Vize Muafiyeti

Vize Muafiyeti

Son dakika vize muafiyeti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vize muafiyeti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vize muafiyeti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vize Muafiyeti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vize muafiyeti gelişmeleri de dahil olmak üzere 421 vize muafiyeti haberi bulunmuştur. Tüm vize muafiyeti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Göçmen kaçakçılığı organizatörlerine operasyon! 10 bin 482 şüpheli yakalandı
Göçmen kaçakçılığı organizatörlerine operasyon! 10 bin 482 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, geçen yıl göçmen kaçakçılığına yönelik operasyonlarda 3 bin 744 organizatörün tutuklandığını açıkladı.
31.01.2024 Gündem
ABD, Kanada ve bazı Arap ülkeleri vatandaşlarına 'vize muafiyeti'
ABD, Kanada ve bazı Arap ülkeleri vatandaşlarına 'vize muafiyeti' Cumhurbaşkanlığı kararına göre; Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Kanada ve bazı Arap ülkeleri vatandaşlarına 90 gün süreyle vize muafiyeti sağlanması Resmi Gazete’de yayımlandı. 
23.12.2023 Gündem
Yunan adalarına 7 günlük kapı vizesinin detayları
Yunan adalarına 7 günlük kapı vizesinin detayları Yunan adalarına 7 günlük kapı vizesinin detayları belli oldu. Yunanistan, adaları ziyaret edecek Türk vatandaşlarına 7 günlük vize muafiyeti sağlayacak. Yazla sınırlı olmayan muafiyetten yıl boyu yararlanılabilecek. Peki giriş ücreti ne kadar? Hangi adalara ziyaretler gerçekleşecek? İşte detaylar...
13.12.2023 Ekonomi
Vizesiz Yunan Adaları hangileri, hangi Yunan adaları vizesiz oldu? Yunanistan vize muafiyeti ne zaman başlıyor?
Vizesiz Yunan Adaları hangileri, hangi Yunan adaları vizesiz oldu? Yunanistan vize muafiyeti ne zaman başlıyor? Yunan Adalarına vize muafiyeti başladı mı, vize muafiyeti olan Yunan adaları hangileri? Atina ziyaretinde ortak basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Miçotakis'in açıklamaları arasında yer alan Yunan adalarına 7 gün vize muafiyeti verileceğine yönelik mesaj seyahatseverler tarafından merak konusu oldu. Peki, 7 günlük vize muafiyeti hangi Yunan adaları için verilecek, Yunan Adaları vize muafiyeti ne zaman başlayacak? Vize muafiyeti nedir, ne demek? Yunan adalarına 7 günlük vize muafiyeti başladı mı?
8.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin beşinci toplantısı kapsamında resmi ziyarette bulunduğu Yunanistan'da ikili görüşmelerde bulundu. Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ege'yi barış ve işbirliği denizi haline getirelim istiyoruz. Türkiye ve Yunanistan olarak atacağımız ortak adımlarla dünyaya örnek olalım arzusundayız" ifadelerine yer verdi. Erdoğan kritik ziyaret sonrası uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
8.12.2023 Gündem
En güzel Yunan adaları sıralaması! 10 Yunan Adasına vize muafiyeti heyecan yarattı, gözler en güzel Yunan Adasına çevrildi!
En güzel Yunan adaları sıralaması! 10 Yunan Adasına vize muafiyeti heyecan yarattı, gözler en güzel Yunan Adasına çevrildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ortak basın açıklaması düzenleyen Yunanistan Başbakanı Miçotakis, "Ege'deki bütün yıl boyunca 7 günlük süreyle vizeden muaf tutarak Türk vatandaşlarının Ege'deki Yunan adalarını ziyaret etme serbestisini ele aldık" ifadelerini kullandı. Söz konusu açıklama seyahat severlerde heyecan yaratırken en güzel Yunan Adasının hangisi olduğu sorgulanmaya başlandı. Peki, en güzel Yunan Adası hangisi? İşte en güzel Yunan adaları sıralaması…
7.12.2023 Gündem
10 Yunan adasına 7 günlük vize! Erdoğan: Türkiye-Yunanistan olarak dünyaya örnek olmak arzusundayız
10 Yunan adasına 7 günlük vize! Erdoğan: Türkiye-Yunanistan olarak dünyaya örnek olmak arzusundayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Atina’da Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu ve Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile görüştü. Erdoğan, Miçotakis ile yaptığı görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye-Yunanistan olarak atacağımız ortak adımlarla tüm dünyaya örnek olalım arzusundayız. Açık söylüyorum. Bizim aramızda çözülemeyecek kadar hiçbir sorun yok” dedi.
7.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Berlin’de Almanya Başbakanı Olaf Scholz ve Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile görüştü. Erdoğan Almanya ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayarak gündeme dair önemli mesajlar verdi.
18.11.2023 Gündem
Vizesiz Avrupa Birliği süreci başlıyor! İşte 6 maddelik yol haritası
Vizesiz Avrupa Birliği süreci başlıyor! İşte 6 maddelik yol haritası AB’nin vize muafiyeti için istediği 72 kriterden 66’sını tamamlayan Türkiye geri kalan 6 kriterin tamamlanması için düğmeye basıyor. En kritik başlıklardan olan ‘terörle mücadele’ konusunda taviz verilmeden ifade özgürlüğü esnetilecek.
22.07.2023 Gündem
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: İsveç yönetimi bu alçak eyleme izin vererek suça ortak olmuştur
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: İsveç yönetimi bu alçak eyleme izin vererek suça ortak olmuştur Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "İsveç diyorsa ‘İslam düşmanı ülke oldum’ o kendi bileceği iş. Ama bu Avrupa Konseyi sözleşmelerine de AB normlarına da aykırıdır. İsveç yönetimi bu alçak eyleme izin vererek ona ortak olmuştur" dedi.
26.01.2023 Gündem
Türkiye’den Macaristan’a vize muafiyeti
Türkiye’den Macaristan’a vize muafiyeti Macaristan kimlik kartı hamili vatandaşların Türkiye'ye yapacakları her 180 gün içinde azami 90 gün ikamet süreli turistik amaçlı seyahatlerinde ve transit geçişlerinde vize muafiyeti sağlanacak.
9.11.2022 Gündem
Türkiye'den flaş karar! Vize muafiyeti kaldırıldı
Türkiye'den flaş karar! Vize muafiyeti kaldırıldı Türkmenistan’ın umuma mahsus pasaport hamili vatandaşlarının Türkiye’ye yapacakları azami 30 gün ikamet süreli turistik amaçlı seyahatlerinde sağlanan vize muafiyeti kaldırıldı.
14.09.2022 Ekonomi
Pasaportsuz girişin ardından hafta sonları gelen Bulgar sayısı 20 bini buldu
Pasaportsuz girişin ardından hafta sonları gelen Bulgar sayısı 20 bini buldu Pasaportsuz Türkiye'ye girişlerine imkan tanınmasının ardından Edirne'ye alışverişe gelen Bulgar turist sayısı her geçen artıyor. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt, "Hafta sonları bizim maksimum rakamlarımız 12 bin ile 16 binlere çıkmıştı. Şimdi 20 binleri görüyoruz. Kent ekonomisi açısından ciddi anlamda bir katkı sağlıyor" dedi.
27.08.2022 Yaşam
Bulgaristan vatandaşlarına vize muafiyeti! Pasaportsuz komşu Edirne'yi coşturacak...
Bulgaristan vatandaşlarına vize muafiyeti! Pasaportsuz komşu Edirne'yi coşturacak... Edirne'yi coşturacak karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Resmi Gazete’de yayımlanan kararıyla Bulgaristan vatandaşlarının Türkiye’ye pasaportsuz girebilmesine imkan tanındı.
28.07.2022 Ekonomi
Kuş gribi vakaları artıyor! ABD'den korkutan haber...
Kuş gribi vakaları artıyor! ABD'den korkutan haber... ABD'nin Indiana eyaletindeki 3'üncü bir ördek çiftliğinde daha kuş gribine rastlandı.
19.04.2022 Dünya
Cep telefonu satışında yeni dönem! Resmen değişti, 1500 TL ve üzeri....
Cep telefonu satışında yeni dönem! Resmen değişti, 1500 TL ve üzeri.... Resmi Gazete'de yayımlanan düzenleme ile cep telefonu tesliminde ÖTV matrahları yeniden belirlendi. ÖTV 1500 lira ve altında olan telefonlar için yüzde 20 olurken, 1500- 3000 TL arasındaki cep telefonları için yüzde 40 olarak belirlendi.
19.04.2022 Ekonomi
İngiltere'de hükümetinin dijital ağlarında casus yazılım tespit edildi
İngiltere'de hükümetinin dijital ağlarında casus yazılım tespit edildi Bir rapora göre, İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın Ofisi de dahil olmak üzere hükümet yetkililerinin kullandığı dijital ağlarda İsrail yapımı casus yazılımlar tespit edildi.
19.04.2022 Dünya
Zelenskiy: Rus birlikleri Donbass taarruzuna başladı
Zelenskiy: Rus birlikleri Donbass taarruzuna başladı Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rus ordusunun uzun süredir hazırlıklarını sürdürdüğü Donbass Bölgesi saldırılarına başlandığını söyledi.
19.04.2022 Dünya
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’e yönelik hadsizce saldırıyı lanetliyorum
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’e yönelik hadsizce saldırıyı lanetliyorum İsveç’te İslam düşmanı ırkçı gruplar tarafından Kur’an-ı Kerim’e yönelik hadsiz ve provokatif bir şekilde gerçekleştirilen saldırıyı şiddetle kınayan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, “Uluslararası toplumu bu yapılarla bilinçli bir ortak mücadeleye davet ediyorum” dedi
19.04.2022 Gündem
Manisa’da askeri ambulans ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı!
Manisa’da askeri ambulans ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı! Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde, askeri ambulans ile otomobilin karıştığı kazada 3 kişi yaralandı.
19.04.2022 Yaşam
İzmir merkezli 31 ilde FETÖ operasyonu! 99 şüpheli hakkında gözaltı kararı...
İzmir merkezli 31 ilde FETÖ operasyonu! 99 şüpheli hakkında gözaltı kararı... İZMİR merkezli 31 ilde, FETÖ/PDY'nin 'TSK yapılanması'na  yönelik yürütünlen soruşturma kapsamında,  99 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.  Şüphelilerin 31'i muvazzaf olmak üzere 34 asker, 65'i ise darbe girişimi sonrası ilişikleri kesilen askeri okul öğrencisi olduğu öğrenildi. 
19.04.2022 Gündem
Türkiye'den Polonya'ya vize muafiyeti sağlayan karar Resmi Gazete'de yayımlandı
Türkiye'den Polonya'ya vize muafiyeti sağlayan karar Resmi Gazete'de yayımlandı PolonyaCumhuriyeti vatandaşlarının Türkiye'ye yapacakları seyahatlerinde vize muafiyeti sağlayan karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.04.2022 Gündem
İçişleri Sözcüsü Çataklı: 20 bin 550 Ukraynalı Türkiye'ye geldi
İçişleri Sözcüsü Çataklı: 20 bin 550 Ukraynalı Türkiye'ye geldi İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, "24 Şubat tarihinden bu yana tüm hudut kapılarımızdan 20 bin 550 Ukrayna vatandaşı ülkemize giriş yapmıştır" dedi.
7.03.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika S-400 açıklaması: Rusya ile anlaştık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika S-400 açıklaması: Rusya ile anlaştık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya Hükümet Başkanı Pedro Sanchez ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan S-400 ile ilgili son dakika açıklaması geldi.
17.11.2021 Siyaset
Angola nerede? İşte Angola’nın konumu, para birimi ve Angola vize muafiyeti detayları…
Angola nerede? İşte Angola’nın konumu, para birimi ve Angola vize muafiyeti detayları… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Luanda Quatro de Fevereiro Uluslararası Havalimanı`nda Angola Dışişleri Bakanı Tete Antonio ve Türkiye Cumhuriyeti Luanda Büyükelçisi Alp Ay tarafından karşılandı. Türkiye Cumhuriyeti ile Angola Cumhuriyeti arasında imzalanan anlaşmayla iki ülke arası seyahatlerde vize muafiyeti getirildi. Anlaşma, Türkiye ve Angola’daki diplomatik, hizmet ve hususi pasaport hamilleri için vize muafiyetine ilişkin genel hüküm ve koşulları içeriyor. Söz konusu anlaşmanın ardından Angola nerede? İşte Angola’nın konumu, para birimi ve Angola vize muafiyeti detayları…
18.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Vize Muafiyeti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vize muafiyeti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.