Vaka Tablosu

Vaka Tablosu

Son dakika vaka tablosu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vaka tablosu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vaka tablosu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vaka Tablosu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vaka tablosu gelişmeleri de dahil olmak üzere 895 vaka tablosu haberi bulunmuştur. Tüm vaka tablosu haberleri aşağıda listelenmiştir.
1-7 Ağustos 2022 Covid-19 vaka sayısı kaç oldu? Sağlık Bakanlığı haftalık koronavirüs tablosu açıklandı!
1-7 Ağustos 2022 Covid-19 vaka sayısı kaç oldu? Sağlık Bakanlığı haftalık koronavirüs tablosu açıklandı! 1-7 Ağustos 2022 Covid-19 vaka sayısı belli oldu. Türkiye'nin Covid-19 haftalık vaka tablosu açıklandı. Can kayıplarında artış olurken günlük vaka sayısında önemli bir düşüş kaydedildi. İşte Sağlık Bakanlığı haftalık korona tablosu…
16.08.2022 Sağlık
Sağlık Bakanlığı (18-24 Temmuz) koronavirüs vaka sayısı kaç oldu? Haftalık korona tablosu…
Sağlık Bakanlığı (18-24 Temmuz) koronavirüs vaka sayısı kaç oldu? Haftalık korona tablosu… Haftalık koronavirüs tablosu belli oldu. Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan haftalık koronavirüs tablosuna göre, 18-24 Temmuz arasında Türkiye'de vaka sayısı 365 bin 424 oldu. Bir haftada virüs nedeniyle 157 kişi hayatını kaybetti.
30.07.2022 Sağlık
Haftalık koronavirüs tablosu açıklandı, korkunç vaka artışı
Haftalık koronavirüs tablosu açıklandı, korkunç vaka artışı Türkiye’nin haftalık Covid-19 vaka tablosu açıklandı. 4-10 Temmuz 2022 tarihlerini kapsayan tabloya göre 117 bin 95 yeni vaka kaydedildi, 31 kişi hayatını kaybetti.
13.07.2022 Gündem
THY'den son dakika kararı! Tarih verildi, Ukrayna, Belarus, Moldova ve Rusya...
THY'den son dakika kararı! Tarih verildi, Ukrayna, Belarus, Moldova ve Rusya... Türk Hava Yolları (THY), 31 Mart’a kadar Belarus, 10 Nisan’a kadar ise Ukrayna, Moldova ve Rusya’nın Soçi ile Rostov şehirlerine iptal edilen uçuşların sürelerinin uzatıldığını duyurdu.
15.03.2022 Ekonomi
15 Mart vaka tablosu! İşte yeni vaka ve vefat sayısı...
15 Mart vaka tablosu! İşte yeni vaka ve vefat sayısı... Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte 115 kişinin korona virüsten hayatını kaybettiğini, 24 bin 614 yeni vakanın olduğunu açıkladı.
15.03.2022 Gündem
4 Şubat koronavirüs tablosu açıklandı! İşte yeni vaka ve vefat sayısı...
4 Şubat koronavirüs tablosu açıklandı! İşte yeni vaka ve vefat sayısı... Sağlık Bakanlığı tarafından 4 Şubat koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Son 24 saatte 248 kişi koronavirüsten hayatını kaybetti, 111 bin 157 yeni vaka tespit edildi.
4.02.2022 Gündem
Sağlık Bakanı Koca koronavirüste son durumu açıkladı
Sağlık Bakanı Koca koronavirüste son durumu açıkladı Sağlık Bakanlığı koronavirüste son durumu açıkladı. Türkiye'nin günlük koronavirüs tablosu açıklandı. Koronavirüs tablosuna göre, 69 bin 658 kişinin PCR testi pozitif çıktı, 157 kişi hayatını kaybetti. Bakan Koca yaptığı açıklamada bir kez daha aşı çağrısında bulundu.
18.01.2022 Gündem
Koronavirüs Bilim Kurulu bugün toplanıyor
Koronavirüs Bilim Kurulu bugün toplanıyor Koronavirüs Bilim Kurulu saat 17.30'da Bakan Koca başkanlığında toplanacak. Toplantı sonrası yazılı açıklama yapılacak.
5.01.2022 Gündem
2 Ocak koronavirüs tablosu! İşte yeni vaka ve vefat sayısı...
2 Ocak koronavirüs tablosu! İşte yeni vaka ve vefat sayısı... Sağlık Bakanlığı tarafından 2 Ocak koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 362 bin 836 Kovid-19 testi yapıldı, 33 bin 520 kişinin testi pozitif çıktı, 129 kişi yaşamını yitirdi.
2.01.2022 Gündem
Yılbaşı öncesi kritik açıklama! Kısıtlama yok ama...
Yılbaşı öncesi kritik açıklama! Kısıtlama yok ama... Yılbaşı ile ilgili son dakika açıklaması! Bu yıl kısıtlama olmasa da yeni yıla girerken endişe değişmedi. Yılbaşı öncesi uzmanlar, dünyada da vaka patlamasına yol açan koronavirüsün daha hızlı bulaşan Omicron varyantına karşı uyardı. Kalabalık ve havasız kutlama alanlarının Omicron’un bulaşması için ideal ortam olabileceğine işaret eden uzmanlar, maske, mesafenin yanı sıra kapalı alanların havalandırılmasını önerdi.
30.12.2021 Gündem
23 Aralık vaka tablosu! İşte yeni vaka ve vefat sayısı...
23 Aralık vaka tablosu! İşte yeni vaka ve vefat sayısı... Türkiye'de son 24 saatte 355 bin 753 Kovid-19 testi yapıldı, 18 bin 771 kişinin testi pozitif çıktı, 168 kişi yaşamını yitirdi.
23.12.2021 Gündem
Koronavirüs salgını ne zaman bitecek? Tarih verildi! Eylül 2022'de...
Koronavirüs salgını ne zaman bitecek? Tarih verildi! Eylül 2022'de... Kovid-19 enfeksiyonuna karşı geliştirilen ilaçların umut verdiğini belirten Prof. Dr. İftihar Köksal, Eylül 2022’de virüsün grip formuna dönüşeceğini söyledi. İlaçları akıllı füzeye benzeten Prof. Dr. Unutmaz’a göre ise gelecek baharda Kovid ölümcül olmaktan çıkacak.
10.12.2021 Yaşam
Sağlık Bakanlığı 04 Aralık 2021 vaka tablosunu açıkladı
Sağlık Bakanlığı 04 Aralık 2021 vaka tablosunu açıkladı Sağlık Bakanlığı tarafından 4 Aralık koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Tabloya göre son 24 saatte 353 bin 35 Kovid-19 testi yapıldı, 20 bin 374 kişinin testi pozitif çıktı, 228 kişi yaşamını yitirdi. Bakan Koca Twitter'dan yaptığı açıklamada, kapalı mekan uyarısında bulunarak, "Mevsim şartlarından hepimizin çıkarması gereken sonuçlar var. Kapalı yerlerde kalabalık ortamlarda uzun süre bulunmaktan kaçınmalıyız. Bulunduğumuz kapalı ortamları sık sık havalandırmalıyız. Temizliğe dikkat etmeliyiz. Riskin arttığı bu dönemde aşılarımızı hemen yaptırmalıyız" ifadelerini kullandı.
4.12.2021 Gündem
Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman, saat kaçta olacak? Dikkatler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıklamalarında!
Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman, saat kaçta olacak? Dikkatler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıklamalarında! Bilim Kurulu toplantısı son dakika gelişmeleri merakla takip ediliyor. Gözler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın toplantı sonrası yapacağı açıklamalara çevrildi. Omicron varyantı, 3'üncü doz BioNTech aşılama takvimi, vaka sayılarındaki son durum, yerli aşı ve Molnupiravir'in kullanımı ile ilgili konuların ele alınacağı Bilim Kurulu toplantısında, Bakan Koca açıklama yapacak. Peki, Bilim Kurulu toplantısı ne zaman, saat kaçta?
1.12.2021 Gündem
Koronavirüs Bilim Kurulu bugün toplanıyor
Koronavirüs Bilim Kurulu bugün toplanıyor Koronavirüs Bilim Kurulu 17:30'da Bakan Koca başkanlığında toplanacak. Toplantı sonrası yazılı açıklama yapılacak. Bilim Kurulu toplantısında, bir kez daha koronavirüs salgınındaki son durum görüşülecek.
1.12.2021 Gündem
27 Kasım koronavirüs tablosu! İşte yeni vaka ve vefat sayısı...
27 Kasım koronavirüs tablosu! İşte yeni vaka ve vefat sayısı... Sağlık Bakanlığı tarafından 27 Kasım koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı.
27.11.2021 Gündem
Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasağı ve kısıtlamalarıyla ilgili flaş açıklama! Yeni dönem başlıyor, son dakika kararı! Resmen devreye giriyor, artık...
Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasağı ve kısıtlamalarıyla ilgili flaş açıklama! Yeni dönem başlıyor, son dakika kararı! Resmen devreye giriyor, artık... Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasakları ve kısıtlamalarıyla ilgili son dakika kararı. Dünyada ve Türkiye'de koronavirüs vaka ve ölüm sayıları artmaya devam ediyor. Son dakika gelişmesi. Resmen belli oldu. Yeni karar açıklandı. Kritik seviyelerde seyreden koronavirüs vaka tablosu nedeniyle tedbir ve yasakların tekrar uygulanıp uygulanmayacağı merak ediliyor. Bilim Kurulu bir kez daha Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında toplandı. Kritik konuların ele alındığı toplantı sonrası son dakika açıklaması geldi. Bakan Koca vakalar, aşılama ve koronavirüs tedavisiyle ilgili yeni kararı duyurdu. İşte madde madde gelişmeler...
24.11.2021 Gündem
Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasağı ve tedbirleri geliyor! Son dakika kararı, tüm Türkiye'de değişti, o illerde artık...
Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasağı ve tedbirleri geliyor! Son dakika kararı, tüm Türkiye'de değişti, o illerde artık... Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasağı ve tedbirler geliyor. Son dakika kararı. Dünyada ve Türkiye'de koronavirüs vaka ve ölüm sayıları artmaya devam ediyor. Bunun sonucu olarak tedbirler ve yasaklar yeniden uygulanmaya başlıyor. Türkiye'de resmen değişti. Yeni karar açıklandı. Tüm illerde belli oldu. O illerde yaşayanlar dikkat. Patlama yaşanıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, haftalık vaka sayısını ve koronavirüs tablosunu gösteren haritayı paylaştı. Birçok yerde alarm çanları çalıyor. İşte detaylar...
13.11.2021 Gündem
18 yaş üstü ile ilgili son dakika kararı! Ve başladı...
18 yaş üstü ile ilgili son dakika kararı! Ve başladı... Koronavirüs aşıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca resmen duyurdu, ve başlıyor. Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının ardından konuşan Bakan Koca, 18 yaş üzerindeki tüm vatandaşların 11 Kasım itibarıyla hatırlatma dozu aşılarını yaptırabileceğini söyledi. Bakan Koca, 8-16 yaş grubundaki çocukların toplam vakalar içindeki oranının yüzde 10 seviyesinde düşüş gösterdiğini de duyurdu.
11.11.2021 Gündem
Kapanma, yasak ve kısıtlamalar geri geliyor! Türkiye'de son dakika kararı, resmen değişti, yarından itibaren başlıyor...
Kapanma, yasak ve kısıtlamalar geri geliyor! Türkiye'de son dakika kararı, resmen değişti, yarından itibaren başlıyor... Dünyada ve Türkiye'de koronavirüs vaka ve ölüm sayıları artmaya devam ediyor. Son dakika gelişmesi. Resmen belli oldu. Yeni karar açıklandı. Perşembe gününden itibaren başlıyor. Kritik seyreden koronavirüs vaka tablosu nedeniyle tedbir ve yasakların tekrar uygulanıp uygulanmayacağı merak ediliyor. Bilim Kurulu bir kez daha Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında toplandı. Kritik konuların ele alındığı toplantı sonrası son dakika açıklaması geldi. Bakan Koca vakalar, aşılama ve yüz yüze eğitim ile ilgili önemli bilgiler paylaşarak yeni kararı duyurdu. İşte madde madde yaşanan gelişmeler...
10.11.2021 Gündem
Vaka oranında ilk sırada! 'Kaç kişi maskesiz geziyor'
Vaka oranında ilk sırada! 'Kaç kişi maskesiz geziyor' Sağlık Bakanlığı'nın son açıkladığı haftalık koronavirüs vaka tablosunda Karabük, 100 bin kişide 552,92 olan vaka oranı ile ilk sırada yer aldı.
2.11.2021 Gündem
Bakan Koca haftalık tabloyu paylaştı! İşte il il vaka sayıları...
Bakan Koca haftalık tabloyu paylaştı! İşte il il vaka sayıları... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca illere göre vaka sayılarını gösteren haritayı paylaştı. Her 100 bin kişide Kovid-19 vaka sayısı İstanbul'da 183,48, Ankara'da 282,66, İzmir'de 43,26 oldu. Vaka sayısı en çok artan 10 ili de açıklandı.
16.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Vaka Tablosu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vaka tablosu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.