Gazete Vatan Logo

Dilber Ay filmi ne zaman vizyona girecek?

Ses ve sinema sanatçısı Dilber Ay’ın hayatının anlatıldığı yapımcılığını Fikri Harika Yapım ile Aytaç Medya’nın üstlendiği Dilber Ay filminin ne zaman sinemalara geleceği merak ediliyor. Senaryosunu Kamuran Süner ile Nalan Merter Savaş’ın yazdı, müzik direktörlüğünü İskender Paydaş, görüntü yönetmenliğini İngiliz Jean Paul Seresin’in yapacağı Dilbey ay filminin, yönetmen koltuğunda Hakan Kırkavaç oturuyor. Dilbey Ay filminin çekimleri Kasım ayında başladı. Peki, Dilber Ay filmi ne zaman vizyona girecek? Dilber Ay filmi ne zaman sinemalarda olacak? İşte detaylar…

Dilber Ay filmi ne zaman vizyona girecek?

Geçirdiği kalp krizi sonucu 2019’da hayatını kaybeden ses ve sinema sanatçısı Dilber Ay'ın hayatı beyazperdeye taşındı. Dilber Ay filminin çekimleri kasım ayında başladı. Çekimler, Adana, Sakarya ve İstanbul’da yapıldı. Filmin başrolünde Dilber Ay'ı Büşra Pekin canlandırıyor. Dilbey Ay filminin ne zaman sinemalara geleceği merak ediliyor. Peki, Dilber Ay filmi ne zaman vizyona girecek?

DİLBER AY FİLMİ NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Büşra Pekin’in sanatçıyı canlandırdığı, Ketche’nin (Hakan Kırvavaç) yönetmenliğini üstlendiği Film, 4 Şubat’ta vizyona giriyor.

DİLBER AY FİLMİNİN KONUSU NE?

Filmde Ay’ın hayatı boyunca yaşadığı acılar, peşini bırakmayan talihsizlikler ve müziğiyle kariyerinde ilerleme savaşı verişi anlatılıyor.

DİLBER AY FİLMİ OYUNCULARI KİM?

CJ Entertainment aracılığıyla vizyona girecek “Dilberay” filminde; Büşra Pekin’le birlikte Ayberk Pekcan, Nursel Köse, Zeliha Kendirci, Deniz Hamzaoğlu ve Selen Uçar gibi ünlü isimler de rol alıyor.

İŞTE DİLBER AY FİLMİNİN FRAGMANI 

https://youtu.be/Qar9B8wvG8Q

Haberin Devamı