Gazete Vatan Logo
Magazin 'John Wick' oyuncusu Lance Reddick'in ölüm nedeni belli oldu! Ailesi itiraz etti

'John Wick' oyuncusu Lance Reddick'in ölüm nedeni belli oldu! Ailesi itiraz etti

Dünyaca ünlü 'John Wick' serisinde 'otel müdürü Charon' karakteriyle geniş bir hayran kitlesi edinen Lance Reddick, 17 Mart'ta Los Angeles kentindeki evinde yaşamını yitirmişti. ABD'li aktörün ölüm belgesi ortaya çıktı. Reddick'in ailesi ise ölüm raporundaki bulgulara itiraz etti. Oyuncunun avukatının açıklaması akılları karıştırdı.

'John Wick' oyuncusu Lance Reddick'in ölüm nedeni belli oldu! Ailesi itiraz etti

'The Wire' dizisindeki 'Cedric Daniels' ve 'Fringe' dizisindeki 'Philip Broyles' karakterleriyle tanınan tanınan, Keanu Reeves'in başrol oynadığı 'John Wick' serisinde ilk filmden itibaren rol alan ABD’li oyuncu Lance Reddick, 60 yaşında hayatını kaybetmişti.

ÖLÜM BELGESİ TARTIŞILIYOR!

Hayranlarını yasa boğan ünlü ismin, iskemik kalp hastalığı ve aterosklerotik koroner arter hastalığı sebebiyle yaşamını yitirdiği belirtildi.

Lance Reddick'in avukatı James Hornstein, ölüm belgesindeki bulgulara karşı çıktı. Reddick'in ailesi adına konuşan avukat, otopsiden çıkan sonuçların kendilerine mantıklı gelmediğini vurgulayarak, "Lance fiziksel bakımdan tanıdığı en formda kişiydi" dedi.

"TAMAMEN TUTARSIZ"

Oyuncunun evde her gün egzersiz yaptığını ve sıkı bir beslenme düzeni uyguladığını dile getiren James Hornstein, Reddick'in iş için evinden uzakta olduğu dönemlerde dahi sözleşme gereklilikleri kapsamında spor salonu olanaklarından yararlanmayı talep ettiğini söyledi.

EŞİ DE DOĞRULAMADI!

Avukat, "Ölüm belgesindeki bilgiler Reddick'in yaşam tarzıyla tamamen tutarsız. Stephanie Reddick de (Lance Reddick'in eşi) ölüm belgesini doğrulamadı. Bulgular aile tarafından bilinen gerçeklerden farklı" açıklamasını yaptı.

SON PAYLAŞIMI YÜREK YAKTI

2011'de evlendiği Stephanie Reddick ve iki çocuğuyla birlikte yaşayan usta aktör, ölümünden bir gün önce Instagram hesabından dört köpeğiyle birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşmıştı.

Haberin Devamı

LANCE REDDICK KİMDİR?

7 Haziran 1962 tarihinde Baltimore'da doğan Reddick, Rochester Üniversitesi'nde klasik kompozisyon lisans derecesi aldı ve 2007 yılında bir caz albümü yayınladı. Daha sonra oyunculuğa yönelen ünlü isim, Fringe ve The Wire gibi popüler TV dizilerindeki rolleriyle tanındı.

İlk olarak 2014 yılında sinemaseverlerle buluşan aksiyon türündeki John Wick serisinin son filmi John Wick 4'te de yer alan Lance Reddick, 24 Mart’taki gösterim tarihinden günler önce hayata gözlerini yumdu.