Vinç

Vinç

Son dakika vinç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vinç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vinç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vinç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vinç gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.025 vinç haberi bulunmuştur. Tüm vinç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ataşehir'de inşaat alanında kaza: Mobil vinç devrildi, 1 kişi hayatını kaybetti
Ataşehir'de inşaat alanında kaza: Mobil vinç devrildi, 1 kişi hayatını kaybetti Ataşehir'de inşaat alanında çalışmalar sırasında mobil vinç devrildi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptıkları ilk incelemede bir kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.
14.04.2024 Gündem
Polisleri taşıyan servis mibiüsü devrildi!  6 polis yaralandı
Polisleri taşıyan servis mibiüsü devrildi! 6 polis yaralandı Bahçelievler Basın Ekspres yolunda polisleri taşıyan servis minibüsü devrildi, 6 polis yaralandı. Yaralılar ambulans ile hastaneye götürülürken devrilen minibüs bulunduğu yerden vinç yardımı ile kaldırıldı.
7.04.2024 Gündem
TEM'de zincirleme kaza! Yol trafiğe kapandı
TEM'de zincirleme kaza! Yol trafiğe kapandı Kocaeli'nin Gebze ilçesi TEM Otoyolu’nda 3 kamyonun karıştığı kaza nedeniyle İstanbul yönü trafiğe kapandı.
2.04.2024 Gündem
ABD'de çöken köprünün enkazını kaldırılaya 60 milyar dolarlık kaynak
ABD'de çöken köprünün enkazını kaldırılaya 60 milyar dolarlık kaynak Kargo gemisinin çarpmasıyla yıkılan Francis Scott Key Köprüsü'nün enkazı için en büyük vinç getirilecek, yeniden inşa için telaffuz edilen rakam ise 2 milyar dolar.
31.03.2024 Dünya
İki çocuk annesi'nin yapmış olduğu iş görenleri şaşkına çevirdi
İki çocuk annesi'nin yapmış olduğu iş görenleri şaşkına çevirdi Mersin'de yaşayan evli ve iki çocuk annesi Rabia Mafer, bir arkadaşının aracılığıyla patronu ile tanışması sonrasında vinç operatörlüğü eğitimi aldı. Mafer , "Beni vincin direksiyonunda görenler, önce bir şaşırıyor, adından tebrik edip, alkışlıyor" dedi.
7.03.2024 Gündem
Depremden sonra talep 5 kat arttı! Aylık getirisi 250 bin lira
Depremden sonra talep 5 kat arttı! Aylık getirisi 250 bin lira Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkımlara neden olduğu 11 kentteki şantiyelerde kule vince talep 5 kat arttı. Özelliklerine göre 5 ile 15 milyon TL arasında satılan kule vinçler, çok yüksek fiyatlarla kiraya verilmesi ve masraflarının da kiralayana ait olması nedeniyle sayısı hızla artan yatırımcısının yüzünü güldürdü.
29.02.2024 Adana
Reklam tabelası asarken vincin zinciri koptu: 2 işçi öldü
Reklam tabelası asarken vincin zinciri koptu: 2 işçi öldü İzmir'in Bayraklı ilçesinde, reklam tabelası asmak için plazanın 10'uncu katına çıkan 2 işçi, vincin zincirinin kopması sonucu düşerek ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan 2 işçi yaşamını yitirdi.
18.01.2024 Gündem
Güngören'de 4. kattan otomobilin içine düştü ağır yaralandı
Güngören'de 4. kattan otomobilin içine düştü ağır yaralandı Güngören'de vinç sepeti ile malzeme indiren işçi 4. kattan park halindeki otomobilin cam tavanına çarpıp arka koltuğuna düştü. İşçi, ağır yaralı olarak hastaneye götürülürken otomobilde hasar oluştu.
3.01.2024 Gündem
Aylık 150 bin TL maaşla çalışıyorlar! Mavi yaka beyaza fark attı, aylık kazançları ortaya çıktı
Aylık 150 bin TL maaşla çalışıyorlar! Mavi yaka beyaza fark attı, aylık kazançları ortaya çıktı İstihdamda adeta ‘mavi yaka çağı’ yaşanıyor! Nitelikli teknik elemanların aylık geliri, beyaz yaka üst yöneticileri çoktan geride bıraktı. Ortalama genel müdür maaşı 70 bin lira düzeyindeyken vinç operatörü ayda 150 bin lira kazanabiliyor.
22.12.2023 Ekonomi
Kırklareli'nde nehre düşen aracın sürücüsü öldü
Kırklareli'nde nehre düşen aracın sürücüsü öldü Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde nehre düşen aracın sürücüsü öldü. Ekipler aracı ve şahsın cansız bedenini dereden çıkarmak için büyük çaba sarf etti.
21.12.2023 Gündem
60 bin TL maaş alıyorlar! Aylık kazançları doktor, pilot ve mühendisi geçti
60 bin TL maaş alıyorlar! Aylık kazançları doktor, pilot ve mühendisi geçti Asgari ücret zammı gündemdeki yerini korurken bazı mesleklerde maaşlar asgari ücretin çok üzerinde. Ancak yüksek maaş ile ödenmesine rağmen çalışan bulmakta zorluk çekilen alanlar bulunuyor. Deprem bölgesindeki konut inşaatları ve ülke genelindeki kentsel dönüşüm programları nedeniyle Türkiye'de inşaat faaliyetleri oldukça artarken, sektörde çalışacak işçi sıkıntısı başgösterdi. Özellikle inşaat teknikeri, vinç operatörü, sıva ve seramik ustası bulmakta zorlanılıyor. İşçi sıkıntısı yüzünden bir sıva ustasının ortalama aylık maaşı 60 bin TL'yi buluyor.
8.12.2023 Gündem
Çalışanlar için müjdeli karar! Yıllık, haftalık izinler zamlı ödenecek
Çalışanlar için müjdeli karar! Yıllık, haftalık izinler zamlı ödenecek Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiriyor. Özel sektör çalışanını yakından ilgilendiren emsal nitelikteki karar Yargıtay 9. Hukuk Dairesi'nden çıktı. Sözleşmesinin herhangi bir nedenle sona ermesi halinde kullanılmayan yıllık izinlerin ücrete dönüşeceğine dikkat çeken Yüksek Mahkeme; bu miktarın işçinin son maaşı üzerinden ödeneceğine hükmetti. İşçinin çalıştığı hafta tatillerinin biriktirilerek kullandırılıp yıllık izinden mahsup edilemeyeceğine dikkat çekti. İşte haberin detayları...
2.12.2023 Çalışma Hayatı
30 bin TL'ye çalışacak eleman bulamıyorlar! İşte yüksek maaşlı personel sıkıntısı çeken sektörler
30 bin TL'ye çalışacak eleman bulamıyorlar! İşte yüksek maaşlı personel sıkıntısı çeken sektörler Kolay yoldan para kazanma isteği yaygınlaştı. Bu nedenle iyi kazandıran ama yoğun emek gerektiren işlere talep düştü. 30 bin TL maaş ile çalışacak personel bulunamayan sektörler var.
13.11.2023 Ekonomi
Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nde 500 tonluk kutup vinci işletmeye alındı! Yaşam döngüsünün tüm aşamalarında kullanılacak
Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nde 500 tonluk kutup vinci işletmeye alındı! Yaşam döngüsünün tüm aşamalarında kullanılacak Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nde (NGS) 390 ton kaldırma kapasiteli ilk kutup vincinin işletmeye alındığı duyuruldu. Vincin, Akkuyu NGS’nin 1’inci güç ünitesinin yaşam döngüsünün tüm aşamalarında kullanılacağı belirtildi.
19.10.2023 Ekonomi
Bakırköy'de köprünün altına çarpan TIR devrildi! Yaralılar var
Bakırköy'de köprünün altına çarpan TIR devrildi! Yaralılar var Bakırköy'de seyir halindeki TIR köprünün altına çarparak devrildi. Kaza sonrası, çekici ve dorse birbirinden ayrılırken şoför ve yanında bulunan kişi yaralandı.
7.10.2023 Yaşam
Kontrolden çıkan kamyonet devrildi: 1 yaralı
Kontrolden çıkan kamyonet devrildi: 1 yaralı Ümraniye'de TEM Otoyolu'nda seyir halindeki kamyonet kontrolden çıkarak yan yattı. Kaza sonucu kamyonet sürücüsü hafif yaralandı.
3.10.2023 Yaşam
İnşaat alanında korkunç olay! Feci şekilde can verdi
İnşaat alanında korkunç olay! Feci şekilde can verdi Arnavutköy’de sanayi sitesindeki inşaat alanında çalışmalar sırasında vinç devrildi. Vinç operatörü hayatını kaybetti. Polis ekipleri, vinç operatörünün ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.
18.09.2023 Yaşam
Bodrum’da midibüs dereye devrildi: 23 yaralı
Bodrum’da midibüs dereye devrildi: 23 yaralı Muğla'nın Bodrum ilçesinde yağışla kayganlaşan yolda kontrolden çıkan midibüs dere yatağına devrildi, 23 yolcu yaralandı.
5.09.2023 Yaşam
İstanbul'da İETT otobüsü denize düştü
İstanbul'da İETT otobüsü denize düştü Haliç Metro İETT Durağında park halinde duran İETT otobüsünü freninin boşalmasıyla birlikte denize düştü. Otobüsün boş olduğu öğrenildi.
17.08.2023 Yaşam
Günlük kazancı 3500 lira ama hayatı bir ipin ucunda!
Günlük kazancı 3500 lira ama hayatı bir ipin ucunda! Batman'da dağcılık eğitimi alan Enes Taniş (26), 3 yıldır plaza, otel, hastane, iş merkezi gibi yüksek katlı binaların camlarını siliyor, dış cephe onarımlarını gerçekleştiriyor. Metrelerce yükseklikten düşme riskine rağmen işini severek yaptığını belirten Taniş, Batman’ın yanı sıra ihtiyaç duyulması halinde başka şehirlere de gittiğini ifade ederek, “Şu ana kadar çalıştığım en yüksek yapı 318 metre yükseklikteki Çanakkale Köprüsü. Hem dağcılık eğitimini aldık hem de yapılardaki onarım işlerini de yapabiliyoruz. Batı bölgesinde günlük yevmiyemiz 2 bin 500- 3 bin 500 TL civarında. Fakat Batman’da yevmiyelerimiz biraz daha uygun, 2 bin TL” dedi.
16.08.2023 Yaşam
Sancaktepe'de lastiği patlayan TIR cipe çarptı: 2 ölü, 4 yaralı
Sancaktepe'de lastiği patlayan TIR cipe çarptı: 2 ölü, 4 yaralı Sancaktepe Kuzey Marmara Otoyolu'nda ilerlediği sırada lastiği patladığı belirtilen TIR, aynı yönde ilerleyen cipe çarptı. Can pazarının yaşandığı feci kazada 2 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.
3.08.2023 Gündem
Gelin ile damat düğün alanına vinçle indirildi
Gelin ile damat düğün alanına vinçle indirildi Edirne’nin Keşan ilçesinde Asya (25) ve Çağatay (30) Saçar çifti, düğün alanına, vince bağlanmış platformun üzerinde indi.
30.07.2023 Yaşam
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
Fotoğraf çekmek için araçtan indi, hayatının şokunu yaşadı
Fotoğraf çekmek için araçtan indi, hayatının şokunu yaşadı Türkiye’nin doğa harikası mekanlarından biri olan Bolu Abant Gölü Milli Parkı'nda sürücüsünün el frenini çekmeyi unuttuğu otomobil göle uçtu.
13.07.2023 Gündem
TEM'de bayram öncesi mezarlık ziyareti yolunda kaza: 1'i ağır 6 yaralı
TEM'de bayram öncesi mezarlık ziyareti yolunda kaza: 1'i ağır 6 yaralı TEM Otoyolu Esenyurt mevkiinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç bariyerleri aşıp devrildi. Kazada, aynı araçta bulunan ve bayram öncesi mezarlık ziyaretine gittikleri öğrenilen aileden 1'i çocuk, 1'i ağır toplam 6 kişi yaralandı.
27.06.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Vinç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vinç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.