancı gündem oldu. HBO Max platformu, ünlü aktörün bugüne dek oynadığı dört filmden ne kadar kazandığını açıkladı. İşte Keanu Reeves'in 'Matrix' serisinden aldığı ücretler...
22.12.2021 Magazin
Yeni KODİAQ 2022'de yollara çıkacak
Yeni KODİAQ 2022'de yollara çıkacak İlk tanıtılmasının ardından dört yıl geçen KAROQ modeli yenilendi.
3.12.2021 Otomobil
Teknoloji şirketleri 'metaverse' ile 'fiziksel dünyayı' ele geçirmek istiyor
Teknoloji şirketleri 'metaverse' ile 'fiziksel dünyayı' ele geçirmek istiyor Kovid-19 salgını başta blokzincir ve NFT'ler olmak üzere neredeyse tüm çevrim içi hizmetlere yönelik talebi artırırken, teknolojiden para kazanmanın yeni yollarını arayan büyük şirketler "metaverse" ile "fiziksel dünyayı" ele geçirmeye hazırlanıyor.
29.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Yeni Ford Fiesta ‘Hibrit’ yola çıkıyor
Yeni Ford Fiesta ‘Hibrit’ yola çıkıyor Yeni Fiesta’nın elektrikli güç aktarma organı seçenekleri arasında 48 voltluk EcoBoost Hibrit motor ve yedi ileri vitesli Powershift şanzıman yer alıyor.
18.09.2021 Otomobil
Matrix 4 fragman ne zaman, Tükiye’de saat kaçta yayınlanacak? Matrix 4 fragman tarihi ve vizyon tarihi…
Matrix 4 fragman ne zaman, Tükiye’de saat kaçta yayınlanacak? Matrix 4 fragman tarihi ve vizyon tarihi… Matrix serisinin yeni filmi "Matrix Resurrections"tan ilk görseller paylaşıldı. Yeni filmden ilk görsellerin paylaşılması sonrası fragman ve vizyon tarihi hakkında yapılan araştırmalar da arttı. Peki, Matrix 4 ne zaman vizyona girecek, Matrix 4 fragman ne zaman yayınlanacak? İşte Matrix 4 fragman tarihi ve vizyon tarihi…
8.09.2021 Gündem
Skoda Kodiaq yenileniyor!
Skoda Kodiaq yenileniyor! Skoda, SUV atağını başlatan ilk model olan Kodiaq'ı revize etti.
14.04.2021 Otomobil
Yeni Audi Q3 satışa çıktı!
Yeni Audi Q3 satışa çıktı! Yeni Audi Q3 Türkiye’de satışa sunuldu. Q3, 35 TFSI motor seçeneğiyle satılacak. Araç 638 bin TL’den başlıyor.
5.04.2021 Otomobil
Golf 'un 8. nesli satışa çıkıyor!
Golf 'un 8. nesli satışa çıkıyor! 1974'te Wolfsburg’da üretime başlayan Volkswagen Golf'ün 8. nesli Türkiye’de satışa sunuldu.
15.03.2021 Otomobil
Yeni Audi A3'ler yollara indi!
Yeni Audi A3'ler yollara indi! Audi’nin kompakt sınıftaki A3 dördüncü nesliyle Türkiye’de satışa sunuldu. Yeni A3, Sportback ve Sedan olmak üzere iki farklı gövde seçeneğine sahip olacak.
22.02.2021 Otomobil
Opel'in yeni  Mokka'sı yola çıkıyor
Opel'in yeni Mokka'sı yola çıkıyor Yeni elektrikli Opel Mokka-e’nin ardından Alman otomobil üreticisi şimdi de içten yanmalı motorlara sahip yeni Mokka’yı piyasaya sunacak.
16.09.2020 Otomobil
Cezeri kimdir? İlk milli uçan arabaya ismi verilen El Cezeri’nin eserleri ve buluşları nelerdir? Cezeri ne demek?
Cezeri kimdir? İlk milli uçan arabaya ismi verilen El Cezeri’nin eserleri ve buluşları nelerdir? Cezeri ne demek? Türkiye’nin ilk uçan arabası Cezeri, ilk uçuş testlerini başarıyla tamamladı. Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Türk mühendislerinin tasarlayıp ürettiği, 230 kg’lık ön prototip uçuş testlerinde 10 metre yükseldi. Milli ilk uçan arabanın tanıtılmasının ardından Cezeri ismi gündeme geldi. Peki, Cezeri ne demek? Cezeri kimdir? İşte Tarihin en büyük mucitlerinden biri olarak kabul edilen El Cezeri hakkında merak edilenler…
16.09.2020 Gündem
Panamera yenilendi, hibrit versiyon geldi
Panamera yenilendi, hibrit versiyon geldi Porsche’nin dört kapılı spor otomobil modeli Panamera yenilendi. Panamera model ailesine performans odaklı hibrit bir model eklendi.
28.08.2020 Otomobil
Grant Imahara neden öldü? 49 yaşındaki sonucu Grant Imahara kimdir?
Grant Imahara neden öldü? 49 yaşındaki sonucu Grant Imahara kimdir? Japon asıllı Amerikalı elektronik mühendisi ve televizyon sunucusu Grant Imahara, hayatını kaybetti. Grant Imahara, Kari Byron, Tory Belleci, Jamie Hyneman ve Adam Savage ile MythBusters programlarının sunuculuğunu yapan Grant Imahara 49 yaşında hayatını kaybetti. Grant Imahara neden öldü? Grant Imahara kimdir?
14.07.2020 Gündem
Land Rover'ın en durdurulamazı 'Defender' olacak
Land Rover'ın en durdurulamazı 'Defender' olacak Land Rover’ın 70 yıldan uzun süredir herkesin tutku ile bağlı olduğu modeli Defender, gelişmiş teknolojileri ve geçmişe dair izler de taşıyan yepyeni tasarımı ile tarihi kaldığı yerden yazmaya devam edecek.
3.07.2020 Otomobil
Volkswagen Tiguan'a makyaj!
Volkswagen Tiguan'a makyaj! Avrupa pazarının en çok tercih edilen SUV’u ve Volkswagen’in tüm dünyada genelinde en başarılı modeli olan Tiguan yenilendi.
1.07.2020 Otomobil
VW'nin amiral gemisi değişiyor
VW'nin amiral gemisi değişiyor Volkswagen’in “Gran Turismo” modeli Arteon yeni verimli motor seçenekleri, akıllı sürüş ve asistan sistemleri ile güncellendi. Yenilenen Arteon, fastback ve stationwagon kasa tipinde yeni Shooting Brake versiyonlarıyla önümüzdeki aylarda Avrupa’da satışa sunulacak.
24.06.2020 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Matrix ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki matrix haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.