Gazete Vatan Logo
Magazin Keanu Reeves'in sevgilisi Alexandra Grant'ten depremzedelere yardım çağrısı!

Keanu Reeves'in sevgilisi Alexandra Grant'ten depremzedelere yardım çağrısı!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin yaralarını sarmaya çalışan Türkiye, depremzedeler için tek yürek oldu. Afet bölgesinde çalışmalar devam ederken, dünyaca ünlü yıldızlardan da destek mesajları yağdı. Son olarak Keanu Reeves'in sevgilisi Alexandra Grant, sosyal medya hesabından Türkiye ve Suriye için destek istedi.

Keanu Reeves'in sevgilisi Alexandra Grant'ten depremzedelere yardım çağrısı!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta biri 7.7, diğeri 7.6 şiddetinde meydana gelen iki deprem; Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerini salladı.

DEPREMZEDELER İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

Merkez üssü Kahramanmaraş olan, 10 ilimizde yıkıcı etkiye sahip iki depremde yaşanan binlerce can kaybı ülkemizi yasa boğdu. Kurtarma çalışmaları devam ederken, ünlü isimler de tek yürek olarak depremzedeler için harekete geçti.

TAKİPÇİLERİNDEN DESTEK İSTEDİ

Dünyaca ünlü isimlerden de Türkiye ve Suriye için yardım çağrısı yapıldı. Kanadalı aktör Keanu Reeves'in sevgilisi Alexandra Grant da depremzedeler için takipçilerinden destek istedi.

"SEVGİYİ EN GENİŞ ANLAMIYLA YAŞACAĞIMIZ GÜN"

120 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasından 'Freeze Magazine'in gönderisini paylaşan Grant, takipçilerinin 14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutlayarak; şu ifadeleri kullandı:

Bugün, sevgiyi en geniş anlamıyla yaşayacağımız; küresel toplum için ve henüz tanışmadığımız insanlarla empati kuracağımız bir gün.

"Freeze Magazine, Türkiye ve Suriye sınırları boyunca meydana gelen depremlerin boyutları ve yıkıcı etkileri hakkında bir açıklama ve grafik yayınladı" diyen ünlü isim, sözlerini; "Lütfen Türkiye ve Suriye'deki yardım kuruluşlarından birini desteklemeyi düşünün" şeklinde noktaladı.

Haberin Devamı