Skoda

Skoda

Son dakika skoda haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan skoda ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını skoda haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Skoda

haberleri sayfasında son dakika yaşanan skoda gelişmeleri de dahil olmak üzere 429 skoda haberi bulunmuştur. Tüm skoda haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Mart ayında yüzde 17,1 arttı
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Mart ayında yüzde 17,1 arttı TÜİK verilerine göre Mart ayında 226 bin 617 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.
25.04.2024 Ekonomi
Skoda CEO'su Ahmet Yüce kimdir, nereli? Skoda Türkiye Distribütörü Ahmet Yüce'nin serveti ne kadar?
Skoda CEO'su Ahmet Yüce kimdir, nereli? Skoda Türkiye Distribütörü Ahmet Yüce'nin serveti ne kadar? Skoda’nın Türkiye Distribütörü, Yüce Auto’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce bu yıl çalışanlarına 29 maaş ikramiye verdiği iddialarının ardından Ahmet Yüce hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Ahmet Yüce kimdir, nereli, serveti ne kadar?
5.03.2024 Gündem
Skoda Superb fiyatlarındaki indirime bakın: Bu çılgınlık ilk kez oluyor
Skoda Superb fiyatlarındaki indirime bakın: Bu çılgınlık ilk kez oluyor Ülkemizde Skoda denilince akla hemen Superb geliyor. Bu model yeni fiyatıyla kullanıcıların yüzlerini güldürdü. İşte Skoda Superb 2024 Ocak güncel fiyat listesi...
23.01.2024 Otomobil
Skoda Octavia 2023 fiyatını yeni yıla taşıdı: Bayide pazarlığı bile var!
Skoda Octavia 2023 fiyatını yeni yıla taşıdı: Bayide pazarlığı bile var! Otomobil tutkunları için hazırladığımız haberlere bugün Skoda Octavia ile devam ediyoruz. Segmentinin en iyisi olan Skoda Octavia 2023 kampanyalı fiyatını yeni yıla taşıdı. İşte detaylar...
14.12.2023 Otomobil
Sabancı Holding'den 36,7 milyar lira kar
Sabancı Holding'den 36,7 milyar lira kar 2023 yılının ilk 9 ayına ilişkin finansal sonuçlarını açıklayan Sabancı Holding, söz konusu dönemde kombine satışlarını yüzde 65 artışla 457,3 milyar TL seviyesine yükseltirken, Holding’in konsolide net kârı ise 36,7 milyar TL oldu.
9.11.2023 Finans
Dsg Nedir, Ne İşe Yarar? Dsg Şanzıman Çalışma Prensibi Nedir?
Dsg Nedir, Ne İşe Yarar? Dsg Şanzıman Çalışma Prensibi Nedir? DSG Audi, SEAT ve Skoda dahil olmak üzere Volkswagen Grubu bünyesindeki birçok üretici tarafından kullanılan bir tür çift kavramalı şanzımandır. Geleneksel bir otomatik şanzımandan çok farklı bir şekilde çalışır, ancak sürüş sırasında farkı fark etmeyebilirsiniz.
6.06.2023 Gündem
Araba satışında büyük oyun! 300 bin lira fiyat farkı koyuyorlar
Araba satışında büyük oyun! 300 bin lira fiyat farkı koyuyorlar Yeni yılla birlikte ilan sitelerine konulan ikinci el görünümlü sıfır araçların sayısı arttı. Bayilerde bulunamayan birçok sıfır otomobil ‘1001 kilometre’ bilgisi ile ederinin 200-300 bin TL üzerine ilan sitelerinde yer buldu. Şahısların yılda 3 adet olan ikinci el satış limitinin 1 Ocak’ta yenilendiğini hatırlatan uzmanlar, söz konusu artışta bu işi ticaret haline getiren kişilerin etkili olduğunu vurguladı. Galerilerin de şahıslar üzerinden satış yaptığı iddialar arasında.
23.01.2023 Ekonomi
Engelli araç limiti 2023’de artacak mı, engelli araç limiti ne kadar olacak 2023?
Engelli araç limiti 2023’de artacak mı, engelli araç limiti ne kadar olacak 2023? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla; otomobillerde ÖTV matrah limiti artırıldı. 1600 CC altı araçlarda alt limit 184 bin TL oldu. Peki, Engelli araç limiti 2023’de artacak mı, engelli araç limiti ne kadar olacak 2023?
24.11.2022 Ekonomi
Bakan Varank: Ekonomik anlamda Türkiye’ye büyük katkılar sağlayacağız
Bakan Varank: Ekonomik anlamda Türkiye’ye büyük katkılar sağlayacağız Ulusal Yapay Zekâ Stratejisi’ni geçen yıl yayınlayan ve 2025 yılı hedeflerini ortaya koyan Türkiye, bu alanda ilk kez uygulanacak bir destek modeli geliştirdi. TÜBİTAK Yapay Zekâ Ekosistem Çağrısı, yapay zekâya ihtiyacı olan işletmeleri; teknoloji sağlayıcı KOBİ’ler, üniversiteler ve araştırma merkezleriyle buluşturuyor. TÜBİTAK Yapay Zekâ Enstitüsü’nün de dahil olduğu sistem, yapay zekâ alanında bir sinerji oluşturmayı hedefliyor.
15.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Köy yolunda yolunda milyonluk kaza! Lüks araçlar böyle çarpıştı
Köy yolunda yolunda milyonluk kaza! Lüks araçlar böyle çarpıştı Sakarya’nın Hendek ilçesinde yayla yolunda milyonluk ciplerin karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Şarampole yuvarlanan Lamborghini içerisinde bulunan yaralıların kurtarılma anı ise cep telefonuyla kaydedildi.
6.08.2022 Yaşam
Yenilenen Fuso Canter Türkiye’de satışa çıkıyor
Yenilenen Fuso Canter Türkiye’de satışa çıkıyor Fuso Canter yenilendi. Farklı ön tasarımı, yüksek taşıma kapasitesi ve artan sürüş konforuyla dikkat çeken Fuso Canter, kamu, inşaat, lojistik, gıda gibi farklı sektörlerde, araç sahiplerine büyük maliyet avantajı yaratmaya hedefliyor.
3.08.2022 Otomobil
Kadıköy’de otomobil apartmanın bahçesine uçtu: 1 yaralı
Kadıköy’de otomobil apartmanın bahçesine uçtu: 1 yaralı Kadıköy’de seyir halindeki otomobile başka bir otomobil yandan çarptı. Çapmanın etkisiyle kontrolden çıkarak elektrik direğine çarpıp bir apartmanın bahçesine uçan lüks otomobildeki 1 kişi yaralandı.
9.07.2022 Yaşam
Elektrikli otomobil kuzeyden güney kutbuna gidecek!
Elektrikli otomobil kuzeyden güney kutbuna gidecek! Nissan, Kuzey Kutbu'ndan Güney Kutbu'na tamamen elektrikli sürüşü üstlenmek için İngiliz Chris Ramsey ile ortaklığını duyurdu.
29.05.2022 Otomobil
SKODA SUV’unu yeniledi!
SKODA SUV’unu yeniledi! Türkiye’de satışa sunulan KAROQ SUV modeli, 809.9 bin TL’den başlıyor.
29.05.2022 Otomobil
BMW 7 serisi elektrikle gelecek!
BMW 7 serisi elektrikle gelecek! Yenilenen BMW 7 serisi dünyada ilk etapta tamamen elektrikli satılacak. Türkiye’ye ise 2023 ilk çeyrekte ithal edilecek
29.05.2022 Otomobil
SKODA'dan yeni Superb Combi
SKODA'dan yeni Superb Combi SKODA’nın niş modeli SUPERB COMBI SCOUT, Türkiye’de satışa sunuldu.
24.05.2022 Otomobil
Sıfır ve ikinci el arabada yeni dönem başladı! Rüzgar tersine döndü! Ancak yıl sonuna kadar fiyatlar...
Sıfır ve ikinci el arabada yeni dönem başladı! Rüzgar tersine döndü! Ancak yıl sonuna kadar fiyatlar... Sıfır ve ikinci el araçlarla ilgili son dakika açıklaması! Rüzgar tersine döndü ve hareketlilik başladı. Üretim maliyetlerinin rekor seviyelere ulaşması, çip krizi gibi etkenler araç fiyatlarını adeta uçurdu. Tüm yaşananlara ve fiyat artışlarına rağmen sıfır ve ikinci el araç satışlarında ciddi bir talep var. Ancak araba almaya karar verip bayilere giden vatandaşlar eli boş dönüyor. Araç bulunamadığı için piyasadan yüksek fiyattan almak durumunda kalınıyor. Devletin kayıt dışı alım satımlar ile ilgili de harekete geçmesi beklenirken, araç fiyatlarındaki artışa ilişkin değerlendirme yapıldı. Sıfır ve ikinci el otomobil fiyatlarında son durum ne? Sektör temsilcilerinden açıklama geldi. İşte sıfır ve ikinci el araçlarda tüm yeni gelişmeler...
20.05.2022 Ekonomi
Mart ayında 97 bin 974 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı
Mart ayında 97 bin 974 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı bir önceki aya göre yüzde 47,2 arttı. Mart ayında 97 bin 974 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.
27.04.2022 Ekonomi
Ormanda ilişkiye girerken yakalanmıştı! Eski kaymakam hakkında flaş gelişme! 15 yaşındaki çocuğu...
Ormanda ilişkiye girerken yakalanmıştı! Eski kaymakam hakkında flaş gelişme! 15 yaşındaki çocuğu... Eski Beykoz Kaymakamı, korumasının kiraladığı otomobilde bir kadınla cinsel birliktelik yaşadı. Yoldan geçen 15 yaşındaki çocuk kaymakamı uyarınca, önce tehdit edildi ardından kaymakam tarafından araçla ezilmeye çalışıldı. Yaşanan olaydan hemen sonra emeklilik dilekçesi veren kaymakam hakkında 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
18.04.2022 Yaşam
Arabası olanlar dikkat! Akaryakıttaki tehlike ortaya çıktı, motoru bitiriyor...
Arabası olanlar dikkat! Akaryakıttaki tehlike ortaya çıktı, motoru bitiriyor... Arabası olan herkesi ilgilendiriyor, akaryakıttaki tehlike ortaya çıktı. İstanbul'da, Bayram Emintürk'ün (39) bir istasyondan yakıt aldığı hafif ticari aracı, 10 kilometre sonra motor arızası verdi. Emintürk’ün savcılığa suç duyurusunun ardından bilirkişi tarafından araçtan alınıp, TÜBİTAK'a gönderilen numune yakıtta, yüksek oranda su tespit edildi. Aracın 70 gündür serviste olduğunu ve yaklaşık 40 bin liralık masraf çıktığını belirten Emintürk, "İşim sebebiyle oradan buradan araç bulmaya çalışıyorum. Çok zor durumdayım" dedi.
8.04.2022 Otomobil
Yerli araba Togg'dan heyecanlandıran görüntüler! Bakan Nebati ile Varank direksiyona geçti
Yerli araba Togg'dan heyecanlandıran görüntüler! Bakan Nebati ile Varank direksiyona geçti Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, Togg’un direksiyonuna geçerek deneme sürüşü yaptı.
6.04.2022 Otomobil
SKODA’dan “Onur Ödülü” aldı!
SKODA’dan “Onur Ödülü” aldı! SKODA Türkiye Distribütörü Yüce Auto’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, markanın kurucuları Václav Laurin ve Václav Klement adına verilen “Yaşam Boyu Onur Ödülü”ne layık görüldü.
5.04.2022 Otomobil
Yeni Fabia’nın fiyatı belli oldu, Türkiye’de satışa sunuldu!
Yeni Fabia’nın fiyatı belli oldu, Türkiye’de satışa sunuldu! Skoda Fabia lansmana özel 379.9 bin TL’den başlayan fiyatlarla showroomlara iniyor.
30.03.2022 Otomobil
Sıfır araba ve ikinci el araba alacaklara kötü haber! Yeni zam dalgası! Böylesi görülmedi kriz...
Sıfır araba ve ikinci el araba alacaklara kötü haber! Yeni zam dalgası! Böylesi görülmedi kriz... Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarına zam geliyor. Araba fiyatlarını arttıran en büyük sebep tedarik krizi olarak görülüyor. Bunun yanında Ukrayna ve Rusya arasındaki kriz ve nikel bulma sorunu fiyatları tırmandırıyor. Araba fiyatlarında zam dalgası başladı. Markalar yüzde 5 zamlı fiyatlarını peş peşe açıkladı. Önümüzdeki ay itibarıyla da yeni zamların geleceği ifade ediliyor. Sıfır araba fiyatlarındaki artış ikinci el araba fiyatlarını da olumsuz etkiliyor. Piyasasının uzun süredir durgun olan ikinci el araba pazarı yeni zam dalgasıyla hareketlenecek. İşte sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler...
28.03.2022 Ekonomi
Volkswagen'den flaş karar! Askıya alındı
Volkswagen'den flaş karar! Askıya alındı Volkswagen'den yeni karar! Dev otomotiv firması üretimi resmen durdurdu. Slovakya'daki Volkswagen fabrikası, Ukrayna'daki ihtilaf nedeniyle arz sıkıntısı yaşıyor. Üretimin askıya alındığı açıklandı.
23.03.2022 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Skoda ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki skoda haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.