Gazete Vatan Logo

Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman, saat kaçta olacak? Dikkatler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıklamalarında!

Bilim Kurulu toplantısı son dakika gelişmeleri merakla takip ediliyor. Gözler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın toplantı sonrası yapacağı açıklamalara çevrildi. Omicron varyantı, 3'üncü doz BioNTech aşılama takvimi, vaka sayılarındaki son durum, yerli aşı ve Molnupiravir'in kullanımı ile ilgili konuların ele alınacağı Bilim Kurulu toplantısında, Bakan Koca açıklama yapacak. Peki, Bilim Kurulu toplantısı ne zaman, saat kaçta?

Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman, saat kaçta olacak? Dikkatler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıklamalarında!

24 Kasım'da yapılan son bilim kurulu toplantısı sonrası Bakan Koca yaptığı açıklamada salgın kontrolünde artık yeni tedavilerin devreye alınacağını aktarmış, koronavirüs tedavisinde kullanılan Favipiravir ve Molnupiravir ilaçlarıyla ilgili yeni durumu kamuoyu ile paylaşmıştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında gerçekleştirilecek olan Bilim Kurulu toplantısının saati açıklandı. Peki, Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman, saat kaçta olacak? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ne zaman açıklama yapacak?

Bilim Kurulu toplantısı ne zaman, saat kaçta?

Koronavirüs Bilim Kurulu 17:30'da Bakan Koca başkanlığında toplanacak. Toplantı sonrası yazılı açıklama yapılacak.

Bilim Kurulu toplantısında, bir kez daha koronavirüs salgınındaki son durum görüşülecek. Endişeye neden Omicron varyantı Türkiye'de görülmese de yeni varyantın riskleri konuşulacak, yayılımına karşı yeni önlemler ele alınacak. Öte yandan son vaka tablosu, acil kullanım onayı aşamasındaki yerli aşı TURKOVAC ve koronavirüs ilacına ilişkin çalışmalar da değerlendirilecek.

Haberin Devamı

Toplantının ardından yazılı açıklama yapılacak.