Vatana İhanet

Vatana İhanet

Son dakika vatana ihanet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vatana ihanet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vatana ihanet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vatana İhanet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vatana ihanet gelişmeleri de dahil olmak üzere 505 vatana ihanet haberi bulunmuştur. Tüm vatana ihanet haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP'li Yönter'den CNN TÜRK'te önemli açıklamalar: Askere düşmanlık düşmana askerlik
MHP'li Yönter'den CNN TÜRK'te önemli açıklamalar: Askere düşmanlık düşmana askerlik MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, katıldığı CNN TÜRK canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
14.09.2023 Gündem
Sahte tarihi eser skandalı! 'Bu vatana ihanettir' diyerek ayrıntıları anlattı
Sahte tarihi eser skandalı! 'Bu vatana ihanettir' diyerek ayrıntıları anlattı Tarihi eser kaçakçılarının akılalmaz oyunu ortaya çıktı! Define avcıları tarihi eser bulamayınca taklit eser üretmeye başladı. Konuya ilişkin detayları aktaran Uluslararası Strateji Kalkındırma Araştırma Derneği Genel Başkanı ve Koruma ve Restorasyon Uzmanı Cemil Karabayram, tarihi eser kaçakçılığını vatana büyük bir ihanet olarak değerlendirdiğini söyledi.
2.08.2023 Yaşam
Putin'den yeni açıklama: Önceliğimiz Ukrayna harekatı
Putin'den yeni açıklama: Önceliğimiz Ukrayna harekatı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Wagner ile anlaşma sonrası yaptığı ilk açıklamada, "Önceliğimiz Ukrayna'daki harekat" dedi.
25.06.2023 Dünya
Ukrayna, Rus füzelerini düşürünce fiyaskonun faturası mühendislere kesildi
Ukrayna, Rus füzelerini düşürünce fiyaskonun faturası mühendislere kesildi Ukrayna hava savunmasının son olarak dünkü Rus füze yağmurunu önlemeyi başarması Moskova’da suçlu arayışı başlattı. Kiev 30 füzeden 29’unu havada imha ettiklerini açıklarken Rusya’da 3 mühendis tutuklandı.
19.05.2023 Gündem
Sosisli sandviç satıcılığından milyarderliğe! Wagner’in patronu Putin’e savaş açtı...
Sosisli sandviç satıcılığından milyarderliğe! Wagner’in patronu Putin’e savaş açtı...   Ukrayna'daki savaşta ülkenin doğusundaki cephede zor durumda kalan Rus ordusuna destek olan ve Bahmut kentinde ilerleme kaydeden Wagner'in patronu Putin'e savaş açmış durumda. Rus paralı asker grubu Wagner’in sosisli sandviç satıcısından milyardere dönüşen lideri Yevgeny Prigozhin, açıklamaları nedeniyle Rusya’ya da dönemiyor.
17.05.2023 Dünya
Adalet Bakanı Bozdağ: Türkiye eninde sonunda yeni bir anayasa yapacaktır
Adalet Bakanı Bozdağ: Türkiye eninde sonunda yeni bir anayasa yapacaktır Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye’nin eninde sonunda yeni bir anayasa yapacağını belirterek, “Üzüntümüz bunun gecikmesindedir. Gecikmesi hem milletimize hem ülkemize kaybettirmektedir. Unutmamak gerekir ki yeni anayasa olmadan yeni Türkiye de olmaz” dedi.
3.10.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı! İşte Putin'in istediği o isim
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı! İşte Putin'in istediği o isim Cuma namazının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Esir takasındaki 200 isim bizim misafirimiz, bizim kontrolümüzde. Bunlardan biri Sayın Putin’in ısrarla üzerinde durduğu bir isimdi ve bu ismi de biz Rusya’ya gönderdik” dedi. Erdoğan’ın Rusya’ya gönderdik dediği kişinin Putin’in en yakın dostlarından Ukraynalı siyasetçi Viktor Medvedçuk olduğu öğrenildi.
24.09.2022 Dünya
Ukraynalı üst düzey isimler listedeydi! Suikast ekibi yakalandı
Ukraynalı üst düzey isimler listedeydi! Suikast ekibi yakalandı Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU), Ukrayna Savunma Bakanı Oleksii Reznikov ve Ukrayna ordusunda görevli üst düzey yetkililere suikast planlayan Rus suikast ekibinin yakalandığını açıkladı.
8.08.2022 Dünya
Rusya'yı sarsan casus skandalı! Gizli bilgiler sızdırıldı Putin çıldırdı...
Rusya'yı sarsan casus skandalı! Gizli bilgiler sızdırıldı Putin çıldırdı... Rusya Ukrayna topraklarındaki saldırıları devam ederken Rusya casus skandalı ile sarsılmış durumda. Tabiri caizse Putin'in gözü gibi koruduğu silahlarda sorumlu bir bilim insanı daha vatana ihanet suçlaması ile tutuklandı. Rus basını bilim insanının bilgi sızdırarak casusluk yaptığını yazdı.
8.08.2022 Dünya
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Zaho’da masumların canına kasteden saldırı bir terör eylemidir
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Zaho’da masumların canına kasteden saldırı bir terör eylemidir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptığı açıklamada, "Zaho’da masumların canına kasteden saldırı bir terör eylemidir. Tertipçileri ve tetikçileri Türkiye’nin hem terörle mücadelesinden hem de bölgesel güç ve küresel aktör olarak sivrilmesinden keyfi kaçan terör, silah ve savaş baronlarıdır." dedi.
28.07.2022 Siyaset
Zelenskiy'den flaş karar! O isimleri görevden aldı
Zelenskiy'den flaş karar! O isimleri görevden aldı Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Ukrayna Güvenlik Servisi Başkanı Ivan Bakanov ve Ukrayna Başsavcısı Irina Venediktova’yı yayınladığı kararname ile görevden aldığını duyurarak, “Vatana ihanet ve işbirliği faaliyetlerine ilişkin 651 ceza davası kaydedildi” dedi.
17.07.2022 Dünya
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
Rusya’da istihbarat skandalı! ‘Katya’ lakaplı Rus dansöz Yekaterina Zavalishina casus çıktı
Rusya’da istihbarat skandalı! ‘Katya’ lakaplı Rus dansöz Yekaterina Zavalishina casus çıktı Şubat ayında Ukrayna’yı işgal eden Rusya'da dikkat çeken bir ajan skandalı yaşandı. Ülkede yaşayan 33 yaşındaki "Katya" lakaplı dansöz Yekaterina Zavalishina, casus olduğu iddiası sonrası "vatana ihanet" suçlamasıyla gözaltına alındı. Genç dansçının devlet sırlarını başka ülkelere verdiği belirtilirken, ilişkide olduğu ülkelerin ismi açıklanmadı.
17.06.2022 Dünya
Ukrayna’nın en zor kararı! Bu ihanet cezasız kalmayacak...
Ukrayna’nın en zor kararı! Bu ihanet cezasız kalmayacak... Ukrayna ile Rusya savaşında dört ay geride kaldı ve kritik bir eşik aşıldı. 100 günün sonunda şehirleri harabeye dönen, binlerce asker ve sayısız sivil ölümüyle sarsılan Ukrayna’nın karşısında şimdi cevaplaması çok zor bir soru daha belirdi…
4.06.2022 Dünya
Ukrayna güçleri casusu suçüstü yakaladı
Ukrayna güçleri casusu suçüstü yakaladı CNN International ekibi, Ukrayna’nın iç güvenlik servisi SBU ile bir operasyona katıldı. Ukraynalı güvenlik güçleri, Rusya’ya askeri binaları ve olası hava saldırısı hedeflerini sızdıran bir casusu suçüstü yakaladı.
17.05.2022 Dünya
Finlandiya Devlet Başkanı Niinisto: Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmeye hazırız
Finlandiya Devlet Başkanı Niinisto: Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmeye hazırız Finlandiya Devlet Başkanı Niinisto, ülkesinin NATO'ya üyelik başvurusu yapacağını resmen duyurdu. Fin lider ayrıca, Finlandiya ve İsveç'in ittifakta yer almasına olumlu bakmadığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmeye hazır olduğunu da söyledi.
15.05.2022 Dünya
Zelenski yakalandığını dünyaya bizzat duyurmuştu! İşte 'Gri Kardinal'den 'Karanlıklar Prensi'ne Putin'in yakın dostu Viktor Medvedçuk...
Zelenski yakalandığını dünyaya bizzat duyurmuştu! İşte 'Gri Kardinal'den 'Karanlıklar Prensi'ne Putin'in yakın dostu Viktor Medvedçuk... Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'nin dün sosyal medya kanalları üzerinden yaptığı açıklama büyük ses getirdi. Zelenski, Putin yanlısı Ukraynalı politikacı ve milyoner iş insanı Viktor Medvedçuk'un yakalandığını duyurdu. Muhalefet Plaformu - Yaşam İçin Partisi'nin lideri olan Medvedçuk, ayrılıkçı Donetsk ve Lugansk yönetimlerine finansal destek sağladığı gerekçesiyle 2021 yılında vatana ihanetle suçlanmış ve yargılanmayı beklediği dönemde ev hapsine mahkum edilmişti. Şubat ayı sonlarında ev hapsinden kaçan Medvedçuk o günden beri aranıyordu.
14.04.2022 Dünya
Putin 'Vururuz' demişti İsveç ve Finlandiya NATO'ya yeşil ışık yaktı! Rus füzeleri Helsinki'ye doğru yola çıktı...
Putin 'Vururuz' demişti İsveç ve Finlandiya NATO'ya yeşil ışık yaktı! Rus füzeleri Helsinki'ye doğru yola çıktı... Ukrayna topraklarındaki Rus işgalinde 49. güne girildi. İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğine yeşil ışık yakmasından sonra, Rusya'nın Finlandiya sınırına gönderdiği füze sistemleri sosyal medyada paylaşıldı. Helsinki yönetimi ise bugün NATO'ya katılımın birkaç hafta içinde karara bağlanacağını ilan etti. Hakkında vatana ihanet suçlaması bulunan Ukraynalı firari milletvekili Viktor Medvedçuk, Ukrayna İstihbarat Servisi tarafından düzenlenen özel operasyonla yakalandı. Putin yanlısı politikacının yakalanması üzerine Ukrayna lideri, Putin'e flaş bir teklifte bulundu. Ukraynalılar Fransa’yı türettikleri yeni kelime ile eleştirdi. Mariupol’deki sivil can kaybı 22 bine ulaştı.
13.04.2022 Dünya
Rusya Federal Güvenlik Servisi'in kritik ismi Sergei Beseda hapse atıldı! 13 yıldır Putin'in en yakınındaydı...
Rusya Federal Güvenlik Servisi'in kritik ismi Sergei Beseda hapse atıldı! 13 yıldır Putin'in en yakınındaydı... Ukrayna-Rusya savaşıbda 9 komutanın dahil olduğu ağır kayıplar veren ve gizli askeri planları ABD ve İngiltere istihbaratı tarafından ele geçirilen Putin'in yakın çevresine bir cadı avı başlattığı ve herkesi göz hapsine aldığı öğrenilmişti. Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB) dış istihbarat birimi başkanı Sergei Beseda'nın Moskova'nın yüksek güvenlikli Lefortovo hapishanesine gönderildiği iddia edildi. 13 yıldır Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e çok yakın bir noktada görev yapan Beseda, 'vatana ihanet' suçlaması ile karşı kaşıya...
12.04.2022 Dünya
Ukrayna’da bölge savcısı vatana ihanetten gözaltına alındı
Ukrayna’da bölge savcısı vatana ihanetten gözaltına alındı Ukrayna’nın liman kenti Mikolayiv'de bölge savcısı Artiom Dykhtyarinka, vatana ihanetten gözaltına alındı.
5.04.2022 Dünya
Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri peş peşe açıkladı...
Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri peş peşe açıkladı... Beştepe’deki kritik Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi. Rusya-Ukrayna arasındaki ateşkesin sağlanması için girişimlere devam edileceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan çiftçiler için sulama, enerji ve kredilerle ilgili müjdeleri de tek tek açıkladı.
15.03.2022 Siyaset
Rusya'da şok görüntüler! Savaşa haır diyen çocukları tutukladılar...
Rusya'da şok görüntüler! Savaşa haır diyen çocukları tutukladılar... Rusya - Ukrayna savaşı Moskova'da protesto edildi. Oldukça çok sayıda Rus vatandaşı ise Putin'in başlattığı bu savaşı protesto ediyor. Rus polisinin bu protesto eylemleri sert müdahaleleri kameralara yansırken küçücük çocukların bile alıkonulması dünya çapında infial yarattı...
2.03.2022 Dünya
Çeçen sürgünü nasıl oldu? 23 Şubat 1944 Çeçen İnguş sürgünü ile ilgili detaylar…
Çeçen sürgünü nasıl oldu? 23 Şubat 1944 Çeçen İnguş sürgünü ile ilgili detaylar… 23 Şubat Çeçen sürgünü 78. yılında. 23 Şubat 1944’te Sovyetler Birliği rejimi tüm Çeçen ve İnguş halkının Orta Asya’nın bozkırlarına sürgününü başlattı. İşte 23 Şubat Çeçen İnguş sürgünü ile ilgili tüm detaylar.
23.02.2022 Gündem
Kazakistan’daki kaos süper güçlere sıçradı! Katliam sonrası Rusya ile ABD karşı karşıya geldi, 5 bin 800 kişi...
Kazakistan’daki kaos süper güçlere sıçradı! Katliam sonrası Rusya ile ABD karşı karşıya geldi, 5 bin 800 kişi... Son dakika haberi... Kazakistan'da LPG zamlarını protestoyla başlayan gösteriler, kısa sürede iç savaşa dönüştü. Ülkede kıyamet koptu, korkunç görüntüler art arda gelmeye başladı. Özellikle KGAÖ barış güçlerinin ülkeye girmesinden sonra çok sayıda göstericinin öldüğü bildirildi. ABD Dışişleri Bakanı Blinken'ın, Rus askerlerin Kazakistan'a girmesi üzerine yaptığı 'Ruslar evinize girdi mi, çıkarması zor olur' ifadelerine, Moskova'dan çok ser yanıt geldi. Kaos nedeniyle görevden alınan istihbarat başkanı hakkında vatana ihanet suçlaması yapıldı. Tüm dünya ülkeden gelen dehşet görüntülerine odaklanmışken, gelen son dakika bilgilerine göre ise ülkede kontrol noktalarının ve stratejik öneme sahip tesislerin büyük çoğunluğunun Rus ordusundan oluşan KGAÖ barış güçleri kontrolüne geçtiği duyuruldu. İşte 5 bin 800 civarında kişinin gözaltına alındığı açıklanan Kazakistan’da son durum...
9.01.2022 Dünya
Kazakistan kıyamet filminden çıkmış gibi! Eski istihbarat başkanına 'vatana ihanet' suçlaması...
Kazakistan kıyamet filminden çıkmış gibi! Eski istihbarat başkanına 'vatana ihanet' suçlaması... Zam haberinden sonra Kazakistan'da başlayan gösteriler kısa süre içinde çığrından çıkarak korkunç bir noktaya ulaştı. Şiddet olayları sırasında görevden alınan eski istihbarat başkanı hakkında vatana ihanet suçlaması yapıldı. Sadece birkaç gün içinde harabeye dönen Almatı kentine giden BBC muhabiri, dehşete kapılmış görgü tanıklarıyla konuştu. ABD'den ise Rus askerlerinin ülkeye konuşlandırılmasına ilişkin flaş açıklama geldi.
8.01.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Vatana İhanet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vatana ihanet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.